Καλώς η κακώς στο μοντέρνο ποδόσφαιρο ισχύει εν πολλοίς η ρήση:
Δείξε μου τα αμυντικά χάφ σου να σου πω ποιός είσαι!
Υπό αυτήν τη σκοπία λοιπόν και προσπαθώντας να είμαι συγκρατημένος

πράγμα δύσκολο μετά την χτεσινή ονείρωξη που είχα όταν άκουσα για Πάμπλο Γκαρσία έχω να πω τα εξής:
Θεωρώ πως αποτελεί το απόλυτα συμπληρωματικό κομμάτι του Βερόν!
Κοινώς δεν είναι απλά ένα πολύ καλό όνομα που αποκτήθηκε..είναι ένας παίκτης που εκτός αυτού αναβαθμίζει και ξαλαφρώνει αν θέλετε τον παρτενέρ του στο κέντρο!! Αριστεροπόδαρος (ότι ακριβώς ζητούσαμε ώστε να τροφοδοτείται σωστά και η αριστερή πλευρά), λυσσασμένο σκυλί, ο παίχτης ανθρωποφάγος ή κολλάρο (όπως αγαπάτε) δίνει τη δυνατότητα στο συμπαίκτη του την ευχέρεια (πολυτέλεια για το Βερόν με τα περσινά δεδομένα) να αναλάβει σαφώς πιο οργανωτικό ρόλο, βάζοντας τα αμυντικά του καθήκοντα σε σχετικά δεύτερη μοίρα.
Κάτι το οποίο ταιριάζει γάντι στον Βερόν αφού το φόρτε του παιχνιδιού του είναι η σωστή και άμεση τροφοδοσία, η διατήρηση της καλής κυκλοφορίας και της ψυχραιμίας στο παιχνίδι..Κοινώς ο Ματίας ξαλάφρωσε και μπορεί να κάνει παιχνιδι..
Αυτή η μεταγραφή λοιπόν δεν είναι απλά ένας πολυ καλός παίκτης + αλλά 2 πολυ καλοί παίκτες στο κέντρο!!
Ολοκληρώνοντας προφανώς και δε βλασφημώ τα Μιλάνια κάνοντας τον εξής παραλληλισμό:
Το δίδυμο στο κέντρο μας μου μοιάζει πολύ (σε στυλ αγωνιστικό και όχι σε αξία μην τρελαθείτε και με φάτε) εκείνο της Μίλαν με Πίρλο-Γκατούζο..Θέλω να πω πως ο Πίρλο δε θα ήταν ποτέ όπως τον ξέρουμε αν δεν είχε δίπλα του ένα ανα πάσα στιγμή γραφικό σκουπιδοφάγο εν ονόματι Γκατούζο..Τον συμπαθείτε τον αντιπαθείτε, για πιο αντικειμενική άποψη ρωτήστε τον Πίρλο πόσο άνετος αισθάνεται να οργανώνει το παιχνίδι με ακρίβια κομπιούτερ, έχοντας το μαφιόζο δίπλα του...
Ελπίζω να έγινα κατανοητός!
Υ.Γ: Αυτός δεν είναι νεο πουλέν. Το πουλί μας το ίδιο είναι και του εύχομαι να έχει διαρκώς στύση!
Πάμπλο Γκαρσία να είσαι σιγούρος πως με το που πατήσεις Τούμπα θα τη λατρέψεις, όπως και έμεις εσένα!
Τρέμετε ρεεεε!!!Το κολάρο ψάχνει κανίς να καπελώσει