Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153485 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
τι κουδουνακι δε Δικεφαλε?

δε ξερει η διοικηση και ο σαντος ποτε ειναι νωρις και αργα και ξερουμε εμεις κ τους βαραμε κ κουδουνακι?

ορισμενοι εχουν αποφανθει για το προβλημα με τη πορτο και εχουν μαλιστα και ετοιμες τις εναλλακτικες λυσεις για μεταγραφες....

αλλοι λενε για σκηνικα στην 1....δε μου ακουγεται πολυ χαλαρο αυτο...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ναι αυτό για τα σκηνικά στην 1 δεν είναι χαλαρό, αλλά όχι ότι μας έχει πιάσει και πανικός...
Σίγουρα η διοίκηση ξέρει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εσύ κι εγώ σαν οπαδοί δεν μπορούμε να συζητούμε ;)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline dave

• Αλλαγή
αλοιμονο τη γνωμη μου για τη συζητηση την εχω εκφρασει. απλα βλεπω μια απογοητευση σε πολλους μες στη μεση του καλοκαιριου...ειναι πολυ πρωιμη και δυσαρεστη

Offline ved

• Αλλαγή
να σου πω εγω ζαν γιατι φτασαμε παρασκευη να κανουμε την προταση στο πρωτο μαε επιθετικο?

γιατι καναμε κανα μηνα να φαμε το ακυρο απο την πορτο για τους επιθρτικους της( τον ψηλο βραζιλιανο και μπουλντογκ και λοιπα)

μετα αναλωθηκαμε σε ριβασ ιντερ κλπ,,,ακυρα και εκει.

μετα μας κατσανε τα λεφτα απο οικοδομο και αρχισε νεος σχεδιασμος ξανα μανα απο την αρχη.

θα φαγαμε τα απαραιτητα ακυρα απο τιποτα ονοματα,,,

σκεφτηκαμε λιγο και τους ελληνες παπαδοπουλους κλπ και νατος ο ιουλιος!!!

αλλα δεν γινεται δουλεια ετσι,,,να τρεχει ο βρυζας να κλεισει παικτες,τζεραρ λιμα κλπ και καθε τρεις και λιγο να τον κοβει ο σαντος και να του λεει

==ας περιμενουμε λιγο ακομα ερχοντε οι παιχτες απο την πορτο. και εκτεθηκαμε και σε παικτες και σε μανατζερ και σε ριβερ.

και  τελικα πηραμε τα @@ μας.   ::)

γιαυτο λεω αν φαμε ακυρο απο τον επιθετικο μοιραστε το πακετο και κλειστε τις υποθεσεις συντομα.

ο σαντος ειπε για τις μεταγραφες οτι αυτο που τον νοιαζει περισσοτερο ειναι να ειναι ολοι την 1η ιουλιου dave ...και ακομα δεν εχει τους 4 απο την βασικη 11αδα.

εγω εχω αγχωθει πολυ,,,αυτη ειναι η κρισιμοτερη χρονια μας.

μακαρι σε μια βδομαδα να εχουμε κλεισει και τους 4.

οσο για τα σκηνικα στην 1 δεν ειναι καθολου χαλαρα,,,αλλα ειναι μια πραγματικοτητα.

και αν περυσι που δωσαμε και παραπανω πιστωση πηγαμε 2 φορες στην 1.  σκεφτειτε φετος...

zan

• Guest
αλοιμονο τη γνωμη μου για τη συζητηση την εχω εκφρασει. απλα βλεπω μια απογοητευση σε πολλους μες στη μεση του καλοκαιριου...ειναι πολυ πρωιμη και δυσαρεστη
Η απογοητευση στον κοσμο πηγαζει απο την σταση της διοικησης στο θεμα των μεταγραφων... Στη φαση που εισαι τωρα θα επρεπε να ψαχνεις εναλλακτικες λυσεις για το ροστερ σου και οχι βασικες λυσεις. Καλα κανει ο κοσμος και βαραει καμπανακι... Το ξαναλεω μολις την παρασκευη εκανες προταση για  CF  kαι λεω εγω τωρα εαν δεν δεχτει η ομαδα του υπαρχει αλλη λυση η οχι?

legones

• Guest
Η απογοητευση στον κοσμο πηγαζει απο την σταση της διοικησης στο θεμα των μεταγραφων... Στη φαση που εισαι τωρα θα επρεπε να ψαχνεις εναλλακτικες λυσεις για το ροστερ σου και οχι βασικες λυσεις. Καλα κανει ο κοσμος και βαραει καμπανακι... Το ξαναλεω μολις την παρασκευη εκανες προταση για  CF  kαι λεω εγω τωρα εαν δεν δεχτει η ομαδα του υπαρχει αλλη λυση η οχι?

να ρωτησω τωρα εγω ? ? Δηλαδη ο παικτης εχει συμφωνησει και περιμενουμε την ομαδα του ? ?
Αν ειναι να κανουμε κανα βουντου......

zan

• Guest
Προφανος καποιοι εδω εχεται παραξηγησει αυτα που λεω.... Εδω δεν προσπαθουμε να δημιουργησουμε αρνητικη ενεργεια ουτε ασχημο κλιμα.... Το να λες οτι κατι δεν παει καλα στις συμφωνιες με διαφορους παικτες δεν κακο ειναι ισα ισα που τους βαζεις σε σκεψεις και κανεις να κινηθουν πιο γρηγορα.. Εχω την εντιπωση οτι χτιζουμε μια καινουργια ομαδα και δεν κανουμε συμπληρωματα στο παλιο ροστερ... Χαθηκε πολυς χρονος και δεν ξερω που και γιατι...   :(
« Last Edit: July 07, 2008, 01:17:20 by zan »

northeagle_4

• Guest
Χρημα υπηρχε και υπαρχει.... ( Η μεταγραφη χριστοδουλοπουλου εφτασε 2,2 + 3 χρονια χορηγια απο 2,7 ).

Αν λεω εγω οτι γιναμε Barca,δεν με πιστευεται.........

veron

• Guest
Το να λες οτι κατι δεν παει καλα στις συμφωνιες με διαφορους παικτες δεν κακο ειναι ισα ισα που τους βαζεις σε σκεψεις και κανεις να κινηθουν πιο γρηγορα..

exoume thn entypwsh oti oi Zagor Santos Bryzas dld xhmerobradiazontai san k emas edw mesa k apo auta pou blepoun shmera exoun xestei panw tous kai 8a kleisoun paixth se 2 wres epeidh kapoioi agxw8hkan pou 'xalase' mia metagrafh (xwris dikh mas eu8ynh mexri twra aposa xerw)..milame gia tromerh organwsh omadas dld...autoi ekei prepei na afougrazontai emas k na mas kanoun ta xathria estw k an auto shmainei biasynh pou endexomenws na emperiexei risko lan8asmenhs epiloghs..ti leme????auto 8eloume???

Kalytera na xasoun 1 bdomada na broun axio antikatastath tou Kaz para na kanoun 2 meres epeidh orismenoi agxw8hkan neuriasan otidhpote..egw 8a to xanapw..xeroun poly kalytera apo emas...

P.S: Ola auta xekinhsan shmera apo to kazo me Kaz mexri thn paraskeuh to klima htan kapws etsi:ola bainoun kalws, 8a mamisoume bla bla.. lypamai :( :(

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Χρημα υπαρχει??Που ο καθε ξεχασμενος ζηταει τωρα τα λεφτα του?Εχουμε πολλα ψωμια να φαμε ακομα για να λεμε οτι υπαρχει χρημα.
Ισως σε 10 χρονια που θα εχουμε καθαρισει εντελως,ισως σε 1μιση χρονο που η διοικηση φιλοδοξει να κανει το θαυμα και να εχει εξοφλησει ολα τα χρεη προς τριτους.
 Εχουμε ξεχασει μου φαινεται τα αληθινα προβληματα και σκεφτομαστε αν ερχεται ο καζ ο λιμα και ο παουλο....(αυτο κι αν ειναι επιτυχια της διοικησης)
ΠΑΟΚ G4Α

kostas4

• Guest
το ξενερωμα ειναι οτι παμε για προετοιμασια χωρις τερματοφυλακα,αριστερο μπακ,αμυντικο χαφ και επιθετικο.δηλαδη παμε χωρις τον βασικο κορμο.προετοιμασια παλι ο βαγγελης και ο κωνσταντινιδης θα κανουν.κριμα,μια απο τα ιδια μας βλεπω και παλι εκτος και αν οι υπολοιπες 4 μεταγραφες γινουν αυτη τη βδομαδα και πανε κατευθειαν για προετοιμασια.και παλι βεβαια αν τους βαλουμε να παιξουν κατευθειαν με την πορτο θα ψαχνουμε την μπαλα.
εμπιστοσυνη στην διοικηση υπαρχει αλλα χρειαζεται περισσοτερο οργανωση.

υγ.αυτο με τον τερματοφυλακα απλα δεν υπαρχει.

zan

• Guest
Ελπιζω πως μεχρι το τελος της εβδομαδος θα εχει κλεισει ο αμυντικος χαφ (μαλλον ο Λιμα) και ευχομαι και ο CF που του εχει γινει η προταση.. Απο κει και περα κεντρικος αμυντικος-αριστερο μπακ και τερματοφυλακας ας ελπισουμε οσο το δυνατον γρηγοροτερα θα ειναι καλο για ολη την ομαδα ..

Offline spinos_4

• Αλλαγή
auto pou lete me ton termatofulaka den mporo na to katalavo..
ti paralogo vlepete re paidia?
posous termatofulakes prepei na exei mia omada?
ego nomizo 3
e ti na kanoume tora pou stin arxi tis proetimasias exei adeia o enas kai o allos traumatistike
dialadi ti prepei na exoume 4 terma... ??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline petrov

• Αλλαγή
To ζήτημα δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό

parizianos

• Guest
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Μου ήρθε ξαφνικά, διαβάζοντας και τα posts των υπολοίπων στο θέμα "ποιός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών"...

Ρε zan, οι τιμές που λες (400 η ομάδα και 700 αυτός) κάποιον μου θυμίζουν...Υπήρξε ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της (νεότερης) Toulouse, έπαιξε όλο κι όλο 2 φορές (αλλαγή) με την εθνική Γαλλίας, πρέπει να είναι σχεδόν 30 ετών και (μιας και τον έχω δει αρκετές φορές "ζωντανά") θα τον χαρακτήριζα ως τον "πιο έξυπνο επιθετικό που είδα ποτέ"...

Μήπως μιλάμε για τον ίδιο;

Offline Suicidal

• Βασικός
pws mporei na eimaste toso sigouroi oti h prwth protash se for egine
prin 3 meres..............kai malista den yparxei enalaktikh lysh an den kollisei....

etsi opws ta blepoun merikoi merikoi (apo to live! xtes bradaki) h xronia exei xa8ei hdh!

allos elege xtes oti tosous mhnes programmatismo kanoune , giati den phran akoma paixtes?
kai lew egw: epeidh esy (PAOK) kaneis programmatismo apo Martio kiolas, ennohte oti me tous paixtes
pou "8eleis" mporeis na miliseis ki apo Martio?

allos pali leei den exoume ton basiko for sthn proetimasia ! den ton noiazei poios 8a htan, alla na htan ekei!
den einai etsi eykola re magkes to 8ema twn metagrafwn.... kala to leei o north, giname barcelona 3afnika....

Mono se ena symfwnw mazi tous, alla den einai epi tou parontos topic......
kalytera 8a kollouse sta topic twn proponhtwn.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
προετοιμασια παλι ο βαγγελης και ο κωνσταντινιδης θα κανουν.

kai merikoi alloi akoma....

Offline tsag

• Αλλαγή
ό,τι και να λέμε η διοίκηση και ο προπονητής αποφασίζουν. Εμείς τουμπέκα μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά κράζουμε όσο θέλουμε, αν αποτύχουμε στους στόχους μας...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
san na ta blepw mprosta mou ton februario-martio meria:
"e bebaia, edw 3ekinisame proetimasia xwris 4 "basikous" PWS na paei kala h xronia?"

Kai oso gi'ayto :

πληροφοριακα θα σου πω οτι ο Βρυζας ηθελε Ζεραλντ και Σαντος με Ζαγορακη θελαν Ιβιτς, Κοντρερας καθαρη επιλογη Βρυζα,Βρυζας Ζαγορακης θελουν Λιμα και ο Σαντος ηθελε ΚΑΖ..

ti einai ayta re......... ? ? ? eleos re zan..........
eipame, isw 3eroume 1-2 pragmatakia parapano, mas bgike kai mia "metagrafh", alla ayta pou les kai ALH8EIA na einai,
den grafonte re file ! Allwste epeidh eisai (h' 8elw na katalabainw toulaxiston etsi) poio konta se merika pragmata
-an kai den me leei tipota ayto,einai ki alloi pou exoun proswpa pou einai konta- , 8a eprepe na 3ereis oti oi an8rwpoi exoun xasei
ton ypno tous .....

na kleisw opws ekleisa kai xtes sto live! me mia para8esh apo post tou dave kai paw na xtypisw frape....

zan απο φειδωλος στα λογια οταν το κλιμα ηταν καλο εγινες λαλιστατος ξαφνικα.

τεσπα δε το συνεχιζω.

απλα εγω δεν εχω ακουσει προπονητη να λεει ποτε θελω να χω ολους τους παιχτες μια μερα πριν αρχισει το πρωταθλημα!

το τους θελω ολους στην προετοιμασια ειναι κλισε του επαγγελματος.

τελος απο μενα στο θεμα αυτο

Offline babis36

• Αλλαγή
Πω πω ρε μαγκες ελειψα τρεις μερες Χαλκιδικη και διαβαζω πλεον αλλο κλιμα.Ψιλογκρινια ανησυχια κτλ κτλ. Οι μερες σττις οποιες εναλλασεται η ψυχολογια μας ειναι πραγματικα πολυ λιγες για να πουμε οτι αυτο γινεται σαν προϊον ωριμης σκεψης. Αφηστε να περασει λιγος χρονος γιατι εδω δεν μιλαμε για το πρωταθλημα Αγγλιας στο οποιο ο Βεγκερ ξερει για τον παικτη του βαση εξετασεων ποσες φορες το επομενο τριμηνο θα κλασει, αλλα Ελλαδα. Ποια ομαδα εχει κλεισει το ροστερ της και ποια εχει προγραμματισει σοβαρα την πορεια της για το επομενο 15ημερο? 
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα