Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 158004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://www.paokfc.gr/webpics/july08/preseason/3.jpg

poios einai re paidia autos?
giati exo kolisei

ps. ok xekolisa o bakayoko prepei na einai...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline maria-mtb

• Βασικός
o lagos! ton exoume  na kunhgaei to maleza bas k ma8ei na trexei!  :P

bagos1

• Guest
apo tin epoxh pou stin omada epezai o joe nagbe exei na sumetasxei apo tin arxh ths proetoimasias mauros paikths stin omada mas ftou ftou ftou

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
i diki mou gnomi pano se thema metagraphon ine auth:

kinitro gia pextes na pane metagrphi se alli omada ine 3:

1) oikonomiko kinitro
2) agonistiko kinitro
3) proponitiko kinitro

ta prota dio den iparxoun se emas. Min xasoume kai to trito...................
PAOK PANO APO OLLA

Offline babis36

• Αλλαγή
Οταν ο προπονητης μας ο οποιος ειναι υπευθυνος για το δεσιμο της ομαδας λεει δημοσιως οτι χρονος υπαρχει τοτε δεν υπαρχει απο μερους μας λογος να μεγαλοποιούμε τα πραγματα όσον αφορα το δεσιμο της ομαδας και την μεταγραφικη καθυστερηση η οποία κυριως λογω Πορτο έχει έρθει.Υπομονη οπως ολοι μας τοσα χρονια ξερουμε να κανουμε λιγο ακομα λοιπον.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
καριου μοριεντες κρεσπο μουσλιμοβιτς σαουντατι λιμα καζμιερτσακ παουλο καζιμι τσιριλο ογκουνσοτο παπαδοπουλος κωνσταντινου χαριστεας λυμπεροπουλος ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ.ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΙΛΑ

MeTaLLiuM-G4

• Guest
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=154114

ΠΑΟΚ για "Λύμπε"!

Κι ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη λίστα του Φερνάντο Σάντος. Όπως διευκρινίστηκε από τους υπεύθυνους του "δικεφάλου", ο Λυμπερόπουλος που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, μαζί με τους Κωνσταντίνου, Δημ. Παπαδόπουλο και δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που παίζουν στην ίδιες θέσεις, στην επίθεση και προέρχονται από την ευρωπαϊκή αγορά, είναι μέσα στους στόχους τους "δικεφάλου".

Με σκοπό να καλυφθεί ένα μεγάλο κενό στην κορυφή της επίθεσης και γενικότερα να καλυφθεί ότι κενό υπάρχει στο γκολ για τον δικέφαλο, εξετάζεται και η περίπτωση του Λυμπερόπουλου για τον οποίο φαίνεται ότι θα γίνει μια προσποάθεια προσέγγισης με στόχο τη συνεργασία για την επόμενη σεζόν εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά δεδομένα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ti emeine eley8eros?

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
http://www.paokfc.gr/webpics/july08/preseason/3.jpg

poios einai re paidia autos?
giati exo kolisei

ps. ok xekolisa o bakayoko prepei na einai...

egw ton bakayoko gia pio konto kai pio mavro ton eixa!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
sorry αλλα εγω δεν αναγνωριζω ουτε τον πισω δεξια του  ???
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

zan

• Guest
Kακος καποιοι κραζεται και τρελενεστε με ΛΥΜΠΕ.. Ειναι ενας παικτης με εμπειρια και μεγαλη προσωπικοτητα. Ολοι μας θα πρεπει να τον τιμησουμε μιας και φοραει την φανελα με τον Δικεφαλο στο στηθος!!!  ;)

Offline ved

• Αλλαγή
ωραια,,,εγω το μονο που θα πω αφου εχω σηκωσει και 20 πιεση ειναι τα εξης

1) ο λυμπε μας εκλασε 2 φορες στα καλα του και στα καλα μας και προτιμησε την αεκουλα θεωροντας τη μεγαλυτερη ομαδα.

2) ειναι ο μονος παικτης αντιπαλης ομαδας που ενω η ομαδα του χειροκροτηθηκε τουμπα αυτος ηταν τοσο τσομπανης και βλακας που μαε εκανε σσσσσσσσ

σαν τον προδοτη.... για να δουμε ποιος εχει τοσο καλη μνημη?

3) εγω θα περιμενω την συνεντευξη που εχει προαναγγελθει απο την διοικηση για τα οικονομικα.

για να δω αναλυτικα χρεη υποχρεωσεις και που πηγαινουν τα λεφτα μου και τα λεφτα σας και τα λεφτα των πωλησεων...

γιατι στις μεταγραφες δεν πηγαν σιγουρα.

τον εμπιστευομε τον ζαγορακη αλλα αφου ειπε οτι θα την κανει την συνεντευξη θα περιμενω και νομιζω οτι ειναι και υποχρεωση του να την κανει,,,αφου μοναδικος χρηματοδοτης ειμαστε εμεις.

και ξερετε γιατι?

γιατι οταν θα με ρωταει το ΠΑΟΚΙ που δεν πολυ ασχολειται γιατι δεν πηραμε παικτες αφου βγαλαμε τοσα απο πωλησεις  και θα του απανταω οτι εχουμε τοσα χρεη....θα πρεπει να το ξερω οντως για να

ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ...κιεγω.

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
sorry αλλα εγω δεν αναγνωριζω ουτε τον πισω δεξια του  ???

bakayoko,apo pisw o metafrasths tou santos,sto vathos vierinha,santos k o gymnasths..stravadia!

Offline dave

• Αλλαγή
vedder τι ακριβως κλονισε την εμπιστοσυνη σου???

επειδη ειπε ο ζαν οτι πηραμε το λυμπεροπουλο? η επειδη δεν ηθελε να ερθει ο πολωνος?

Offline ved

• Αλλαγή
εγω ειπα οτι εμπιστευομε την διοικηση και τον ζαγορακη αλλα σαν οπαδος δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δινουμε λεφτα για μεταγραφες,

γιαυτο ακριβως θα περιμενω την συνεντευξη.

ειναι δικαιωμα μου να μαθω....δεν μου βγαινουν τα νουμερα καθολου μα καθολου.

ο ιδιος ο ζαγορακης μιλησε για διαφανεια και ενημερωση του κοσμου,,,αυτην θα περιμενω κιεγω.οποτε κανενα υπονοουμενο.

και πεστε στον γελοιο,,

οτι αν εχεις μουστακι το αφηνεις αλλιως εισαι σαν βλακας.

apaoki13

• Guest
Αν και εκτός topic, αν δεν κάνω λάθος τα λεφτά πάνε σε οφειλές προς τρίτους. Αν κάποιο μέρος από αυτά θα πάει και στο προπονητικό δεν το ξέρουμε ακόμη. Το γιατί δεν κάνουμε μεταγραφές το είπε ο Ζαγοράκης σε όλες τις προηγούμενες συνεντεύξεις. 20% πάνω από το προηγούμενο budget. Βαριέμαι να ψάξω και να κάνω τον λογιστή αλλά φαντάζομαι ότι πάνω κάτω οι μέχρι τώρα κινήσεις ακολουθούν αυτή την στρατηγική.
Ούτε εμένα δεν με ενθουσιάζουν οι μεταγραφές αλλά είπαμε ο στόχος είναι το UEFA. Αν πιστεύει κάποιος ότι ο ΠΑΟΚ μέσα σ' ένα χρόνο μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα ή έστω να κάνει κάτι σαν πρωταθλητισμό νομίζω ότι είναι υπερ-αισιόδοξος. Η αλήθεια είναι ότι οι γαυρο-βάζελοι είναι πολύ μπροστά σε οικονομικά δεδομένα για να μπορούμε να ελπίζουμε ότι με την "μαγκιά" και την "λεβεντιά" θα τους χτυπήσουμε. Αυτοί πάνε και πληρώνουν δικαιώματα για ποδοσφαιριστές κι εμείς περιμένουμε τους ελεύθερους. Αυτοί όμως έχουν και μερικά εκατομμύρια σε χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα καθώς επίσης και μηδενικά χρέη την στιγμή που εμείς -στην ουσία- κάνουμε νηπιακά βήματα. Είπαμε καλό είναι να έχουμε απαιτήσεις αλλά στα πλαίσια των αντικειμενικών δυνατοτήτων μας.
Πιστεύω ότι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι και πάρουμε κανένα πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά θα υπάρξουν κάποιοι που θα κάνουν κριτική γιατί δεν κάνουμε μεταγραφές για να χτυπήσουμε ΤσουΛου.

giannis80

• Guest
ωραια,,,εγω το μονο που θα πω αφου εχω σηκωσει και 20 πιεση ειναι τα εξης

1) ο λυμπε μας εκλασε 2 φορες στα καλα του και στα καλα μας και προτιμησε την αεκουλα θεωροντας τη μεγαλυτερη ομαδα.

2) ειναι ο μονος παικτης αντιπαλης ομαδας που ενω η ομαδα του χειροκροτηθηκε τουμπα αυτος ηταν τοσο τσομπανης και βλακας που μαε εκανε σσσσσσσσ

σαν τον προδοτη.... για να δουμε ποιος εχει τοσο καλη μνημη?

3) εγω θα περιμενω την συνεντευξη που εχει προαναγγελθει απο την διοικηση για τα οικονομικα.

για να δω αναλυτικα χρεη υποχρεωσεις και που πηγαινουν τα λεφτα μου και τα λεφτα σας και τα λεφτα των πωλησεων...

γιατι στις μεταγραφες δεν πηγαν σιγουρα.

τον εμπιστευομε τον ζαγορακη αλλα αφου ειπε οτι θα την κανει την συνεντευξη θα περιμενω και νομιζω οτι ειναι και υποχρεωση του να την κανει,,,αφου μοναδικος χρηματοδοτης ειμαστε εμεις.

και ξερετε γιατι?

γιατι οταν θα με ρωταει το ΠΑΟΚτσής που δεν πολυ ασχολειται γιατι δεν πηραμε παικτες αφου βγαλαμε τοσα απο πωλησεις  και θα του απανταω οτι εχουμε τοσα χρεη....θα πρεπει να το ξερω οντως για να

ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ...κιεγω.

Ρε vedder εντάξει,οχι και 20 πίεση ρε αδερφέ.Ηρεμία,σιγά τώρα μην μας την χαλάσει ο καζμιερτσακ κι ο λυμπερόπουλος.Πρώτον,δεν ήμασταν στα καλά μας οταν θέλαμε τον λυμπερόπουλο και λογικά δεν ήρθε σε μας (καλοκαίρια 2002 και 2003).Και φυσικά κι εγώ δεν τον θέλω τώρα στα 32.Κι αν έρθει,με καμιά 300αρα να βολευτεί(και φυσικά παγκίτης).Δεύτερον,τον ΠΑΟΚΤΣΗ που δεν πολυασχολείται θα τον απαντήσεις ''αφου δεν πολυασχολείσαι,μην ρωτάς''.Απλά.Και τρίτον,να είσαι σίγουρος οτι έσοδα είχε η ΠΑΕ, στη συνέντευξη θα ξεκαθαριστούν πλήρως που πήγανε.Τόσα για το προπονητικό,τόσα για χρέη,τόσα για μεταγραφές.Δεν χρειάζεται ούτε να χάνεις πίστη ούτε να χαλιέσαι.Αν μετά τη συνέντευξη αντιληφθείς κάτι μεμπτό για τα οικονομικά,βγες και πεστο να το συζητήσουμε.

kestrel

• Guest
Λυμπεροπουλο!!!!????? δεν θα κανω αναλυση γιατι δεν τον γουσταρω απλα θελω να καταγραφει η αποψη μου...
ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
κανε μας τη χαρη και πες οχι ρε!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
με τον vedder συμφωνω οτι οταν ηταν να ερθει μας εκλασε ο Λυμπε..δεν καταλαβαινω γιατι να παρει ο ΠΑΟΚ εναν παικτη 33 στα 34 παλι απο τους διωχμένους της ΑΕΚ. Δεν μάθαμε ακόμα με Λακη, Μαλαδενη και Ατματζίδη; Εξάλλου ψάχνουμε παίκτη κορυφής, σκόρερ πράγμα που ο Λύμπε δεν είναι. Για μένα ας πάνε αλλού αυτοί οι παίκτες να κάνουν τα τελευταία ένσημα..

zagorakis

• Guest
krima pou to exoume travixi k toso to thema. ego apo tin pleura mou pisteuo oti den tha erthei, an k akougete oti eidi i dioikisi irthe se epafi mazi tou. auto pados den mou leei kai kati. dioti exei ekfrasi poles fores o paixtis oti thelei na paei exoteriko k me to aploustato logo emeis theloume epithetiko oso to poio grigoro tropo ginete. k autos sigoura tha thelei na meletisi k tis ipoloipes protaseis tou. opote to mono pou exoume na kanoume einai na perimenoume.