Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
με το αυτοκινητο ηρθε τελικα ο αριστερος μας μπακ..και εμεις τον περιμεναμε στο αεροδρομιο

GeorgT

• Guest
Εξαρτάτε τη μάρκα ηταν legones?

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
Ενα αυτοκινητο με Ιταλικες πινακιδες εξω απο τη Θυρα 1 κατα τις 19:30 σημερα ποιανου ηταν ? ? ?
Εκτος και αν ο Βρυζας εχει Ιταλικες πινακιδες........
 ;D

Tου Μιχαλάκη ήταν...

Οι ιταλικές πινακίδες είναι για το ξεκάρφωμα...  ;)

link Δεν εχω γιατι τηλεφωνο με πηρε καποιος που δεν μπορω να σου πω.... sorry!!

@zan! Τηλέφωνο τώρα!

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

legones

• Guest
Εξαρτάτε τη μάρκα ηταν legones?

Δε θυμαμαι ρε φιλε..... το ειδα πολυ φευγαλεα........ και λεω εχει γουστο να σκασει καμια μεταγραφη βραδιατικα.........

Offline bozik

• Αλλαγή
ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΡΕΝΕ ΛΙΜΑ !!!

Ο Ρενέ Λίμα προς ενημέρωση κάποιων άσχετων δημοσιογράφων που δεν γράφουν ενυπόγραφα κείμενα γιατί δεν έχουν το θάρρος της γνώμης και άποψης και ειδικά στους ανθρώπους του site του Supersport αλλά και της εφημερίδας Sportday ...τους πληροφορούμε να μην ΄΄ανησυχούν΄΄ για τον Ρενέ Λίμα και τους πληροφορούμε ότι έρχεται την Τετάρτη στην Θεσ/νίκη και στον ναό και θέλει να περάσει όλες τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τον Π.Α.Ο.Κ.  Όσον αφορά τον Ζοάο Πάολο Αντράντε το παλέυει ο Π.Α.Ο.Κ. να το κλείσει θετικά το ζήτημα όπως και ενός παίκτη από τα αριστερά.

Το θέμα του επιθετικού που θα δοθούν και τα πολλά ευρώ αναμένεται να κλείσει σε λίγες ημέρες.  http://www.ultrasfanspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=865
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

GeorgT

• Guest
Δανεικοί από τον ΠΑΟΚ Δελήμπασης-Πεχλιβάνης

Στον Αγροτικό Αστέρα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τη νέα σεζόν ο 21χρονος αμυντικός Στέλιος Δελήμπασης και ο 20χρονος μέσος Γιάννης Πεχλιβάνης.

Αμφότεροι εντάχθηκαν στην ομάδα με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=69228

legones

• Guest
Μ'ενα ονειρο αποψε ζωωωωωωω
του zan μηνυμα να δωωω...........

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Tin "eidisi" pou ebgale to novasport tin diepseuse kai o tsompartzoglou.
Brika ena wraio keimenaki gia ton Lima apo to forum tou matchmoney..

ÔÁ ÕÐÅÑ ÊÁÉ ÔÁ ÊÁÔÁ ÔÏÕ ÑÅÍÅ ËÉÌÁ

Ôïõ ×ÏÑ×Å ËÏÐÅÓ*

Ï ÑåíÝ Ëßìá åßíáé ìéá ðïëý êáëÞ ëýóç ãéá ïìÜäåò ðïõ áíáæçôïýí Ýíáí áìõíôéêü ìÝóï ðïõ èá Ý÷åé ðáñÜëëçëá éêáíüôçôåò ïñãáíùôÞ. Ï ÐÁÏÊ ìðïñåß íá áðïôåëÝóåé ôçí åõêáéñßá ðïõ áíáæçôåß þóôå íá êáèéåñùèåß óôçí Åõñþðç, Ýðåéôá áðü ôï óýíôïìï ðÝñáóìÜ ôïõ áðü ôç ÌáêÜìðé ×Üéöá.
Ôï êýñéï ÷áñáêôçñéóôéêü ôïõ åßíáé ç åîáéñåôéêÞ ôå÷íéêÞ ôïõ êáôÜñôéóç. Äåí åßíáé ðïëý äõíáôüò óôï ìáñêÜñéóìá ôùí áíôéðÜëùí, áëëÜ Ý÷åé ðïëý êáëÞ ðÜóá êáé åßíáé éäáíéêüò óôï íá îåêéíÜ ôéò åðéèåôéêÝò ðñïóðÜèåéåò ôçò ïìÜäáò ôïõ. ÅðéðëÝïí, Ý÷åé êáëü ìáêñéíü óïõô êáé åßíáé áñéóôåñïðüäáñïò, óôïé÷åßï ðïõ áíáæçôïýí ó÷åäüí üëïé ïé ðñïðïíçôÝò.
Óôç Ñßâåñ ÐëÝéô ðÞñå êÜðïéåò åõêáéñßåò êáé óõììåôåß÷å óå áñêåôÜ ðáé÷íßäéá ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá, äßíïíôáò ôçí åíôýðùóç üôé åßíáé åîåëßîéìïò. Ðáñ’ üëá áõôÜ, äåí åßíáé åýêïëï ãéá Ýíáí ðïäïóöáéñéóôÞ íá êáèéåñùèåß óå ìéá ôÝôïéá ïìÜäá, ðïõ åðéäéþêåé ðÜíôïôå íá ðñùôáãùíéóôåß. Ïé ïðáäïß åß÷áí íá ôïõ ðñïóÜøïõí üôé ðÝñóé Ý÷áóå ôï ôåëåõôáßï ðÝíáëôé óôïí çìéôåëéêü ôïõ Êüðá ÓïõíôáìåñéêÜíá, êüíôñá óôçí ¢ñóåíáë Óáñáíôß, üðïõ åß÷å åðßóçò áóôï÷Þóåé êáé ï ÖåñíÜíôï Ìðåëïýôóé. Ùóôüóï, ï Ëßìá åßíáé Ýíáò ðáßêôçò ðïõ ðïôÝ äåí öïâÜôáé íá áíáëÜâåé åõèýíåò ìÝóá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï.

*Ñåðüñôåñ ôçò Ñßâåñ ÐëÝéô óôçí åöçìåñßäá “Ole” ôçò ÁñãåíôéíÞò.

http://matchmoney.com.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=3516&postdays=0&postorder=asc&start=300

mitsos_g4

• Guest
Μ'ενα ονειρο αποψε ζωωωωωωω
του zan μηνυμα να δωωω...........
:D :D :D :D

legones

• Guest
Α ρε zan τζαμπα ξυπνιοι μενουμε..........
Καλημερα σας αδερφια.....

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
paidia pio mprosta kathomouna kai skeftomouna!!kserw oti auti i skepsi einai malakia kai dn tha gunei o kosmos na xalasi alla fantastite mallonoun twra gavrobazeli gia abraam kai fantastite to prwi na ksipnisoume kai na doume stin selida tis pae i pae paok anakinose oti simfonise me tin pae arhs gia tin apoktisi tou abraam papadopoulou gia 5 xronia!!

kai meta ksipnisa eee???
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline AK4

• Αποστολή
  • **

Offline Suicidal

• Βασικός
MPAAAAAM MPOUUUUUUUM

ELA NEA EXW LEME........... ( Leme twra....  8) )

http://www.sport24.gr/html/ent/751/ent.240751.asp

Φέρνει Ιταλό μπακ

Οι αφίξεις για λογαριασμό του ΠΑΟΚ φαίνεται πως από χθες και για τις επόμενες μέρες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά λοιπόν τον Πάμπλο Κοντρέρας που αναμένεται σήμερα να υπογράψει το συμβόλαιό του σήμερα θα είναι η σειρά ενός Ιταλού αριστερού μπακ και αύριο του Βιεϊρίνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της σημερινής ημέρας πρόκειται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη Ιταλός αριστερός μπακ με θητεία στο Καμπιονάτο ο οποίος προορίζεται για βασικός. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο εδώ και αρκετό καιρό Ζήσης Βρύζας και Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Φερνάντο Σάντος. Το αν αυτός θα είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο ή κάποιος άλλος θα φανεί στην πορεία της ημέρας.

MPAM ma ti MPAM ! mas koufanes me thn apokleistikotita sou..... xaxaxaxaxa, 8a fanei sthn poreia ths hmeras...... malakes.....  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline sabbath

• Αλλαγή
ειμαι σιγουρος πως ο Lima θα παιξει πολυ μεγαλη μπαλα!!!!!αργεντινος και τεχνιτης!!!θα γινει ο ηγετης της ομαδας!!!!!!

εχει και τον βερον διπλα και θα προσαρμοστει και γρηγορα!!!!!!!

και δωστε του το 10 το καλο να γουσταρουμε αλλα diego!!!!!!:rasta: :rasta: :rasta: :joint: :joint:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

LoGotHeTiS

• Guest
Ανυπόμονος

Η απόκτηση του Ρενέ Λίμα από τη Ρίβερ Πλέιτ για τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και ο παίκτης εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay» ο Αργεντινός άσος τόνισε «Το έμαθα το βράδυ της Τετάρτης και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ! Ήταν σχεδόν μεσάνυχτα όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν πως έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, περιμένω πώς και πώς να έρθω και να ξεκινήσει η σεζόν. Βλέπω τον νέο σταθμό της καριέρας μου ως μια πολύ όμορφη πρόκληση».

Ο 23χρονος χαφ μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε επεσήμανε «Στη Μακάμπι έπαιξα βασικός σε όλα τα παιχνίδια, αλλά λίγο πριν από το τέλος της σεζόν έπρεπε να επιστρέψω στην Αργεντινή για ένα θέμα υγείας. Μου έκαναν μια επέμβαση πριν από ενάμιση μήνα και μου αφαίρεσαν έναν όγκο από τη βουβωνική χώρα. Εδώ και τρεις εβδομάδες δουλεύω σε φουλ ρυθμό με έναν γυμναστή και πραγματικά αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω τρομερή όρεξη να φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να ξαναπαίξω μπάλα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε «Ποτέ δεν φοβήθηκα πως ίσως δεν ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Ήμουν σίγουρος πως θα ξεπερνούσα το πρόβλημα της υγείας μου. Πιστεύω στον Θεό και επιπλέον είχα όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό μου τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Γνώριζα πως θα κέρδιζα αυτή τη μάχη».

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να αναφέρει όσα ξέρει για τη νέα του ομάδα υπογραμμίζοντας «Μου έχουν πει πολύ καλά λόγια την ομάδα, ότι έχει τρομερό κόσμο, ότι είναι ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες. Στην αρχή θα πάω μόνος μου, αργότερα όμως θα έρθει και η σύντροφός μου. Είμαι στην ιδανική ηλικία γι' αυτή την πρόκληση. Έπρεπε να φύγω από τη Ρίβερ Πλέιτ για να έχω συνεχή παιχνίδια στα πόδια μου, βελτιώθηκα πολύ στο Ισραήλ και τώρα ξεκινώ με όνειρα την περιπέτειά μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου θέλω να θριαμβεύσω».

από http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=99118

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Den mporese na koimithei otan to emathe...!!! A re paoktsaki arrosto o Lima...Mpam kanei...
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline cure

• Αλλαγή
Φανταστείτε τον Λίμα όταν θα πρωτακούσει το "Ωωω ΠΑΟΚάρα..." και "Είσαι όλοι λένε μια ουτοπία..." που θα του θυμίσουν τη Ρίβερ. Θα τρελαθεί το παλικάρι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

makptol

• Guest
Αυτο το παιδι θελω να σκισει στον ΠΑΟΚ για εναν ακομη λογο παραπανω για την περιπετεια που ειχε στην υγεια
του πρεπει και εμεις στο ψυχολογικο κομματι να τον στηριξουμε ....
ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...........
θα γινει και αυτο καποια στογμη ε Ζαγορ ?  ;)

bagos1

• Guest
enas sto radio pou douleuei opos eipe sto makedonia pallas eipe pos apo xtes to bradi einai ekei o muslimovic me tin oikogeneia tou kai eir8ane mazi me ton vryza. gia na doume ki alli radio arvyla?

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
na poios tha parei ti fanela me to 9!