@hkp, το θέμα δεν τέθηκε ποτέ στο ποιος είναι περισσότερο παοκτσής από τον άλλον. Και φυσικά καλά έκανες που παρέθεσες τις δηλώσεις του Ίβιτς,
του Ίβιτς που έγινε όχι ρόμπα, αλλά κιμονό . Και πρέπει να λέγονται αυτά, μήπως και σταματήσει ποτέ να τρώει τον παπά ο κόσμος που διαβάζει εφημερίδες και ακούει ραδιόφωνα.
Και αναφέρομαι στις
"δηλώσεις υπογραφής", όπου κατά κανόνα ακούγονται φαιδρά πράγματα.
Δηλαδή βλέπεις έναν παίκτη με το που υπογράφει να αρχίζει κάτι διθυράμβους για τη ομάδα , για τον κόσμο κλπ κλπ κάτι που μέχρι ενός σημείου είναι θεμιτό, αλλά ήμαρτον όχι να λες και τα ίδια λόγια για κάθε σύλλογο που υπογράφεις. Θυμάμαι τον λυκάνθρωπο τον Σκαρμούτσο, σε κάθε ομάδα που υπέγραφε το έπαιζε γέννημα-θρέμμα. Πέρασε και απο μας ο "σεληνιασμένος" αυτός επιθετικός, μάλιστα είχε φωτογραφηθεί και με κασκόλ "gate 4 hell" κλπ, και κερασάκι και η τρελή δήλωση "από μικρός ήμουν Π.Α.Ο.Κ.". Βέβαια πριν από μας τα είχε πει αυτά για Απόλλωνες Αθηνών, για Καλλιθέες και βεβαίως μετά για Άρη.
Είμαι σίγουρος ότι εάν του δινόταν βήμα τώρα θα έσκιζε τα ρούχα του ότι ήταν από μικρός Παναιτωλικός (εκεί τον άφησα δεν θυμάμαι που κατέληξε το παληκάρι).
Δεν έχω τίποτε με τον παίκτη Ίβιτς, μακάρι να έρθει και να βάλει 30 γκολ. Με το καθεστώς των δηλώσεων τέτοιου τύπου έχω. Λες και είμαστε γκόμενες που χρειάζονται παραμύθιασμα.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει αυτή η κατάσταση με την διοίκηση Ζαγοράκη. Όποιος μπορεί ας μου κάνει μια λογική σύνδεση. Μήπως είναι ο Ζαγοράκης υπεύθυνος και για τις δηλώσεις των νέων μετεγγραφών; Το κυνήγι φαντασμάτων καλά κρατεί...μπήκα, @alkaholic