ρε να σας χι-ε-σω....
10 σελίδες από χθες γράψατε, δεν παίζεστε πρωί πρωί μυθιστόρημα διάβασα! μίρλα ολε είμαστε...(δικαιολογημένη κατά την άποψη μου και μη με παρεξηγήτε)
Αδέρφια, δεν έχω καταλάβει κάτι: Όλοι συμφωνείτε ότι ο Μελίσσης είναι back up στον ΠΑΟΚ και πρέπει να γουστάρει το παιδί που παίζει εκεί και η φιλοδοξία του είναι του χρόνου να είναι back up σε ένα... καλύτερο CB....είμαστε σοβαροί? Αν ισχύει αυτό που είπε ο Northeagle καταλαβαίνω γιατί το παιδί "στράβωσε", γιατί προορίζετε για back up! θα μου πείς στο βάζελο θα είναι βασικός? ΟΧΙ! αλλά το παράδειγμα του κοντοπούτανου μάλλον το ερμηνεύουν λάθος οι υπόλοιποι Έλληνες! Τεσπά! 2 μύρια για ένα παίκτη που ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΜΕ για βασικό, θέλει να φύγει (με κάθε επιφύλαξη) και οι μισοί τον θεωρούν υπεύθυνο (μερικώς) της περισυνής ΑΘΛΙΑΣ πορείας μας;...οκ! Ας τα σταθμίσουμε λίγο τα παραπάνω!
Προσωπικά με χαλάει που θα φύγει (αν φύγει) ο Μελίσσης, καθώς πίστευα ότι έχει πιθανότητες βελτίωσης, αλλά όπως έχω ξαναπεί παίκτης που δε θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ για μένα να φεύγει ΧΘΕΣ. Εξ' άλλου επειδή είμαι και λίγο τεχνοκράτης και το συναίσθημα το κρατάω μόνο για μια μεγάλη έννοια, τον ΠΑΟΚ, εκ του ασφαλούς (δεδομένου των παλαιών αποτελεσμάτων πχ με κοντοπούτανο, οκκά, βενετίδη κ.α.) λέω ότι ΔΕ ΧΑΝΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!! συναισθηματισμός μόνο για τα 4 γράμματα και για τίποτα άλλο! μάγκες κανένα Έλληνας παίκτης δεν μπορέσει ποτέ να πάει τον ΠΑΟΚ βήμα πάνω ΑΝ δεν το νιώσει πρώτα στο πετσί του τι είναι ο ΠΑΟΚ...και αυτό λίγοι (1-2) το κατάφεραν...
Κατά τα λοιπά συμφωνώ με απόωεις dave, Homo PAOKU και Alamana85....και παραθέτω τη δικιά μου πρωινή νουβέλα:
Μπαίνω χθες σε ταξί με οδηγό νεαρό (32) γαύρο ιδρωμένο και τρελλαμένο, σχεδόν αλαφιασμένο!
"Μάγκα" μου λέει "σου έχω μεγάλη έκπληξη, δυσσάρεστη αλλά μεγάλη" και άκουγε novasport fm στο ραδιόφωνο.
"τι?" λέω...
"Πήραμε Μπασινά μάλλον" λέει "Γαμώ το μουνί του μέσα"
"Ποιοι πήρατε;" λέω!
θεώρησε ότι είμαι γαύρος..."Ρε" μου λέει! "Βάζελος είσαι;"!
"ΠΑΟΚ ρε" του λέω...(κάγκελο ο τύπος..) καπάκι
"Τι Μπασινά ρε γαμώ την τρέλα μου! καλός παίκτης αλλά έπαιξε στον Βάζελο...Τον Βερον δλδ γιατί να μην τον είχαμε βρεί εμείς; Για να μην πω για τον Γκαρσία." και στο καπάκι 3-4 κατάρες για Μπασινά!
"καλός είναι ρε" λέω
"χέστηκα ρε, Βερόν δεν είναι!"
xaxaxaa καταλαβαίνετε πως κύλησε η υπόλοιπη συζήτηση....
μάγκες ΥΠΟΜΟΝΗ (Γιατί τώρα αξίζει) και ηρεμήστε! μη δίνουμε μόνη μας τροφή να γίνουμε ρδελομπού ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αλλά πραγματικά θα ήθελα, ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ από το Δάρλα!!!
Συμπληρωματικά: ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΓΚΕΣ!!! τι δείχνει όλη αυτή η κίνηση της διοίκησης?

ότι ο νέος ΠΑΟΚ θα χτιστεί πάνω στον ΜΠΑΛΑΦΑ!!!!
κάύλες! βλέπω τον alkaholik να πανηγυρίζει στην Αριστοτέλους!!!!\