Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
ο καπάνταης; :smack:    ;D ;D

legones

• Guest
βρε, πες μας μονο ηλικια.........

Offline ved

• Αλλαγή
gianni einai makrymallis,ksanthos me aristero podi?

ο μπατιστουτα ειχε και αριστερο αλλα σταματησε  ;D

Offline diegito4

• Αλλαγή
PALERMO λεω vedder.. :o

legones

• Guest
Αλλη μια νυχτα με F5........

billaras

• Guest

Offline ved

• Αλλαγή

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε παιδιά ο Παλέρμο δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει, όχι στον ΠΑΟΚ, ούτε έξω από την Ελλάδα να περάσει. Αυτός σε αυτό το πρωτάθλημα θα βάλει μόνος του 40 γκολ. Όποιος τον είδε πέρυσι που θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό το καταλαβαίνει.

Πάντως όντως χθες ακουγόταν ό,τι νά ναι. Το μακρύ και το κοντό του ο καθένας. Το όνομα που είχε σουξέ πάντως ήταν Ευρωπαίος, γαμιάς του γαύρου για χρόνια... αλλά δεν θέλω να συμμετάσχω στο φούσκωμα μυαλών λέγοντας όνομα

Εγώ θέλω Μουσλίμοβιτς που είναι σούπερ για Ελλάδα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλά αυτό για το ότι να ναι ξαναπέστο...
όσο για Μουσλίμοβιτς δε ξερω (δεν έχω πεισθεί!) όχι λόγο του ότι δεν εχω εμπιστοσύνη αλλά γιατί δεν έχω άποψη καθώς δε ξέρω τον παίκτη. Είναι όντως καλός παίκτης ή απλά λέμε για να λέμε? Θα μου πείς στη χώρα που έδωσε κάποιος 4 μύρια για τον οικοδόμο ο Μουσλίμοβιτς θα είναι σαν τον Batistuta...

Πάντως ο γαμιάς του γαύρου που ακούστηκε? γιατί εσκασε και σε άλλο forum και μάλλον τελικά οι ζέστες χτυπήσαν για τα καλά!...

kostas4

• Guest
για ποιον απο ολους τους γαμιαδες του γαυρου μιλατε?γιατι ειναι και πολλοι!
λογικα παμε για τρεις μεταγραφες.αριστερο μπακ-κεντρικο αμυντικο και επιθετικο.αλλο χαφ δεν νομιζω να παρουμε

μακαρι να μας βγει ο καζμερτσιακ και να δεσει στο κεντρο με τον βερον.δεν θα περναει τιποτα απο εκει.και ειμαι αισιοδοξος οτι ο μπαλαφακος θα βελτιωθει διπλα τους.

Offline Suicidal

• Βασικός
den pate kala re mlks ! ! ! !  :D
palermo, gamiantes tou gayrou..........

where the fuck is the cold water?  ::)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
ρε πείτε το όνομα-ΜΠΑΠ!!!! σας παρακαλώ.... δεν αντέχω άλλο..... έχω φτάσει σε σημείο να αλλάζω σώβρακο 2 φορές τη μέρα.... έλεος!!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline sabbath

• Αλλαγή
πολυ μυστικοπαθεια,αλλα ειμαι σιγουρος οτι κανεις δεν ξερει οτιδηποτε που να εχει σχεση με την πραγματικοτητα.....οτι ακουγεται ειναι ραδιο αρβυλα και τιποτα αλλο....

οπως το οτι εκανε προταση ο ΠΑΟΚ στον κεσμαν 900χιλ....εν τω μεταξυ διαβασα σημερα στην εφημεριδα οτι τον πουλαει η ομαδα του καμμια 5 μυρια.....

ερχεται ο κλαιφερτ...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
8A FATE RE PST MOU OLOI SAS MIA 3ENERA ME TO ONOMA POU 8A'R8EI
POU 8A'NAI OLH DIKIA SAS ! OLH ! PALERMO, MORIENTES, KEZMAN, KETCHUP......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
πολυ μυστικοπαθεια,αλλα ειμαι σιγουρος οτι κανεις δεν ξερει οτιδηποτε που να εχει σχεση με την πραγματικοτητα.....οτι ακουγεται ειναι ραδιο αρβυλα και τιποτα αλλο....

πραγματικα κανεις δεν ξερει τιποτα...4 ανθρωποι μονο ξερουν με ποιους 2 παικτες μιλαει η διοικηση,και δεν το λεω τυχαια αυτο...

Offline ved

• Αλλαγή
8A FATE RE PST MOU OLOI SAS MIA 3ENERA ME TO ONOMA POU 8A'R8EI
POU 8A'NAI OLH DIKIA SAS ! OLH ! PALERMO, MORIENTES, KEZMAN, KETCHUP......

ο KETCHUP??????

ιταλος ειναι αυτος?

που επαιζε πριν?

:D

στην ναπολιτάνα...
« Last Edit: July 03, 2008, 11:45:58 by Capricorn »

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε παιδιά, γιατί με πήρατε απ' τα μούτρα; Εγώ το ανέφερα για τις μαλακίες που ακουγόταν χθες και ίσα ίσα δεν έγραψα τίποτα. Εκτός από τον Μουσλίμοβιτς το πουλέν, που δε νομίζω να φουσκώνει μυαλά σαν όνομα
« Last Edit: July 03, 2008, 12:49:04 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

veron

• Guest
Paidia as mh leme megala logia giati oloi 8a xenerwsoume otan oi idioi dhmiourgoume megales prosdokies (sold out sthn Toumpa onomatologia klp)...sthn telikh AN katsei ena megalo onoma kalws as el8ei...mexri tote as perimenoume
enan kalo epi8etiko pou 8a mas boh8hsei arketa

Offline dave

• Αλλαγή
μετα και το χθεσινο, εμενα τουλαχιστο παυουν να με απασχολουν οι μεταγραφες.

ο κοσμος του ΠΑΟΚ ξυπναει σιγα σιγα απο το ληθαργο χρονων. ξεκινησε διστακτικα περυσι με τα διαρκειας, λογω ελευσης θοδωρη και συνεχιστηκε παρα την αθλια εικονα της ομαδας με συνεχη παρουσια πολυ κοσμου στη Τουμπα.

και αν η εικονα και η ανταποκριση του κοσμου περυσι ηταν ικανοποιητικη τι να πουμε για φετος ηδη....

ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ?? ο πολυς ο κοσμος φαινεται οτι κρινει σωστα και καταλαβαινει...το σκηνικο της μιζεριας των ραδιοφωνων προφανως οχι μονο δεν ειναι αντιπροσωπευτικη της καταστασης αλλα την παραμικρη ζημια δε μπορει να κανει...

το υλικο της ομαδας ειναι ηδη και θα ειναι μετα τις 3 προσθηκες που μενουν σιγουρα καλυτερο απο περυσι. ο σαντος τους εχει διαλεξει και θα τους γυμνασει κ θα τους ετοιμασει αυτος. για μενα σιγουρα η ομαδα του χρονου θα ναι στη πενταδα, θα πιασει δλδ το στοχο της. με συνεχη παρουσια 20.000 ΠΑΟΚτσηδων τουλαχιστο στο γηπεδο. εδω τοσοι σχεδον ηταν περυσι....

και φανταστειτε στο τελος της χρονιας, ο ΠΑΟΚ στην ευρωπη, με σχεδον γεματο γηπεδο σε καθε αγωνα, με αυξημενο μπατζετ, πως θα ειναι το επομενο καλοκαιρι....ποση τρελα θα υπαρχει και ποιες οι προοπτικες......

τι με νοιαζει τωρα ποιος θα ρθει για σεντερ φορ......

Offline petrov

• Αλλαγή
Nαι, αλλά τέρμα θα πάρουμε; ;D