Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 154117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Otan den paizeis oute uefa kai eisai kai 9tos ti perimeneis na erthei stin omada sou?
Simfwnw apolyta me ton Diego.

LFPADRAM

• Guest
kapsoulis :''Αν τυχον τον παρουμε και ξαφνικα ανακαλυψουμε οτι δεν βγαζει πανω απο 30 λεπτα θα γινη ΧΑΜΟΣ.Αλλα συγχωροχαρτια δεν εχει σε ζητηματα παικτων.Καλλιτερα πιτσιρικαδες και αγνωστους παρα μεγαλους παικτες που δεν μπορουν πλεον να παιξουν λογω τραυματισμου.Καλλιτερα να ητανε σπασιμο παρα σχισιμο τενοντα''.

Σιγουρα αυτα που λες δεν θα μπορουσαν να τα σκεφτουν ουτε ο Ζαγορακης ουτε ο Βρυζας με τον Γεωργιαδη αλλα ουτε και φυσικα το ιατρικο team που οποιον και να του φερουν δινει το οκ οτι ειναι υγιης( γιαυτο τους πληρωνουν τους γιατρους στον ΠΑΟΚ αλλωστε).

fatal_invasion

• Guest
Γεια πές μου εσύ ρε φίλε fatal_invasion.
Απο την μία δεν κάνουμε μεταγραφές , βγαίνουν όλοι και κράζουν ,"κάνε μεταγραφές , πάρε τον έναν , πάρε τον άλλον,βαρεθήκαμε τους άμπαλους μπλα ,μπλα , μπλα"  απο την άλλη κάνουμε μεταγραφές τους γβάζουμε όλους κουτσάλογα."Ποιός Conceicao τώρα , αυτός ήρθε για την σύνταξη.." .Δηλαδή στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ένας μεγάλος ποδοσφαιρίστης εάν δεν είναι κουτσάλογο.Ο Conceicao είναι κουτσάλογο , ο Gerard είναι κουτσάλογο , ο Kaka να έρθει κουτσάλογο θα γίνει και αυτός....Τι μαλακία και τι αχαριστία είναι αυτή που δέρνει ορισμένους δεν μπορώ να καταλάβω...Κάποτε τέτοιας κλάσης παίκτες μόνο στα όνειρα μας τους βλέπαμε και ούτε έξω απο την Τούμπα δεν περνούσαν , τώρα που μπορούμε και τους φέρνουμε τους κατατάσουμε στα κουτσάλογα...
Ρε άντε κάντε κανένα μπάνιο να πούμε και μη μας γυρνάτε τα μυαλά....Ούτε εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε...Πάντα μιά φαγούρα στον κώλο θα την έχετε...ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΑΡΑΣ...

εσύ φίλε μου απάντησες σε αυτά που ρώτησα;;;και σε περίπτωση που ισχύουν αυτά τα 3 τι έχεις να πεις;εγώ πάνω στο ποστ σου δεν σχολιάζω τίποτα.το βρίσκω τελείως άστοχο,ειδικά άμα αυτά τα 3 που αναφέρθηκαν αληθεύουν.

Όταν πήγε ο αμορόσο στο σκουλίκι λέγαμε σακάτης και χίλια 2.όταν πήγε ο ριβάλντο στο σκατόγαυρο και στην κούλα τα ίδια.
Αν έρθει κάποιος σε εμάς τα βλέπουμε τελείως διαφορετικά.

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

υγ:μιλάω πάντα σε περίπτωση που ισχύουν τα 3.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
sizitate xwris na iparxei vasi
-kanena gerard den pirame oso kalo paixtis kai na einai pou einai
-kanenas gerard den perase apo iatrikes eksetaseis
-kanenas den tha mathei (an telika autos o paixtis ipograpsei) an tha exei orous pou tha diasfalizoun tin omada apo traumatismous i an tha ton asfalisei gia na kanei aposvesi se tixon traumatismous

ki emena m'aresei i apopsi peri fthinwn pitsirikadwn talentwn me eukairies pou oikonomika den se rixnoun eksw alla kapoia stigmi prepei o PAOK na megalwsei

Diego-4

• Guest
Edit Δικέφαλος: Είπαμε όχι ειρωνεία προς άλλα μέλη

Ειρωνεία προς μέλος
« Last Edit: June 09, 2008, 15:18:55 by ÄéêÝöáëïò »

makptol

• Guest
Edit Δικέφαλος: Είπαμε όχι ειρωνεία προς άλλα μέλη
 Ειρωνεία προς μέλος
« Last Edit: June 09, 2008, 15:21:42 by ÄéêÝöáëïò »

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
an exei provlima ston axileio tenonta, stis iatrikes exetaseis tha fanei
ola t'alla einai prosopikes empatheies kai komplexismos
an exei provlima kai ipograpsei simvolaio, vges kai kraxe re
an exei provlima kai den ipograpsei, pali tha kraxeis giati etsi emathes
an den exei provlima kai den ipograpsei giati h ginaika tou den goustarei, pali tha kraxeis giati etsi emathes
an den exei provlima, kai ipograpsei tote ola okeik, oloi kaloi, oloi theoi, oloi gamatoi

travateme kai as klaio eiste merikoi
 Warned by Δικέφαλος: Δεν χαρακτηρίζουμε άλλα μέλη
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

zagorakis

• Guest
Έκλεισε αμυντικό, ακολουθούν και άλλοι...

Διεθνή αμυντικό και πολύ γνωστό όνομα αναφέρουν οι πληροφορίες ότι έκλεισε ο ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα άμεσα αναμένονται και οι υπογραφές.

Μέχρι τώρα ο "δικέφαλος" έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Αναστασάκου και Χαλκιά και τις επόμενες μέρες πιθανότατα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας (και 20 μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας), ίσως ανακοινωθούν μέχρι και έξι μεταγραφές!Πρόκειται για έναν Ισπανό (Ζεράρδ), δύο Ιταλούς και τους τρεις "Πορτογάλους".

Ο Ζήσης Βρύζας συνεχίζει τις επαφές με την Ιταλία για δύο παίκτες από το Καμπιονάτο οι οποίοι βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία με τον αμυντικό να έχει προτεραιότητα. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Ιταλία προκειμένου να βρει τη χρυσή τομή στις οικονομικές απαιτήσεις των παικτών ώστε να αποδεχτούν την πρόταση του δικεφάλου.

Από την άλλη, ο Σάντος προσπαθεί να βρει λύση για το δανεισμό των Αντράντε, Κάζμιερτσακ και Βιερίνια από την Πόρτο. Ο ΠΑΟΚ αναμένει ένα μήνα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους τρεις δανεικούς από την Πόρτο, θα περιμένει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας και όχι παραπάνω. Ανάλογα με τις εξελίξεις θα δρομολογηθούν και οι επόμενες κινήσεις.

Ο Λόπεζ Ζεράρδ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει πρόβλημα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=151913

Offline sabbath

• Αλλαγή
    μίζερος -η -ο [mízeros] Ε5:

* που χαρακτηρίζεται από μιζέρια1, από φτώχεια και κακομοιριά:
          o Μίζερη ζωή / εμφάνιση.
          o α. (για πρόσ. ) που τίποτα δεν του αρέσει, που από τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος:
                + Μίζερο παιδί, κανένα φαγητό δεν του αρέσει.
                + Είναι μίζερος, πουθενά δεν περνάει καλά.
                + || (ως ουσ. ):
                      # Δεν τους πάω τους μίζερους και τους ιδιότροπους.
          o β. (σπάν., για πργ. ) που είναι ελλιπής ή ανεπαρκής από άποψη ποιότητας ή και ποσότητας:
                + Μίζερο φαγηγό.
                + Μίζερος μισθός.

* ⃞ μίζερα ΕΠΙΡΡ.

[ιταλ. misero -ς]

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BC%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82&dq=
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
 Δεν... ξεπουλάει

Αδιάλλακτη στην τακτική της εμφανίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να συζητήσει με κάτω από 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Χρήστου Μελίσση. Η αρχή έγινε με τον Ντάνι Φερνάντες, για τον οποίο είχε γίνει αρχικά πρόταση στις 500 χιλ. ευρώ από την Μπόχουμ, αλλά τελικά πουλήθηκε έναντι 1,1 εκατ. ευρώ. Στη θέση του Πορτογάλου αποκτήθηκε ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος αποτελεί αξιόπιστή επιλογή για τον Φερνάντο Σάντος. Κάτι παρόμοιο αναμένεται να γίνει και με τις περιπτώσεις των δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Εκείνος που ενδιαφέρεται για την απόκτησή τους φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πριν από ένα μήνα είχε καταθέσει πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά είχε απορριφθεί. Εκτός των χρημάτων που αξιώνουν οι Θεσσαλονικείς θα τεθούν επί τάπητος και τα έμψυχα ανταλλάγματα, τα οποία θα επιλέξει με προσοχή η διοίκηση.

Περιμένει τον αμυντικό

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στον αμυντικό που θα ενισχύσει τα μετόπισθεν. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος παίκτης δεν ήρθε ακόμα σε συμφωνία με τον σύλλογο, αφού του παρουσιάστηκε κάτι απρόοπτο. Οι διοικούντες δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι μέσα στο επόμενο διήμερο θα μπορέσει να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά». Να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν εναλλακτικές λύσεις.

Πίεση στην Πόρτο

Την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της UEFA στην έφεση που κατέθεσε για τον αποκλεισμό της από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα περιμένει η διοίκηση της Πόρτο για να προχωρήσει στις κινήσεις των παραχωρήσεων. Τα πράγματα, όμως, έχουν καθυστερήσει πολύ για τον ΠΑΟΚ και ο Σάντος μαζί με τον Βρύζα θα πιέσουν τους ανθρώπους της πορτογαλικής ομάδας για να υπάρξει σύντομα οριστική κατάληξη στο συγκεκριμένο θέμα.

http://www.sport-fm.gr/article/134001

makptol

• Guest
"PAOKCURE
Articles Team
Δικέφαλε Τρελαίνομαι

Αποσυνδεδεμένος

Φύλο:

Τι είσαι για μένα... κανείς δεν ξέρει

Απ: To επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ www.paokfc.gr (πρώην paok-hellas.gr) και το forum
« Απάντηση #122 στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 13:40:30 » Παράθεση 

--------------------------------------------------------------------------------
Ανφέρθηκε και στο topic του Σάντος, από κάποια παιδιά, αλλά θέλω να του δώσουμε ξεχωριστή σημασία.

Το paokfc έχει forum όπου έχουν κάνει κατάληψη λογιών λογιών σκουλήκια, ξερόλες, εχθροί του Ζαγοράκη κτλ που γράφουν εμετικά πράγματα για το μοντέλο του άρη, για τον μυρωδιά Σάντος, για μίζες Ζαγοράκη με τον μάνατζερ Κοκορόγιαννη, για γούμενους και μπατατούδηδες και δεν συμμαζεύεται.
Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε ένα ντου να στρώσουν λίγο τα πράγματα, γιατί εκεί μέσα μπαίνει πολύς κόσμος και δεν πρέπει ν' αφήνουμε τίποτα αναπάντητο, που πάει να σπάσει τη γροθιά που έχει γίνει ο ΠΑΟΚ.
Όπως κάνουμε και με τους δημοσιοβλάκες που γράφουν κατά του ΠΑΟΚ έτσι πρέπει και μ' αυτούς.
Άντε ρε παιδιά ένα ντου. "

Για να μην ξεχναμε τι κυκλοφορουσε εκει .....και ειναι επιτυχια και του paokworld που εκλεισε.....

Edit Δικέφαλος:
Φίλε makptol,
εκτός του ότι είσαι εντελώς off-topic, κι επειδή το ποστ σου στοχεύει σε συγκεκριμένο μέλος, θυμίζω ότι στο PAOKWORLD δεν κρίνουμε τα μέλη βάσει του τί γράφανε ΑΛΛΟΥ αλλά βάσει του τί γράφουνε ΕΔΩ.
Σε παρακαλώ να σταματήσει αυτή η "κόντρα" τώρα, δεν έχει νόημα.
« Last Edit: June 09, 2008, 15:37:42 by ÄéêÝöáëïò »

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Επειδή είμαι φανατικός του Αστερίξ, θέλω να σας θυμίσω το φοβερό επισόδειο "Η Διχόνεια"..... θυμάστε τον κοντό, το ζηζάνιο που τους έβαλε και τρωγόταν μεταξύ τους..... ε τα ίδια έχουμε και εδώ.... NO PASARAN ρε!
PAOK is a Social Movement!

Offline Suicidal

• Βασικός
YEEEEEEAH re man, YEEEEEAH re papritsa, to kalytero asterix olwn twn epoxwn h dixoneia......

TULIUS DESTRUCTIVUS  ;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Diego-4

• Guest
Γεια πές μου εσύ ρε φίλε fatal_invasion.
Απο την μία δεν κάνουμε μεταγραφές , βγαίνουν όλοι και κράζουν ,"κάνε μεταγραφές , πάρε τον έναν , πάρε τον άλλον,βαρεθήκαμε τους άμπαλους μπλα ,μπλα , μπλα"  απο την άλλη κάνουμε μεταγραφές τους γβάζουμε όλους κουτσάλογα."Ποιός Conceicao τώρα , αυτός ήρθε για την σύνταξη.." .Δηλαδή στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ένας μεγάλος ποδοσφαιρίστης εάν δεν είναι κουτσάλογο.Ο Conceicao είναι κουτσάλογο , ο Gerard είναι κουτσάλογο , ο Kaka να έρθει κουτσάλογο θα γίνει και αυτός....Τι μαλακία και τι αχαριστία είναι αυτή που δέρνει ορισμένους δεν μπορώ να καταλάβω...Κάποτε τέτοιας κλάσης παίκτες μόνο στα όνειρα μας τους βλέπαμε και ούτε έξω απο την Τούμπα δεν περνούσαν , τώρα που μπορούμε και τους φέρνουμε τους κατατάσουμε στα κουτσάλογα...
Ρε άντε κάντε κανένα μπάνιο να πούμε και μη μας γυρνάτε τα μυαλά....Ούτε εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε...Πάντα μιά φαγούρα στον κώλο θα την έχετε...ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΑΡΑΣ...

εσύ φίλε μου απάντησες σε αυτά που ρώτησα;;;και σε περίπτωση που ισχύουν αυτά τα 3 τι έχεις να πεις;εγώ πάνω στο ποστ σου δεν σχολιάζω τίποτα.το βρίσκω τελείως άστοχο,ειδικά άμα αυτά τα 3 που αναφέρθηκαν αληθεύουν.

Όταν πήγε ο αμορόσο στο σκουλίκι λέγαμε σακάτης και χίλια 2.όταν πήγε ο ριβάλντο στο σκατόγαυρο και στην κούλα τα ίδια.
Αν έρθει κάποιος σε εμάς τα βλέπουμε τελείως διαφορετικά.

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

υγ:μιλάω πάντα σε περίπτωση που ισχύουν τα 3.

Φιλε μου fatal_invasion εγώ τον ΠΑΟΚ τον βλέπω απο άλλο πρισμα. Προσωπικά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με το ποιος θα έρθει στον ΠΑΟΚ , πώς λένε την μαμά του και κάθε πότε κατουράει..Ούτε θα κάτσω να υποδείξω σε κανέναν τίποτα.Πιστέυω πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλεία και με την τωρινή  διοικηση είναι άξιοι εμπιστοσύνης.Εγώ πείρα το διαρκείας μου , και είμαι έτοιμος να βγάλω πάλι το λαρίγγι μου βρέξει - χιονίσει , είτε ο Gerard είναι κουτσός είτε έιναι τυφλός, είτε ο ΠΑΟΚ δεν κάνει καμία μεταγραφή είτε κάνει 100 μεταγραφες.Και βέβαια  σαν και εμένα είναι άλλοι χιλιάδες..Αυτή είναι η δουλεία μου ή καλύτερα το χρέως μου..Για μένα αυτό είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό υπηρετώ τόσα χρόνια.Απο εκεί και στο εξείς δεν με νοιάζει τίποτα...Εάν θέλεις εσύ κάτσε ασχολήσου με το οτιδήποτε , με την κάθε μαλακία που θα ακούσεις τριγύρω..Ούτως η άλλος εσύ θα γκρινιάξεις πάλι στην στραβή , εσύ θα πείς άμπαλο τον Μπαλάφα , εσύ θα ζητήσεις μεταγραφές , εσύ θα βγάλεις κουτσάλογο τον Maradona , εσύ θα διώξεις και θα φέρεις τον προπονητή.Εγώ κάνω τουμπεκί και σε ανέχομαι απλά ....

Υ.Γ. Το "εσυ" μη το πάρεις προσωπικά.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Επειδή είμαι φανατικός του Αστερίξ, θέλω να σας θυμίσω το φοβερό επισόδειο "Η Διχόνεια"..... θυμάστε τον κοντό, το ζηζάνιο που τους έβαλε και τρωγόταν μεταξύ τους..... ε τα ίδια έχουμε και εδώ.... NO PASARAN ρε!

http://www.asterix-international.de/asterix/15.shtml
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Πόσο μοιάζουμε με το γαλατικό χωριό ρε πστ μου....

1) όταν σκάνε μύτη η ρωμαίοι (αλλόθρησκοι) γίνεται της κολάσεως
2) όταν δεν έχουμε ρωμαίους πλακωνόμαστε μεταξύ μας (-είπες ότι τα ψάρια μου είναι μπαγιάτικα? -ναι το είπα!)
3) πάντα κάνουμε τσιμπούσι (γυρόπιτα και μαλαματίνες)
4) συνέχεια κάνουμε εκδρομές (στην κορσική, στους βέλγους, στην ισπανία, στην κλεοπάτρα κλπ κλπ)
5) πάντα την πληρώνουν οι πειρατές (αλλόθρησκοι χαμηλής νοημοσύνης και δυναμικότητας) άμα τους πετύχουμε στο δρόμο
6) το χωριό μας (τούμπα) είναι άπαρτο κάστρο και το θέλουν οι αλλόθρησκοι

άμα καθίσω και γράφω θα νυχτώσουμε..... o tempora o mores..... μπλουμ, μπλουμ, μπλουμ.....
« Last Edit: June 09, 2008, 16:04:52 by papritsa »
PAOK is a Social Movement!

Diego-4

• Guest
    μίζερος -η -ο [mízeros] Ε5:

* που χαρακτηρίζεται από μιζέρια1, από φτώχεια και κακομοιριά:
          o Μίζερη ζωή / εμφάνιση.
          o α. (για πρόσ. ) που τίποτα δεν του αρέσει, που από τίποτα δεν είναι ευχαριστημένος:
                + Μίζερο παιδί, κανένα φαγητό δεν του αρέσει.
                + Είναι μίζερος, πουθενά δεν περνάει καλά.
                + || (ως ουσ. ):
                      # Δεν τους πάω τους μίζερους και τους ιδιότροπους.
          o β. (σπάν., για πργ. ) που είναι ελλιπής ή ανεπαρκής από άποψη ποιότητας ή και ποσότητας:
                + Μίζερο φαγηγό.
                + Μίζερος μισθός.

* ⃞ μίζερα ΕΠΙΡΡ.

[ιταλ. misero -ς]

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BC%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82&dq=

Offline Suicidal

• Βασικός
Tullius destructivus opws leme ---> aspondylus akypellus  ;D

h' gia na piasoume kai to pneyma tou topic   
achilius kopsotenontus   

YG: eyxaristw ton aderfo S. gia thn paraxwrhsh twn dikaiwmatwn....
      you know who you are  ;) , den krati8ika....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

zagorakis7

• Guest
mpori na leme oti oi filades den exun ti na grapsun kgrafun olo ta idia ala den exume k8ema na asxoli8ume k sto topic ton metagrarfon grafume gia ton asterix,fasi exume :D

MetroStar

• Guest
otan μπαινει στο φορουμ δεν λεει ουτε καλημερα και στο πρωτο του μυνημα λεει οτι λεει  τουλαχιστον θα υποψιαστεις οτι αλλο νταλκα βαραει ο τυπος..... ;) και αυτος ο νταλκας του σιγουρα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ...
σαν τον μετροσταρ που λεει οτι σε αλλο φορουμ για πλακα ελεγε οτι ειναι βαζελος ε και δω για πλακα
μπορει να λεει οτι ειναι ΠΑΟΚ.....

Κάποιοι δεν παμε καθολου καλα εδω μεσα. Να βγαλουμε και ενα ΠΑΟΚτσόμετρο μήπως? Νταξει ρε παιδια εσείς είστε οι ΠΑΟΚΤΣΑΡΑΔΕΣ και όσοι τολμούν να μιλήσουν η να πουν κατι που δεν αρεσει στα βουλωμενα αυτια σας ειναι σκουλικι,γαυρος βαζελος χανουμι. Ετσι. Ετσι ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΣΑΤΕ το φορουμ.