Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153559 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
θα θελα πολυ να ηξερα γιατι προσπαθεις να περασεις ρευμα αντι-χαλκια στο φορουμ
επειδη δεν σου επιασε με την χορηγια;

υγ. μετα φταιει η αθηνα η γαμημενη για την καταντια μας; (αναφερομαι στους εκ θεσσαλονικης ΠΑΟΚ)

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
ekei pou prepei na pontarei o paok fetos einai sthn psyxologia oti mpainw gia na kerdisw kai oxi opws perysi mpainw gia na xasw h na kanw aggareia sthn kalyterh.
an apokthsoume aythn thn psyxologia kai me thn yposthriksh tou kosmou den exoume na fovithoume kati.1o test me porto arketa thetiko.vlepoume...
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline petrov

• Αλλαγή
Mπορείτε να το πάτε επί προσωπικού όσο θέλετε, γιαυτό από ότι φαίνεται είμαστε εδώ, για να βγάζει ο καθένας τα κόμπλεξ του.
Τελικά ούτε για μπάλα μπορούμε να μιλήσουμε. Ποιός Άρης ποιός Πανιώνιος ποια Ξάνθη. Όποιος πάει να πει μια κουβέντα βασισμένη στη λογική (την όποια δική του λογική) τρώει κράξιμο.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!

Offline Matador

• Αλλαγή
Αν βαλεις ομως και τα καλα που εκανε ο Χαλκιας και ποσους βαθμους εχει δωσει στο σκουληκι θα εισαι περισοτερο δικαιος.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline bozik

• Αλλαγή
kissmyarrow όχι ρε φιλε μην χρεώνεις τις απόψεις ενός ατόμου στους εκ Θεσσαλονίκης...ο καθένας είναι υπεύθυνος γι αυτά που λέει και τα γραπτά μένουν...πάντως οι καλύτερες κωλοτούμπες γίνονται τη στιγμή που ο παίκτης που δεν γούσταρες να έρθει βάλει γκολ...η στη προκειμενη περίπτωση πιάσει πέναλτι...θα γούσταρα πολύ να ήμουν διπλα σε αυτούς στην τούμπα εκείνη τη στιγμή(έχω κάνει και εγώ τέτοιες τούμπες-δεν το παίζω άγιος  :P).... petrovgr σιγά μη σε αφήσω ρε αδερφέ να λες καλά λόγια για τα σκουλήκια... :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
Αν βαλεις ομως και τα καλα που εκανε ο Χαλκιας και ποσους βαθμους εχει δωσει στο σκουληκι θα εισαι περισοτερο δικαιος.

ετσι ειναι Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ   :)

Offline bozik

• Αλλαγή
εγώ επειδή τον είχα για πολύ χαλια τερματοφύλακα πριν πάει στο σκουλήκι...είχα πάθει πλακα το ποσο βελτιωμένος ήταν στο σκουλήκι....και για να πω και την αμαρτία μου -τον έχω βρίσει πολλές φορες γι αυτά που έπιανε στο σκουλήκι....βεβαια το παιδί μου έχει δώσει και  χαρες σαν τερματοφύλακας του μασούτη  :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Φίλε να σε θυμίσω ότι "το σκουλήκι" που το πάτησες 3 με νταηλίκι (και αν ο διαιτητής έβλεπε τον Γ.Χ. δεν ξέρεις ποια θα ήταν η εξέλιξη, να τα λέμε όλα) τις τελευταίες δύο χρονιές όχι απλά σε έχει περάσει στην βαθμολογία, αλλά παίζει και καλύτερη μπάλα από σένα. Επίσης να διαφωνήσω με τον φίλο vedder, δεν νομίζω ότι η ισπανική αγορά είναι ιδιαίτερα εύκολη, ούτε νομίζω οτι στον Άρη αποφασίζει ένας. Απεναντίας, έχω την εντύπωση ότι η διαφορά στο μεταγραφικό πεδίο είναι αποτέλεσμα σε ποιόν βασίζεσαι. Ο Άρης βασίζεται στους μάνατζερ, οι οποίοι βρίσκονται ΜΕΣΑ στην διοίκηση. Εμείς ποντάρουμε μέχρι στιγμής στον Γκαγκάτση. Είπαμε, είμαστε οπαδοί αλλά μη βλέπουμε μόνο τη μία πλευρά. Όταν μιλάμε για μπάλα να μιλάμε για μπάλα.

An 8es na eisai dikaios me tous xalkia kai ivic tote na les kai ta 8etika toys. Giati kapoia 8etika 8a prepei na xoun
dyo VASIKOTATOI paixtes sthn omada tou roulh pou opws les kai mas perase sthn va8mologia alla kai epai3e kalyterh mpala apo mas.
Epishs pws prokuptei oti o PAOK vasizetai ston Gagatsh gia tis metagrafes? Epai3e kapoio rolo sthn metagrafh px
tou Contreras, toy Xalkia h tou Anastasakou (tyxaia ta onomata)..? H mhpws kanei tis epafes gia ton muslimovic...?

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Mπορείτε να το πάτε επί προσωπικού όσο θέλετε, γιαυτό από ότι φαίνεται είμαστε εδώ, για να βγάζει ο καθένας τα κόμπλεξ του.
Τελικά ούτε για μπάλα μπορούμε να μιλήσουμε. Ποιός Άρης ποιός Πανιώνιος ποια Ξάνθη. Όποιος πάει να πει μια κουβέντα βασισμένη στη λογική (την όποια δική του λογική) τρώει κράξιμο.

Φιλε petrovgr, ειδα οτι εισαι 23 ετων και ετσι δε σε παρεξηγω που βρισκεις τη νοοτροπια μου κoμπλεξικη ή οτιδηποτε αλλο. Ειναι δυστυχως το χασμα των γενεων. Sorry, αλλα εγω με αυτη τη μενταλιτε μεγαλωσα και δε σκοπευω να την εγκαταλειψω. Οχι μονο αυτο αλλα προσπαθω να την περασω και στους πιτσιρικαδες.
Επειδη ο ρουλης περασε 2 χρονιες το χειροτερο ΠΑΟΚ της εικοσαετιας σημαινει οτι γιναμε ισα και ομοια? Το πιστευει καποιος απο εδω πραγματικα αυτο? Ουδεμια σχεση εχει το ειδικο βαρος των δυο αυτων συλλογων.
Αδερφια, καλη η πλακα με το ρουλη αλλα ο αιωνιος αντιπαλος του ΠΑΟΚ ειναι το ποκ. Ειμαστε, λογω δυναμικης, η μοναδικη ομαδα της περιφερειας που μπορει να σηκωσει, οσο τελοσπαντων μπορει, κεφαλι. Να τους χτυπησει και να πονεσουν. Και εκαι που πονανε ειναι τα φραγκα του ch.l.
Αλλιως ποιος ο λογος ολης αυτης της προσπαθειας? Για να συναγωνιστεις το ρουλη/πανιωνιο/ξανθη για ΟΥΕΦΑ χρειαζεσαι 15000 διαρκειας και 30 χορηγους?
Επαναλαμβανω: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΚ.
Αυτο περει να ξαναμπει καλα στο κεφαλι μας! Και δεν ειναι τοσο ευκολο οσο ακουγεται. Ας μην υποβιβαζουμε μονοι μας την ομαδα μας λοιπον.
Ο καημενος ο ρουλης εχει πιασει ταβανι. The only way is doοοοοοooowwwwwwn...

ΥΓ. εντελως ασχετο με το θεμα του τοπικ...ή μηπως οχι?
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

BIANCONERO

• Guest
Εγω για το σκουλικι αυτο που ξερω ειναι οτι δεν εχει κανεναν να κανει απο το πρωι μεχρι το βραδυ κριτικη. Και ολα περνανε οτι ειναι μελι-γαλα...

Χανει ο αρης παιχτες?....περναει γραμμη οτι δεν τους ηθελε!
Πουλαει παιχτες?...Περναει γραμμη περιφανειας και αντιστασης παροτι τους δινει στο Γαυρο!!
Ετοιμαζεται να πουλησει κι αλλους παιχτες? (Παπαζογλου...)..Τσιμουδια!!
Εχει μεινει χωρις ελληνα στο Ροστερ?...στα @@ τους.
Περναει γραμμη οτι δεν φερνει δανεικους σε αντιθεση με ΠΑΟΚ...(και μονο οταν υπογραφει αποκαλυπτει οτι ο Ρεγκειρο ερχεται δανεικος για ενα χρονο ΧΩΡΙΣ οψιον..)

Αντιθετα στον Π.Α.Ο.Κ. τα ισωπεδωνουμε ολα και απο το Ζενιθ παμε στο Ναδιρ!

Δε θελω να καθομαστε κ να ασχολουμαστε με το σκουλικι αλλα αφου το πατε εκει (και για να μην γινουν ντιλιτ) θα πω οσο πιο αντικειμενικα μπορω (  :-\ ) οτι οι καλες μεταγραφες κρινονται στο γηπεδο (για ολες τις ομαδες συμπεριλαμβανομενου και του Π.Α.Ο.Κ.) και οτι το να ολοκληρωσεις το ροστερ πρωτος δε σημαινει οτι θα πας καλυτερα απο αυτον που θα το ολοκληρωσει δευτερος.
Επισης ο αρης στην αμυντικη τετραδα εχει 4 παιχτες ολους κι ολους...Λεμπο (δεν τον ειδαμε, καλες προδιαγραφες αλλα που ηταν περσυ?), Γκιαρο (φανηκε διπλα στον Αβρααμ περσυ αλλα φετος θα αντεξει ενας παιχτης 35 ετων επιρρεπης στους τραυματισμους ολη τη χρονια?) , Νετο, Αουρελιο (αυτος δεν ειναι που δεν τους εκανε? Τωρα που γυρισε ξαναγινε καλος?)...    Αλλαγες?...ολες κι ολες ο Καραμπελας κ αυτος που πηραν απο την τριτη ομαδα της Παρι... Οσο για τερμα εχει τον ανυπαρκτο Κελεμαν και χτυπαει τον (μετριοτατο) Σηφακη που στις γκαφες ο Χαλκιας δεν πιανει μια μπροστα του! Αρα λοιπον μη βιαζεστε...το οτι εχει στην επιθεση 10 (περισσοτερο η λιγοτερο η καθολου) καλους παιχτες για 4 θεσεις δεν σημαινει απαραιτητα πολλα...4 θα παιξουν!

Τον αρη φετος θα τον δουμε...μαζι του και τον Πανιωνιο..τη Λαρισα..την Ξανθη. 
Στην ελλαδα υπαρχουν 4 ομαδες!
Ελλειψη του τεταρτου λοιπον τα τελευταια 4 χρονια εβγαιναν τεταρτοι καποιοι αλλοι (Ξανθη...ηρακλης...αρης, κατα σειρα). Ε, λοιπον...ο Τεταρτος επεστρεψε..και δεν κοιταει την 4 θεση που δικαιωματικα του ανηκει..αλλα βλεπει καθε μερα που περναει ολο και πιο ψηλα!

Τελος για να επανελθω..διαφωνω Κωστα οτι μας λειπει ο κορμος...
Μας λειπει ενα αμυντικο χαφ διπλα στο Βερον και ενα σεντερ-φορ που ομως εχεις λυσεις για εκει. Τον αναπληρωματικο του χαλκια αν αποκτηθει κ τον αριστερο μπακ δεν τους υπολογιζω..προσωπικη αποψη ετσι?...μια χαρα μου φαινεται ο Σναουτσνερ εμενα! Και εχεις κ Γεωργιου απο πισω..
Για μενα ειναι βασικο οτι η τριαδα που θα φτιαχνει το παιχνιδι δημιουργικα φετος ως επι το πλειστον (Κονσεισαο-Βιερινια απο τα πλαγια και ο Ιβιτς στο κεντρο) ξεκινησε απο την αρχη κ φαινεται να δενουν μεταξυ τους καλα...
Ακομα και αν οι 2 που λειπουν ερθουν στο τελος του μηνα (15 μερες μετα δηλαδη) εχουν ακομα ενα μηνα για να μαθουν το παιχνιδι των αλλων (θεωρω οτι προβλημα φυσικης καταστασης δε θα υπαρχει καθως μιλαμε φανταζομαι για παιχτες που αυτη τη στιγμη κανουν προετοιμασια με τις νυν ομαδες τους και οχι για παροπλισμενους παιχτες!!) Αρα εφοσον ειναι ετσι κ ερθουν εστω τελη Ιουλιου ενας μηνας ειναι υπεραρκετος για να μπουν στο κλιμα της ομαδας.

* Καποιοι αμεσα η εμμεσα κατακρινουν αλλους, επειδη στηριζουν την ΠΑΝ-ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ προσπαθεια που γινεται και δε στεκονται τοσο στα λαθη (που εννοειται οτι γινονται και θα συνεχισουν να γινονται) οσο στα σωστα και στα βηματα προοδου. Καποιοι βλεπουν Φως στο βαθος του Τουνελ μετα απο χρονια και βιαζονται να φτασουν εκει...καποιοι αλλοι δεν παυουν να μας προειδοποιουν για τους κινδυνους που κρυβει η εξοδος μας απο το σκοταδι...
Απο αυτους ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΑΥΤΟ!!) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!
Εγω "φυτοποιουμαι"  εκκουσια και με συναισθηση γιατι το κανω και που προσβλεπω!! Αυτος που τα βλεπει ολα μαυρα τι κινητρο εχει τελικα? Αυτο δεν καταλαβαινω...κατα τα αλλα τη διαφωνια μπορω ΚΑΙ να την αντεξω, και να την αντιμετωπισω/αντικρουσω! Αυτος ομως που ειναι με βαση ολα τα γραφομενα του 100% κατα της διοικησης μπορει να μου εξηγησει προτου παμε πιο βαθεια, τους λογους που γινεται αυτο? Με ειλικρινεια ομως...

Γιατι τελικα απο αυτα που διαβαζω για τη Διοικηση...Γκαγκατση, αρχιζω και φοβαμαι οτι ο δρομος της σωτηριας θα ειναι δυσβατος φετος! 
Μηπως οπως ελεγε χθες και το ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ των αφεντικων του στον Εξτρα-προβληματικο-σπορ ενας Σαββιδης θα ηταν καλυτερος τελικα αφου ειχε ταξει ΑΜΕΣΕΣ μεταγραφες οταν ειχε ερθει περσυ?!! (Αν και για τους συγκεκριμενους και ενας νεος Γουμενος θα ηταν μια χαρα...καλα ετρωγαν ολοι μαζι απο την πιτα μεχρι να πηδηξουν πρωτοι απο το καραβι..Τωρα εμειναν μονο τα μηνυματα για να τους σωσουν απο τη χρεωκοπια!)
Η μηπως τιποτα Συριοι επενδυτες που μας εφεραν καποιοι αλλοι ειναι προτιμοτεροι, αφου μας εταζαν Ανελκα την επομενη μερα, οποτε θα ελυναν γρηγοροτερα σημερα το θεμα του Γκολτζη? Ααα?
Βεβαια οι καλυτερες μεταφραφες γινονται οτι και να λεμε απο το Μαιο...τοτε φτιαχνεις ομαδα για την επομενη χρονια...Μπαιανο..Πια...

Ειμαι σε διλλημα..... ::)

Bayern4

• Guest
η θεση του τερματοφυλακα ειναι the number one για κραξιμο. ποιος τερματοφυλακας δεν εχει τρελες γκαφες;

οπως ειπε κ ο vedder, εμενα δε μου αρεσει η ηλικια των παικτων, η στροφη προς δανεικους, οι ξενοι παικτες.
(με την σειρα που τα αναφερω κ η αναλογη βαρυτητα).
θα δουμε στο πρωτο παιχνιδι ποια ειναι η ενδεκαδα κ που μπορουμε να παμε με αυτην.
θα εχει κλεισει ή οχι, η ενδεκαδα μεχρι το πρωτο εντος; με τι ποδοσφαιριστες; θα μπορω να εχω εναν κορμο για του χρονου; θα αποκτηθουν ελληνες παικτες;(κ αυτο λογω της νεας οδηγιας που ερχεται..)
ποιος θα ειναι ο μεσος ορος ηλικιας της ενδεκαδας; τι back-up θα εχω σε περιπτωση τιμωριων/τραυματιων;
πολλα μας προβληματιζουν κ πρεπει να τα τονιζουμε.

Offline bozik

• Αλλαγή
12 νίκες 3 ήττες μέσα στην τούμπα=36........4 νίκες εκτος και όλα τα αλλα ήττες....=12...36+12=48.....με αυτούς τους πόντους περνάμε και σκουλήκια και πανιώνιους και τρίκαλα και λύκους....65 πόντους είναι ο νταλκάς μας που οι "βαζελογαυροι" τους πιάνουν για πλακα....σιγά μην ασχοληθώ με μεταγραφές του πανθρακικού....αντιγράφω από epic ΥΓ. εντελως ασχετο με το θεμα του τοπικ...ή μηπως οχι?

Offline petrov

• Αλλαγή
Aπό εσάς, Capricorn και ΒΙΑΝCONERO, έχω την προσδοκία να ξεχωρίζετε πότε γράφει petrovgr και πότε γράφει MAKPTOL.
Γιατί αν ανατρέξετε στο αρχικό μου post, πουθενά δεν είπα ότι τις μεταγραφές τις κάνει ο Γκαγκάτσης.
Μίλησα για ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Δηλαδή στον Άρη έχει γίνει το εξής κόλπο: Ο Σκόρδας πήρε τον Κόντη (τον Φερέρ παλαιότερα) και αρκετούς από το μανατζαρέικο συνάφι, και τους είπε: μάγκες από εκεί που θα δουλέυετε με ποσοστά ως μεσάζοντες, ελάτε και πάρτε αυτό το χ κομάτι από την πίτα και ελάτε να δουλέψουμε μαζί. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν σου εκθειάζω το μοντέλο αυτό, λέω πως έγιναν τα πράγματα.
Στην πορεία αν θυμάστε καλά, παίκτες όπως ο Παλαθουέλος έφυγαν μία νύχτα για τη Σκωτία χωρίς ο Άρης να πάρει δραχμή. Ή Π.Χ. ο άλλος ο Πέρεθ λέει έχω πρόβλημα παω Ισπανία, λύνεται συμβόλαιο και φεύγει ΚΟΥΤΡΑ παίζοντας σήμερα κανονικά! Αυτά, όπως πολύ σωστά είπες BIANCONERO, δεν βγαίνουν προς τα έξω, για τον απλούστατο λόγο ότι στον Άρη υπάρχει ΧΟΥΝΤΑ ενός συνδέσμου ο οποίος είναι και ουσιαστικά διοίκηση. Για να μην μακρηγορούμε, αυτά είναι τα ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ του Σκόρδα και έτσι επέλεξε να προχωρήσει, γούστο του καπέλο του, ας τον κρίνουν οι αρειανοί.

Ο Ζαγοράκης επέλεξε άλλο μοντέλο: επέλεξε κάποιους παλιούς του γνωστούς από την καριέρα του ως ποδοσφαιριστή, τον Σάντος ,τον Γεωργιάδη τον Βρύζα κλπ, και ποντάρισε επάνω στις γνωριμίες του κουμπάρου του Γκαγκάτση (εξού και η ανάμιξη του Γκαγκάτση τζούνιορ στα διοικητικά της ΠΑΕ). Ο καθένας διαλέγει τα όπλα του, όλοι θα κριθούν από το αποτέλεσμα.

Απλώς με αυτήν την ανάλυση που σε έκανα, δικαιολόγησα γιατί ο Άρης έχει πρόσβαση σε τόσους ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αγορά και την Ισπανία. Γιατί την στιγμή που εσύ περιμένεις το φαξ από τον μάνατζερ, ο μάνατζερ στον Άρη είναι ΜΕΣΑ στην διοίκηση.

Λοιπόν καμία προσπάθεια να εκθειάσω τους κίτρινους, κανένα μαύρισμα στην δική μας ομάδα. Απλώς είμαι ΠΑΟΚτσής και ανησυχώ επειδή βλέποντας τόσα χρόνια μπάλα, φτάνω στο συμπέρασμα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΛΑ ΑΣΤΕΡΑΤΗ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η μοναδική μου ελπίδα να παω καλά, είναι με την γεμάτη Τούμπα να δημιουργήσω καυτή ατμόσφαιρα και να καθαρίσω τα εντός όσο περισσότερο γίνεται, να κάνω αν είναι δυνατόν μια αντίστοιχη χρονιά όπως εκείνη που χωρίς να παίζω μπάλα, με Αναστασιάδη και Βόκολο βγήκα τρίτος.

Εκεί ελπίζω αλλά επίσης ελπίζω να μου παραχωρείται το δικαίωμα να γράψω τις ανησυχίες μου. Ευχαριστώ για το κράξιμο. Το κράξιμο από μερικούς συγκεκριμένους ανθρώπους μέσα στο Φόρουμ είναι τιμή για μένα.
« Last Edit: July 18, 2008, 19:35:49 by petrovgr »

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **

Τον αρη φετος θα τον δουμε...μαζι του και τον Πανιωνιο..τη Λαρισα..την Ξανθη. 
Στην ελλαδα υπαρχουν 4 ομαδες!
Ελλειψη του τεταρτου λοιπον τα τελευταια 4 χρονια εβγαιναν τεταρτοι καποιοι αλλοι (Ξανθη...ηρακλης...αρης, κατα σειρα). Ε, λοιπον...ο Τεταρτος επεστρεψε..και δεν κοιταει την 4 θεση που δικαιωματικα του ανηκει..αλλα βλεπει καθε μερα που περναει ολο και πιο ψηλα!

:thumbok:

Offline bozik

• Αλλαγή
petrovgr μπορούσες αυτά να τα γράψεις από την αρχή για να μην παρεξηγηθείς...από που προκύπτει ότι ο ιός γκαγκάτσης έχει συμμετοχη στις μεταγραφές  ::) εκτος και αν το πετάς τσόντα...για κάτι τέτοια γίνετε η παρεξηγήσει, αφού δείχνεις στον άλλο να καταλάβει ότι άλλο θέλεις να μας πεις και άλλο μας λες....και επειδή εδώ πρόβατα δεν έχει...την πιάνουν τη δουλειά και σχολιάζουν  ....εγώ τις μεταγραφές μέχρι τώρα τις έχω γουστάρει και με επιθετικό και χαφ διπλα στο veron- ποιοτικούς...η ομάδα  πιστεύω δεν έχει να φοβηθεί κανένα...μονο οι εναλλακτικές λύσεις σε περιπτώσεις τραυματισμών-κάρτες μπορούν να μας ανακόψουν....γιατί δεν είμαστε στη φάση να έχουμε 2 ενδεκάδες ισάξιες....είδες τη ωραία τα λέμε τώρα  :D
« Last Edit: July 18, 2008, 19:51:31 by bozik »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Epishs pws prokuptei oti o PAOK vasizetai ston Gagatsh gia tis metagrafes? Epai3e kapoio rolo sthn metagrafh px
tou Contreras, toy Xalkia h tou Anastasakou (tyxaia ta onomata)..? H mhpws kanei tis epafes gia ton muslimovic...?

Vre Petrov egw eipa to parapanw kai oxi oti o gagatsis kanei tis metagrafes.
Pantws e3akolou8w na mhn mporw na katalavw pws ennoeis thn (opoia) anami3h
toy stis metagarfes

Offline petrov

• Αλλαγή
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΙΞΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΙΞΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απεναντίας, έχω την εντύπωση ότι η διαφορά στο μεταγραφικό πεδίο είναι αποτέλεσμα σε ποιόν βασίζεσαι. Ο Άρης βασίζεται στους μάνατζερ, οι οποίοι βρίσκονται ΜΕΣΑ στην διοίκηση. Εμείς ποντάρουμε μέχρι στιγμής στον Γκαγκάτση. Είπαμε, είμαστε οπαδοί αλλά μη βλέπουμε μόνο τη μία πλευρά. Όταν μιλάμε για μπάλα να μιλάμε για μπάλα.

Kai telos apo mena gia to sygkekrimeno

Offline bozik

• Αλλαγή
καλά ας το αφήσουμε....από τον χαλκιά και τις μεταγραφές πως ανακατέψαμε τον γκαγκάτση  δεν μπορώ να καταλάβω-ο μπούφος...άμα είναι έτσι τη μαλώνουμε για το χαλκιά και τις μεταγραφές...να πούμε για τον γκαγκάτση.... ;D στο ψητό....
εκτος και αν το πετάς τσόντα...για κάτι τέτοια γίνετε η παρεξηγήσει, αφού δείχνεις στον άλλο να καταλάβει ότι άλλο θέλεις να μας πεις και άλλο μας λες....και επειδή εδώ πρόβατα δεν έχει...την πιάνουν τη δουλειά και σχολιάζουν....

δεν σχολιάζω άλλο...παρασκευούλα είναι

Offline petrov

• Αλλαγή
Απεναντίας, έχω την εντύπωση ότι η διαφορά στο μεταγραφικό πεδίο είναι αποτέλεσμα σε ποιόν βασίζεσαι. Ο Άρης βασίζεται στους μάνατζερ, οι οποίοι βρίσκονται ΜΕΣΑ στην διοίκηση. Εμείς ποντάρουμε μέχρι στιγμής στον Γκαγκάτση. Είπαμε, είμαστε οπαδοί αλλά μη βλέπουμε μόνο τη μία πλευρά. Όταν μιλάμε για μπάλα να μιλάμε για μπάλα.

Kai telos apo mena gia to sygkekrimeno

Ρε φίλε όντως δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις;
Το εξηγώ με γραμματική δημοτικού.

Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ 3
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΡΙΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ

ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.