Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 154104 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
οταν κρινετε τις φετινες μεταγραφες θα το κανετε σε σχεση με περυσι και φυσικα με τα λεφτα που παιρνανε
παμε:
χαλκιας - ντανι
αναστασακος - φρουντζα
ιβιτς - ?? (γεωργιαδης ισως?)

ηδη ειμαστε ανεβασμενοι.και κανεις δεν μας λεει οτι ο ιβιτς θα ειναι βασικος.ειναι μια πολυ καλη λυση για πολλες θεσεις και θα βοηθησει

ο σχεδιασμος παει καλα ως τωρα και αν δεν χαλουσε η δουλεια με την πορτο θα ειμασταν τελεια.

οσοι κρινουν τις μεταγραφες θελω πολυ να μου πουν τι παιχτες περιμενουν.ας πουμε αντι για ιβιτς θελετε τον σιλβα η τον σναιντερ?γιατι νομιζω οτι ξεχνατε οτι η παε εχει καμια 30αρια εκατ ευρω χρεη και δεν παιζει ευρω

Offline bozik

• Αλλαγή
α ρε πουτανες εφημεριδες....και εγω το πιστεψα για λιγο οτι θα ερθει στον ΠΑΟΚ ο τορες η καποιος παρομοιος βρε παιδι μου....30εκ.ευρω ??? καλα με εκαναν και τα ξεχασα οι διοικουντες...τη μου τα θυμιζεις....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
uwabaaeran 45 a 4¥ ´6fa4zrybzryz rz7byzryzbryzbrbyzbbryzry  :)

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
etsi einai auta. opoion paixti pernoume emeis einai metrios ala gia tous alous o super star. apo do mesa den simfonisame oloi oti an o lopez pigene ston lago i ston gay tha mas prizan? tha doume otan tha ipograspei se mas me to kalo ti tha lene. ton xalkia oloi apo tin gitonia (zoumpoulia) elege oti ton dioxan epeidi piran xabari k kala oti eixe ipograpsei apo kairo stin omada mas. tora pou pernoume ton ivic tha ton theorisoun oti eixan parei tin apofasi na min tou ananeosoun to simvolaio, gia ton meiosoun tin axia. ego den exo na po tpt perisotero. oloi tha krithoune stin nea xronia. terma den eimai ego o armodios gia na po an mou aresei, i den mou aresei o ivic. k xerete giati? gia to aplo logo oti mporei k na me diapseusei opos k polous alous apo edo mesa. loipon kalitera einai na perimenoume k meta na krinoume. i diki mas thesei einai stin kerkida.

συμφωνω απολυτα!!!!!

να μη γινομαστε αυτοχειρες....  ειπαμε οι επιλογες και οι κατευθυνσεις θα ειναι της διοικησης...  και μεσα σε ολα αυτα γινονται και λαθη.... αλλα με το να προτρεχουμε δεν κανουμε τιποτα....

ας δουμε πρωτα και μετα να κρινουμε....

bagos1

• Guest
re 8a trela8oume simera ti allo 8a akousoume mpike lene sfhna o paok gia tin apoktisi tou aurelio gia aristero back meta tin upanaxorisi tis anor8osis. elpizw na einai plaka ton skoulikion sta radia para ali8ia

rounos

• Guest
Η δικαιολογια που λενε αρκετοι για το χρηματικο,των παικτων που ερχονται,ειναι ακυρη γιατι ηδη εχουν φυγει πολλοι παικτες,που σημαινει οτι πολλα συμβολαια τα γλυτωνεις -δεν προσφεραν τιποτα κιολας-,και ερχονται καποιοι αλλοι,που τουλαχιστον ρε αδερφε ξερουν να δωσουν και μια πασα.Οταν περσι μεχρι τον Ιανουαριο εβλεπα βασικο τον Μπαιανο η' τον Γκονζαλες,και φετος θα βλεπω Ιβιτς με Βιειρινια,νομιζω οτι καπως καλυτερα θα παιζουμε.Προσωπικα δεν τρελαινομαι με Ιβιτς,αλλα ΟΛΟΙ ξερουν οτι το τοπι το κατεχει.Μπορει να μην ειναι γρηγορος,αλλα εχει αλλα προσοντα -καθετη μπαλια,κεφαλιες,γκολ- που και αυτα λειπουν απο την ομαδα μας.Και κατι τελευταιο,ειπε κανενας ρε παιδια,οτι "χτιζουμε" τον μελοντικο ΠΑΟΚ πανω σε Χαλκια και Ιβιτς η' Αναστασακο?Εργαλεια ειναι για μια-δυο χρονιες.Αν δεν κανουν πολυ απλα τελειωνει το συμβολαιο και αντιο.

Offline bozik

• Αλλαγή
ετσι ....το κολλημα που υπαρχει ειναι με τις προκαταβολες....κατα τα αλλα θα ερθουν 2 σεντερ μπακ-αριστερο μπακ-σεντερ φορ-αριστερο εξτρεμ-αμυντικο χαφ-ισως τερματοφυλακα...μπαινει Αραμπατζης και Κονσεισαο απο την αρχη....θα εχουμε αρκετο λαο να δουμε στην πρωτη....και θα εχουμε και την ευχαιρια στο μονταρισμα να κανουμε τις διορθωσεις που ισως χρειαστουν....ολα αυτα αμα τα βλεπουμε αισιοδοξα....εαν τα βλεπουμε απαισιοδοξα -υπαρχει λυση-φωναξτε....ααααααααααααααααα  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

stelukos

• Guest
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ;D

sabri

• Guest
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa+1 :) :) :) :) :) :) :)

kostas4

• Guest
re 8a trela8oume simera ti allo 8a akousoume mpike lene sfhna o paok gia tin apoktisi tou aurelio gia aristero back meta tin upanaxorisi tis anor8osis. elpizw na einai plaka ton skoulikion sta radia para ali8ia

ρε bagos ηρεμησε λιγο.αφορμη ψαχνεις για να αρπαχτεις.

η διοικηση εως τωρα εχει πετυχει αυτο που λεει ο ρουνος.κερδισαμε σε ποιοτητα και γλιτωσαμε και καποια χρηματα.ο ιβιτς μπορει να δωσει πολλες λυσεις και ειναι εργαλειο στα χερια ενος προπονητη αφου μπορει να παιξει σε πολλες θεσεις.η ομαδα χρειαζεται επιτελους να εχει λιγες λυσεις απο τον παγκο και οχι να ψαχνεται ο προπονητης ποιον θα βαλει.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Η πλακα ειναι οτι τους εφτυσε κανονικα τους σκωληκες..300 τον εδιναν κι εμεις λιγοτερα και ηρθε σε μας τελικα(το ειπε ο ερπετοδημοσιογραφος τσαλτιδης το πρωι..)
Ηθελε λαο και τουμπα το παλικαρι,τι να κανει.... ;D

Υγ.περιμενουμε και τον αμυντικο μεχρι αυριο...Ετοιμαστειτε :tsigaro:
« Last Edit: June 12, 2008, 23:01:55 by katz »
ΠΑΟΚ G4Α

ck

• Guest
Δεν ξέρω τί ήθελε, εγώ δεν ενθουσιάστηκα. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι καλός, αλλά όχι ότι πρόκειται για τον σούπερ παίκτη. Από ηλικία πώς πάει, είναι και αυτή του χτισίματος?
Α, έμαθα σήμερα ότι τελικά ο Βοσκόπουλος μάλλον δεν θα έρθει τώρα αλλά τον Ιανουάριο.
Και κάτι άλλο, αφού γίνεται τέτοιος χαμός, γιατί δεν ανακοινώθηκε η μετεγγραφή από το site?

LoGotHeTiS

• Guest
Αφού δεν υπέγραψε..

BLACK DOG

• Guest
280.000 -300000 για εναν παικτη πασπαρτου στο κεντρο που ξερειε τι σου δινει ειναι καλη κινηση.Οτι και να λεμε οτι και να πιστευουμε εγω θα πω μονο ενα εχεις ενα καθαρο αμυντικο χαφ(μπαλαφας -Ηλιαδης- Καζμιερτσακ η' μεταγραφη) εχεις και δυο ενδιαμεσους χαφ με διακριτους ρολους που ειναι πιθανοτατα Γεραρδ-Βερον και λεω εγω τωρα πες οτι ειναι τιμωρημενος η' τραυματιας ενας απο τους 2 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΒΑΓΓΕΛΗ ? τι αμαρτιες να πληρωσω ? Εχεις λοιπον τον Βλανταν εναν παικτη του 6(με αψογο αριστερο ,καθετη μπαλια και κεφαλι) και εισαι κομπλε οτι και να γινει σε αυτες τις θεσεις.
  Εχεις αριστερα στο 4-3-3 εναν παικτη (Βιερινια-Μεταγραφη) που ειτε δεν πειθει ειτε ειναι τιμωρημενος -τραυματιας γιατι να μην εχεις εναν Ιβιτς να σε καλυψει καλου κακου ?
  Με λιγα λογια ειτε βασικος ειτε πασπαρτου ο παικτης μπορει να βοηθησει και ειναι ανωτερος απο βαγγελη-μπαιανο-ορφανο σε ολα τα επιπεδα
  Να τονισω οτι ουτε κρυο ουτε ζεστη με τον Βλανταν,δεν τον εκτιμησα ποτε ως παικταρα αλλα αναλυω ψυχρα και οσο λογικα μπορω.
  Οσο για οτι παιρνουμε απο σκουλικι ειναι ΠΡΕΣΤΙΖ να ερχεται παικτης με λιγοτερα λεφτα στην απλα και αποδεδειγμενα ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.
  ΖΟΥΜΠΑΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ την λοιπον να πουμε ,μην μου κανετε την καρδια χαλι γκαλι με ακραιες αντιδρασεις και μιζερια.Ο Συγχρονος ΠΑΟΚ εχει αναγκη σοβαροτητα και λογικη
αψογος κατ εμε οπως παντα.συμφωνω απολυτα και συμπληρωνω οτι Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ!ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. :book: :thumbok:

kostas4

• Guest
katz αν τα σκουληκια μας ειχανε παρει με τετοιο τροπο εναν παιχτη που θελαμε να κρατησουμε θα το ειχανε κανει με την προπαγανδα τους τοσο μεγαλο θεμα που θα το λεγανε και στα παιδια τους.
σκουληκια για να κανουμε το ιδιο δεν ειμαστε και αλλωστε ειναι λογικο ενας παιχτης των ερπετων να θελει να παιξει εστω και με λιγοτερα λεφτα στον ΠΑΟΚ.στον ΠΑΟΚ του ζαγορακη και του σαντος γιατι στον ΠΑΟΚ του γουμενου ουτε αυτος θα ερχοταν.και αυτη ειναι μια μεγαλη επιτυχια της διοικησης ζαγορακη.εμεις ομως ξεχασαμε γρηγορα αλλα αυτη ειναι η νοοτροπια των ελληνων.οπως σε 6 μερες θα βριζουμε τον ρεχαγκελ ετσι θα βριζουμε και τον τεο.ελπιζω να εχει γερο στομαχι για να μας αντεξει και να ξανακανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο

Offline savage republic

• Βασικός
Πέρα από το θέμα, κάτι να γίνει με τον τίτλο του τόπικ, γιατί βλέπω πως εμφανίζεται πάνω από τις απαντήσεις και με πιάνουν τα διαόλια μου.

Στο θέμα μας, λοιπόν: Φερνάντο Σάντος...

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Παιδιά ψυχραιμία και αισιοδοξία ! Να δείτε ότι σίγουρα θα έχουμε καλύτεροι απο πέρσι και μη βιαζόμαστε. Είδατε καμμία άλλη ομάδα να έχει κανει μεταγραφές ? ΗΗΗΗΗμαρτον ρε σεις  ;D ;D ;D ;D
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

polaret

• Guest
Παντως ρε μαγκες τι τρελα πουλατε μερικοι δεν καταλαβαινω
Παιρνει η διοικηση που εμπιστευεσται <υποτιθεται> τον χαλκια εσεις γυρνατε και λετε ετσι ο χαλκιας αλλιως ο χαλκιας ,λες και περισυ ειχαμε καλυτερο .
Παιρνει τωρα τον ιβιτς τι παλτο ειναι αυτο  και ετσι και αλλιως λες και περισυ με μπαλαφα και βαγγελη και ηλιαδη και ορφανο ηταν καλυτερος ο ΠΑΟΚ .
Ρε αντε καντε καμια δουλεια, αμα θελετε τον κατσουρανη και τον μπασινα  παντε δωστε τα λεφτα εσεις ,ο ΠΑΟΚ αντεχει οτι επιλεγει η διοικηση του .
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Offline ved

• Αλλαγή
ΟΠΟΙΟς ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ  και γενικα οποτε ειμαστε εττοιμοι να αρπαχτουμε μπορουμε να κανουμε τα εξης,,,

1) οπως προτεινε ο bozik ααααααααααααααααααααααααααααα

2) μια βολτα απο το σαιτ του σουπα 33 ,,,, ε το γινετε ρε παιδια ειμαι ενας παλιος παπααριανος και δεν θυμαμε αλλη τετοια ξεφτιλα απο τους τ,,, να μας περνουν παικτες,,,κοιματε ο σκορδας? με κοντομηνα δεν θα ειχαμε τετοια!!!

σε 3 δευτερα θα την εχουν πεσει τα σουπεροσκυλα και για δεκα ωρες θα βριζει και θα βριζεται τζαμπα...

στο τελος αφου θα τα εχει κανει πουτανα θα πει,,, αστοδιαολο ρε καμπιες και θα φυγει ηρεμος.

3) παει στο τοπικ με τα σκουλικια και βγαζει το αχτι του,,,δειτε π.χ.----------------------->>>>>>>>>>>>>>

mayrosaris

• Guest
O kolkas eipe prin ligh wra oti egkateleipetai  h periptwsh gerard kai tou veron
h ypothesh exei dromo akomh, ara loipon mallon gerard telos.