Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153557 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
 αν ο σχεδιασμος εχει πεσει εξω για χ ψ λογους υπαρχουν παντα λυσεις,

συμβιβαζεσαι με σβουρα-σναουτσερ,,,θυμασαι και τον ιλιεφ που ειναι μια χαρα λυση και κοιτας λιγο ποιο διπλα στον ιβιτς που δεν τα βρισκει με το σκουλικι και ειναι επισης μια χαρα λυση.

εδω ουτε για τον βερον ειμαστε σιγουροι πλεον που ηταν ο μονιος ποιοτικος σου παικτης περυσι!!!

ασε που κατι βαγγεληδες ξεχασανε να φυγουνε... αυτοι αν ο βερον ηταν στο 4,5, που βρισκονταν? στο -50000?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
gia emena o veron me arista to 10 pernei ena 4,5

10 ποιος παίρνει;
Μη με πεις ο Μακελελές γιατί δεν παίζεις σε αυτό το πρωτάθλημα.
Πες μου πόσο παίρνει πχ ο Στολτίδης
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

bagos1

• Guest
6, 5 (kat eme) einai enas half pou sou kanei poli kali douleia sto kentro sou bazei kai 5-6 goalakia ti allo na 8es apo ena amuntiko half

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ΟΚ τότε συμφωνούμε, αλλά ο Βερόν παίρνει 4,5 χωρίς προετοιμασία...
Γενικά όμως εάν ο Στολτίδης που θεωρείται από τους κορυφαίους στην Ελλάδα στη θέση του παίρνει 6,5 στα 10, δεν έχει νόημα να βαθμολογούμε βάσει του 10 αλλά του 6,5 προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε τον ΠΑΟΚ με την Λίβερπουλ. Στόχος είναι το πρωτάθλημα Ελλάδος. Εάν οι ανταγωνιστές μας έχουν παίκτες που αξίζουν 6,5/10 τότε εκεί πρέπει να κοιτάξουμε σε πρώτο βήμα.

bagos1

• Guest
koita na deis h ba8mologia einai kai ligo upokeimenikh dioti evala 6.5 ston stoltidi pou kai koftis einai alla kai sou vazei kai merika goalakia twra stin periptosi tou kardoso pou goal den sou vazei (evale nomizw mono 1 ston gay) alla sou ka8arizei to kentro kalitera apo ton stoltidi kai den pernaei tipota ti na tou baleis?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Δε ξέρω.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλό είναι να μη λέμε "ο τάδε παίκτης μας αξίζει 4,5/10" όταν ένας των κορυφαίων αξίζει 6,5/10 γιατί μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση.

Ως παράδειγμα, εάν ο Στολτίδης πχ αντί για 6,5 πάρει 10 για το Ελληνικό πρωτάθλημα, ο Βερόν με το 4,5 γίνεται αυτόματα 7.
Δε νομίζω να υπάρχει ΠΑΟΚτσής που να πιστεύει ότι ο Βερόν έπαιξε περισσότερο από 7/10 πέρυσι... και ξεχώρισε γιατί οι άλλοι ήταν του 4 και του 5.

Συνεπώς η ουσία είναι στο πώς παρουσιάζουμε το... ποτήρι. Μισό άδειο ή μισό γεμάτο.

bagos1

• Guest
vasika egw parousiasa autin tin ba8mologia me vasi ton PAOK pou egw 8elw na vlepw kserw oti to 10 einai outopiko alla otan pio palia to 2003 ebgene o koutsis !!! o korifaios amintikos half tou prota8limatos moiraios ginontai kapoies sigriseis. tespa kouventa na ginete...............

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ο Βερον εχει την τεχνικη για καμπιονατο και με το παραπανω αλλα δεν επιασε γιατι δεν ειναι τοσο επιμελης στα αμυντικα καθηκοντα. Για την Ελλαδα ειναι πολυ καλος δεν το συζηταμε. Ο Στολτιδης φυσικα υπερεχει σε αμυνα αλλα υστερει σε επιθεση. Ασε που τον ριχνει και 5 χρονια τον βερον. Μακαρι να μην γινει τιποτα και στραβωσει κ του βερον γιατι μας δερνει μεγαλη γκαντεμια φετος..........

Offline Matador

• Αλλαγή
epeidh polis logos ginetai gia ton veron kai apo tis efimerides tis polis 8a ei8ela na pw oti gia emena o veron me arista to 10 pernei ena 4,5 se kamia periptosi den einai o paiktis pou 8a se odhghsei psila, mporei perisi na ksexorise (metaksi tuflon ksexorizei o monof8almos) alla episeis edeikse kai tis adunamies tou katarxas pezei se slow motion deutero den einai amuntiko half trito den einai epiteliko half einai ligo apo ola se argh ekdosi. 8a ei8ela pio dunatous kai pio grhgorous paiktes stin mesaia grami mas o gerard einai toulaxiston pio dunatos kai teleionei tis faseis kalutera me agonia anamenoume tous upoloipous paiktes

Συμφωνω με τον βαγκο1. Oυτε ειδα να βαζει δυνατα το ποδι του στην φωτια και ερχομαι και στα λογια του blue_eyes οτι εχει τεχνικη για καμπιονατο αλλα δεν ειναι τοσο επιμελης στα αμυντικα καθηκοντα.

...αλλα θα περιμενω να το δω το παληκαρι με καλη προετοιμασια. Μην ξεχναμε οτι ηταν παροπλισμενος πολυ καιρο, που οσο και να πεις δεν εχεις την ταχυτητα και δυναμη να ανταπεξελθεις στις κοντρες και τις μονομαχιες σωμα με σωμα. Κλειδι ειναι να τον παρουμε με μεταγραφη και οχι δανεικο.

Πιστευω οτι με εναν δυνατο χαφ διπλα του θα εχουμε καλο κεντρο στον αξονα.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
5,45633312 tha tou valo

makptol

• Guest
skip to main | skip to sidebar paokpress

ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

http://paokpress.blogspot.com/

Πέμπτη, 12 Ιούνιος 2008
Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση επιθετικού χαφ. Ακολουθεί διεθνής αμυντικός απο την Ιταλία

Η ώρα της ενίσχυσης για τον ΠΑΟΚ έφθασε. Μετά την απόκτηση του Χαλκιά και του Αναστασάκου μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ΠΑΕ θα ανακοινώσει την απόκτηση μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή ενώ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η απόκτηση διεθνούς αμυντικού. Οι συντονισμένες ενέργειες του Ζήση Βρύζα φέρνουν αποτελέσματα. Ο παίκτης που θα αποκτηθεί για την ενίσχυση στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής θα έχει επιθετικούς προσανατολισμούς και έφεση στο σκοράρισμα. Ο αμυντικός αν επαληθευτούν οι πληροφορίες θα έχει εμπειρία από το Ιταλικό πρωτάθλημα και το όνομα του θα προκαλέσει αίσθηση στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Αναρτήθηκε από paokpress στις 12:49 πμ 0 σχόλια 

mayrosaris

• Guest
kala poios grafei sto paokpress o vryzas?

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Απ οτι φαινεται... ;D ;D
ΠΑΟΚ G4Α

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
κατι  μου λεει οτι το www.PAOKFC.gr θα παρει φωτια σημερα ;)αντε με το F5 στο χερι ολοι....και μετα στην ΤΟΥΜΠΑ για διαρκειας(απευθυνομαι μονο σε αυτους που περιμενουν μεταγραφες για να το παρουν)....

Offline Suicidal

• Βασικός
e kala ki ayto to paokpress......

pate ligo poio katw sto update ths prohgoumenhs pempths pou leei gia ton "italo amyntiko"

Η δική μας πληροφόρηση αναφέρει ότι θα προέρχεται από το Ιταλικό πρωτάθλημα. Μέχρι το Σαββατοκύριακο περιμένουμε ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στους οπαδούς μας.

xwris na 8elw na tous (ton) meiwsw alla me fenete oti ki aytoi rixnoun adeia gia na piasoun gemata,
gia na doume loipon......  ;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδες αν ανακοινωθει σημερα επιτελικος...με τον Ζεραρντ τι θα γινει? στην ιδια θεση δεν θα παιζουν?Καλα βεβαια μιλαω υποθετικα τωρα αλλα δεν σας κανει εντυπωση?
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

kapsoulis

• Guest
Χρειαζομαστε εξυπνες μεταγραφες τυπου Τζιμπουρ και Χουτου (τοτε οταν γινανε και αποδειχτηκαν καλες).

Ο Χαρης Παππας δεν θα με χαλαγε στην δεδομενη στιγμη.

zagorakis

• Guest
sto PAOKPRESS paidia ego akousa oti grafei o giorgos minos ala den xero kata poso isxueioun. pados o giorgaras einai mesa sta kolpa. an tixon pesi mesa se oti anaferei to site, poli pithanon na einai k autos. 

Offline ved

• Αλλαγή
ο ζεραρντ δεν ειναι τοσο δεκαρι,,,ουτε και τοο αμυντικιο χαφ,,,κατι ενδιαμεσο.

στο 4-3-3- χωρανε βερον ζεραρντ και επιτελικος.

απο κει και περα το αριστερο σου εξτρεμ θα πρεπει να ειναι παιχταρας,,ο κονσεισαο να αφησει τα ψυχολογικα του και ο επιθετικος να ειναι μιση φαση-2 γκολ.

και φυσικα τα ακραια μπακ σου να εχουν τα @@ να στηριξουν ολη τη γραμμη τους.

δυσκολο συστημα,,,την αργεντινη την εχει καταστρεψει πανω απο μια δεκαετια,,,και με ακραια μπακ σοριν ζανετι!!!!

το πλεονεκτημα του ειναι οτι εχεις εναν παραπανω παικτη στο κεντρο.

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Καλα προπονητης δεν ειμαι ουτε κανω τον εξυπνο...απλα αν σ ενα κεντρο ειναι ο Βερον ο Ζεραρντ κ ενας επιτελικος που λεμε...ποιος θα μαρκαρει ρε παιδια? :-\
Εγω νομιζω τον ζεραρντ ενοουν απλα θα πουνε σημερα οτι ερχεται για υπογραφες κτλ...
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....