Οι μόνοι παίκτες που πήραμε από αθηναϊκή ομάδα και έκαναν τη διαφορά, ήταν ο Φραντζέσκος και ο Μαραγκός, κορυφαίες επιλογές στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Αν είναι να πάρουμε παίκτες από το ΠΟΚ, χρειάζεται πάρα πολύ σκέψη. Πιστεύει κανείς ότι ο Παπαδόπουλος και ο Μόρις και ο Κωνσταντίνου θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά;
Μη παρασυρόμαστε από τα ονόματα και μόνο. Η πορεία αυτών των παικτών είναι πλέον πτωτική. Δε τους πήραν και τα χρόνια, αλλά όταν αναζητούν νέοξεκίνημα, κάτι δε πάει καλά.
Η αεκ44 πήρε από βάζελο (ελέυθερο νομίζω) τον Λυμπερόπουλο, όταν ο Άγγελος ήθελε να τον φέρει στον ΠΑΟΚ. Μετά πήρε Ριβάλντο. 2 επιλεγμένοι στόχοι που ήταν οι ηγέτες της αεΚ τα τελευταία χρόνια.
΄Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνου είναι στο ίδιο επίπεδο ποιότητας ; Κατά τη γνώμη μου όχι.
Ας συγκρίνουμε Παπαδόπουλο με Σαλπιγγίδη : Ο προδότης είναι πιο αποτελεσματικός σε γκολ. Κάνει καλύτερα αυτή τη δουλειά. Γιατί να πάρουμε χειρότερο παίκτη από τον αντίστοιχο του βάζελου πληρώνοντας του κόσμου τα λεφτά ;
Η μήπως ο Κωνσταντίνου είναι πιο αποτελεσματικός ; Και είναι και πανάκριβος.
Δεν είμαι στο μυαλό του Βρύζα, αλλά σίγουρα παίκτες αυτού του βεληνεκούς μπορούν να βρεθούν στην Ευρώπη και με καλύτερες προοπτικές και σε καλύτερη ηλικία και ίσως με τα ίδια ή λιγότερα λεφτα.