Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153501 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εχει κανα νοημα τι αποψη εχει ο καθενας για τον λυμπεροπουλο;για μενα κανενα.
ειναι στανταρ οτι η χρονια τελειωσε πριν αρχισει.τουλαχιστον στο μυαλο ορισμενων
επισης ειναι στανταρ οτι η διοικηση αυτη δεν εχει πολλα ψωμια στον ΠΑΟΚ ακομα.
το χω σιγουρακι που λέτε οπως ενας αδερφος παραπανω.θελω να το παιξω στο στοιχημα.

σκεφτειτε αν μια μεταγραφη που ΘΑ γινει και ΑΝ γινει μπορει να μας διχασει ετσι,τοτε δεν θελω να σκεφτομαι
την μερα που για τον α η β λογο η διοικηση μας πει οτι δεν μπορει να ξεπληρωσει τα χρεη.
μας πει οτι η αναγκη για πρωταθλητισμο την βαζει μεσα.τοτε εκεινη την μερα θα πεσουμε ολοι να την φαμε
κι εγω μαζι...
βεβαια οι προηγουμενες διοικησεις σου εδιναν φουκιτολ οπως ειχε γραψει ενα σαιτ καποτε που ηταν καλο...
σου αλλαζαν προπονητες,σου φερναν αγνωστους παικτες με υπερκοστολογηση και ετοιμους για πουλο
και ο λαος αφου επαιρνε το χαπι εδινε κι αλλη περιοδο χαριτος.και μ'αυτα και μ'αυτα περασαν 10+ χρονια
για να ξεφυγει η μεγαλυτερη αρρωστεια της ζωης μας απο τον βουρκο...

αυτη η διοικηση ειναι λαθος.δεν δινει φουκιτολ στον κοσμο.επισης επιλεγει συνεργατες που προκαλουν δυσφορια
τουλαχιστον στους μισους.χωρις λογο βεβαια.η μαλλον με προσχημα το παρελθον η το ονομα...
στην ουσια αυτο που υπαρχει ειναι η διψα για το χαπι.η διψα για κατι αγνωστο που δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερο
αλλα ειναι αγνωστο.και το αγνωστο μας αρεσει.ξεχνοντας ομως που μας εφτασε αυτο το γαμημενο το αγνωστο

και να μιλησω ρεαλιστικα χωρις υποννουμενα και αλληγοριες.ειναι βεβαιο οτι αν ξεκινησει η ομαδα με 0/4 τοτε
θα γκρεμιστει η τουμπα.ας παιζει μπροστα ο μουσλιμοβιτς και ο κρεσπο.εμεις οι ιδιοι θα κυνηγαμε τους κλεφτες των ονειρων μας
οπως ειναι επισης βεβαιο οτι αν η ομαδα ξεκινησει με 4/4 τοτε η διοικηση ειναι μαγκιωρα και η καλυτερη.
τα λεφτα μας πανε σε σιγουρα χερια .κι ας παιζουν μπροστα ο μπακαγιοκο και ο χαριστεας

εγω θα ξενερωσω πραγματικα με την διοικηση αν δεν γινουν τρια πραγματα.αν δεν πληρωσουν τα χρεη σε τριτους μεσα
στα τρια(δεν σημαινει οτι το βαζω οριο αυτο) χρονια,αν δεν γινει απολυτως τπτ με το αθλητικο κεντρο κι αν οι ακαδημιες μας δεν βγαλουν ταλεντα.
εκει ναι εγω θα κραξω πρωτος.θα αναρωτιεμαι που πανε τα λεφτα μου και γιατι θυσιαζω τον κρεσπο για τον μωυσιαδη...

οσο για φετος;ενα πραγμα μονο περιμενω.ποτε θα βρεθω στο ναο μαζι με τα αδερφια μου και θα τραγουδησω
για την μεγαλυτερη αρρωστεια μου οπως ξαναγραψα παραπανω.μην με αποπροσανατολιζετε με μαλακιες

northeagle_4

• Guest
επισης η αποψη μου ειναι παγια για τον εν λογω παικτη και δεν θα αλλαξει επειδη θα φορεσει την μεγαλη φανελλα του ΠΑΟΚ.Αν γινει αυτο τελος,μακαρι να βαλει 27 γκολ εγω θα του πω μπραβο αλλα οτι τον θεωρω κλασσικο ελληνα επιθετικο(ταγαρι) δεν αλλαζει.Την ευθηνη για την καταρτιση του ροστερ την εχει ο σαντος και ο βρυζας αυτοι θα κριθουν,δεν μας πεφτει λογος εκτος αν υπαρχει ηθικο κομματι(οπως για παραδειγμα αν ερχοταν γκουμας η' ανατολακης)

veron

• Guest
ειναι στανταρ οτι η χρονια τελειωσε πριν αρχισει.τουλαχιστον στο μυαλο ορισμενων
το χω σιγουρακι που λέτε οπως ενας αδερφος παραπανω.θελω να το παιξω στο στοιχημα.

σκεφτειτε αν μια μεταγραφη που ΘΑ γινει και ΑΝ γινει μπορει να μας διχασει ετσι,τοτε δεν θελω να σκεφτομαι
την μερα που για τον α η β λογο η διοικηση μας πει οτι δεν μπορει να ξεπληρωσει τα χρεη.
μας πει οτι η αναγκη για πρωταθλητισμο την βαζει μεσα.τοτε εκεινη την μερα θα πεσουμε ολοι να την φαμε
κι εγω μαζι...
βεβαια οι προηγουμενες διοικησεις σου εδιναν φουκιτολ οπως ειχε γραψει ενα σαιτ καποτε που ηταν καλο...
σου αλλαζαν προπονητες,σου φερναν αγνωστους παικτες με υπερκοστολογηση και ετοιμους για πουλο
και ο λαος αφου επαιρνε το χαπι εδινε κι αλλη περιοδο χαριτος.και μ'αυτα και μ'αυτα περασαν 10+ χρονια

αυτη η διοικηση ειναι λαθος.δεν δινει φουκιτολ στον κοσμο.επισης επιλεγει συνεργατες που προκαλουν δυσφορια
τουλαχιστον στους μισους.χωρις λογο βεβαια.η μαλλον με προσχημα το παρελθον η το ονομα...
στην ουσια αυτο που υπαρχει ειναι η διψα για το χαπι.η διψα για κατι αγνωστο που δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερο
αλλα ειναι αγνωστο.και το αγνωστο μας αρεσει.ξεχνοντας ομως που μας εφτασε αυτο το γαμημενο το αγνωστο

και να μιλησω ρεαλιστικα χωρις υποννουμενα και αλληγοριες.ειναι βεβαιο οτι αν ξεκινησει η ομαδα με 0/4 τοτε
θα γκρεμιστει η τουμπα.ας παιζει μπροστα ο μουσλιμοβιτς και ο κρεσπο.εμεις οι ιδιοι θα κυνηγαμε τους κλεφτες των ονειρων μας
οπως ειναι επισης βεβαιο οτι αν η ομαδα ξεκινησει με 4/4 τοτε η διοικηση ειναι μαγκιωρα και η καλυτερη.
τα λεφτα μας πανε σε σιγουρα χερια .κι ας παιζουν μπροστα ο μπακαγιοκο και ο χαριστεας

εγω θα ξενερωσω πραγματικα με την διοικηση αν δεν γινουν τρια πραγματα.αν δεν πληρωσουν τα χρεη σε τριτους μεσα
στα τρια(δεν σημαινει οτι το βαζω οριο αυτο) χρονια,αν δεν γινει απολυτως τπτ με το αθλητικο κεντρο κι αν οι ακαδημιες μας δεν βγαλουν ταλεντα.
εκει ναι εγω θα κραξω πρωτος.θα αναρωτιεμαι που πανε τα λεφτα μου και γιατι θυσιαζω τον κρεσπο για τον μωυσιαδη...

οσο για φετος;ενα πραγμα μονο περιμενω.ποτε θα βρεθω στο ναο μαζι με τα αδερφια μου και θα τραγουδησω
για την μεγαλυτερη αρρωστεια μου οπως ξαναγραψα παραπανω.μην με αποπροσανατολιζετε με μαλακιες

:handshake:

Offline dave

• Αλλαγή

κι εγω μαζι...

ετσι ρε γιαννιωτη ΦΟΥΚΙΤΟΛ. σωστος

Offline ved

• Αλλαγή
ναι ρε γιαννιωτη η αποψη που λες ειναι η πιο ωριμη η πιο τεχνοκρατικη η πιο λογικη,,

κλπ,,,αλλα αυτη η αποψη ειναι αν πουμε να την πει ενας συνδεσμος μεγαλος

που πρεπει να μετραει τα λογια του

η στο κεντρικο του σαιτ...ναι οντως ολα λογικα ειναι αυτα.

αλλα η μπαλα δεν ειναι μονο λογικη και τεχνοκρατες κλπ...

η μπαλα ειναι τρελα ρε και γουστα και αμπαλαεα.

κιεγω προσωπικα με συγχωρεις προτιμω τον κρεσπο απο τον μωυσιαδη,,,και ας καταλαβα το πως το ειπες...

εγω ειμαι ΠΑΟΚ και σκεφτομε με το συναισθημα και γραφω κιετσι.

αν ηταν να σκεφτομε με την λογικη δεν θα ασχολιομουν καν..θα τα ειχα παρατησει χρονια τωρα να κοιταω γκομενες και φραγκα.

και οι περισσοτεροι γραφουμε τρελαμενα γιατι δεν ειμαστε λογικοι.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ!!!

και απο τις 2 πλευρες ποιος θα καθοταν τοσες ωρες να ασχολειται με την μεταγραφη του λουξ και να χαλιεται και θα ηταν και λογικος?

και φτανει πια  με την καραμελα οτι θα φυγει ο ζαγορακης επειδη δεν μας αρεσει η μια μεταγραφη και η αλλη.

αν θελουμε καθε φορα μπορουμε να κλειδωνουμε το φορουμ σαν τα σκουλικια.

ο ζαγορακης θα πρεπει να ξερει οτι θα ερθουν και οι τρυκιμιες,,,και ο λαουτζικος μπορει να γινει και αδικος οπως τωρα ειναι δικαιος και γεναιοδωρος.

αυτος ομως διοικει και θα πρεπει να συνεχιζει αν πιστευει στο οραμα του για την ομαδα και να ξεπερνα και την δικη μας μαλακια καθε φορα.κανουμε κιεμεις λαθη οπως και αυτος.

και στο τελος ο κοσμος θα του αποδωσει δικαια αυτα που πρεπει. τουλ ετσι πιστευω.

Offline katz

• Αποστολή
  • **

Μπα μην το παιξεις θα χασεις..Μια χαρα ειναι η διοικηση και θα μεινει σιγουρα 2 χρονια ακομα.Και ο ζαγορ θα αποθεωνεται μια ζωη στην τουμπα..
Μην παιρνεται το κλιμα απο τα φορουμ και τα ραδια,παρτε το απο το γηπεδο.
ΥΓ.Λυμπε ΠΑΙΧΤΑΡΑ ελα στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ G4Α

mayrosaris

• Guest

veron

• Guest
File north profanws k de shmainei tipota opoios de goustarei to lymperopoulo... kai ton ka8e lymperopoulo!!

epeidh omws to 8ema xefyge pleon apo auto k exei parei xafnika diastaseis kritikhs k entonhs malista ws pros th dioikhsh ton proponhth k tis epiloges tous ekei kollane ta anwterw... de nomizw na xreiazetai na anaferw sygkekrimena post dia8esima einai ston ka8ena mas...an ontws sthrizoume opws leme kai deixnoume emprakta mexri twra, sthrizoume th dioikhsh ton proponhth k tis epiloges tous...xerw pws olwn anexairetws euxh kai laxtara einai na pane ola kala, asxetws an analogws to ekastote onoma ypopshfiou metagrafikou stoxou, h mh, tou Paok mas kanei telika na mas louzei kryos k zestos (se Mpam typous paixtwn) idrwtas..prepei na syneidhtopoihsoume pragmatika apo ti an8rwpous apoteleitai to team ths dioikhshs mas kai to antistoixo proponhtiko...

Oi an8rwpoi autoi exoun faei me ta koutalia tous agwnistikous xwrous alloi mesto xortari k alloi proponontas autous mesto xortari..koinws apo OLOUS mas xeroun kalytera k prattoun gia to kalo ths trelas mas!!
Eimaste tyxeroi pou epitelous kapoioi an8rwpoi asxolountai me pragmatiko zhlo kai prospa8wntas na souloupwsoun amarties allwn ::) kopiazoun kyriolektika se pollapla epipeda na leitourghsoume pleon ws poly megalh omada pou eimaste wste na mporesoume na doume ton PAOK mas pali ekei pshla!!!!

Emena ola auta edw 1 mou lene: Exw treeeeeeelaaaaaaaaaaaaa.......................... .........

Offline Suicidal

• Βασικός
Ρε Club παλίκαρε, Ok! Ο πορτοκλανάδας δεν έχει κλέισει ακόμη (ευτυχώς!!!!) Όμως το Χαλκιά, το γιούγκο, το Μπακαφλόκο κλπ τους έχεις φορτωθεί ήδη!!! Και χτίζεις (υποτείθεται) ομάδα με αυτούς!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Pou to grafei oti xtizete omada fetos?

Δηλαδή ρε Μπιλυ, φέτος θα είναι ομάδα για 1 χρόνο και next summer θα πάουμε άλλους 10 καινούργιους? (απορία είναι όχι ειρωνία!)

akribos ayto ennow. apopsh mou. (sorry pou argisa na apantisw)

YG: DIABAZW TO FORUM EDW KAI 2 MERES KAI NOIW8W MIA FASH ENTELOS SURREAL!
      DEN MPORW NA TO PERIGRAPSW , SE ALLO KOSMO EIMAI APO XTES ! ALLA PRAGMATIKA!
      FEYGW APO TO PC KAI NOIW8W MIA MYSTHRIA ZALADA, GLYKIA......

YG2: PARTW JUNKOULES TOU FORUM NA'XETE

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μια διευκρινηση.δεν γραφω για να απειλησω κανεναν οτι θα φυγει ο ζαγορακης.ετσι πιστευω.δικαιωμα μου και μαλακια που το γραφω
επισης νορθ δεν λεει κανενας κανεναν πολεμιο.απλα συγκρινεις και αναπολεις...
vedder,τους τρελαμμενους τους εχω για αλλιως.τους εχω για ατομα που κανουν ταξιδια για να δουν μια ομαδα που δεν βλεπεται
και ειναι τοσο μαλακες που ξαναπανε για την ιδια ομαδα που δεν βλεπεται...
που πανε και τρεχουν σε χωρια,που μπαινουν σε ξυλινες κερκιδες με 30 ευρω,που πλακωνονται με τσεους για να δουν  απλα τον ΠΑΟΚ
να παιζει,που πανε σε μια πολη που τους περιμενει πως και πως και δεν ειναι ουτε καν ενα λεωφορειο
που δεν τους νοιαζει ποιος παιζει φορ...

Offline Geo

• Αλλαγή
http://www.sport24.gr/html/ent/101/ent.242101.asp

**********************************************************************************************************************

ΠΑΟΚ
Προφορική πρόταση στον Λυμπερόπουλο

Από την σκέψη στην πράξη πέρασε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην διάρκεια της σημερινής μέρας στο θέμα της απόκτησης του Νίκου Λυμπερόπουλου προχωρώντας σε προφορική πρόταση για την απόκτησή του.

Από την πλευρά του ο 33χρονος διεθνής επιθετικός που από χθες το μεσημέρι έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του ζήτησε 2-3 μέρες για να την σκεφτεί. Παράλληλα πάντως έδειξε θετικός στο να την αποδεχθεί έχοντας όμως πάντα στο μυαλό του ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι ομάδα του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα της Μπουντεσλίγκα.

Το σίγουρο είναι ο Λυμπερόπουλος αποτελεί την στιγμή αυτή τον Νο1 στόχο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τόσο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος, όσο και για την διοίκηση της ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρό της, Θοδωρή Ζαγοράκη. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι και οι δύο δεν έχασαν την ευκαιρία και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν φροντίσει από χθες κιόλας να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του.

Σε περίπτωση ωστόσο που δεν προχωρήσει η περίπτωσή του στον ΠΑΟΚ θα στραφούν στις άλλες επιλογές τους που είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός ωστόσο φαίνεται να βρίσκεται μία ανάσα από την ΑΕΚ για να αποτελέσει τον αντί-Λυμπερόπουλο. Παράλληλα στα υπόψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχουν και ακόμη δύο περιπτώσεις διεθνών Ευρωπαίων επιθετικών.

Στο Ντόορβερθ Βρύζας-Ίβιτς

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας εν τω μεταξύ στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας έφθασαν τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, όσο και ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο τελευταίος μάλιστα αναμένεται να δώσει το παρών στην απογευματινή προπόνησης με τον Σέρβο ωστόσο να γλίτωσε την πρωινή που μόνο εύκολη δεν ήταν για ένα περίπου δίωρο.

Κρούση από Ζάμαλεκ

Μετά από δέκα μέρες όπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικαιώθηκε οριστικά μέσω του CAS στην υπόθεση του Σικαμπάλα με την Ζάμαλεκ να καλείται να του καταβάλει ένα ποσό 990.000 ευρώ η αιγυπτιακή ομάδα έκανε το τελευταίο διήμερο δύο φορές την εμφάνισή της μέσω του Ιταλού εκπροσώπου της. Ο λόγος δεν είχε παρά να κάνει με τον τρόπο καταβολής του συγκεκριμένου ποσού.

Στην πρώτη επαφή η Ζάμαλεκ δια του εκπροσώπου της πρότεινε το ποσό των 990.000 ευρώ να καταβαλλόταν σε 3 δόσεις. 300.000 ευρώ ως προκαταβολή, 300.000 ευρώ η δεύτερη δόση και 390.000 ευρώ το υπόλοιπο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πλευρά της να αρνήθηκε. Η Ζάμαλεκ επανήλθε χθες με νέα πρόταση για άμεση καταβολή 500.000 ευρώ και σε 2-3 μήνες την εξόφληση του υπολοίπου ποσού. Η πρόταση αυτή αναμένεται να συζητηθεί από τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αυριανό συμβούλιο και όλα δείχνουν πως το πιθανότερο είναι να γίνει αποδεχτή.

Ημέρα εξελίξεων για Λίμα

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και στην περίπτωση της απόκτησης του Ρενέ Λίμα. Του Αργεντινού αμυντικού χαφ στον οποίο αποφάσισαν να επανέλθουν εκ νέου στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που αποσύρθηκε η περίπτωση του Πολωνού Πρζέμισλαβ Κάζμιερτσακ. Παράλληλα εξετάζεται ένας ακόμη Λατίνος χαφ και ένας Ευρωπαίος μέσος. Ακόμη στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ, ενός αναπληρωματικού τερματοφύλακα και ενός κεντρικού αμυντικού για να κλείσει το ρόστερ.

Άρεσε ο 19χρονος Φάλκο

Από χθες με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας βρίσκεται και δοκιμάζεται ο 19χρονος Αργεντινός μέσος Ντάνιελ Χερνάν Φάλκο. Οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει είναι θετικές δεδομένης της ηλικίας του αλλά και του ότι είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου κάτι που σημαίνει ότι αν αποκτηθεί δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου αλλά κοινοτικού.

**********************************************************************************************************************

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Για να ξεχναμε λιγο τον Λυμπεροπουλο και να δουμε τι αλλο εχουμε...
Αυτο τι ειναι παλι τωρα το ειδα:

Bylo to těžké rozhodování. Před měsícem a půl jsem končil v Southamptonu a dostal jsem nabídku z řeckého PAOK Soluň. Odmítl jsem ji, protože jsem počítal s tím, že budu pokračovat v Southamptonu nebo ve Španělsku. Jenže v Southamptonu byly ekonomické problémy a odešel i trenér, pod kterým jsem hrával. Šel do Leicesteru a lákal mě tam. Taky jsem měl nabídku ze druhé španělské ligy. Poslední se přihlásil Baník. A když jsem se rozmýšlel, vyšlo mi, že bych měl zkusit pomoci Baníku, jak nejlépe dokážu. Ať už v Poháru UEFA, tak i v lize. Když budu hrát dobře, třeba budu mít blíž do reprezentace. Určitě blíž než z druhé anglické nebo španělské ligy.

http://fotbal.idnes.cz/mario-licka-jsem-silnejsi-nez-driv-d5p-/fotbal.asp?c=A080708_080423_fotbal_ald

Εφτασε και στην Τσεχια η χαρη μας... οποιος βγαλει ακρη με το τι λεει του βγαζω το καπελο.. μονο το ΠΑΟΚ solun καταλαβα.

Επισης και απο Ιταλια μερια γραφουν και σημερα για προταση του ΠΑΟΚ υψους 280.000ευρω το χρονο για τον Παριζι της Μεσσινα, ο οποιος προτιμαει να μεινει Ιταλια. Εχει προτασεις απο Μπαρι και Σαρλεριτανα.

http://messinasportiva.it/news.php?id=5893&dove=a
« Last Edit: July 08, 2008, 18:59:26 by biv »

Offline elront

• Αποστολή
  • **
pantos to thema me ton lymberopoylo gia mena einai ena, na kanei tin doyleia navalei ayta ta goal poy einai na valei kai na paei sto kalo. den einai aparetito oloi oi pextes mas na einai paok. edo perisi tin vgalame  me aspro africano re toylaxisto fetos o afrikanos einai tososto xroma
paok giati etsi!!!!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Επειδή είπε κάποιος οτι δεν δίνουμε λεφτά για μεταγραφές... φέτος δεν έγινε κανένα συμβόλαιο επιπέδου μπαιάνο με 50-60.000 ευρώ. Όλα τα συμβόλαια είναι αρκετά μεγάλα, εκτός απο 1-2.

Offline savage republic

• Βασικός
O Parisi ekleise sthn Bari. NEXT!

shaman4

• Guest
Ksanaleo auta pou egrapsa proigoumenos giati gia emena apoprosanatolistike to topic

H megalh klassi tou paikti einai dedomeni.2 arnitika simiono:

-tha einai "fresko" kai endiaferon gia auton na paei germania, alla o 33xronos lympe poso oreksei tha exei na paiksei sto elliniko protathlima?
poso "pathiasmenos" kai poso tha "treksei" ???

-En ora eksigiansis kai epidikasis kapoiou megalou posou ston koutsi, einai sosti kinisi na dosoume 600.000 se enan paikth pou logo hlikias mporei kai na mhn sou vgei? etsi kai allios den pame gia protathlima akomi kai me enan kalo "lympe"...

parizianos

• Guest
Απο το να πα΄ρουμε τον Λυμπε ο οποίος είναι 33 χρονών ειμαι της αποψης να μην
πάρουμε κανέναν και να πορευτούμε με τον Αθανασιάδη και όπου μας βγάλει.
Κάποτε πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη και στον πιτσιρικά και πιστεύω οτι δεν θα μας απογοητεύσει.
Μπορεί να μην βάλει τα 10 -15 που θα βάλει ο Λυμπε τον 400.000 αλλά τα 8 γκολάκια πιστεύω τα έχει.
Και στην τελική οταν μας εκλανε πριν 5 χρόνια τωρα εγω γιατι να τον δεχτώ?

Απλά είμαι της αποψης οτι ή παίρνεις ενα ονομα για εποικινωνιακούς λόγους ή
πορεύεσε με αυτούς που έχεις.
Επειδή το πρώτο είναι αδύνατο να γίνει ειδικά φέτος πιστεύω οτι καλύτερα να μήνουμε ετσι όπως είμαστε
παρά να αρχίσουμε την διχόνοια και όλες αυτές τις παπαριές που ακούστηκαν αυτές τις 2 μέρες.
Προτιμώ να πάρεις τον 19 χρόνο Αργεντινό και αν σου κατσει σου κατσε

Δε βρίσκω κάτι άλλο να προσθέσω, παρά το ότι προτιμώ μια ενδεκάδα με 11 Μακεδόνες (κι ας σωθώ με το ζόρι), παρά μια ενδεκάδα σαν της Τριπολιτσάς (ή παλιά του Ιωνικού) με 11 εθνικότητες, ουδεμία εκ των οποίων η Ελληνική.

19χρονα εδώ και τώρα!

chiltsid

• Guest
tha symfoniso dystixos me ton giannioti,kai to dystixos paei oxi epeidi exo kati mazi tou,alla epeidi niotho akribos to idio prama.
evxomoun fetos epitelous na min skeftomai kalokairiatika,metoxes,xreoi,prosfyges,ktl.

ithela apla na diabazo kathe mera ta nea tis omadaras mou,na blepo ti kanei o coach stis proponiseis,oi paiktes an antapokrinontai,kamia metagrafi ktl.
anti loipon na einai fetos to pio xallaro kalokairaki kai na anypomono na do tin omada,niotho enan fobo,ena sfiximo.
lypamai pou paidia apo edo mesa pou exoun meini iremh se xeiroteres katastaseis kai mas exoun balei stin thesi mas,me ta legomena tous,panikovalontai kai ksefevgoun se yperboles epeidi den einai tou goustou tous oi epiloges tis dioikisis.

den katigoro kanena pos kanei polemo ston zagor,avto einai gelio,einai karamela gia mena.kanenas den egrapse edo kati gia ton zagor,apla poly yperbaloun toso poly,pou pragmatika den katalavaino giati?
den katalabaino apo pou proekypsan avtes oi megales oi prosdokies?
kai giati avtoi oi paiktes pou exoun erthei den einai gia mas?pragmatika,liga atoma grapsan tekmiriomena gia pio logo den theloun enan paikti.
kai ego den thelo na rthei o lima(alla mporo na grapso 5 logous gia avto),alla an tyxon erthei kai isxyei pos endiaferomaste pali,den tha kano toumpeki opos lene poly.
tha kano to aplo prama,tha evxomai pragmatika na bgei paiktaras,an kai exo antithetei gnomi,tha ton stirikso ton paikti kai oloi tin omada oso pio poly mporo.
giati?
giati thelo o PAOK na paei kala kai pragmatika xestika ama einai tou goustou mou o paiktis h o kathe paiktis,xestika ama exo dikaio ego h o allos,den me noiazei.
THELO O PAOK NA PAEI KALA.

ama apo tis metagrafes bgazoume ena toso arnitiko klima,einai thema xronou na piasei kai tin omada avto kai stin synexeia na proxorisei kai stin dioikisi.
giati toso apaisiodoksei re paidia?giati den perimenete ligo?giati toso biasyni apo mia stigmi stin alli,oti soi kai kala prepei na paroume paiktes pou einai  se kali ylikia,me prooptiki kai pou ksero ego.
lete o oi dioikisi na min thelei na parei tetoious paiktes?
lete epeitides na kanei avtes tis epiloges?gia na mas pikarei?
tous exete gia tetoious anthropous?
gia pio logo lete na kanoun avtes tis epiloges?toso anideoi einai pia ekei?

kai ego angxothika proxthes ligo,alla leo,irema re xristo,exoume akoma 2 mines mprosta mas,xalarose ligo,ama agxothikes esy,avtoi pou trexoun mera nyxta,den tha agxothikan?ola tha ginoun,mexri tora pote den se apogoitevsan,einai dikoi sou avtoi,den theloun to kako sou,mono to kalo sou theloun.

ti na po?pragmatika apogoitevomai me ton eavto mas para poly ores ores.biazomaste poly,kanoume pali ta idia lathoi,synexizoumai na skeftomaste opos me tis palies dioikisis,me tin idia nootropia.
mai zoi perimename na rthoun kapioi pou tha kanoun ta avtonoita kai tora pou to kanoun,theloume pali kati parapano,pali theloume na ginei to diko mas.

pragmatika ama bgazoume toso arnitikotita apo tora,h xronia einai teleiomenoi,gia mena,tha ta parei ola h mpala.kai den tha ftaiei kaneis meta ektos apo emas.mporei na akougetai yperboliko,alla etsi niotho.
den xairomai pou ksekinaei h xronia,ksero pos tha pao sta prota mats kai tha stenaxoretho pio poly apo tis antidraseis mas para apo tin omada,ama den paiksei kala.

anti na eimaste trelamenoi kai na anypomonoume na doume tin omada kai na eimaste karga aisiodoksoi,na bgazoume ena yper-thetikotato klima gia na dinoume kouragio stous paiktes,ston coach,stin dioikisi,na boulosoume ta stomata ton kolodimosiografon,kanoume akribos to antitheto.

p.s:1)den thelo kanena palkari apo edo mesa na parei prosopika avta pou grafo,sebomai olous sas.
      2)thermi parklisei pros olous,pou tous exei piasei enas adikaiologitos panikos,IREMISTE,milame gia paiktes,metagrafes,den milame gia xreoi kai
         kai prosfyges pleon.

sorry an kouraso me greeklish.

Offline Ziaka

• Αποστολή
  • **
    • Greek Soccer TV Schedules
Για να ξεχναμε λιγο τον Λυμπεροπουλο και να δουμε τι αλλο εχουμε...
Αυτο τι ειναι παλι τωρα το ειδα:

Bylo to těžké rozhodování. Před měsícem a půl jsem končil v Southamptonu a dostal jsem nabídku z řeckého PAOK Soluň. Odmítl jsem ji, protože jsem počítal s tím, že budu pokračovat v Southamptonu nebo ve Španělsku. Jenže v Southamptonu byly ekonomické problémy a odešel i trenér, pod kterým jsem hrával. Šel do Leicesteru a lákal mě tam. Taky jsem měl nabídku ze druhé španělské ligy. Poslední se přihlásil Baník. A když jsem se rozmýšlel, vyšlo mi, že bych měl zkusit pomoci Baníku, jak nejlépe dokážu. Ať už v Poháru UEFA, tak i v lize. Když budu hrát dobře, třeba budu mít blíž do reprezentace. Určitě blíž než z druhé anglické nebo španělské ligy.

http://fotbal.idnes.cz/mario-licka-jsem-silnejsi-nez-driv-d5p-/fotbal.asp?c=A080708_080423_fotbal_ald

Εφτασε και στην Τσεχια η χαρη μας... οποιος βγαλει ακρη με το τι λεει του βγαζω το καπελο.. μονο το ΠΑΟΚ solun καταλαβα.

Επισης και απο Ιταλια μερια γραφουν και σημερα για προταση του ΠΑΟΚ υψους 280.000ευρω το χρονο για τον Παριζι της Μεσσινα, ο οποιος προτιμαει να μεινει Ιταλια. Εχει προτασεις απο Μπαρι και Σαρλεριτανα.

http://messinasportiva.it/news.php?id=5893&dove=a

Lipon o Mario Licka lei oti prin ena mina teliose apo tin Southampton, kai amesos eixe protasi apo ton PAOK. Lei oti tin aperipse giati ithele na sinexisi tin kariera tou stin Agglia i Ispania. Eixe protasi apo tin Leicester kai mia Ispaniki omada b' Ethniki opies aperipse.  Telika apofasise na gyrisi piso stin Tsexia kai stin omada Banik Ostrava opia tha paiksi kai sto kypelo UEFA.

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
To πρώτο κριτήριο για να κάνει φέτος τις μεταγραφές της η ομάδα, ήταν (και είναι) ο παίκτης να είναι ελεύθερος.-

Την υπέρβαση την κάναμε με τον Βερόν γιατί δώσαμε και λεφτά για να τον κρατήσουμε.

Έχουμε πάρει τους καλύτερους ελεύθερους παίκτες της ελληνικής αγοράς και συνεχίζουμε.

Και πάρτε το απόφαση πως και του χρόνου, κατά πάσα πιθανότητα, πάλι για ελεύθερους θα ψάχνουμε...

Όσο για τον Άτιτλο... ας έρθει να παίξει σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα αν θέλει να δει τίτλο. Από μένα καλοδεχούμενος.
ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ