Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 155750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
axaxaxaxaxaxaxaxax! kalo!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Nai kai egw auto skeftika otan eida tin foto  :D

Diego-4

• Guest
Εντάξει ρε diego έχουν γραφτεί τα απίθανα εδώ μέσα,σκάλωσες με του Μελίσση..στην τελική δημοσίευμα σχολιάζεται.Γράφεις στην προηγούμενη σελίδα για επίσημη διάψευση από την παέ..δε θυμάμαι κάτι ή έτσι το πες για να κατευνάσεις τα πνεύματα?
Υπάρχει επίσημη διάψευση απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ , ύστερα απο ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα αυτό...
Τι να κατευνάσω μωρε τα πνεύματα..Εσύ γουστάρεις αυτή τη συζήτηση εδώ μέσα.Πιανώμαστε απο την κάθε μαλακία τριγύρω μας έτσι για να έχουμε να λέμε και την κάνουμε θέμα χωρίς να υπάρξει.Νομίζετε οτι το forum το διαβάζουμε μόνο εμείς...Ορίστε ανοιξτε τα κωλοράδια σας και ακούστε τα πρώτα φυτά που αρχίζουν να δυσανεσχετούν...Δεν μπορώ άλλο ρε , βαρέθηκα..ΗΜΑΡΤΩΝ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ..

CLUB LARISA

• Guest
Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο Κος Μπλέ στην φωτογραφία!  :lol: :lol: :lol:
Επίσης φαίνεται ξεκάθαρα οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗ.Είναι εμφανέστατο.Diegito αδερφέ μαζί σου.Να αναλωθούμε στο να συζητάμε ανύπαρκτα πράγματα...Σε λίγο θα ανακοινώσουν οτι έκαναν μεταγραφή κ τον Ζαγοράκη οι Λαγοί, ηρεμήστε 8)

Offline maria-mtb

• Βασικός
Re seis autos einai pisth antigrafh fatsika tou xristodoulopoulou...xexexexe!  :P :P :P :P

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

BIANCONERO

• Guest
"ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΩ...."!!!!

Ποσες Φορες δεν το εχω δει αυτο να το λενε διαφοροι τος τελευταιους μηνες!!

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΠΟΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. Η ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?

Αν ειναι το δευτερο...κοφτε το απο τωρα...ετσι κι αλλιως ΚΑΠΟΙΑ στιγμη ΣΙΓΟΥΡΑ θα γινει ΚΑΤΙ που θα σας ξενερωσει!! Μην το τυρρανατε αδικα λοιπον , και τζαμπα ξενερωνετε και αυτους που τα διαβαζουν!!

ΔΗΛΑΔΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΔΙΚΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ...) ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ....
ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ...

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ...ΠΟΥ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΧΑΛΚΙΑΣ-ΙΒΙΤΣ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ) ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ...ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  Σ-Η-Μ-Ε-Ρ-Α  ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΡΕΚΟΡ...ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ  "Σ-Ε-Ι-Σ-Μ-Ο"  ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!!!

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ...........
Ε, ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ....ΑΝΤΕ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!

katerina

• Guest
Re seis autos einai pisth antigrafh fatsika tou xristodoulopoulou...xexexexe!  :P :P :P :P

Σσσσ, μην το πολύ λές γιατί αυτόν θα στείλουμε στον βάζελο!  ;D ;D ;D

fatal_invasion

• Guest
ξέρεις φίλε bianconero πόσες φορές έχουμε πει,έλεος ρε πούστη μου , άι σιχτιρ δεν ξανασχολούμε και μετά από μερικές ώρες ψαχνόμαστε μήπως χάσαμε κάνα επεισόδειο;

Αρρώστεια είναι,και λόγια της στιγμής είναι όλα αυτά.Μπορεί να ξενερώσουμε για μερικές ώρες ,αλλά πάλι θα ειμαστε εκεί που πρέπει,όταν πρέπει,

IronEagle

• Guest
Xxxxmmmmm......      :trelos:       :gruebel:

Gérard - Gérard López Segú
-    PAOK Thessaloniki    Super League    Super League

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/7599/gerard/profil.html
http://www.transfermarkt.de/de/verein/1091/paokthessaloniki/uebersicht/startseite.html

.....mas douleyoun ? ? ?

Offline Vorious

• Αλλαγή
iron eagle

το site ειναι οτι να ναι.
καποτε ισως να ηταν αξιοπιστο.

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline sabbath

• Αλλαγή
μαγκες αν ειναι να συζηταμε το σημοσιευμα καθε site καθε ραδιοφωνικου σταθμου παει θα φλιπαρουμε εντελως..... :icon23: :icon23: :icon23: :icon23:

αραμπατζης εκλεισε ιανουαριο στη αεκ....δημοσιογραφος ειμαι πιστεψτε με!!!!! :11: :11: :11: :11: :11:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Εντάξει,160 σελίδες ήταν σοβαρή η συζήτηση βασισμένη και εμπεριστατωμένη και σήμερα γαμήθηκε.
Από την τρέλα που έχουμε φάει δεν ακούμε-διαβάζουμε κανέναν πούστη,γυρνάμε από δουλειά να δούμε τι παίζει εδώ μέσα για στάνταρ,διαβάζουμε για Μελίσση,τρώμε τις φρίκες και ό άλλος μας κατεβάζει αντίθεους και μας δίνει για ρουφιάνους φόρα παρτίδα ..κι εγώ δημοσιογράφος είμαι από τη γάτα
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

makptol

• Guest
γραφει μια μαλακια καποιος και την κανουμε θεμα......
μια για την επικοινωνιακη πολιτικη της ΠΑΕ μια για μελισση προσπαθουνε να βρουνε κατι να μας χαλασουνε το καλο κλιμα.......

Offline blue_eyes

• Βασικός
Συμφωνία με Παντελή Κωνσταντινίδη
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=5AF1D9B170A642F9D828A5534E9FEEBE?newsCode=20080701162658559

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Παντελή Κωνσταντινίδη για συνεργασία 2 ετών.

οοοχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιι δεν το πιστευω οτι θα φοραει ο πρωην ποδοσφαιριστης 2 ακομα χρονια την φανελα μας

Offline ved

• Αλλαγή
2 χρονια ειναι πολλα νομιζω

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Τραγική εξέλιξη. Δεν θα επεκταθώ. Τέλος. Καλά μας κολλύρια.
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

mayrosaris

• Guest
o Pantelis einai o pio poiotikos ellhnas paikths sth thesh toy, den
yparxoun pleon aristeropodaroi podosfairistes sthn Ellada.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ας ειμαστε λίγο ρεαλιστες και ας μην ειμαστε τοσο αρνητικοι για την προσφορα που μπορει να χει του χρονου(η και του παραχρονου) εστω απο τον παγκο ενας παικτης σαν τον παντελη.....

ειδικα οταν δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασουμε παικτες που θα κανουν τη διαφορα....εδω δεν μπορουμε καν να αγορασουμε ακομα παικτες,....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ξέρεις φίλε bianconero πόσες φορές έχουμε πει,έλεος ρε πούστη μου , άι σιχτιρ δεν ξανασχολούμε και μετά από μερικές ώρες ψαχνόμαστε μήπως χάσαμε κάνα επεισόδειο;

Αρρώστεια είναι,και λόγια της στιγμής είναι όλα αυτά.Μπορεί να ξενερώσουμε για μερικές ώρες ,αλλά πάλι θα ειμαστε εκεί που πρέπει,όταν πρέπει,
ta pes ola. 8)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!