Και μια απαντηση οσον αφορα τον Μελισση στους βρωμοαλβανοχαμουτζηδες!!!
Ανήκω στον ΠΑΟΚ
Με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον που φημολογείται ότι υπάρχει από την πλευρά του Παναθηναϊκό προς το πρόσωπό του ο Χρήστος Μελίσσης φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μιλώντας στην εφημερίδα «Goal».
Ο άσος του ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι γνωρίζει μόνο από τις εφημερίδες για το ενδιαφέρον των «πρασίνων». Επίσης υπογράμμισε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς και είναι συγκεντρωμένος μόνο στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μελίσση
Χρήστο, καλησπέρα. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτησή σου. Εσύ τι γνωρίζεις;
«Τίποτα. Απολύτως τίποτα».
Δεν μπορεί. Έχει γραφτεί στον Τύπο ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να σε αποκτήσει, εσένα και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
«Αυτό το ξέρω. Και το ξέρω διότι το διάβασα στις εφημερίδες. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν ασχολούμαι. Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω».
Έχει έρθει σε επαφή μαζί σου κάποιος από τον Παναθηναϊκό;
«Όχι, κανένας».
Έχει γίνει κάποια κουβέντα ή πρόταση μέσω του εκπροσώπου σου;
«Όχι. Σου επαναλαμβάνω, δεν με έχει πλησιάσει κανένας. Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο από όσα γράφτηκαν».
Γνωρίζεις αν ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για σένα στον ΠΑΟΚ;
«Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, κάποια επίσημη πρόταση για μένα, νομίζω θα το μάθαινα. Αλλά δεν είμαι εγώ που θα αποφασίσω αλλά η ομάδα. Ανήκω στον ΠΑΟΚ και δεν με απασχολεί τίποτε άλλο».
Θα σε ενδιέφερε να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;
«Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο με την ομάδα, οπότε δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο εκτός από αυτό».
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=97687- 10/06/2008,11.28