Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 156636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Αφού είναι..... εμείς τι φταίμε? (όταν είμαι φρεσκολουσμένος δεν ακούω καλά....)
PAOK is a Social Movement!

MetroStar

• Guest
Γεια πές μου εσύ ρε φίλε fatal_invasion.
Απο την μία δεν κάνουμε μεταγραφές , βγαίνουν όλοι και κράζουν ,"κάνε μεταγραφές , πάρε τον έναν , πάρε τον άλλον,βαρεθήκαμε τους άμπαλους μπλα ,μπλα , μπλα"  απο την άλλη κάνουμε μεταγραφές τους γβάζουμε όλους κουτσάλογα."Ποιός Conceicao τώρα , αυτός ήρθε για την σύνταξη.." .Δηλαδή στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ένας μεγάλος ποδοσφαιρίστης εάν δεν είναι κουτσάλογο.Ο Conceicao είναι κουτσάλογο , ο Gerard είναι κουτσάλογο , ο Kaka να έρθει κουτσάλογο θα γίνει και αυτός....Τι μαλακία και τι αχαριστία είναι αυτή που δέρνει ορισμένους δεν μπορώ να καταλάβω...Κάποτε τέτοιας κλάσης παίκτες μόνο στα όνειρα μας τους βλέπαμε και ούτε έξω απο την Τούμπα δεν περνούσαν , τώρα που μπορούμε και τους φέρνουμε τους κατατάσουμε στα κουτσάλογα...
Ρε άντε κάντε κανένα μπάνιο να πούμε και μη μας γυρνάτε τα μυαλά....Ούτε εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε...Πάντα μιά φαγούρα στον κώλο θα την έχετε...ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΑΡΑΣ...

εσύ φίλε μου απάντησες σε αυτά που ρώτησα;;;και σε περίπτωση που ισχύουν αυτά τα 3 τι έχεις να πεις;εγώ πάνω στο ποστ σου δεν σχολιάζω τίποτα.το βρίσκω τελείως άστοχο,ειδικά άμα αυτά τα 3 που αναφέρθηκαν αληθεύουν.

Όταν πήγε ο αμορόσο στο σκουλίκι λέγαμε σακάτης και χίλια 2.όταν πήγε ο ριβάλντο στο σκατόγαυρο και στην κούλα τα ίδια.
Αν έρθει κάποιος σε εμάς τα βλέπουμε τελείως διαφορετικά.

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

υγ:μιλάω πάντα σε περίπτωση που ισχύουν τα 3.

Ρε παιδια κανεις δεν εκρινε μια μεταγραφη. Να πει πχ θα βγει καλος ή δε θα βγει καλος ή καλη μεταγραφη ή οχι. Απλά παρέθεσε κάποια στοιχεία για τ ο παρελθόν του παίχτη. Κάποια στοιχεία. Τώρα το αν ειναι καλή μεταγραφή ή όχι θα φανεί. Κάντε λίγη υπομονή και αν το αίμα σας βράζει και ετοιμάζεστε να γράψετε μαλακια πεταχτείτε χαλκιδική για κανα μπανάκι και γυρίστε να γράψετε κάτι ήρεμα. Μην είστε έτοιμοι να αρπαχτείτε χωρίς λόγο.Ο fatal είπε κάτι σωστό. Δηλαδή επειδή καποιος τόλμησε να μιλήσει, να πει κάτι είναι σκουλίκι? Νταξει. Λοιπον εσυ, εσυ ,εσυ και ο αλλος εκει πισω δεν είστε ΠΑΟΚ. Για τους υπολοιπους τα γνωστα:O ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΠΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥς ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΤΩΜΑ ΜΕ ΘΟΔΩΡΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ. Αντε καληνύχτα παληκαρια...
 Η ειρωνεία κάνει κακό στο forum

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Καληνύχτα.... και τα χεράκια έξω από το πάπλωμα....
 Η απάντηση στην ειρωνεία κάνει κακό στο forum
PAOK is a Social Movement!

LoGotHeTiS

• Guest
Με τρώει να φάω τον πρώτο σκόρδα αλλά άστο..δεν γαμιέτε..

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Ετσι δν γινόταν να μην πεταχτεί κ η μπηχτή για τον Ζαγοράκη εκεί στο τέλος... Για να μην ξεχνιόμαστε δλδ... Κατω η προσωπολατρεία κλπ...

Ζαγορόσκυλο-4

Offline diegito4

• Αλλαγή
logotheti μαζι σου..στο τσακ ειμαι.. :t161:

thomas

• Guest
Γεια πές μου εσύ ρε φίλε fatal_invasion.
Απο την μία δεν κάνουμε μεταγραφές , βγαίνουν όλοι και κράζουν ,"κάνε μεταγραφές , πάρε τον έναν , πάρε τον άλλον,βαρεθήκαμε τους άμπαλους μπλα ,μπλα , μπλα"  απο την άλλη κάνουμε μεταγραφές τους γβάζουμε όλους κουτσάλογα."Ποιός Conceicao τώρα , αυτός ήρθε για την σύνταξη.." .Δηλαδή στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ένας μεγάλος ποδοσφαιρίστης εάν δεν είναι κουτσάλογο.Ο Conceicao είναι κουτσάλογο , ο Gerard είναι κουτσάλογο , ο Kaka να έρθει κουτσάλογο θα γίνει και αυτός....Τι μαλακία και τι αχαριστία είναι αυτή που δέρνει ορισμένους δεν μπορώ να καταλάβω...Κάποτε τέτοιας κλάσης παίκτες μόνο στα όνειρα μας τους βλέπαμε και ούτε έξω απο την Τούμπα δεν περνούσαν , τώρα που μπορούμε και τους φέρνουμε τους κατατάσουμε στα κουτσάλογα...
Ρε άντε κάντε κανένα μπάνιο να πούμε και μη μας γυρνάτε τα μυαλά....Ούτε εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε...Πάντα μιά φαγούρα στον κώλο θα την έχετε...ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΑΡΑΣ...

εσύ φίλε μου απάντησες σε αυτά που ρώτησα;;;και σε περίπτωση που ισχύουν αυτά τα 3 τι έχεις να πεις;εγώ πάνω στο ποστ σου δεν σχολιάζω τίποτα.το βρίσκω τελείως άστοχο,ειδικά άμα αυτά τα 3 που αναφέρθηκαν αληθεύουν.

Όταν πήγε ο αμορόσο στο σκουλίκι λέγαμε σακάτης και χίλια 2.όταν πήγε ο ριβάλντο στο σκατόγαυρο και στην κούλα τα ίδια.
Αν έρθει κάποιος σε εμάς τα βλέπουμε τελείως διαφορετικά.

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

υγ:μιλάω πάντα σε περίπτωση που ισχύουν τα 3.

Φιλε μου fatal_invasion εγώ τον ΠΑΟΚ τον βλέπω απο άλλο πρισμα. Προσωπικά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το ποιος θα έρθει στον ΠΑΟΚ , πώς λένε την μαμά του και κάθε πότε κατουράει..Ούτε θα κάτσω να υποδείξω σε κανέναν τίποτα.Πιστέυω πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλεία και με την τωρινή  διοικηση είναι άξιοι εμπιστοσύνης.Εγώ πείρα το διαρκείας μου , και είμαι έτοιμος να βγάλω πάλι το λαρίγγι μου βρέξει - χιονίσει , είτε ο Gerard είναι κουτσός είτε έιναι τυφλός, είτε ο ΠΑΟΚ δεν κάνει καμία μεταγραφή είτε κάνει 100 μεταγραφες.Και βέβαια  σαν και εμένα είναι άλλοι χιλιάδες..Αυτή είναι η δουλεία μου ή καλύτερα το χρέως μου..Για μένα αυτό είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό υπηρετώ τόσα χρόνια.Απο εκεί και στο εξείς δεν με νοιάζει τίποτα...Εάν θέλεις εσύ κάτσε ασχολήσου με το οτιδήποτε , με την κάθε μαλακία που θα ακούσεις τριγύρω..Ούτως η άλλος εσύ θα γκρινιάξεις πάλι στην στραβή , εσύ θα πείς άμπαλο τον Μπαλάφα , εσύ θα ζητήσεις μεταγραφές , εσύ θα βγάλεις κουτσάλογο τον Maradona , εσύ θα διώξεις και θα φέρεις τον προπονητή.Εγώ κάνω τουμπεκί και σε ανέχομαι απλά ....

Υ.Γ. Το "εσυ" μη το πάρεις προσωπικά.

Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ 100%.Και εγώ είμαι ακόμα στεναχωρημένος που έφυγε ο Ντάνι, θα στεναχωρηθώ ακόμα περισσότερο αν πουληθεί ο Λάζαρος όμως θα κάνω πράξη την υπόσχεσή μου .ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις αυτόν που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μας βγάλει από τα σκατά στα οποία είμαστε βυθισμένοι.Και όποιος λέει εμένα ή άλλα αδέρφια ζαγορόσκυλα είναι τουλάχιστον αστείος και δεν έχει ούτε συναίσθηση της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η ομάδα όταν ανέλαβε ο Σκύλος ούτε καταλαβαίνει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.Μαζί σε όλες τις κινήσεις του Σκύλου είναι σάρκα από τις σάρκες μας.Ας ξυπνήσουν επιτέλους κάποιοι.

BLACK DOG

• Guest
Edit Δικέφαλος: ρε τί έχετε πάθει σήμερα;
« Last Edit: June 09, 2008, 18:16:24 by ÄéêÝöáëïò »

MetroStar

• Guest
χαχαχαχαχα  ;D

Γαμάτος...

Κι εμενα αυτο μου ηρθε στο μυαλο οταν το εγραφα

Offline blue_eyes

• Βασικός
πωπω γεμισε το φορουμ κιτρινα σπυρια..εσυ Ραντε με το σπυρι μαζι δεν κανεις και χωρια δεν μπορεις ε :P

παντως και ενος εκ των 2 κεντρικων αμυντικων να στραβωσει (αντραντε, διεθνης) εχουμε ετοιμη εναλλακτικη λυση..Μπρουνο

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
ρε blue eyes το λες με τοση ανεση λες και ολοι οι παικτες περιμενουν το βρυζα ποτε θα τους δωσει το οκ να ερθουν στον ΠΑΟΚ. ενταξει ολοι χαιρομαστε με τις μευαγραφες αλλα μην περνουν τα μυαλα μας αερα. ;)

ive4

• Guest
Εκανα post στο forum του ΠΑΟΚ με το ιδιο nickname.Αυτα για τους μπατσους που προφανως κοιμουνται ορθιοι και βαφτιζουν σκουλικι οποιον προσπαθει να βρη την αληθεια.Ναι.Για μενα δεν ασχολεισαι με παικτη που εχει σχισμενο τενοντα.
Καμμια φυλλαδα δεν το αναφερει ενω ειναι πανευκολο να τα βρης.Η δε ομαδα ειναι αποπροσανατολισμενη ασχολουμενη με πιθανοτητα ερχομου του Gerard.
Αν τυχον τον παρουμε και ξαφνικα ανακαλυψουμε οτι δεν βγαζει πανω απο 30 λεπτα θα γινη ΧΑΜΟΣ.Αλλα συγχωροχαρτια δεν εχει σε ζητηματα παικτων.Καλλιτερα πιτσιρικαδες και αγνωστους παρα μεγαλους παικτες που δεν μπορουν πλεον να παιξουν λογω τραυματισμου.Καλλιτερα να ητανε σπασιμο παρα σχισιμο τενοντα.

όπα ρε θα γίνει χαμός αν μια επιλογή παίκτη δεν είναι καλή ;
Άλλα συγχωροχάρτια ;
Εννοείς επειδή δεν βγήκε ο Κνολ και ο Σάλμον ;
Έχεις ξαναφέρει παίκτες που έπαιζαν βασικοί στην Ολλανδία ;
Άμα είναι να γίνει μπάχαλο αν δε βγει μια μεταγραφή, να κάνουν εμένα κι εσένα τεχνικό διευθυντή....

Offline Matador

• Αλλαγή
όμως θα κάνω πράξη την υπόσχεσή μου .ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις αυτόν που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μας βγάλει από τα σκατά στα οποία είμαστε βυθισμένοι.Και όποιος λέει εμένα ή άλλα αδέρφια ζαγορόσκυλα είναι τουλάχιστον αστείος και δεν έχει ούτε συναίσθηση της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η ομάδα όταν ανέλαβε ο Σκύλος ούτε καταλαβαίνει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.Μαζί σε όλες τις κινήσεις του Σκύλου είναι σάρκα από τις σάρκες μας.Ας ξυπνήσουν επιτέλους κάποιοι.

Ας το διαβασουμε μερικες φορες μηπως το εμπεδωσουμε.

Αυτη την υποσχεση εδωσα και εγω στον εαυτο μου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
entaxi, orismenoi perimenoun pws me 300 kai 500.000 euro perneis paixtarades xwris riska...
Opoion kai na ferei o PAOK tha exei megalo risko giati ta lefta einai liga. An deiname kai emeis 1,5 -2 -3 ek tote to risko tha itan poly mikrotero, alla ti na kanoume pou psonizoume me ta ligosta fragka pou exoume?... O skylos ftaiei kai giauto?? Ti na sou kanei dld... Pote den sou bgainoun oles oi metagrafes, se kamia omada, osa fragka kai na dwseis.

Thomas, bravo giauto pou eipes.  ;)

makptol

• Guest
Αυτη την υποσχεση εδωσα και εγω στον εαυτο μου!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ....ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....Ο ΖΑΓΟΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ
ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.......ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΛΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΤΟ....ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
loipon gia na to teleiwnoyme mia kai kalh o diego-4 ki o thomas ta eipane ola
sta @@ moy ki an paroyme paiktes poy exoyn ena podi,sta @@ moy ki an paizoyme me thn b omada
emena ayto poy me endiaferei to ka8e savvatokyriako einai pws 8a vre8w sto ghpedo poy paizei o PAOK
kai telos ayto me ton axilleio tenonta to tsampoynaei opoy vre8ei ki opoy sta8ei o raptopoylos.
an ayto den einai anaparagwgh radiofwnatzhdwn ti skata einai?mpainei o allos mesa se ena forum
poy milane atoma apo olon ton kosmo.re aderfe me rwtas emena an me noiazei ti leei to radiofwno sth salonikh?
s'ayto to forum oyte toys salonikioys den toys noiazei...
eseis poy ste opadoi toy karafloy epeidh akoysate oti 8ar8ei enas paikths poy nai ontws eixe provlhma traymatismoy
poy nai ontws einai paroplismenos kai exei ptwtikh tash sthn kariera toy nomizete oti ston PAOK einai akoma o goymenos
h mallon 8a 8elate na einai akoma o goymenos.an oi tesseris an8rwpoi poy exoyn paiksei mpala kai einai sthn dioikhsh
krinoyn ayth thn metagrafh oti prepei na ginei kai apo iatrikhs apopsews tote 8a ginei.kai perimente
to prwto la8os kontrol kai thn prwth la8os pasa na parete thl ston rap kai ston ka8e malaka
gia na peite ta lega egw.kai mhn ksexasete na toys dwsete kana eyro sta mynhmata.kai meta me ton gay na treksete na parete eishthrio
ainte syffyliasthka...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Afiste pou an den itan o skilos kai o bryzas den tha erxontousan oute autoi pou irthan ta xristougenna kai autoi pou tha erthoun to kalokairi.. (Sta @@ mas kai auto gia pollous.....)
160.000 stoixise o gavrancic re... Tha sou ton eferne kaneis allos me tosa?? edw o sicabala stoixise 2 miria, ti na leme twra.
Min eimaste axaristoi magkes.. Exei megali simasia auto. Oi anthropoi kanoun oti kalitero mporoun. Kai ektos apo auto, kseroune kai perisoteri mpala apo oso oloi emeis mazi, ara kati parapanw kseroun gia tis epiloges tous. As tous exoume empistosini..

yg. 117 selides pdf.... Auto den einai megali metagrafi?
« Last Edit: June 09, 2008, 21:05:25 by king »

zagorakis

• Guest
pados sto contra leei oti xalase tou amidikou logou oikonomikes apaitiseis pou eixe o paixtis. den xero kata poso isxioun apo to sigkekrimeno site ta legomena pou grafei. telos padon pame gia ala. sta paparia mas kiolas opoios thelei as erthei.

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
re paidia pws paei ekeino to sofo rhto?
oudeis pio axaristos tou evergerh8entos? (dior8wste kapoios)
sorry gia to off topic alla ayto mou hr8e sto myalo otan diavasa merika mhnymata.

chiltsid

• Guest
pados sto contra leei oti xalase tou amidikou logou oikonomikes apaitiseis pou eixe o paixtis. den xero kata poso isxioun apo to sigkekrimeno site ta legomena pou grafei. telos padon pame gia ala. sta paparia mas kiolas opoios thelei as erthei.
file zagoraki,opos eipan prin kati meres pos sta epomena 24ora erxete kai exei kleisi eidi,etsi lene tora pos xalase,diladi oti theloun grafoun,giati den kseroun ti tous ginetai.
den exoun idea ti paizei me tis metagrafes kai etsi kopanan oti tous katebei sto myalo.

oso gia ton gerard,nai o paiktis eixe sobaro travmatismo ston axileo tenonta,gia avto ton logo tha ypograpsei meta tis iatrikes exetaseis kai den exei ypograpsei akoma.episis meta ton thanato tou aderfou tou eixe sobaro psyhologiko problima,alla avto edeikse na to ksepernaei perysi stin ispania.

paidia iremiste,min katafevgete sta mme epidi den kseroume ti paizetai stis metagrafes,kante ypomoni(oso dyskolo kai na einai)agoraste to diarkeias sas,tis metoxoules sas kai krinete tous paiktes,basi tin eikona pou tha deiksoun mesa sto gipedo kai oxi apo ta statistika,to parelthon tous kai tin kathe lakamia pou leei o kathe dimosioblaxos.