Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 155700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

parizianos

• Guest
Καλημέρα αδέρφια,

Προσωπικά έχω κουραστεί...Το μόνο που θέλω πλέον είναι να κλείσει το ρόστερ της ομάδος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έτσι ώστε να "σκοτωθούμε" μεταξύ μας για 2-3 μέρες ("όχι αυτός δε μ'αρέσει" - "τί λέτε ρε παιδιά, αυτός είναι παικτάρα", "κ.λ.π.") και μετά να συγκεντρωθούμε στα βασικά:

α) Με καλή προετοιμασία και δέσιμο μέχρι κι ο Μπαλάφας μπορεί να παίξει καλά!
β) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
γ) Οικονομική κατάσταση του συλλόγου γενικά.

Offline Suicidal

• Βασικός
vedder , ta parakatw 2 posts exoun diafora postarismatos 19 meres.......

βασικα μου γυριζουν στο μυαλο 100δες πραματα απο τεχνικης αποψεως μεχρι ηθικης μεχρι  οτι ναναι.για σχεδιασμους για μελλον για τον κοσμακη να περιμενει με τις ωρες στις  για διαρκειας...

ειμαι απογοητευμενος...

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΝΙΓΩ και δεν γραφω παραπανω.ειδικα αν εκλεισε δεν εχει νοημα παρα μονο κακο θα κανω.

οποτε τουμπεκι,,,παρακαλω μονο να μην γινομαστε σκουλικια και να σταυρωνουμε οποιον εχει διαφορετικη αποψη.

δεν μπορω να βλεπω το παιχνιδι σουπεραδες ποντικια σε ζαγοροσκυλα και μη.

μονο ενα πραμα...σας παρακαλω

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ,,,

ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ.

εγω εχω την εντυπωση οτι ολα γινοντε στον βωμο της εξυγιανσης.

δλδ βλεπω τη διοικηση να αποφασισε να μην φτιαξει ομαδα για το μελλον αλλα για τα 2 ακριβως επομενα χρονια.

δλδ ομαδα με ημερομηνια ληξης 2 χρονια.

αυτο το αποφασισαν με τα εξης δεδομενα.

1) περυσι ΚΑΗΚΑΜΕ απο τα ταλεντα που χεζοντουσαν.

2) θελουμε νικες επαγγελματικες και εμπειριας.

3) αυτες οι νικες θα οδηγησουν,,,σε ηρεμο κοσμο( σε αντιθεση με περυσι)

4) στην ευρωπη που τοσο χρειαζομαστε για

5) το πρεστιζ και κυριως για την οικονομικη ανασα και εξυγιανση.

6) αυτες οι νικες για να ερθουν αμεσα και ποιο ευκολα ενω θα εχεις αλλαξει ολο το ροστερ,

7) ερχοντε μονο με 30-32 ρηδες εμπειρους με καριερα που ξερουν ολοι την ελληνικη πραγματικοτητα

8 ) δεν στοιχιζουν παραπανω αποσο μπορουμε να δωσουμε.

βαλτε τα κατω και δειτε οτι εχω δικιο.

αυτη η ομαδα θα ειναι σαν γραμμα που μολις διαβαστει θα αυτοκαταστραφει.

μετα απο 2 χρονια,

παιζοντας ευρωπη

οικονομικα δυνατος και υγιης για να χωνεις πακετα

με κυρος αναλογο του ονοματος σου,

με τα φυτωρια σου ετοιμα για τους πρωτους 18ρηδες

με βρυζα γεωργιαδη να εχουν σαρωσει ολο τον κοσμο

με προπονητικο κεντρο

και με την ομαδα των 32ρηδων να εχει ολοκληρωσει την αποστολη της και τον κυκλο της,

τοτε θα φτιαξουμε την νεα ομαδα που θα χτυπαει τιτλους. ΑΜΗΝ

YG1: To transfermarkt grafei malakies edw kai para para poly kairo......
YG2: E bebaia, einai na mhn strabonoume an perimenoume PALERMO, CRESPO, KEZMAN, MORIENTES.....
YG3: Se poion epi8etiko paixth ekane h PAE protash thn paraskeyh to brady?
YG4: Kairos na kleinei to roster siga siga.........
YG5: Pois Falco re.......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline babis36

• Αλλαγή
Αυτο που με ενυπωσιαζει με τις σημερινες πρωινες εφημεριδες ειναι οτι θεωρειται δεδομενη η προταση ΠΑΟΚ προς λυμπεροπουλο και οτι προφανως ο παικτης ψαχνει ομαδα εξωτερικου και αν δεν κατσει τοτε μπορει να συζητησει με εμας. Κοινως το παιζω δυσκολος, ανεβαζω την τιμη και ταυτοχρονα δειχνω και στον ΠΑΟΚ οτι ειναι μεγαλη του τιμή σαν συλλογος που παει να με αποκτησει.Η συγκεκριμενη συνταγη των φυλλαδων ειναι δοκιμασμενη και η ιδια για δεκαετιες. Με το δικο τους το μυαλο ειναι ενα win-win σεναριο και για τους δυο "παικτες". Η ομαδα δειχνει οτι εβαλε βαθια το χερι στην τσεπη για να αποκτησει τον "παικταρα" ο δε "παικταρας" ανεβαζει την αξια του. Αν σε ολα αυτα προσθεσεις οτι οι αθηναικες φυλλαδες αρεσκονται σε εναν ΠΑΟΚ παραγωγο και πωλητη "ταλεντων" και αγοραστη "ξοφλημενων" τοτε η εικονα που εισπραττει ο αναγνωστης έχει ολοκληρωθει. Ωστοσο  κατι που ακομα η διοικηση ωφειλει να κανει ειναι να βελτιωσει την επικοινωνια της. Εχει κανει σοβαρα βηματα αλλα μπορουν να γινουν ακομα περισσοτερα για να υπερασπιζεται την εικονα της και το ονομα του συλλογου αποτελεσματικοτερα. Η εικονα που προανεφερα ειναι αυτη που θελουν να μας δωσουν οι αμορφωτοι που βρεθηκαν να γραφουν σε γελοιες φυλλαδες (και βεβαια τα αρθρα τους τα διορθωνουν συντακτικα φιλολογοι) οι οποιοι την δουλεια τους την βλεπουν σαν μια ακομα βαρετη ημερα που πρεπει να μιλανε για πραγματα πολλες φορες εντελως αδιαφορα για τους ιδιους. Εμεις ωφειλουμε απλα να διαβαζουμε την ειδηση ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tsag

• Αλλαγή
Και εγώ είμαι κατά της πιθανής μεταγραφής Λυμπερόπουλου στον ΠΑΟΚ. 33 ετών να τον κάνεις τι? Θα γεμίσουμε την επίθεση με γερόντια? Επίσης δεν ξεχνάω την χυλόπιτα που μας είχε ρίξει τότε....  Συνεπώς ελπίζω η διοίκηση και ο προπονητής να βρουν κάτι και  καλύτερο και σε μικρότερη ηλικία, για να έχει και μέλλον στην ΠΑΟΚάρα...

« Last Edit: July 08, 2008, 09:17:08 by tsag »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
osoi psaxnoun apo fetos ton "mellontiko" epi8etiko,
as gyrisoun pleyro.....kaloproereta !

apostolos

• Guest
As poume duo koubentoules gia tis metagrafes....

Einai tromera entypwsiako to pws antidra o kosmos kathe fora pou akougetai ena onoma.
Dustuxws ton thorubo ton kanoun, oso ki an den thelete na to akoute etsi einai, autoi pou kathe fora DIAFWNOUN me mia metagrafh kai oxi toso autoi pou epikrotoun...Gia na diorthwsw kapoion pou parapanw paei na mas vgalei trelous....Egw den eida kanenan na vgainei sto dromo kai na panughrizei oute gia ton Ivic, oute gia ton Xalkia, oute akoma kai gia ton Contreras ektos fusika apo thn wraia upodoxh pou tou egine...Kai einai fusiologiko, oute paiktarades einai, oute tipota. Tous dexomaste sthn oikogeneia kai elpizoume na pane ola kala....

Dystyxws apo thn antipera oxthh oi antidraseis aggizoun ta oria tou akraiou....Na mhn pw kana varytero....
Dhladh o erxetai o Ivic kai o hsp me ton King theloun na phdhksoun apo kana balconi...
Erxetai o Xalkias mpinelikia, skouliki klp.
Erxetai twra (an erxetai telospantwn) o Luberopoulos kai epikratei enas panikos aneu prohgoumenou. O Paprica den ksanagrafei, oi alloi arxisan na ton vrizoun kiolas, thymithikan oloi pou mas eklase (kai kati trexei sta gyftika na pw egw edw) prin 4 xronia, enas vedder pou eilikrina les kai ton dagwse skulos kai vgazei afrous apo to stoma....

ELEOS RE

Entaksei diafwneite me tis kinhseis autes. Agwnistika kai ekswagwnistika, nai nma katsoume na to suzhthsoume. Ki egw mporw nna vrw kai polla arnhtika kiolas....
Alla apo auto to shmeio mexri na anarwtietai o Vedder ti ginetai telika me ta esoda ths PAE kai pou pane ta lefta, e oxi re seis paei polu.....

Tetoioi egwistarades re eisaste? Den sas aresei kati, amesws na ferete thn katastrafh? Pws kanete etsi re? Den mporeite na eiste hremoi ena lepto? Ti prama einai auto...
Phgainte re paidia se kamia paralia ki afhste ta metagrafika afou den mporeite, afou kanei 40 vathmous.....Ante na pieite kamia margarita kai na fate kana touristriaki na staniarete....

Offline tsag

• Αλλαγή
όταν λέγαμε για Ισπανό φορ δεν εννούσαμε κάτι τέτοιο!!!

« Last Edit: July 08, 2008, 09:36:59 by tsag »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ma den legame mono gia Ispano for. kammia 15 onomata akoustikan. apo mas vevaia. pou den exei apolytws kammia simasia. oso kai na tragoudame emeis poious tha thelame, mono i dioikisi mazi me proponiti kserei kalytera ap'olous mas pws kai giati tha parei mia apofasi gia metagrafi. kai aytoi kseroun kai parametrous pou paizoune rolo pou emeis mporei na mi mathoume pote. tha pw ki egw loipon me ti seira mou oti den goustarw ton lymperopoulo ston PAOK. alla egw enas opados eimai pou kanw kritiki mono edw mesa kai fysika kaloproaireti. an loipon erthei o 33xronos for me kana xrono symvolaio kai dipla se bakayoko kai athanasiadi voithisei simantika fetos, egw aytomata (an thymamai tote oti twra "psiloekraza") tha niwsw malakas. ayta ta liga twra pou ipia kai kafe kai to skeftika ligo pio psyxraima to thema, giati to ksanalew arxika den m'arese katholou oti akoustike to sygkekrimeno onoma.

Offline tsag

• Αλλαγή
ρε δεν μπορώ να κάνω upload την γαμωφώτο!!!! θα πεθάνετε στα γέλια. εκεί πήγαινε το "Ισπανός" φορ.   γκρρρρρρρ γιατί δεν την ανεβάζει;;;

http://imgfreehost.com/out.php?i20751_lympechikiei2.jpg
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
vedder , ta parakatw 2 posts exoun diafora postarismatos 19 meres.......

βασικα μου γυριζουν στο μυαλο 100δες πραματα απο τεχνικης αποψεως μεχρι ηθικης μεχρι  οτι ναναι.για σχεδιασμους για μελλον για τον κοσμακη να περιμενει με τις ωρες στις  για διαρκειας...

ειμαι απογοητευμενος...

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΝΙΓΩ και δεν γραφω παραπανω.ειδικα αν εκλεισε δεν εχει νοημα παρα μονο κακο θα κανω.

οποτε τουμπεκι,,,παρακαλω μονο να μην γινομαστε σκουλικια και να σταυρωνουμε οποιον εχει διαφορετικη αποψη.

δεν μπορω να βλεπω το παιχνιδι σουπεραδες ποντικια σε ζαγοροσκυλα και μη.

μονο ενα πραμα...σας παρακαλω

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ,,,

ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ.

εγω εχω την εντυπωση οτι ολα γινοντε στον βωμο της εξυγιανσης.

δλδ βλεπω τη διοικηση να αποφασισε να μην φτιαξει ομαδα για το μελλον αλλα για τα 2 ακριβως επομενα χρονια.

δλδ ομαδα με ημερομηνια ληξης 2 χρονια.

αυτο το αποφασισαν με τα εξης δεδομενα.

1) περυσι ΚΑΗΚΑΜΕ απο τα ταλεντα που χεζοντουσαν.

2) θελουμε νικες επαγγελματικες και εμπειριας.

3) αυτες οι νικες θα οδηγησουν,,,σε ηρεμο κοσμο( σε αντιθεση με περυσι)

4) στην ευρωπη που τοσο χρειαζομαστε για

5) το πρεστιζ και κυριως για την οικονομικη ανασα και εξυγιανση.

6) αυτες οι νικες για να ερθουν αμεσα και ποιο ευκολα ενω θα εχεις αλλαξει ολο το ροστερ,

7) ερχοντε μονο με 30-32 ρηδες εμπειρους με καριερα που ξερουν ολοι την ελληνικη πραγματικοτητα

8 ) δεν στοιχιζουν παραπανω αποσο μπορουμε να δωσουμε.

βαλτε τα κατω και δειτε οτι εχω δικιο.

αυτη η ομαδα θα ειναι σαν γραμμα που μολις διαβαστει θα αυτοκαταστραφει.

μετα απο 2 χρονια,

παιζοντας ευρωπη

οικονομικα δυνατος και υγιης για να χωνεις πακετα

με κυρος αναλογο του ονοματος σου,

με τα φυτωρια σου ετοιμα για τους πρωτους 18ρηδες

με βρυζα γεωργιαδη να εχουν σαρωσει ολο τον κοσμο

με προπονητικο κεντρο

και με την ομαδα των 32ρηδων να εχει ολοκληρωσει την αποστολη της και τον κυκλο της,

τοτε θα φτιαξουμε την νεα ομαδα που θα χτυπαει τιτλους. ΑΜΗΝ

YG1: To transfermarkt grafei malakies edw kai para para poly kairo......
YG2: E bebaia, einai na mhn strabonoume an perimenoume PALERMO, CRESPO, KEZMAN, MORIENTES.....
YG4: Kairos na kleinei to roster siga siga.........
YG5: Pois Falco re.......

ναι ρε μπιλυ γιατι ποιος δεν ειναι μπερδεμενος.

δεν ειμαι εγω?

αλλα ακου και κατι,,,σε αυτες τις 19 μερες ειχαμε μια πωληση παιχτη με 4(?) μυρια και + 10,000 διαρκειας.

δεν αξιζε αυτος ο κοσμοακης που περιμενε με τις ωρες στις ουρες κατι καλυτερο απο

αυτο το $%#%^$%^*$&^%&*&* ? μετα απο τοσα χρονια πικρας και μια χρονια σφαλιαρες? που πονεσαν τα ματακια μας? εστω στο επικοινωνιακο κοματι? ειναι ολοι τοσο ωριμοι τεχνοκρατες  και λογικοι?

οπαδοι ειμαστε που βλεπουμε μπαλιτσα και θελουμε και την χαρα, και το πανηγυρι μας και τα γουστα μας,,,

μια ζωη μιζερια στην πολιτικη με κλεφτες και λιτοτητα για τον κοσμο,,,τα ιδια και στην ομαδα?

κοιταξτε μ.ο. ηλικιας,,,εχει ξεφυγει και απο το ποστ μου ακομα που εβαλες με τους 30ρηδες.

ασε με να μην το συνεχισω να χαρεις.

Offline Suicidal

• Βασικός
ti se peirazei dhladh poio poly ?

- oti den peirame ton paixth MPAM akoma (san eyxaristw ston kosmo gia ta diarkeias as poume, kai mia pou mas periseyoun twra apo pwlhsh xristodoulopoulou)

- oti den exoume etoimo to roster apo twra KAI paixth mpam!

- oti den exoume etoimo to roster me opeiondeipote paixth arkei na einai complete to roster!

- h' oti megalwnoume ton M.O. twn paixtwn ?

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
στην ιταλια ο ζησης πηγαινε για τον βερον(λεω εγω)...

αν πηγαινε στην ιταλια...μην ειστε τοσο σιγουροι...επειδη δηλαδη η παε αφηνε ετσι να διαρρευσει στον τυπο?καποιος απο το φορουμ που ξερει τα πραγματα ας βγει να πει αν ισχυει αυτο που λεω ή οχι...

[/quote]

γνωστος μας ειναι...

λοιπον για να συνοψισω...περσι τετοια εποχη δεν ξεραμε αν θα μπορεσουμε να συμμετεχουμε στο πρωταθλημα-καποιοι μιλουσαν ακομα και για δ΄ εθνικη- και φετος σκοτωνομαστε για το αν πρεπει να παρουμε τον λυμπεροπουλο!!!!
ρε παιδια ο ανθρωπος ξερει πολλα κιλα μπαλα...και θα γουσταρει αφανταστα με τον κοσμο μας....και οπως ειπε και ο alamana ειναι ενα βημα απο την υπογραφη...
οποιον αλλον επιθετικο πηγαμε να χτυπησουμε ειχε συμβολαιο και με 400 χιλιαρικα προταση που καναμε σε <<καποιον>>-οπως ειπε και ο ζαν(εγω δεν ηξερα το ποσο)- δεν παιρνεις ουτε τον τοργκελε...οποτε αφου εκατσε η φαση με τον λυμπε ημουν σιγουρος οτι ζαγορ και σαντος οι οποιοι τον γουσταρουν αφανταστα δεν θα αφηναν την ευκαιρια να παει χαμενη...

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Na rwtisw egw kati entelws xazo aytous pou lene peri hlikias?
an erxotan twra pisw o 34xronos Mieciel pou persi i8ele na fygei ti 8a legane?
kai poia einai h prosfora tou Mieciel ayta ta xronia stin Ellada, kai poia tou Lyberopoulou?
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline ved

• Αλλαγή
να σου πω εγω περιμενα μεχρι τωρα να εχει κλεισει ολο το ροστερ και με καλους παικτες των 300,000 ο καθενας,

και αριστερο μπακ και  στοπερ και δευτερο τερμα και αμυντικο χαφ και να εμενε τελευταιος ο επιθετικος

να εκλεινε σε μια βδομαδα,,,και να ηταν ονομα επιπεδου μουσλιμοβιτς.

αυτο περιμενα,,,και χρονο πολυ ειχαμε και λεφτα βρηκαμε...

και δεν τα περιμενα απο την αρχη αυτα αλλα ουτε η διοικηση περιμενε αρχες ιουλιου να εχει 13.500 διαρκειας.

και αν εγω που ειμαι ολη μερα εδω μεσα και ξερω 5 πραματα παραπανω λεω αυτα.
σκεφτειτε τους απλους φιλαθλους.

Offline Suicidal

• Βασικός
vedder, emeis mporei na mporousame na programmatisoume apo Martio,
den rwtame omws an apo martio-aprilio yphrxe dynatotita proseggishs paixtwn
pou einai/htan endiaferon.......

telos panton, o ka8enas exei thn apopsh tou, dekth.....
alla eimai SIGOUROS pleon oti h fetinh xronia
8a einai POLY POIO XEIROTERH apo aythn pou mas perase........

Offline dave

• Αλλαγή
ρε σεις τι νομιζετε οτι ειναι ο ΠΑΟΚ?

μπορει στην κατασταση που ειναι να μπει στο μεταγραφικο παζαρι και να παρει οποιον θελει?? ΟΧΙ!!!

ΞΑΝΑ: περιορισμενο μπατζετ, στην αφανεια τοσα χρονια, τερματισε 9ος περυσι, προσφερει το κινητρο στους ξενους επιθετικους που θελουμε να ρθουν να παιξουν στη σουπερλιγδα, εχει ακομα τη ρετσινια του κακοπληρωτη.

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΧ ΤΟ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ???

γιατι να ερθει ο μουσλιμοβιτς για το τρελο μας το λαο?? χεστηκε!

οτι μπορουνε κανουνε.

επισης, οπως ειχε πει κ ο vedder πριν το ...κυμα καυσωνα, η ομαδα θα εχει οριζοντα 2ετιας. το πολυ λεω εγω.

με δεδομενο οτι δε θελει να ανεβασει πολυ το μπατζετ (το ειχε πει αλλωστε 20-30%) παει για εμπειρους παιχτες οι οποιοι εχουν καλες πιθανοτητες απο 9ο να σε πανε 5ο.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. οχι ακομα ομως.

πως μεγαλοπιαστηκαμε ετσι ξαφνικα δε μπορω να το καταλαβω. περυσι ειχαμε μεταγραφες το μπαϊανο και το κνολ τελευταια στιγμη. τωρα δε μας κανει ο παπαδοπουλος, ο λυμπεροπουλος κλπ....επειδη πηραμε καποια λεφτα, νομισαμε οτι θα τα ριξουμε ολα στις μεταγραφες, λες και θαρθουν οι παιχτες που θελουμε.....

ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

εχουμε κολλησει ολοι μπας και χασουμε το πρωταθλημα φετος που ηταν ευκαιρια....

Offline Suicidal

• Βασικός
dave, monos sou ta les, ligoi se akoun. (dikaiwma tous bebaia)
egw pantos s'akouw !

Offline Suicidal

• Βασικός
poia 2h agwnistikh re ?
katse na xasoume to prwto filiko na deis ti exei na ginei.......

Μπίλυ μην αμφιβάλεις καθόλου γι' αυτό!!! Να ξέρεις ότι τις χειρότερες αντιδράσεις τις έχει πάντα ο άνθρωπος που βλέπει να διαψεύδονται τα όνειρά του....

DEN amfiballw ka8olou aderfe Rade ! Den to egrapsa gia plaka......
edw ta eipes ola---> τα όνειρά του....

TI LEEI MAGKES , KAMIA METAGRAFH 8A KANOUME ?

Offline sabbath

• Αλλαγή
λοιπον ανεξαρτητα με το ποιοι παικτες θα ερθουν και ποτε η διοικηση και ο σαντος εβαλαν εναν στοχο....το κυπελλο ουεφα....

σε 10 μηνες απο τωρα θα ξερουμε αν πετυχαν το στοχο.....αν βγουμε ουεφα θα πω ενα μεγαλο μπραβο....αν βγουμε ουεφα+τελικο κυπελλου θα πω ενα πολυ μεγαλο μπραβο.....

αν δεν κατακτηθει τιποτα απο αυτα, ξερουμε λιγο πολυ τι θα γινει,με βαση οτι ο ΠΑΟΚ ειναι αυτοκαταστροφικη ομαδα....

ολα τ αλλα δεν μ αρεσει ο ενας και ο αλλος ειναι μετατραυματικες καταστασεις απο το περσινο και τα προηγουμενα παρακμιακα χρονια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

fatal_invasion

• Guest
Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο!

όσοι μιλάτε για ωριμότητα του λαού του ΠΑΟΚ, το θεωρείτε  ώριμο αυτό που γίνεται;

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ