Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153497 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Το όνειρό μου για φέτος ΗΤΑΝ να έχουμε κλείσει το ρόστερ έγκαιρα, με παίχτες ΟΧΙ ΜΠΑΜ και ΜΑΜ, αλλά όχι και με τελειωμένους 32+ που τους πετάνε οι άλλοι όξω και εμείς τους μαζεύουμε (και που σε είχαν κλάσει κανονικά όταν τους ζητούσες να έρθουν πριν κάποια χρόνια, βλέπε Πορτοκαλάδας!).....
PAOK is a Social Movement!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
xana +++++ papritsa, eytixws pou ta grafeis esy kai den kourazomai egw :)
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
ρε συ παπριτσα, δε μπορει να παρει καλυτερους!!!

και γω αν δεις αρχικα με χαλκια και ιβιτς εξεφρασα τη προσωπικη μου γνωμη οτι δε μου κανουν για τον ΠΑΟΚ, γιατι κ γω ειχα παρασυρθει απο παραλογες προσδοκιες.

φαινεται ομως η τεραστια διαφορα του που ειμασταν απο κει που θελουμε να παμε. δε γινεται να παμε απο τη μια μερα στην αλλη.

τωρα αν δε θελεις να στηριξεις την προσπαθεια ζαγορακη επειδη οι μεταγραφες που κανει ειναι εκτος του οριου ηλικιας που εσυ θετεις, και ειναι και παιχτες που καποτε σε ειχαν αρνηθει, πασο και δε ξαναμιλαω

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα.
Π.χ. ο Σάντος μας υποσχέθηκε πέρυσι πως θα έχουμε μία γρήγορη ομάδα. Τα ακριβή του λόγια ήταν πως "θα τρέχουμε πιο γρήγορα απ' όλους". Μπορεί να είμαι τελείως άσχετος, αλλά με Ίβιτς, Λυμπερόπουλο δεν μας κόβω και για πολύ γρήγορους. Άλλωστε δεν βλέπω πως οι μεταγραφές μας έχουν το χαρακτηριστικό της ταχύτητας. Αν άλλαξαν σχεδιασμό ΟΚ.

Επίσης σύμφωνα με το πλάνο πάμε για πρωτάθλημα του χρόνου. Δεν ξέρω, αλλά περιμένω να μάθω αν με αυτό τον κορμό και με κάποιες προσθήκες το κάνουμε. Για να προλάβω κάποιους, εγώ δεν θέλω ντε και καλά το πρωτάθλημα. Αυτό θα έρθει σιγά σιγά. Αλλά γιατί να μας το πούνε αν δεν ισχύει;

Τέλος μου την έχει σπάσει αφάνταστα η λογική του σφίγγω τα λεφτά γιατί έχω οικονομικά προβλήματα. Μιλάμε για μπάλα ρε πούστη μου. Για οπαδούς πελάτες αν θέλετε. Δεν γίνεται με τη μιζέρια, την οικονομία και τα λοιπά μίζερα, ΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ, αλλά μίζερα. Τι πειράζει ρε πούστη μου να χαρώ κι εγώ λίγο με έναν παιχταρά. Κι ας μη μου βγει ρε σεις.

Και στο κάτω κάτω της γραφής στη μπάλα ισχύει το δώσε κάτι παραπάνω και θα σου γυρίσει πίσω.

Αφού και πέρυσι και φέτος τα έσοδα από διαρκείας ξεπέρασαν τα προϋπολογιζόμενα στο πλάνο, γιατί δεν κάνουμε μία οικονομική υπέρβαση για έναν παιχταρά; Δεν θα πάρουμε ένα μέρος πίσω από φανέλες και παραπάνω διαρκείας;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

peris518

• Guest
εμενα το ονειρο μου για φετος ειναι να ειμαστε πιο συσπειρωμενοι απο περυσι
μονο ετσι μπορει να παει μπροστα η ομαδα

Offline dave

• Αλλαγή
PAOKCURE, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!!

για να ερθει πρεπει να του δωσεις τα διπλασια αποσα του δινουν ομαδες του εξωτερικου!!!

δλδ βαλε ειναι παιχταρας του δινουν εξω 1 μυριο εσυ πρεπει να δωσεις 2!!!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ???

apostolos

• Guest
Eisai esu o paiktaras. Px o Recoba sta 34 tou pou einai metaksu Kuweit, mia metrias omadas sthn Italia kai tou 9ou tou Ellhnikou prwtathlhmatos.
E, h teleutaia epilogh sou einai o 9os tou ellhnikou prwtathlhmatos....Apla pragmata.

Offline savage republic

• Βασικός
Osoi den goustaroune ton Ivic, as exoun up opsin tous oti mallon 8a einai allagh tou portokalada, an autos apokth8ei. Kai ta lefta pou akougontai gia thn periptwsh tou (400 xiliarika) einai polu logika. Alla emena me kaiei to zhthma tou aristerou mpak kai tou kentrikou amuntikou. An malista o Malezas dw8ei daneikos stis Serres, opws grafetai shmera sto prwtoselido twn Spor, tote exoume anagkh gia 2 paiktes se ekeinh th 8esh. Kai menei kai to aristero half, pou prepei na bgazei fwties. Makari na er8ei o Lima, ksexnwntas to akuro pou tou riksame.

Offline babis36

• Αλλαγή
Παντως περα απο την πλακα και για εμενα το ποδοσφαιρο που παιζει ο Λυμπεροπουλος ειναι αποκρουστικο. Αργο, χωρις τριπλα με πλατη υποτιθεται στην εστια (κατ'εμε ελληνικη ανακαλυψη αυτων των CF  που δεν ξερουν να τριπλαρουν).Ειχα δει την αεκ σε αγωνα στην εδρα της και πραγματικα με κουραζε σε τεραστιο βαθμο αυτο που εβλεπα. Αν σε αυτα βαλεις οτι χασαμε σε ταχυτητα απο τα ακρα ολα αυτα τα χρονια γρηγορους παικτες και δεν υπαρχει αριστερο εξτρεμ (ο Πορτογαλος ειναι αργος και αγνωστο που θα παιζει) δεν μπορω να καταλαβω πως θα παιζουμε καποιο στοιχειωδες θεαματικο ποδοσφαιρο. Εν πασει περιπτωση ειδωμεν.......
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Åãþ ìÜëëïí Ý÷ù êáôáëÞîåé ðùò ôï ìåãÜëï ðñüâëçìá ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé îåêÜèáñá ç äéïßêçóç. Ãéá ôçí ôùñéíÞ ìéëÜù… ÓïâáñÜ!
ÅÜí äåí åß÷å êáôáöÝñåé íá óõóðåéñþóåé ôïí êüóìï äåí è åß÷áìå ôþñá 13.000 äéáñêåßáò êáé äåí èá ëÝãáìå «ôüóá ëåöôÜ ìðÞêáí óôá ôáìåßá…ðÜñå ðáßêôåò»
ÅÜí äåí åß÷å ðñïãñáììáôßóåé êáé äåí Ýâáæå Ýíá óùóôü ðëÜíï ðëçñùìÞò ðáéêôþí êáé ôñßôùí ãåíéêüôåñá (êáé Üñá ãéá ëßãï äéÜóôçìá íá îå÷Üóáìå ðüóá ÷ñùóôÜìå êáé óå ðüóïõò ÷ñùóôïýóáìå ëßãïõò ìÞíåò ðñéí) ôþñá áíôß ãéá óôñáâïìïõôóïýíéáóìá ãéá ðáßêôåò ðïõ èá Ýñèïõí ßóùò íá êÜíáìå ôï óôáõñü ìáò ðïõ äåí Ý÷ïõìå 10+ ðáßêôåò ìå äéêáßùìá ðñïóöõãÞò.
ÅÜí äåí åß÷å äþóåé ìåôáãñáöÞ (ìå ðïëý êáëü áíôßôéìï – íá ìçí åîùðñáãìáôéêü) óå ðáßêôåò ðïõ åßôå äåí Þèåëáí í ðáßîïõí óôçí ïìÜäá åßôå ãéá ÷ ëüãïõò äåí åðñüêåéôï íá ðáßîïõí áêüìç êáé áí Þôáí ìåãÜëá ôáëÝíôá, ôüôå ßóùò äåí èá áêïýãáìå «ðïõ ðÞãáí ôá ëåöôÜ ôùí ìåôáãñáöþí.
ÔÝëïò åÜí äåí êáôÜöåñå íá öÝñåé ðáßêôåò óôõë Âåñüí Þ ÊïíôñÝñáò êáé áí ëüãù ðñïóùðéêþí ãíùñéìéþí ï Âñýæáò äåí åß÷å ðñüóâáóç óå ðáßêôåò ðïõ ëïãéêÜ äåí áíôéóôïé÷ïýí óôéò ôùñéíÝò äõíáôüôçôåò ôïõ ÐÁÏÊ, ßóùò íá ìç êáëïìáèáßíáìå êáé íá ìçí ðåñéìÝíáìå ôï ðåñéâüçôï ÌÐÁÌ.(Ôï ïðïßï áí äåí êÜíù ëÜèïò áðü üëïõò ôïõò Üëëïõò ðëçí ôçò äéïßêçóçò âãÞêå)
(Ãéá íá åßìáé up to date, åßìáé 100% õðÝñ ôçò ëýóçò Ëýìðå åÜí Ýñèåé. Ðïéïôéêüò ðáßêôçò ðïõ óå êáìßá ïìÜäá ôïõ äåí ëåéôïýñãçóå óáí Ä. ÕðÜëëçëïò ìå ìéêñü ñßóêï.. Äåí èåùñþ ðùò ìáò Ýêëáóå…Ï ìüíïò ëüãïò íá ðñïôéìïýóå êÜðïéïò óå åêåßíç ôçí çëéêßá êáé ìå ôï âéïãñáöéêü ðïõ åß÷å ôïí ÐÁÏÊ áðü ôçí áåê Þôáí áí Þôáí ÐáïêôóÞò, ï Ëýìðå äåí íïìßæù ðùò åßíáé êáé äåí ìå ðåéñÜæåé öõóéêÜ áõôü. Åðßóçò 32-33 ÷ñïíþí åßíáé, äåí åßíáé 37-38, Ý÷åé ðÜíù áðü 2 ÷ñüíéá ÃÅÌÁÔÁ íá ðáßîåé ìðÜëá)

Êáé üóï ãéá ôï áí ôþñá ðïõ ìáò Ýêáôóáí ëåöôÜ áðü ôéò ìåôáãñáöÝò ðñÝðåé Þ äåí ðñÝðåé íá ôá óðñþîïõìå:
Åßíáé ï × êáé ï Ø. ×ñùóôÜíå êáé ïé äýï óå êÜñôåò, óôï ìðáêÜëç óôï ìáíÜâç êáé óå üðïéïí ìéëÜåé ÅëëçíéêÜ êëð. Êáé Ý÷ïõí êáé äåäïìÝíá Ýóïäá áðü Ýíá ìáãáæß ôï ïðïßï êÜðïôå ðÞãáéíå êáëÜ áëëÜ ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá Ýãéíå ñçìÜäé, ìå ôá ïðïßá Ý÷ïõí ðñïãñáììáôßóåé íá ðëçñþóïõí ôá ÷ñÝç óå 1.000.000 ÷ñüíéá êáé öõóéêÜ íá æïõí ìå ðßåóç.
ÂñÞêå êáéíïýñãéï ëïãéóôÞ êáé ôïõ Ýâáëå ôï âéâëßá óå ìéá óåéñÜ, êáé êÜôé öáßíåôáé ðùò ðÜåé íá ãßíåé…Ïé ìÞíåò êëåßíïõí ìå ìéêñü êÝñäïò áíôß ãéá æçìéÝò ðïõ Ýêëåéíá ôüóá ÷ñüíéá, áëëÜ Ý÷åé äñüìï áêüìá.
Ôïõò Ýñ÷åôáé áðü ìéá êëçñïíïìéÜ…
Ï × ðëçñþíåé ðéóôùôÝò, ëïãáñéáóìïýò êáé ìå ôá õðüëïéðá êÜíåé åñãáóßåò óõíôÞñçóçò óôï ìáãáæß ðïõ åßíáé Ýôïéìï íá ðÝóåé, êáé ó÷åäéÜæåé ìüëéò ðÜíå ëßãï êáëýôåñá ôá ðñÜãìáôá íá áëëÜîåé êáé åîïðëéóìü êáé íá áíåâÜóåé ôï ìáãáæß.
Ï Ø Ý÷åé äéáöïñåôéêÞ íïïôñïðßá, èåùñåß ðùò ãéá íá âãÜëåéò ëåöôÜ ðñÝðåé íá äåßîåéò ðùò Ý÷åéò ëåöôÜ, Üñá áãïñÜæåé êáéíïýñãéï öïñôçãÜêé ãéá ôï ìáãáæß, ðáßñíåé êáëýôåñá Ýðéðëá êáé ìéá ìïõíÜñá ãñáììáôÝá ãéá íá ôç âëÝðåé ï êüóìïò êáé íá ìðáßíåé ìÝóá, êáé åëðßæåé ðùò ìå ôá Ýóïäá áðü áõôÞ ôçí êßíçóç èá êáôáöÝñåé íá êÜíåé åðéôÝëïõò êáé áõôüò ôéò åñãáóßåò óõíôÞñçóçò ðïõ Ýêáíå ï × þóôå íá ìçí ðÝóåé ôï ôáâÜíé óôï êåöÜëé ôçò ìïõíÜñáò ðïõ ëÝãáìå êáé óôá êáéíïýñãéá Ýðéðëá.

Êáé ïé äýï ëýóåéò åßíáé ëïãéêÝò êáé åíäå÷ïìÝíùò íá äïõëÝøïõí…äåí ìðïñþ íá èåùñÞóù êáíÝíáí ëÜèïò áí äéáëÝîåé ôçí ëïãéêÞ ôïõ × Þ ôïõ Ø.
ÁðëÜ áò áíáëïãéóôåß ï êáèÝíáò åÜí ìéëïýóáìå ãéá ôï äéêü ôïõ ìáãáæß ôé èá åðÝëåãå.

manos4

• Guest
πάει δεν πάει έξω σημασία έχει ότι ήδη μαλώνουμε,

OPOTE KAI NA MHN ERTHI HDH PSAXNOYME THN EPOMENH AFORMH NA TSAKWTHOYME... ;D

4.6 Τα μέλη καλούνται να μη γράφουν με κεφαλαία παρά μόνο εάν θέλουν να τονίσουν κάποια λέξη ή συναίσθημά τους.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=8935.0
« Last Edit: July 08, 2008, 11:29:53 by tsakalaki »

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Το όνειρό μου για φέτος ΗΤΑΝ να έχουμε κλείσει το ρόστερ έγκαιρα, με παίχτες ΟΧΙ ΜΠΑΜ και ΜΑΜ, αλλά όχι και με τελειωμένους 32+ που τους πετάνε οι άλλοι όξω και εμείς τους μαζεύουμε (και που σε είχαν κλάσει κανονικά όταν τους ζητούσες να έρθουν πριν κάποια χρόνια, βλέπε Πορτοκαλάδας!).....

File egw gennithika kai megalosa stin germania!I germani enan podosferisti 32 xronon ton theoroun enan polli  empiro epithetiko pou bori polla na prosferi !!emeis enan 32 xrono xwris na ton exoum di ton theoroume teliomeno!!dn milaw gia ton portokalada milaw genika!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
To θέμα είναι ότι τον συγκεκριμένο τον έχουμε δει....
PAOK is a Social Movement!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Τιποτα να μη γινει. Να μην συγχεεουμε το ρολο μας στην κερκιδα με την προπονητικη η την διοικηση της ομαδος. Επισης θεωρω οτι δεν πρεπει καν να μιλαμε με τοσα χρεη που εχουμε. Τη λεξη εξυγιανση την ξεχασαμε βλεπω ε?Περισυ τετοιο καιρο οποιος ποσταρε την ανεφερε σε καθε του ποστ και τωρα? Α ρε ΠΑΟΚτση...
Το μονο που φοβαμαι ειναι να εξελιχθουμε σε λαικη βαση με πολλες χιλιαδες μελη και μετοχες..Οπως ειχε πει και ενας ''τρελος'' καποια στιγμη αν βρεθεις με 10 ΠΑΟΚτσηδες θα ακουσεις 20 γνωμες..
Φερε μου τον Ανατολακη, το Γιαννακοπουλο και το Χαριστεα Ζαγορ.Τωρα! Εγω θα ειμαι εκει με γυρισμενες πλατες και θα φωναζω ΠΑΟΚ ολε.
Οταν φιλε μου Θοδωρα ξεκαθαρισεις οριστικα με τα χρεη εγω παλι θα σου δωσω περιοδο χαριτος για τον αγωνα που εκανες και θα σε αφησω 1-2 χρονια να κανεις παλι ΟΤΙ επιλογες γοσταρεις..σαν ευχαριστω. Μετα ναι θα δεχθεις μια κριτικη σωστη, η οποια θα ειναι ισοτιμη απεναντι σου και τιμια.
Οχι σαν τωρα που κλαιει το παιδακι που ο μπαμπας του του παιρνει ενα παλιο αλλα αξιοπιστο ποδηλατο(εχοντας ομως να αναθρεψει 5 παιδια, να ξεπληρωσει 4 δανεια και να την βγαλει με 700 ευρω το μηνα) και να ζηλευει το γειτονα που εχει εξοχικο στη Μυκονο και δε ξερω που αλλου και εισοδημα καπου στα 100 εκατ.ευρω ετησιως.
Μην ειστε αχαριστοι. Οι ανθρωποι το δηλωσαν φετος ουτε διακοπες δεν εχει με τον ΠΑΟΚ..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Messina, offerta greca per Parisi

06.07.2008 12.42 di Emanuele Rigano  articolo letto 4835 volte

Il Paok Salonicco ha offerto un contratto triennale al terzino Alessandro Parisi, economicamente molto simile a quello che attualmente lo lega al Messina. La compagine siciliana, per via della difficile situazione societaria , cederebbe gratuitamente il difensore, pur di non dover pagare il suo ingaggio. Dunque la scelta ricadrebbe esclusivamente sulla volontà del giocatore, che avrebbe qualche perplessità a lasciare l'Italia. A lui sono interessate altre squadre di B, tra cui la Salernitana dell'amico Arturo Di Napoli.

http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=112059

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
αλλα καλο..

προταση 3 χρονια συμβολαιο στον Παριζι συμφωνα με Ιταλια αλλα η ΠΑΕ δεν επιβεβαιωνει τιποτα..απο αθλητικο σαιτ αυτο

legones

• Guest
[poia 2h agwnistikh re ?
katse na xasoume to prwto filiko na deis ti exei na ginei.......

Μπίλυ μην αμφιβάλεις καθόλου γι' αυτό!!! Να ξέρεις ότι τις χειρότερες αντιδράσεις τις έχει πάντα ο άνθρωπος που βλέπει να διαψεύδονται τα όνειρά του....

Συμφωνω σε αυτο που λες. Οντως τις χειροτερες αντιδρασεις τις εχει αυτος που διαψευδονται τα ονειρα του.
Το ερωτημα ειναι ποιος του ειπε να κανει αυτα τα ονειρα. Αν ηξερε να ακουει θα ειχε βαλει καλα στο μυαλο του οτι το μπατζετ φετος θα ειναι 20% πανω. Δε θα ακουγε ουτε ραδια, ουτε το χαβαλε ονοματολογιας στα forum ουτε τιποτα. Δε θα περιμενε τιποτα παραπανω απο την εξοδο uefa και πορεια στο κυπελλο Ελλαδος στο καθαρα αγωνιστικο κομματι.
Λυπαμαι πολυ διαβαζοντας ολα αυτα τοσες μερες, αν θελουμε να πεταμε στα συννεφα, νομιζω πρεπει να κανουμε υπομονη ενα χρονο ακομα. Η ομαδα που φτιαχνεται εχει προοπτικη 1 χρονου. Ισα ισα να βγεις Ευρωπη. Τιποτα παραπανω αγωνιστικα. Σκοπος ειναι του χρονου τετοιο καιρο να μην εχεις χρεη και να εχεις ετοιμο το προπονητικο κεντρο. Το μπατζετ του χρονου θα ειναι γυρω στα 10μυρρια. και μη ρωτησετε απο που και ως που. Βαλτε κατω τα τωρινα, νουμερα αφαιρεστε χρεη προς τριτους, βαλτε εσοδα απο ευρωπαικη προοπτικη και χιλια δυο αλλα που δε μπορει να σκεφτει το μικρο μου μυαλο. Οποτε κρατηστε τα ονειρα για του χρονου που θα εχει περισσοτερη πλακα να κανεις χαβαλε με ονοματα.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.......

Offline Suicidal

• Βασικός
Κρατάει τον Φάλκο ο Σάντος

"Ένα νέο μέλος είχε στην ομάδα του ο Φερνάντο Σάντος τη Δευτέρα. Πρόκειται για τον Ντανιέλ Ερνάν Φάλκο, ο οποίος θα προπονείται μαζί με τους παίκτες του ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες. Ο υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής που είναι 19 χρόνων και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, θα παραμείνει στις προπονήσεις του "Δικεφάλου" του Βορρά και θα πάρει μέρος στα επόμενα φιλικά. Ο Ερνάν το 2006 είχε δοκιμαστεί και στην Τρεβίζο".

Αυτά ανέφερε χθες το novasports.gr και ο Φερνάντο Σάντος ήρθε να επιβεβαιώσει το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον μικρό Αργεντίνο μέσο. Έδωσε εντολή να παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και να πάρει μέρος στις φιλικές αναμετρήσεις, τουλάχιστον τις «εύκολες», για να διαμορφώσει ολοκληρωμένη εικόνα.

Από κει και πέρα, το θέμα του Νίκου Λυμπερόπουλου είναι θέμα οικονομικών χειρισμών και έρχεται να συνδεθεί με αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου ή ακόμη και του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Και οι τρεις αποτελούν άμεσοι στόχοι του ΠΑΟΚ. Ο Λυμπερόπουλος, λόγω της άμεσης σχέσης που διατηρεί με τους Ζαγοράκη και Βρύζα, διατηρεί προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων δύο. Ο δεύτερος που ακολουθεί στη σειρά είναι ο Παπαδόπουλος που έχει ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟ στο εξωτερικό για προετοιμασία, αλλά, δεν υπολογίζεται.

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ συζητούν με τον Λυμπερόπουλο για το ύψος του συμβολαίου του και διάρκεια δύο ετών. Ωστόσο, παραμένουν κοντά σε δύο ακόμη εναλλακτικές λύσεις από το εξωτερικό και θα περιμένουν τις εξελίξεις μέρες για να αποφασίσουν άμεσα.

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=154216

Offline Suicidal

• Βασικός
.........και να εχεις ετοιμο το προπονητικο κεντρο.

Ena mikro, mikroutsiko tosodouliko OFFTOPIC, ki an 8elete as to koubentiasoume sto analogo topic alla:
den nomizw na yparxei estw kai enas pou na nomizei oti tou xronou 8a exoume etoimo to kentro......