Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 156476 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
αυτο..ειναι ενα θεμα ;D

veron

• Guest
Terma fetos 8a paixei o...BAM...Balafas ;D

ive4

• Guest
στήριξη σε όλους τους παίκτες φέτος. Μην αρχίζουμε με Μπαλάφα και τέτοια.
Για τις νίκες φταίνε όλοι και για τις ήττες όλοι. Μη βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια των παικτών μας.

Offline blue_eyes

• Βασικός
3 είναι οι σίγουρες μεταγραφές:
αριστερός μπακ, επιθετικός και κεντρικός αμυντικός
ενώ παίζονται τερματοφύλακας και αμυντικός χαφ (που νομίζω τον χρειαζόμαστε 100%)

veron

• Guest
ive4 symfwnw...plaka ekana..allwste kaneis de ftaiei atomika...otan exeis kalh omada/kalous sympaiktes fainesai k apodideis kalytera

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Χθες στην πρώτη έμαθα από έγκυρη πηγή ότι Μπαμ  δεν υπάρχει.
Μπαμ τύπου Κεζμαν, Κρέσπο και ότι άλλο ακούστηκε.
Θα αποκτηθεί φορ καλό αλλά όχι τέτοιου επιπέδου.
Ίσος είναι και σωστή κίνηση να μην γίνει υπέρβαση φέτος που η ομάδα δεν παίζει Ευρώπη.
Του χρόνου βλέπουμε.
Τώρα εμένα γιατί μου μυρίζεται Κωνσταντίνου δεν ξέρω αλλά θα τον γούσταρα στην ομάδα μας φέτος μπροστά από Ιβιτς.

apaoki13

• Guest
Εγώ γουστάρω Κωνσταντίνου. Δεν πιστεύω ότι είναι τελειωμένος. Όμως, αν δεν κάνω λάθος, ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίες είχε μεγάλο πρόβλημα ο Σάντος στο σύντομο πέρασμα από τα γρασίδια (βάζελο). Είχαν πρόβλημα στην προετοιμασία γιατί ο Κωνσταντίνου και μερικοί ακόμη δεν γουστάραν τον τρόπο που αυτή γινόταν.

Μπορεί και να ήταν ράδιο αρβύλα της εποχής.

« Last Edit: July 03, 2008, 15:46:06 by apaoki13 »

fatal_invasion

• Guest
ήταν ποτέ ο κωσταντίνου με τον σάντος στην ίδια ομάδα; και αν ναι σε ποια ομάδα;δεν θυμάμαι να έγινε ποτέ αυτό..

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Στον ΠΑΟ για 4 αγωνιστικές!

Offline sabbath

• Αλλαγή
Χθες στην πρώτη έμαθα από έγκυρη πηγή ότι Μπαμ  δεν υπάρχει.
Μπαμ τύπου Κεζμαν, Κρέσπο και ότι άλλο ακούστηκε.
Θα αποκτηθεί φορ καλό αλλά όχι τέτοιου επιπέδου.
Ίσος είναι και σωστή κίνηση να μην γίνει υπέρβαση φέτος που η ομάδα δεν παίζει Ευρώπη.
Του χρόνου βλέπουμε.
Τώρα εμένα γιατί μου μυρίζεται Κωνσταντίνου δεν ξέρω αλλά θα τον γούσταρα στην ομάδα μας φέτος μπροστά από Ιβιτς.

να σου πω κατι....ακομα και τον λατση να χαμε προεδρο παικτες του τυπου κρεσπο,κεζμαν,μοριεντες δεν ερχονται στην ελλαδα......δεν ερχοναι σε ενα πρωταθλημα σαν το ελληνικο.....

ερχονται μονο σε περιπτωση που ειναι εντελως τελειωμενοι.....π.χ. ενας παικτης σαν τον κλαιφερτ πιστευω πως θα ειχαμε αρκετες περιπτωσει να τον φερουμε.....αλλα σκεψου πλεον ειναι τοσο τελειωμενος που αρκετοι θα ξενερωναν αν ερχονταν.....

οσον αφορα τον ριβαλντο αυτος ηρθε για τα χρηματα,για να συμμετασχει στο c.h με το γαυρο και επειδη ηξερε οτι εκεινη την εποχη σε ελλη περιπτωση θα επαιζε καμμια β αγγλιας η θα γυρνουσε καμμια βραζιλια....και αυτος τελειωμενος μας ηρθε,αλλο που εκανε μερικα καλα ματσακια.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εδώ ρε κλωτσάνε οι άλλοι στο γαύρο που είναι και τα μισά ονόματα από Κρέσπες και Μοριέντες ;D

fatal_invasion

• Guest
Στον ΠΑΟ για 4 αγωνιστικές!

Σωστός,μου διέφυγε τελείως..Αλλά την 4άρα την θυμάμαι..!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Nαι, αλλά τέρμα θα πάρουμε; ;D

Κατι ακουστηκε για εναν Πορτογαλο τερματοφυλακα που θα φερει ο Σαντος..
Θα ηθελα παντως να δοθουνε οι ευκαιριες και στον Κυριακιδη και τον Γλυκο(ειδικα σε αυτον)

sacrosanct

• Guest
poios glykos re malakes...ston mhtsara ton kyriakidh re einai kai ÐÁÏÊôóÜêé re...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αδερφε χαλαρωσε λιγο.. οσο για το ποιος Γλυκος.... θα το δειξει η πορεια του στην ομαδα...
Και ο Κυριακιδης πρεπει να παρει ευκαιριες.. 24 χρονων εφτασε και τον θυμαμαι να παιζει μονο με τον Θρασυβουλα περισυ..

Offline dave

• Αλλαγή
ναι νομιζω ειχε φαει 4, 4 shots on target ειχε ο βουλης, 4 φαγαμε

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Παντως χθες στην προπονηση ο ενας τερματοφυλακας τα ετρωγε σαν στραγαλια κι ο αλλος πηδαγε σαν την τσιτα και απεκρουε..
Αλλα δεν μπορεσα να διακρινω ποιος ηταν ποιος... :P
ΠΑΟΚ G4Α

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Mipws auton pou ta troge san stragalia ton soutare o anastasakos?  ;D

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Στη χθεσινή προπόνηση ο Γλύκος τα 'πιανε και ο Κυριακίδης τα 'τρωγε.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
pios kiriakidis re aytos einai gia na kikloforei kamia gomena k na pigenei mazi sto gipedo ti mou lete; glikos einai to melon