manges min kseneronete re me tis metagrafes an einai dunaton ...to thema einai fos fanari , i doiikisi eixe kairo politirio ston lazaro , edo bouize o topos kai kata tin apopsi mou KALA EKANE !
paixtes pou den theloun na paixoun...sto kalo kai na mas grafoun ...me to azimioto Panta ..kai mallon i prosfora einai polu kaliteri apo oti perimename oloi mas ! opote logiki kinisi einai tin deutera to argotero tha anakoinothoun megala pragmata giati pisteuo pos i doiikisi den exei kanei akoma tis basikes tis kiniseis opos auti tou Center For , min anisixeite oi metagrafes den teliosane akoma kai i xrimatiki enesi apo tin polisi lazarou tha boithisei para polu se auto .
exalou poloi ksinisane me tin polisi tou oikodomou kai i doiikisi tha kanei oposdipote kinisi oste na allaxoune to klima .
Pisteuo pos tha paroume ton saudati kai ton veron , alloste den einai tuxaio pou taxideue o bryzas stin italia...
Kai episi ean oloklirothei i metagrafi tou oikodomou kati mou leei oti tha paroume kapoion Ellina diethni ... poion omos