Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ksekatharizw oti den exw provlima na rthei o lumperopoulos ton opoio thewrw fovero epithetiko.sumfwnw me sabbath pou pe oti tha xei 10 gkolakia to ligotero.ALLA!!!stoxos nomizw einai na xtisoume omada apo tin arxi.me to lumperopoulo kalws i kakws sta 35 de kaneis kati.PANTWS FUSIKA AN APOFASISEI I DIOIKISI NA RTHEI THA TON STIRIZOUME KAI THA TON VOITHISOUME OSO MPOROUME.
YG=e oxi kai poluteleia o lumperopoulos gia ton PAOK se oti katastasi kai an vrisketai.an einai dunaton re paidia mi ksexname ti varos exei i fanela me to dikefalo!!!!PAOK EIMASTE gmt...akou kai poluteleia...
a episis den exei sikwsei pote koupa mi to ksexname...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε μαλακα Λυμπερουπουλε παρε τον μπουλο και πανε σε καμια Νυρεμβεργη... τι να σε κανουμε στον ΠΑΟΚ εχουμε Αναστασακο Μπακαγιοκο και Αθανασιαδη εμεις... μονο αν κατσει κατι το εξαιρετικο(Βερον, Τρισταν, Ρεκομπα, Αντριανο κ.τ.λ.) θα παρουμε επιθετικο... με αχρηστους δεν ασχολουμαστε...

Μιλαμε η ζεστη σας εχει βαρεσει στο κεφαλι μερικους εδω... για τον σημερινο ΠΑΟΚ ο Λυμπεροπουλος ο Κωνσταντινου και ο Παπαδοπουλος θα αποτελουν πολυτελεια αν ερθουνε(οσο και αν και εγω ειμαι απο αυτους που λεω πως αν δεν ειχαμε οικονομικα προβληματα δεν θα επρεπε καν να κοιταμε τα αποφαγια των αθηνων.. αλλα τι να κανουμε ετσι εχει η κατασταση τωρα.. μακαρι σε 2 χρονια να αλλαξει)

Υ.Γ. Κρισιμη αυτη η βδομαδα.. πρεπει να κλεισουν τουλαχιστον οι 3 απο τους 4-5 παιχτες που λειπουν για να συμπληρωθει το ροστερ.. την αλλη παρασκευη γυρναει η ομαδα απο την Ολανδια..
Υποτιθεται οτι φετος χτιζουμε μια καινουρια ομαδα απο το 0... αν ξεκιναει η προετοιμασια με -3 εντεκαδατα μελη δεν παμε καλα..

pes ta gartasi.... :thumbok:

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Na min mperdeyoume ton PAOK san syllogo, me ton PAOK ton twrino tou podosfairou..Distixws KAI fetos yparxoun ta provlhmata(ta klirodotithenta apo tous gnwstoys stis plates ths twrinhs dioikishs)..
Gia ton TWRINO PAOK NAI....Einai polyteleia o Lymperopoulos....KAI THA VOHTHISEI..KAI POLY MALISTA...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

asas

• Guest
ποιος ειναι αυτος ρε @zan?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Με βρίσκει αντίθετο η ενδεχόμενη προσέλευση του Λυμπερόπουλου στον ΠΑΟΚ λόγω ηλικίας του.
Αν μιλάμε για έναν χρόνο συμβόλαιο με κασέ τα 300 χιλιάρικα, τότε ας έρθει. Αλλά κατευθείαν καταρίπτουμαι εμείς οι ίδιοι το σχέδιο "χτίσιμο ομάδας και βάσεις για την μεθεπόμενη περίοδο".
Θυμάμαι φέτος τον ΓΧ που προσπαθούσε και δεν μπορούσε. Τι μου λέει ότι δεν θα συμβεί το ίδιο με τον Λυμπερόπουλο?
Τα καλύτερα χρόνια του τα έπαιξε σε άλλες ομάδες. Και τώρα που τον πετάξαν οι υπόλοιποι θα πάμε εμείς να του προσφέρουμε στέγη?

Αφήστε και το άλλο. Πολλοί περιμένουν στην γωνία τον Θόδωρο. Ήδη τον έχουν κατηγορήσει ότι φέρνει στον ΠΑΟΚ φιλαράκια του. Επειδή το βασικότερο ποθούμενο σήμερα στον ΠΑΟΚ είναι η ηρεμία και η συσπείρωση, καλύτερα να μην έρθει.

ΥΓ. Όταν πήγε στην ΑΕΚ, ούτε άρθρο 44 υπήρχε ούτε τίποτα. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ είχε λιγότερα χρέη και ήταν η χρονιά που βγήκαμε στο CL. Αυτά για όσους δεν θυμούνται και λενε ότι δεν μας έκλασε τότε.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
den me noiazei oute i ilikia tou oute i eristiki toulaxiston simperifora mesa stin toumpa.alla fountaristos epithetikos stin korifi sto 4-3-3 tou santos einai entelws kati allo apo auto pou einai o lymperopoulos.apla kai katanoita.kathara agwnistika den ton thelw.o kwnstantinou plisiazei auti tin logiki alla den exei to eukolo goal.o papadopoulos m'aresei poli,den nomizw oti tairiazei mprosta monos tou omws.kwnstantinou-papadopoulos poli kalo didimo mprosta alla mexri twra 4-3-3 douleuoume ara etsi krinw.einai poli pio diskolo na vreis enan epithetiko me efesi sto goal xwris voitheia apo to na psaxneis epithetikous pou na simplirwnei o enas ton allo

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αδερφε tolis_pt οσον αφορα το καθαρα αγωνιστικο κομματι θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Στο 4-3-3 που οπως φαινεται θα παιξουμε φετος ο Λυμπεροπουλος δεν μπορει να παιξει τον ρολο του φουνταριστου στο κεντρο της επιθεσης. Αν παμε σε 4-4-2 τοτε ταιριαζει λουκουμι και θα βοηθαει πολυ και τον δευτερο επιθετικο.

Οσο για Παπαδοπουλο και Κωνσταντινου ο πρωτος μπορει να παιξει αριστερα και δεξια στο 4-3-3 και ο δευτερος στην κορυφη της επιθεσης αν και φαινεται πως εχει μαλωσει με το γκολ τα τελευταια χρονια..

tilemachos

• Guest
εχει κανεις αποψη για τα specs του daniel falco?

asas

• Guest
η καλυτερη επιλογη για τον φουνταριστω που ψαχνουμε θα ηταν μια ρεπλικα του miechel σε μικροτερη ηκικια βεβαια αλλα υπαρχουν τετοιοι παιχτες? Και αν ναι ειναι διαθέσιμοι???? Προσωπικα ειμαι κατα οποιουδηποτε παικτη του ποκ να ρθει στον παοκ μας με εξαιρεση του μοναδικου και ανεπαναληπτου παικταρα ΤΑΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ;D

parizianos

• Guest
Όντως, ρε παιδιά, ποιός είναι αυτός ο Daniel Falco;

parizianos

• Guest
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Μου ήρθε ξαφνικά, διαβάζοντας και τα posts των υπολοίπων στο θέμα "ποιός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών"...

Ρε zan, οι τιμές που λες (400 η ομάδα και 700 αυτός) κάποιον μου θυμίζουν...Υπήρξε ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της (νεότερης) Toulouse, έπαιξε όλο κι όλο 2 φορές (αλλαγή) με την εθνική Γαλλίας, πρέπει να είναι σχεδόν 30 ετών και (μιας και τον έχω δει αρκετές φορές "ζωντανά") θα τον χαρακτήριζα ως τον "πιο έξυπνο επιθετικό που είδα ποτέ"...

Μήπως μιλάμε για τον ίδιο;
oxi

Κρίμα ρε πούστη μου, ο Daniel Moreira στον οποίο αναφερόμουν είναι και "γαμώ τους παίκτες"...Είναι το πουλέν μου...

Offline blue_eyes

• Βασικός
Daniel Falco ειναι αυτος που φερνει ο ΠΑΟΚ απο Ιταλια.

what is this Falco?

κατι βρήκα:

Νέο πρόσωπο στην προπόνηση ήταν ο 19χρονος Αργεντινός Χερνάν, με θητεία στην Ιταλία, ο οποίος δοκιμάζεται αυτές τις μέρες από το προπονητικό τιμ.
http://www.sport-fm.gr/article/137644

Στις προπονήσεις σήμερα δοκιμάζεται ο 19χρονος (23/01/89) Αργεντινός Ντανιέλ Χερνάν Φάλκο ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής των Ιντεπεντιέντε και Ρίβερ Πλέιτ Plate και το 2006 έκανε ένα πέρασμα από την Eυρώπη με την φανέλα της Λέιδα. Μετά την απογευματινή προπόνηση ακολούθησε γεύμα και έπειτα ομιλία του Σάντος στους ποδοσφαιριστές του.
http://www.sport24.gr/html/ent/010/ent.242010.asp

parizianos

• Guest
Εγώ "ψύνομαι" για 19χρονο Αργεντινό επιθετικό, πάντως!

northeagle_4

• Guest

natos o falco

http://www.youtube.com/watch?v=BCqnfDI0rcE (Embedding disabled, limit reached)
« Last Edit: July 07, 2008, 23:38:30 by northeagle_4 »

kostas4

• Guest
αν αντι για μπακαγιοκο και αναστασακο ειχαμε τον λυμπεροπουλο και παιρναμε και εναν ακομα επιθετικο σχετικα μικρο σε ηλικια θα ηταν κατα την γνωμη μου η καλυτερη λυση για την επιθεση μας.ο λυμπεροπουλος γενικα ειναι πολυ καλος μεσα στην περιοχη αλλα πλεον εχει φτασει σε μια ηλικια που αν τον παρουμε του χρονου παλι θα ψαχνουμε για επιθετικο.για 2η λυση στην επιθεση θα ηταν η καλυτερη περιπτωση.

στοχος μας πρεπει να ειναι να διατηρησουμε για του χρονου εναν κορμο απο φετος.ο λυμπεροπουλος ειναι ο παιχτης που μπορει να μας βγαλει ουεφα αλλα οχι να μας κανει να ελπιζουμε για το μελλον.

Argonath4

• Guest
Κάνω οικονομία, παίρνω Λυμπε-λούξ... :P

Δεν τον γουστάρω άσχετα αν μας βοηθήσει...Μάλλον τζάμπα μιλάμε για αυτόν...Θέλει να πάει εξωτερικό και ζητάει πολλά λεφτά.

Το ΜΠΑΤΖΕΤ πάνω απ όλα...  ;) 

apaoki13

• Guest
Έχω εντυπωσιαστεί από τις αρνητικές τοποθετήσεις για τον Λυμπερόπουλο. Και ο καρπουζοκέφαλος ο Παπαδόπουλος έκανε σσσσσ στην κερκίδα και δεν διάβασα κάποιον να το γράφει. Αν είναι για 1+1 που λέει το sport24 τότε δεν νομίζω ότι είναι κακό να έρθει. Το αν μας έφτυσε δεν μου λέει και πολλά. Κι εγώ που είμαι ΠΑΟΚ αν με ζητούσαν επί καιρό Γούμενου θα το σκεφτόμουν (ναι αλαμάνα ακόμη και όταν βγήκαμε τρίτοι με Άγγελο προπονητή και χασιωτο-κουτσο-αμαλφούλιδες). Όσο για την αξία του νομίζω ότι δεν είναι τόσο τελειωμένος όσο ο μπαγιακόκο που έχει να βάλει διψήφιο αριθμό τερμάτων από την μεταπολίτευση.

Α! και μια τροποποίηση. Ας μην το κουράζουμε άλλο. Δεν τον βλέπω να έρχεται όλο και κάποια ομάδα θα βρει στο εξωτερικό. Μπορεί να μην έχει κατακτήσει τίτλο αλλά σίγουρα θέλει να δοκιμάσει τι είναι αυτός ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός που του λένε οι υπόλοιποι στην εθνική.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Paikti san to Lymperopoulo den exei o PAOK. Otan mas sfyrizei ta goalakia kathe xrono (se protathlima kai kypello) anarotiomaste apo pou mas erxontai - tora pou paizei na erthei stin omada ton vgalame geriko alogo kai ksoflimeno.

Loipon aderfia to thema einai pos o Lympe oxi apla tha einai xrisimos alla mporei na ginei kai o igetis tou PAOK fetos an tyxon erthei. Analogi poiotita stin omada den yparxei (me mia dyo eksaireseis vlepe Veron, Conceicao????). Tora oti einai metagrafi sxediasmou dyo xronon maximum to kseroume ek ton proteron. To thema einai oti ego anisyxo gia tin omada tou xronou opos ta vlepo ta pragmata mexri stigmis. Nai akoma kai ayto to UEFA pou kapote itan dedomeno emena pros to paron mou fainetai eksairetika dyskolo. O Lympe tha voithisei sto skorarisma, tha prosferei poiotita kai tha katevnasei tin kerkida pollakis me ena goal i mia oraia prospatheia. Kai episis min ksexname oti milame gia vasiko stelexos tis ethnikis, opou an thymamani kala exoume na doume paikti apo epoxis Zagor.

Apopsi mou einai pos prepei na erthei me logika panta xrimata (an kai de nomizo oti outos i allos tha tou dosei i dioikisi eksofrenika posa).
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

bagos1

• Guest
o lympe einai enas paikths perioxatos opos einai o mpakayoko opos einai o anastasakos kai opos kata ta fenomena 8a ekselixtei o claus. pisteuw 8eloume enan paikth stil salpigidi grigoro kai diemvolisth gia na sunergazetai me ton center for

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω νομιζω οτι δεν προκειται να ρθει αφου απ οτι καταλαβα ελυσε το συμβολαιο του κοινη συναινεση με την αεκ για να φυγει στο εξωτερικο.....αυτος ειναι ο στοχος του....

πιστευω παντως οτι καλυτερο παικτη απο τον λυμπεροπουλο με τα χρηματα που διαθετουμε χωρις ευρωπη και ελευθερο δεν βρισκουμε εκτος κι αν τυχει κατι λαχειο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!