Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153679 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
Εαν αποφασισει η δοιηκηση και ο προπονητης για Χαριστεα ολοι οσοι δεν γουσταρουν να κανουν "Τουμπεκι ψιλοκομενο" και να αφησετε καποιους αλλους να παθενουν εφραγματα εκει στην παπαναστασιου..... Δηλαδη ρε μαγκες εαν λεγοταν Χαριστεοβιτς θα τον θελατε? ε? Πειτε μου καποιον αλλον Ελληνα με την αναλωγη καριερα .... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B1%CF%82  Kαι στο φιλαλε οποιος δεν γουσταρει μην σωσει και πατησει το ποδι του στην Τουμπα...... Σκυλε γερα παρτους τα μυαλα..Εμεις θα ξαναφτασουμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλα!!!!!!!!! :05a: :05a:   Υ.Σ Παρα πολυ καλες κινησεις γινοντε στη στελεχωση του προπονητικου team (Μεταφραστης-Γυμναστης-Βοηθος Σαντος).....

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
600.000 me 700.000 eyrw einai ntroph na pairnei aytos o paikths.kapote,otan metagrafhke o vieri apo th inter sth lazio h apo thn atletico
enas ergatis frikare k aytoktonhse logw twn 15 dis. pou kostise h metagrafh.e an parei ki o xaristeas 700.000 apo ton paok paizei na to kanw ki egw.

oso gia thn karriera tou,exei manager to paidi tromero.den ekshgeitai alliws.milame gia atomo pou exei tragiko sout akoma kai entos perioxhs.gia ektos den to syzhtame.kanei syrtes pases pros ton termatofylaka.to control pou exei einai geloio.exei apla kalh kefalia.einai ligo katwteros tou giasemaki dhladh ( kai den asteieyomai...psalidaki o xaristeas den kanei me tipota).

den pa na legotan kai xaristeao xaristealdo , o papadopoulos einai 100 fores kalyteros afou milame gia tetoio epipedo.ki epeidh akrivws yphrksan sympaiktes me to zagoraki,pisteyw pws exei to mati na kopsei thn anikanothta tou.

Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Δηλαδη ρε μαγκες εαν λεγοταν Χαριστεοβιτς θα τον θελατε? ε? Πειτε μου καποιον αλλον Ελληνα με την αναλωγη καριερα

mpa apo onoma dn mas xalaei to provlima mas einai oti dn xerei na klotsaei

JamaicaN

• Guest
Ta pragmata einai apla...

o PAOK paizei 4-3-3 kai thelei ena center for f o n i a !
exei idi 3 (bakayoko, athanasiadi, anastasako) kai xreiazete kai enan killer..

Kalo xruso paidi o aggelakos alla den einai afto pou theloume. apla. Eksallou de nomizw na ton thelei o Santos gia deksi haf  8)

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
o ΠΑΟΚ  εχει  φονια  φιλε  .  Ο  Κλαους  εχει   το  ενστικτο  του  φονια  .....
τη  δικη  μας  στηριξη  και  υπομονη  δεν  εχει....
Αν  αλλα  σωματεια  ειχαν  τετοιο  ταλεντο  θα μας  τα  πρηζαν  ολη  μερα
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

JamaicaN

• Guest
+1

swsto se briskw...kai pistepse me exei kai ti stiriksi olwn, alla de ginete na basizese MONO se ena paidi 18 xronwn...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ωχ ωχ προβλεπετε χαμος.... ;D ;D
http://radio-omerta.blogspot.com/2008/06/blog-post_1703.html

Μετα τη μαχη σαντος αντισαντος πλησιαζει το νεο επος!!Χαριστεες και αντιχαριστεες παραταχθειτε :P
ΠΑΟΚ G4Α

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
klaiw...

niwthw pws mas to plasaroun siga siga...
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα ούτε για μεταγραφές, ούτε για διοικητικά και δεν έχω και σκοπό να το κάνω ΑΛΛΑ............

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ................................και ο νοών νοήτω............................
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
μακαρι να ρθει!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
oxi re pousti vradiatika!!!

GeorgT

• Guest
Εγω σήμερα κλαίω απο χαρά, πήραμε τον Ντον Χοσε Προνιτκον Κεντρορεν! Θελει όμως λίγο καιρό να προετοιμαστεί!!! χωχωχωχωχω

kostas4

• Guest
τον χαριστεα μεχρι πριν ενα μηνα τον μισουσα.δεν μπορουσα να φανταστω πως αυτος ο ανθρωπος παιζει ποδοσφαιρο.
με τις εμφανισεις του στο euro ομως μας εβαλε τα γιαλια.σε μια ομαδα που ο ενας ηταν χειροτερος απο τον αλλον ηταν ο μοναδικος που ξεχωρισε.

αλλα παρα τις καλες του εμφανισεις δεν νομιζω οτι ειναι ο επιθετικος που θα βαλει γκολ και θα ενθουσιασει τον κοσμο.γιατι ο κοσμος χρειαζεται και λιγο ενθουσιασμο
αν οντως παμε για χαριστεα καλυτερα να παρουμε παπαδοπουλο.παντως με χαριστεα-αναστασακο-μπακαγιοκο-αθανασιαδη δεν βαζουμε γκολ ουτε σε 5 χρονια

υγ1.τα σκουληκια θα ξερασουν.μετα την σημαια-αβρααμ μια ακομα σημαια θα καει ομορφα και ωραια.μονο ο κολτσιδας τους εμεινε!
υγ2.προβλεπω εμφυλιο πολεμο.

Offline savage republic

• Βασικός
Entaksei, arketa me ta asteia. Mono gia asteio mporei na lhf8ei auth h plhroforia, kai malista kakogousto. Ama er8ei, den 8a postarw tipota, den 8a mporesw oute na ton kalosorisw, oute prokeitai na grapsw kati gi auton kata th diarkeia ths xronias. Ektos ki an me anagkasei. Den 8a pw tipota enantia sth dioikhsh, alla auth th fora den 8a thn uperaspistw, opws ekana se alles periptwseis.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Παντως 2 πραγματα μου φαινονται περιεργα...
Αν παιρναμε τον χαριστεοβιτς με αυτα τα στατιστικα θα ειχε γινει Ο πανικος...Τωρα που τον ξερουμε τον βγαζουμε αχρηστο..
Επισης μου φαινεται τρομερα περιεργο να ερθει αυτος που προσκυνουσε την εβραικη φανελα..Οχι τοσο για εμας οσο για τον ιδιο.
Ελπιζω κι εγω να μην ερθει τελικα γιατι θα μας σπασει τα @@ αυτη η κοντρα-διχονοια
ΠΑΟΚ G4Α

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
re ksekolate.prwton anaparagoyme pragmata ta opoia den einai vevaio oti isxyoyn
deyteron to kovw poly ypoylo mia mera xaras na peftei tetoia eidhsh.sthn telikh re magkes o zagor den nomizw
na einai malakas kai na paei na kanei mia kinhsh poy exei risko.kai agwnistiko kai apo thn pleyra poy to vazei
o kostas4.ti na pw?moy fainetai adynato sto myalo moy.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Magges akoma den ton eidame, cool, den hr8e, tosa onomata exoyn graftei ws twra, cool

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
ρε παιδια γιατι θελουμε να βρισκουμε  αφορμες να τσακωνομαστε ?
ελεος........ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡ........η πλακα ειναι οτι μαλωνουμε για καποιον
που μπορει να μην ερθει ποτε..........

GeorgT

• Guest
Σορρυ ρε παιδιά, αλλα ο Χαρι ειναι απο το Στρυμονικο που ειναι καμιά 40 λεπτά (τώρα με τα έργα) απο την σαλονικη. Ο άνθρωπος μάλλον ήρθε να ξεκουραστεί κ λογικά να δει κ τους δικούς του.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Ένας παίκτης ο οποιός παίζει στη νυρεμβέργη και παίρνει 1.1 εκατομυρια ευρώ το χρόνο να έρθει να παίξει στην Ελλάδα μπάλα και με πολύ λιγότερα χρήματα, λίγο χλωμό το κόβω, εκτός εαν ο πρόεδρος (που δν τν κόβω καθόλου για μλκ) του έκανε καμμία προσφορά με 1 μύριο. Δική μου άποψη.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...