Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Επιθετικο χρειαζομαστε σιγουρα.Θα ειναι τραγικο να μην παρουμε τιποτα γιατι μπροστα δευτερη χρονια τοσο ασφαιροι δεν βγαινει με τιποτα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

fatal_invasion

• Guest
φυγαν ιλιεφ , σαλμον , οικοδομος,,

που οπως και να το κανουμε ηταν κλασεις πανω απο αναστασακο-μπακαγιοκο και ποσοτικα και ποιοτικα και ηλικιακα

αν μεινουμε ετσι θα ειμαστε -50%  σε σχεση με την ηδη τραγικη περσινη επιθεση.

φίλε vedder γενικά συμφωνώ με τις αποψεις σου ,αλλά εδώ δεν καταλαβαίνω..;

Γιατί κρίνουμε αυτους που  ήρθαν πριν καν έρθουν;
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ποιοτικά κατώτεροι..Επειδή ο ένας έπαιζε β' εθνική;η επειδή ο άλλος δεν έδειξε και πολλά;

Το πως θα είμαστε θα το δούμε του χρόνου τέτοια εποχή.Ασφαλή συμπεράσματα,ας μη βιαζόμαστε και κάνουμε κριτική σε παίκτες που ούτε καν έχουμε παρακολουθήσει.

thomas

• Guest
ΕΓΩ ΠΑΛΙ δεν βλεπω κινηση για επιθετικο,,,μονο σιγουρο εχουν απο δηλωσεις και ρεπορταζ,

μεσο ( αλλοι λενε δεκαρι αλλοι λενε αμυντ χαφ )

αριστερο χαφ ( βιερινια - η ταντιτς )

στοπερ

αλλα για αριστερο μπακ λενε θα ανανεωσουν σβουρα και για επιθρτικο δεν λενε κουβεντα πλεον,,

και ρωτω εγω,

περυσι ποιο ηταν το μεγαλυτερο αγκαθι ? ο επιθετικος και το αριστερο μπακ!!!

φυγαν ιλιεφ , σαλμον , οικοδομος,,

που οπως και να το κανουμε ηταν κλασεις πανω απο αναστασακο-μπακαγιοκο και ποσοτικα και ποιοτικα και ηλικιακα

αν μεινουμε ετσι θα ειμαστε -50%  σε σχεση με την ηδη τραγικη περσινη επιθεση.

ελπιζω να γραφουν μαλακιες γιατι θα πονεσουν τα ματακια μας...

και μετα ολα τα λαμογια θα κραζουν και θα εχουν και δικιο... :'(

και μεσο και επιθετικο παιχταρα και αμυντικο και αριστερο μπακ και αριστερο χαφ χρειαζομαστε...

και δεν χρειαζεται ονοματα,,,παρε ογκουνσοτο,,παρε κωσταντινου

να το πω αλλιως,,,αν εχεις την ιδια γελοια ομαδα με περυσι και την ιδια χαλια αμυνα

που με ιβιτς και κοντρερας δεν θα τα εχεις αλλα ας υποθεσουμε

αλλα ο επιθετικος σου ο βασικος δεν βαλει μονο 4 γκολ σαν τον σαλμον αλλα 10-15,,,

εχεις βγει ουεφα 4ος-5ος

τοσο απλα.

O Σαλμον και ο Ιλιεφ κλάσεις πάνω από μπακαγιόκο?????????
 :rasta:

Offline dave

• Αλλαγή
ας μη μας παιρνει απο κατω, αν ειναι δυνατον να βασιζομαστε σε αυτα που διαβαζουμε στον τυπο και τα σαιτ...δυστυχως η μαλλον ευτυχως οι τυποι δεν εχουν ιδεα τι γινεται στην ΠΑΕ. ειναι απολυτα συνεπεις στο να γραφουν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

εξαλλου ο ζησης αν δε κανω λαθος ειπε για παιχτη στα αριστερα. απο που βγηκε οτι δε θα ναι μπακ?

εκτος κ αν ο γεωργιου εχει βγαλει ματια και παει για βασικος..δε νομιζω να εντυπωσιασε το σαντος περυσι ο σναουτσνερ...

thomas

• Guest
malakia auto. pisteua pws ena termatofulaka gia basiko 8a ton paroun  :-\

Εγώ πιστεύω ότι είναι σωστή κίνηση.Επιτέλους να δείξουν τι αξίζουν σε τυχόν ευκαιρία τα πιτσιρίκια.Τι θέλεις κάποιον μέτριο αλλαγή του Χαλκιά?Ενώ τα παλικαράκια από πίσω έχουν έτσι την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν ;)

Offline ved

• Αλλαγή
ναι υποθεσεις και συζητηση κανουμε ρε παιδια.

κιεγω πιστευω να μην κανουν το τραγικο λαθος να μην παρον επιθετικο

να το πω ξανα αλλιως

περυσι δωσαμε 200 στον οικοδομο,

200 στον σαλμον και 250 στον ιλιεφ συνολο 650!

και καναμε μια τρυπα στο νερο!!!! ηταν οτι χειροτερο ειδαμε...

τους διωξαμε λοιπον και καλα καναμε ...γιατι φαγαμε τοσες φαπες που χασαμε τον μπουσουλα.

αλλα μεχρι τωρα

δωσαμε 100 στον αναστασακο και 140 στον μπακαγιοκο συνολο 240

λεω λοιπον οτι δεν νομιζω να μεινουμε εδω...γιατι θα προκειται

για σκωτσεζικο ανεκδοτο.

Offline babis36

• Αλλαγή
Ο σχεδιασμος της ομαδας ειναι μαπα.Να φυγει ο Ζαγορ και ο Βρυζας Χασαμε τον παικταρα οπως λεει και το αρθρο και το επιθετικο μας προβλημα πλεον γινεται τεραστιο  ;D ;D ;D
Ο Νοτιαφρικανός άσος που δεν έμελλε να στεριώσει στον ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.

"Είναι υπέροχο να επιστρέφεις σπίτι σου. Ξέρω ότι θα υπάρχει μεγάλη πίεση και ο κόσμος θα περιμένει πολλά από μένα". Στόχος του Σάλμον να σημειώσει το λιγότερο 13 τέρματα.

"Έμαθα πολλά στην Ευρώπη, αλλά η ομαδική δουλειά αποτελεί το καλύτερο συστατικό για να κερδίζεις στο ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να σκοράρω, όμως θα ήθελα επίσης να αμύνομαι και να δημιουργώ φάσεις".

Ο Σάλμον πέρασε από τις ολλανδικές Μπρέντα, Γκρόνινγκεν και τον ΠΑΟΚ.

Τον πουστη οσα δεν εβαλε σε δεκα χρονια θελει να τα βαλει σε μια χρονια. Μπραααααβο :o
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

thomas

• Guest
ναι υποθεσεις και συζητηση κανουμε ρε παιδια.

κιεγω πιστευω να μην κανουν το τραγικο λαθος να μην παρον επιθετικο

να το πω ξανα αλλιως

περυσι δωσαμε 200 στον οικοδομο,

200 στον σαλμον και 250 στον ιλιεφ συνολο 650!

και καναμε μια τρυπα στο νερο!!!! ηταν οτι χειροτερο ειδαμε...

τους διωξαμε λοιπον και καλα καναμε ...γιατι φαγαμε τοσες φαπες που χασαμε τον μπουσουλα.

αλλα μεχρι τωρα

δωσαμε 100 στον αναστασακο και 140 στον μπακαγιοκο συνολο 240

λεω λοιπον οτι δεν νομιζω να μεινουμε εδω...γιατι θα προκειται

για σκωτσεζικο ανεκδοτο.

Εγώ πάλι λέω να μην μετράμε τα χρήματα που έχει η διοίκηση με τέτοιο τρόπο γιατί τα χρήματα που έχουν στη διάθεσή τους δεν θα χρησιμοποιηθούν για μεταγραφές όλα. Και για μένα η μαγκιά είναι να διαθέσεις και λιγότερα από πέρσι αν δεν μας παίρνει διαφορετικά και να βρεις παίκτες που θα αποδώσουν καλύτερα από τους περσινούς. Και κάτι που πρέπει να μην το ξεχνάμε είναι νόμος του ποδοσφαίρου από τις μεταγραφές τουλάχιστον 2 με 3 σε όλες τις ομάδες δεν αποδίδουν όπως περιμένουν η διοίκηση και ο κόσμος.Αφήστε το Ζήση και τα άλλα παιδιά να δουλέψουν και να κινηθούν όπως νομίζουν και στα οικονομικά και σε επιλογές παικτών. Και μην ρίχνετε στην πυρά παίκτες που ακόμα δεν πάτησαν το πόδι τους στην Τούμπα. Τα αλάνια της διοίκησης ξέρουν καλύτερα από εμάς τους............προπονητοπαικτοφάγους  ;D

BIANCONERO

• Guest
Απλα να αναφερω οτι περσυ που ηρθε σε μας ειχε βαλει στοχο τα..14 γκολ!!
Φετος εριξε τις απαιτησεις του κατα ενα γκολ! Αρα τελικα θα βαλει...3!!

Παντως περα απο την πλακα ο Σαλμον δεν ηταν κακος παιχτης..απλα δεν ταιριαζε στο συστημα Σαντος με εναν μονο επιθετικο στηνκορυφη! Αν ειχε εναν δευτερο Φορ διπλα του μια χαρα πιστευω θα ηταν και θα εβαζε και περισσοτερα γκολ!

Οσο για τον αν θα παρουμε επιθετικο..εγω θεωρω οτι αυτο ειναι σιγουρο!
Αλλωστε στο τελειωμα της χρονιας ειχες Σαλμον..Ιλιεφ..Χριστοδουλοπουλο..Φρουντζα (και πιο πριν Βρυζα)..Αθανασιαδη. Τωρα μενει ο τελευταιος μονο και εχεις αποκτησει 2 ενω φευγουν 4! οποτε ενας επιθετικος ειναι σιγουρος και εκει εχει επικεντρωθει η προσπαθεια της ΠΑΕ..
Απλα επειδη ειναι πολυ σημαντικη θεση νομιζω οτι θα προσπαθησουν να κανουν την καταλληλοτερη (βαση δεδομενων) επιλογη...οποτε ισως να μην εχει ερθει ο παιχτης μεχρι την πρωτη της ομαδας!! Και αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο..καλυτερα να αργησει να ερθει και να ειναι ο παιχτης που θα κανει τη διαφορα παρα να επιλεγει ενας παιχτης βιαστικα μονο και μονο για να ειναι παρων στην προετοιμασια απο την αρχη!!

DimNaoussa

• Guest
Χαλκιάς, Αναστασάκος, Ίβιτς και Μπακαγιόκο αποτελούν και με τη βούλα ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο ενώ όπως όλα δείχνουν θέμα ημερών είναι η απόκτηση του διεθνή Χιλιανού Πάμπλο Κοντρέρας.

Κατά τα άλλα στον ΠΑΟΚ θέλουν να προχωρήσουν με την περίπτωση του Μπόζινταρ Τάντιτς του Πανσερραϊκού. Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και στο «Δικέφαλο» αισιοδοξούν για επίτευξη συμφωνίας.

Επίσης στην τελική ευθεία μπήκαν από χθες οι περιπτώσεις αμυντικού και μέσου ενώ στη συνέχεια το βάρος θα πέσει για την εξεύρεση αριστερού μπακ κι ενός ακόμα τερματοφύλακα. Όσο για τους δανεισμούς από την Πόρτο εκτός του Βιεϊρίνια φαίνεται πως θα προχωρήσει και η περίπτωση του Αντράντε σε αντίθεση με τον Πολωνό Κάζμιερτσακ.

Τέλος την Πέμπτη σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα ανακοινωθεί από το CAS η απόφαση για τον διεθνή Αιγύπτιο Σικαμπάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην δικαίωση της μετά από ταλαιπωρία 2,5 σχεδόν χρόνων κάτι που σημαίνει ότι σε μία τέτοια εξέλιξη θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό περίπου 1.000.000 ευρώ.

http://www.sport24.gr/html/ent/887/ent.239887.asp

DEN SXOLIAZW

Offline bozik

• Αλλαγή
ο Βιεϊρίνια τη είναι αριστερό μπακ η τέρμα....μην τις βάζετε αυτές της μπούρδες εδώ...τα παιδιά δεν έχουν ιδέα...όχι από ΠΑΟΚ από δημοσιογραφία βασικά....αυτοί νομίζουν είναι κάθομαι στο γραφείο παίρνω 2 τηλεφωνα και όλα καλά...ότι ακούνε στα ράδια γραφουν...

εκτος κ αν ο γεωργιου εχει βγαλει ματια και παει για βασικος..
δεν ξέρω για σας...πάντως αυτός ο παίκτης είναι το πουλέν μου και δύσκολα πιστεύω θα φέρουνε καλύτερο αριστερό μπακ από αυτόν....μπορεί να υπερβάλλω αλλα οποτε τον είδα...είπα τι παικταράς είναι αυτός.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
+1 gia Gewrgiou. Ki ase ton sofer na pairnei ton doparismeno.

kostas4

• Guest
ο γεωργιου ηταν αυτος που ειχε παιξει με την psv?

SALPARADISE

• Guest
Ναι αυτός ήταν.

Και εγώ εκεί ήμουν και τον είδα πρώτη φορά και μου άφησε άριστες εντυπώσεις.

Γρήγορος, με θράσσος και....επιτέλους..... με σέντρα ακριβείας.

Φτού το παλικάρι να είναι και λίγο τυχερός....

ΠΟΥΛΕΝ.

zagorakis

• Guest
o contreras erxete to savvato pados stin thessaloniki. enas enas erxete.

legones

• Guest
Πηραμε 20χρονο δανεικο απο Inter ? ? ?
Ξερει κανεις τιποτα ? ? ?

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
στον libero  fm  πριν  2  λεπτα  ο  ζαγορας  αναφερε οτι  αυριο  ο ΠΑΟΚ  ανακοινωνει  καποιον  ΡΙΒΑΣ  20  χρονων  απο  ΙΝΤΕΡ  δανεικο
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
kalo paixtaki o ribas makari na nai alitheia pisteuo tha voithisei

Offline Ziaka

• Αποστολή
  • **
    • Greek Soccer TV Schedules

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
K gamo ths bombes eskase pali...
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....