καλά εντάξει! δεν την παλεύουμε μου φαίνεται.
Διαβάζουμε "Χαλάει του Ζεράρντ" και αρχίσουμε να κλαίμε...
ρε μάγκες δεν έχετε καταλάβει ακόμα ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ γράφουν τα Media (sic!) δεν μπορούν να το διασταυρώσουν.
Δε λέω ότι μπορεί ή δε μπορεί να έρθει ο Ζεράρντ αλλά το σίγουρο είναι ότι κανείς δημοσιογράφος πλέον δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει σε 3 λεπτά πόσο μάλλον ποιοι είναι οι στόχοι, πως αλλάζουν αυτοί ή δε ξέρω τι άλλο αναφορικά με την ομάδα μας!
έχουν χάσει τη μπάλα και γράφουν ότι να είναι....
λέει:¨κλείνει τον Χ, τον Ψ, κοντά στο Λ" και έρχεται ο Βρύζας και σου κλείνει Χαλκιά ! από το πουθενά, μετά όλοι λέγαν για τον ένα για τον άλλο και σκάει απο το πουθενά ο Ιβιτς...δεν την παλεύουν! δεν ξέρουν τι να γράψουν μη δίνεται βάση λέμε!
άντε ελεος....
να και αν έρθουν να και αν δε έρθουν!
εγώ ξέρω τα εξής:
1. από πέρισυ 8α είσαι αρκετά clicks πάνω!
2. στη Ελλάδα δε χρειάζεται να είσαι Man U για να παίξεις Ευρώπη! αρκεί μια υποφερτή πορεία, που ο ΠΑΟΚ την έχει ακόμα και με δευτερότριτα παικτάκια
3. χρειάζεται υπομονή και σύνεση, μη γράφουμε ότι να είναι και γίνεται μπαρούτι η κοινή γνώμη του ΠΑΟΚ...(όλοι ενωμένοι να μην έρθει ο Χαριστέας!

)
4. γιατί είχαμε (είχατε???) σαν δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ μέσα σε ένα χρόνο από την ΠΛΗΡΗ ανυποληψία θα μπορέσει να κινηθεί για παίκτες τύπου Ρονάλντο, Κακά, και 2-3 άλλα ονόματα? Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε παικταράδες το καλοκαίρι και ο Βρύζας θα πάλευε με αντίστοιχους συναδέλφους από Τότεναμ, Πόρτσμουθ, Ιταλικούς συλλόγους για τα μάτια του Ρόνι...μάγκες ας συνέλθουμε!
5. φέτος ξαναπήρα διαρκείας...απλά γιατί..έτσι!
άντε γιατί μάλλον χάσαμε τον μπούσουλα...