Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153582 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
thimizei ligo giasemaki....

Idios o kominxes einai re  :D

Pistevw pws xtipisame diana me ton Konteras... Fenete na einai opws akrivos ton thelame: alitis, tsampoukas, dynatos kai empiros.
An erthei kai o zao paulo, mou fenete poly dynato didimo.. An baleis kai mellisi dexia kai pareis kai ena sovaro aristero back tote milame gia amyna beton arme.  ;D
Bravo Zisare!

Sto kentro an ypologisoume tin metagrafi tou ivits, fenete pws theloume sigoura ena amintiko haf gia dipla ston veron gia na kleisei i tripleta tou axona. Ston pagko mpalafas, iliadis, vaggelis. Dexia exoume sergio/laki kai apo aristera vierinia/lazaros/pantela. Kalitera loipon na afisoume to 2o aristero haf pou legame kai na paroume ena sovaro aristero back gia na iremisoume apo ton xronio ponokefalo tou LB..

Diavazw gia 1,5 kai 1,8 gia lazaro kai tetoia.. Epidi exoun katantisei astioi, (blepontas kai agores tipou kleiton me 1,8) egw tha lega na tous dwsoume mia apantisi tou stil "Opoios dwsei 2,5 ton pernei. Parakatw den pouliete giauto min mas zalizete ta @@."  Eee ma, nisafi pia... Den pouliete re, ai sta diala!
« Last Edit: June 15, 2008, 19:14:02 by king »

oDiegoDenPethenei

• Guest
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάστηκαν 20 ταξίδια του Βρύζα στην Ιταλία για να κλείσει τελικά παίκτη απο την Ισπανία.Τόσα λεφτά για αεροπλάνα,ξενοδοχεία που πήγαν....
Ποιος είναι αυτός ο Κοντρέρας????? Σιγά μην είναι υγιείς και ερθει να παίξει ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ..Πάλι παίχτη με 1 πόδι πείραμε...Ήρθε πιστεύω για την σύνταξη και τα τελευταία ένσημα.Με τόσα λεφτά για 3 χρόνια θα μπορούσε να πάρει 4 παίκτες απο την Ελλάδα και θα γεμίζαμε έτσι και άλλες θέσεις...Τώρα κατάλαβα γιατί ο Ζαγοράκης έδιωξε τον Οικονομίδη !!! Για να πέρνουμε κουτσάλογα σαν τον Κονσεισάο και τον Κοντρέρας....Αμμμ έτσι εξηγήται...
Είμαι απογοητευμένος απο την μεταγραφή του Κοντρέρας...Συγνώμη παιδιά αλλα αυτή είναι η άποψη μου ή αλλιώς ο αντίλογος στο "Τι παικταράς είναι αυτός ο Κοντρέρας , μπράβο στον Ζήση και στον Πρόεδρο , μεγάλη μεταγραφή."

πρόσεξε τα φιτίλια σου γιατί θα πάρεις πόδι βλέπω

Offline smokingpaper

• Κερκίδα
  • *
Ligh kaloproairesh den vlaptei omws..

northeagle_4

• Guest
hohohoho
αντε ρε αστειε τωρα που θα παρουμε και τον κουτσο τον Νατσο απο την γειτονια να δεις πως θα εξηγειτε ........

zagorakis

• Guest
filaraki den mas les esi pou ta xereis tote gia posa lefta eklise o xilianos epeidi emeis den to mathame akomi. gia na ton krinoume ama axizei? k gia pesmas k poious paixtes tha itheles dld apo ellada pou tha mporousame kiolas na paroume (4 pou aneferes)? ase mas re file ade koita tin omada sou k ase mas stin isixia mas. dioti vlepo esi na min isixasis otan tha figei k o alos o aristero podaro sas. AUTOUS GOUSTAREI NA FEREI I DIOIKISI K DEN THA SE ROTISI.

oDiegoDenPethenei

• Guest
Έλα μου ντε...Και αυτό ο κουτσός ο Νάτσο...Πάλι δεν μπορώ να καταλάβω όμως , τόσα ταξίδια του Βρύζα στην Ιταλία για να πάρουμε Γκαρσία απο την Παπαναστασίου πώς εξηγούντε???? Τόσα λεφτά για αεροπλάνα τρένα και βαπόρια που πήγαν????

GeorgT

• Guest
oDiegoDenPethenei κατσε να δεις που ο ζαγορ θα χτυπήσει τον κουτσό αουρελιο η σκατα πως τον λύνε απο τα σκουλήκια. Αφου αυτοι ξεπουλάνε ολη την ομαδα τους αυτοι!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ  :lol: :lol: :tsigaro: :a1006: :a1006:

GeorgT

• Guest
 Ρε ο ζησης παει με αεροπλάνο παπαναστασιου!!!!

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
re diego ante na deis an erxomai re sy....
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάστηκαν 20 ταξίδια του Βρύζα στην Ιταλία για να κλείσει τελικά παίκτη απο την Ισπανία.Τόσα λεφτά για αεροπλάνα,ξενοδοχεία που πήγαν....
Ποιος είναι αυτός ο Κοντρέρας????? Σιγά μην είναι υγιείς και ερθει να παίξει ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ..Πάλι παίχτη με 1 πόδι πείραμε...Ήρθε πιστεύω για την σύνταξη και τα τελευταία ένσημα.Με τόσα λεφτά για 3 χρόνια θα μπορούσε να πάρει 4 παίκτες απο την Ελλάδα και θα γεμίζαμε έτσι και άλλες θέσεις...Τώρα κατάλαβα γιατί ο Ζαγοράκης έδιωξε τον Οικονομίδη !!! Για να πέρνουμε κουτσάλογα σαν τον Κονσεισάο και τον Κοντρέρας....Αμμμ έτσι εξηγήται...
Είμαι απογοητευμένος απο την μεταγραφή του Κοντρέρας...Συγνώμη παιδιά αλλα αυτή είναι η άποψη μου ή αλλιώς ο αντίλογος στο "Τι παικταράς είναι αυτός ο Κοντρέρας , μπράβο στον Ζήση και στον Πρόεδρο , μεγάλη μεταγραφή."

EMO PAOKtsis kai etsi man? h' apla skouliki??
Mallon to deytero giati se akouw na sernese...

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάστηκαν 20 ταξίδια του Βρύζα στην Ιταλία για να κλείσει τελικά παίκτη απο την Ισπανία.Τόσα λεφτά για αεροπλάνα,ξενοδοχεία που πήγαν..

afou eipame re exei gkomena o vrizas stin italia.as kanei kai alla 40 ama thelei kai as ferei paikti apo ti filandia st arxidia mas.ayti tin entipwsi se edwse i dioikisi esena re magka-eksipne oti trwei lefta sta taksidia??ante geia re

apostolos

• Guest

:lol: :lol: :lol: :lol:
Fantastikos apla.....Na mh svhstei parakalw....Na mpoune prwta ta gnwsta 5 mpallakia tou prwtou hmixronou, na pesei ligo ksulo sta apoduthria kai meta na doume....

zagorakis

• Guest
EXOUME LEFTA K GOUSTAROUME NA TA TROME SE AEROPLANA K XENODOXEIA K SE POUTANES. EXEIS KANENA PROVLIMA ESI  ? K KATI AKOMI XEXASES STO PLOFIL SOU NA GRAPSEIS K APO POU EISAI .

oDiegoDenPethenei

• Guest
Παιδια δεν ειμαι σκουλίκι.Είμαι ο Diego-4 , απλά είπα να αλλάξω τακτική για να μπορώ να γίνω συμβατός με τους mods αυτού του forum...Καταλάβατε????
Είπα και εγώ πλέον να αρχίσω να κρίνω τους πάντες και τα πάντα στα πλαίσια της καλόπροαίρετης κριτικής μου...Μην ορμάτε σας παρακαλώ και μην με ξανααποκαλέσετε σκουλίκι , με πιάνουν τα ψυχολογικά μου...

manos4

• Guest

re ta skoylikia ta paiksane re...DWSTE XAPIA STA SKOYLIKIA ....
O ZHSHS SAS EKANE NA PARAMILATE KOYFALES KAI AKOMA
EINAI ARXI GRHGORA THA MPEITE STIS TRYPES SAS....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή

Εσυ νομιζεις οτι το να παρεις παιχτες ειναι σαν να πηγαινεις στον Μαναβη (οχι ΤΟΝ μαναβη...) και να παιρνεις μαρουλια. Και φυσικα 9α κανει ταξιδια και 50 φορες. Οσο για Κοντρερας εισαι τουλαχιστον ακυρος...Ποιος σου ειπε οτι ειναι κουτσος? Ο τυπος ειναι παιχτουρα..και αν νομιζεις το αντι9ετο τοτε δεν εχεις παρα να περιμενεις 3 μηνεςνα τον δεις στην δραση.

Και αυτα που λες για τον Οικονομιδη και Ζαγορ,,,τι να σου πω. Υπαρχει ενα ρητο το οποιο σου το προτεινω ανεπιφυλαχτα

"Σκοτωσε τον μπατσο που εχεις μεσα σου"

Και αν εισαι σκουληκι στο λεω τοτε με πιο φιλικο τροπο..Σαλτα και γαμησου
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

LoGotHeTiS

• Guest
φίλε Diego γίνεσαι άδικος με τα παιδιά..Προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν και ακόμη και αν θεωρείς ότι κάνουν λάθη δεν νομίζω ότι πρέπει να τους αντιμετωπίζεις έτσι..

Δεν έχουν δώσει ποτέ ποινή για απόψεις παρά μόνο για τον τρόπο που γράφονται και για χαρακτηρισμούς κάτι που είναι απαραίτητο για να υπάρχει συζήτηση..Αλλιώς θα γίνει εδώ μέσα ένα μπάχαλο...

oDiegoDenPethenei

• Guest
Kai egw tin apopsi mou eipa , alla opws eides pali me kitrinisan ta "tsakalia" tou forum ....

northeagle_4

• Guest
αυτην την  φορα καλα σε εκαναν  ;D να σε κοκκινησουν επρεπε αμεσα

oDiegoDenPethenei

• Guest
NorthEagle , σβησε κανένα pm.Θέλω να σου στείλω κάτι.