Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Αλίμονο αν καθόταν η κάθε διοίκηση να ασχοληθεί με την άποψη κάθε οπαδού ξεχωριστά για ένα παίκτη.
Και γω διαφώνησα για τον Ίβιτς ρε συ Papritsa αλλα μέχρι ένα σημείο.
Απο αγωνιστικής άποψης η καριέρα του Λυμπερόπουλου και τα στατιστικά του τα λένε όλα.
Δεν τον πας φατσικά κάτι σου έχει κολλήσει... όπως εμένα με Ιβιτς αλλα αυτός δεν είναι λίγος να μπινελικόνεις με τόσο μίσος εδω μέσα.

makptol

• Guest
εδω βγαινανε χθες στα ραδιοφωνα και ξεκινουσαν κραξιμο για λυμπεροπουλο και καταληγανε στο τι δουλεια κανει
σημερα ο Ζαγορακης και αν εχει βιογραφικο ο υιος γκαγκατσης....ειναι τα γνωστα λαμογια που χασανε την
μαρμιτα και κανουν πολεμο απο ραδιοφωνου στον Ζαγορ....
Αλλα Ζαγορακη εσυ φταις τα εβαλες ολα σε ταξη ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....
αλλα βγες ρε Θοδωρε και πες σε ολους οτι οικονομικα δεν καθαρισαμε ακομα ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΘΕ 15
ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΟΣΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ απο τους ορικισμενους εχθρους του Ζαγορ
....

Diego-4

• Guest
Κάποτε στη ζωή μου έκανα μια μεγάλη μαλακία..Έριξα κατοστάρικο κέρμα στον Λάκη τον Οικονομίδη στο Παλέ..14 χρονιά μετά το σκέφτομαι και λέω πόσο μαλάκας ήσουν ρε Αντώνη...Είναι ωραίο να  καταλαβαίνουμε την αξία κάποιων πραγμάτων , χωρίς να χρειαστεί να τα χάσουμε ..

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ή ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ..

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Αλίμονο αν καθόταν η κάθε διοίκηση να ασχοληθεί με την άποψη κάθε οπαδού ξεχωριστά για ένα παίκτη.
Και γω διαφώνησα για τον Ίβιτς ρε συ Papritsa αλλα μέχρι ένα σημείο.
Απο αγωνιστικής άποψης η καριέρα του Λυμπερόπουλου και τα στατιστικά του τα λένε όλα.
Δεν τον πας φατσικά κάτι σου έχει κολλήσει... όπως εμένα με Ιβιτς αλλα αυτός δεν είναι λίγος να μπινελικόνεις με τόσο μίσος εδω μέσα.

Που να δεις τα στατιστικά του Αναστόπυλου, του Κούδα, του Πελέ και του Ντι Στέφανο (αν ζει κιόλας...). Μία μεταγραφή δεν είναι μόνο στατιστικά και βιογραφικό, είναι και άλλα πράγματα.....

Επιπλέον, την ίδια γνώμη που έχω για τον Πορτοκαλάδα, έχω και για τον Χαλκιά (γι' αυτό και όταν τον πήραμε έφαγα σε τρεις μέρες 2 κίτρινα σπυριά....).

Για τον Ίβιτς ήμουνα τυχερός!!!! Όταν έγινε η μεταγραφή έτρεχα στα μαιευτήρια γιατί γεννήθηκε η μπέμπα..... αλλιώς θα έβλεπες τα ίδια που λέω τώρα και χειρότερα για τον πορτοφολά το γιούγκο!

Για Μπακαφλόκο απαξιώ!

Δεν είναι τυχαίο ότι τουλάχιστον ο γιούγκος, ο παραλίγο μοϊκανός και ο πορτοκαλάδας είναι επιλογές Σάντος (πρώην παίχτες του!!!) ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΥΖΑ!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline cure

• Αλλαγή
Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι για μένα γιατί απ' ότι κατάλαβα στα ραδιόφωνα γίνεται ήδη χαμός για Λυμπερόπουλο κτλ. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν παίχτη ιδιαίτερα, γιατί εφόσον τον θέλει ο προπονητής και η ομάδα εμένα δεν μου πέφτει ιδιαίτερος λόγος.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ΜΗΠΩΣ, έχουμε προτάξει την εξυγίανση και αφήνουμε το αγωνιστικό σε δεύτερη μοίρα. Δεν θέλω να πάμε για πρωτάθλημα και να πάρουμε τον Κρέσπο. Θέλω να δω μια καλή ομάδα, που να με κάνει να ονειρευτώ για το μέλλον.
Επίσης με προβληματίζει το γεγονός ΜΗΠΩΣ πληρώσει η ομάδα την όποια ανασφάλεια του Σάντος. Ο Σάντος βέβαια μπορεί να μην έχει καμία ανασφάλεια και να λέω μαλακίες, αλλά κάποια πράγματα που γίνανε αυτό δείχνουν.

Τέλος πάντων. Για να το ξεκαθαρίσω μια και καλή. Έχω πάρα πολύ μεγάλη αγωνία για να δω την ομάδα που χτίζει αυτή η διοίκηση για πρώτη φορά στην ουσία και αυτό σε συνδυασμό με το πόσο ψηλά τους έχω στο μυαλό και τη ψυχή μου, μπορεί να με έκανε να ονειρευτώ παραπάνω απ' όσο έπρεπε.

Δεν με χαλάει τίποτα όμως. Κατά βάθος συμφωνώ με το κάτω τη μπάλα. Και είμαι σίγουρος πως θα γαμήσουμε του χρόνου. Αυτό που ελπίζω και παρακαλάω όμως είναι λίγη παραπάνω τρέλα στις μεταγραφές.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
Κρατιέμαι τοοοοοοοοοσο καιρο που θα σκάσω.Είναι κ η τελευταια φορά που θα γράψω στο thread μέχρι να κλείσει ο επιθετικός.....ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΟΚ, ΟΥΔΕΙΣ, μίλησε για Λυμπερόπουλο. Απορώ γιατί σφαζόμαστε χωρίς να εχει ειπωθεί τίποτα επίσημο.Ρε συ rade,γιατί τσιμπας ρε τσάκαλε?Ποιος σε ενημέρωσε οτι ο Λυμπερόπουλος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ?

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Ρε Club παλίκαρε, Ok! Ο πορτοκλανάδας δεν έχει κλέισει ακόμη (ευτυχώς!!!!) Όμως το Χαλκιά, το γιούγκο, το Μπακαφλόκο κλπ τους έχεις φορτωθεί ήδη!!! Και χτίζεις (υποτείθεται) ομάδα με αυτούς!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
Ρε Club παλίκαρε, Ok! Ο πορτοκλανάδας δεν έχει κλέισει ακόμη (ευτυχώς!!!!) Όμως το Χαλκιά, το γιούγκο, το Μπακαφλόκο κλπ τους έχεις φορτωθεί ήδη!!! Και χτίζεις (υποτείθεται) ομάδα με αυτούς!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Pou to grafei oti xtizete omada fetos?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Ego oyte polemo στην διοικηση Σκύλου προκειται να κάνω όσο ζω, ούτε να γκρινιάξω...Θα βουλώσω στοματάκι, όπως έκανα κ στην μετεγγραφη Χαλκιά.Αν όντως η μεταγραφη ειναι κλεισμένη, δεν θα κάνω τον κολοτούμπα βεβαια. Ο παικτης ο συγκεκριμενος ανεκαθεν μου προκαλούσε άφθονο γέλιο...
+1

Αν έχει κλείσει η μεταγραφή για μένα είναι η μαλακιά Νο2 του Ζαγορ.Η Νο1 είναι η επιλογή του Γκαγκάτση.
Μακάρι να βγω λάθος.Αυτά.
No Gods,No Masters

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **

Δηλαδή ρε Μπιλυ, φέτος θα είναι ομάδα για 1 χρόνο και next summer θα πάουμε άλλους 10 καινούργιους? (απορία είναι όχι ειρωνία!)

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Ean telika  kleisei o lympe, me tous haraktirismous sta post tou forum  ti tha ginei?
ehoun graftei apistefta pragmata......

SCRIPTA MANE....
Niente incontri....Solo scontri

CLUB LARISA

• Guest
nai, ontos ta grapta menoyn...Esi skepsoy mono MIN KAI DEN KLEISEI.....Giati ontos exoyn graftei apistefta pragmata....

Offline sabbath

• Αλλαγή
καλα σε μας και ο ζινταν να ρχοταν στα 34 του μετα το μουντιαλ παλι θα ξενερωναμε...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD

Δηλαδή ρε Μπιλυ, φέτος θα είναι ομάδα για 1 χρόνο και next summer θα πάουμε άλλους 10 καινούργιους? (απορία είναι όχι ειρωνία!)

Φέτος έχεις ομάδα για 1 χρόνο.
Του χρόνου θα πρέπει να έχεις βασικούς τουλάχιστον Ηλιάδη, Μπαλάφα, Γεωργίου.
Από τη στιγμή που τους κράτησες φέτος σημαίνει ότι τους υπολογίζεις.
Φέτος τους βάζεις βασικούς... στον πάγκο και τραβάνε το κουπί οι έμπειροι.
Στον ΠΑΟΚ χορτάσαμε από ταλέντα που είτε καίγονταν γιατί έμπαιναν πολύ νωρίς είτε δεν ήταν.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φυτώριο, χρειάζεται έτοιμους παίκτες.
Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχεις ούτε λεφτά αλλά ούτε και παίζεις Ευρώπη για να τραβήξεις έτοιμο παίκτη.
Φέτος κυνηγάμε τα αποτελέσματα.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Επίσης να πω κάτι ακόμα.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον προπονητή να μπορεί να συνεννοηθεί με τους παίκτες του γρήγορα. Ο Σάντος μπορεί να συνεννοηθεί πιο εύκολα με έναν παίκτη που έχει προπονήσει, κι ο ίδιος ο παίκτης μπορεί να καταλάβει πιο γρήγορα τί του ζητάει ο προπονητής.
Στην ολοκαίνουργια ομάδα που φτιάχνουμε είναι πολύ βασικό ο προπονητής να έχει 4-5 παίκτες που τους γνωρίζει και τους εμπιστεύεται.
Καλοί οι νέοι και οι ξένοι, αλλά όπως θα έλεγε κι ο ατελείωτος king όταν ξανασμίξεις με την πρώην σου, περνάς κατευθείαν στην ουσία γιατί υπάρχει ήδη η χημεία...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ξερετε καποιον προπονητη ο οποιος δεν φερνει ή δεν θελει να φερει στην ομαδα τους δικους του;
εναν πειτε μου
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
...όπως θα έλεγε κι ο ατελείωτος king όταν ξανασμίξεις με την πρώην σου, περνάς κατευθείαν στην ουσία γιατί υπάρχει ήδη η χημεία...

Τι είπε το άτομο...  :prosk:
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

northeagle_4

• Guest
Με το που εσκασε η ειδηση οτι αφησε ελευθερο η κουλα,βουιξαν τα σιτε οτι ενδιαφερεται ο ΠΑΟΚ.Κανενα στομα δεν κλεινει ουτε και αποκλειτικοτητα ειναι αν καποιος εκανε συνειρμο ειτε κλεισει ο παικτης ειτε οχι.Με το που εσκασε η ειδηση να πω μονο οτι δεχτηκα κατευθειαν τηλ. απο 2 αεκτσιδες που μου λεγανε οτι θα τον παρουμε κτλ και οτι αν δεν φυγει εξω γιατι να μην τον παρετε ειναι καλος κτλ
  οποιος νομιζει οτι απευθηνεται σε παιδακια να αλλαξει πλευρο

Offline ved

• Αλλαγή
Επίσης να πω κάτι ακόμα.
Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον προπονητή να μπορεί να συνεννοηθεί με τους παίκτες του γρήγορα. Ο Σάντος μπορεί να συνεννοηθεί πιο εύκολα με έναν παίκτη που έχει προπονήσει, κι ο ίδιος ο παίκτης μπορεί να καταλάβει πιο γρήγορα τί του ζητάει ο προπονητής.
Στην ολοκαίνουργια ομάδα που φτιάχνουμε είναι πολύ βασικό ο προπονητής να έχει 4-5 παίκτες που τους γνωρίζει και τους εμπιστεύεται.
Καλοί οι νέοι και οι ξένοι, αλλά όπως θα έλεγε κι ο ατελείωτος king όταν ξανασμίξεις με την πρώην σου, περνάς κατευθείαν στην ουσία γιατί υπάρχει ήδη η χημεία

ετσι μπραβο παιδια ο ερωτας ειναι σαν τον ποδοσφαιρο...

αντε σκεφτηκα την αρχη,,,ας συμπληρωσει κανας αλλος....

γεια σου ρε κινγκ.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Καλοί οι νέοι και οι ξένοι, αλλά όπως θα έλεγε κι ο ατελείωτος king όταν ξανασμίξεις με την πρώην σου, περνάς κατευθείαν στην ουσία γιατί υπάρχει ήδη η χημεία...

entaxi se auto exeis dikio  :P
alla kai anamasimena pragmata den ta goustarw.. thelw pikilia stin zoi mou  ;) ;D

EDIT : ....idika an i prwin einai pleon xilioksemouniasmeni.
« Last Edit: July 08, 2008, 15:57:46 by king »