Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 153507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Kapsoulis, eisai gia ton PAOK kapsouris? Kai den antekses kai mphkes kai se forum opadwn tou. Stop erping.

Oso gia ton Veron, as kanei o,ti 8elei to xanoumaki. O PAOK exei ton prwto kai teleutaio logo. Ta tria mas 8a paroune.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Για τον Lepez Segu Gerard.
1) επαιξε σε 18 ματς στα περισοτερα εμπαινε αλλαγη στο 65 λεπτο.
2) Ενω ειχε αλλο ενα χρονο συμβολαιο η Ουελβα τον αφησε ελευθερο.
3)Ο τραυματισμος του ητανε σχισιμο αχιλειου τενοντα.

Οχι αλλες παπαριες για Gerard.

εμεις αυτον τον παικτη τον γουσταρουμε στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας...οι υπολοιποι ας μην τον παρουν στις δικες τους ομαδες ;)

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **

ti kapsoura mporei na  travas me ton PAOK re erpeto?
ta kouvadakia sou kai sth papanastasiou!!!
Niente incontri....Solo scontri

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Βαζελακια σιχαμερα καντε ονειρα θερινης νυκτος...Λαζαρος με 2,5-3 μυρια κ πολυ σας ειναι...

Λοιπον παιδες να ετοιμαζομαστε για το εκαβ προβλεπω να σκανε 5-6 ανακοινωσεις μαζεμενες κ να μας περνουν με το φορειο...

Αντε μωρη ομαδαααααααα!
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

perimene na deis exei k sinexeia skouliki tha liosete

makptol

• Guest

σε παρακαλω πες μας για τον αφροζο τον παικταρα δεν θα παρετε χιλιαδες διαρκειας και φετος ( ;D) για τον παικταρα......ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ Ο GERARD ΚOIΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΒΑΛΤΕ
ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΈΛΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.... ;D

bagos1

• Guest
eida simera ta eksofila ton efimeridon mas poso mou aresei pou h kanoula ton eidiseon exei kleisei. den exoune ti na grapsoune kai olo ta idia grafoune mexri kai 8ema veron anakalipse o grigoriadis sta spor kai leei pos o veron 8elei paok oust re

Offline Suicidal

• Βασικός
Ante paidia elei3e me ton kapsouli. 8a di3ei h synexeia. ws tote.....

Μεταγραφική περίοδος 2008 - 2009
οι πραγματικές θα ανακοινωθούν
απο το site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν γίνουν

yg: kalos hr8es re 8hrio zagorakis7  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline zouvalos

• Αλλαγή
laou laou na pane na gamithoun kai o vazelakos kaioles oi poustroefimerides tin gamimenoathinas.....

ama theloun na paroun ton mellisi kai ton cristodoulopoulo na skasoun 18 miria sto Teo na kanei kai tin auksisi kai na katharisoume....ta 1 2 3 i kai 4 miria na ta valoun ston pato tous ....... i na ta proteinoun gia paiktes tou xanomiou kai tou gay.....tha thela na kserw giati den kanoun protaseis stin athina kai olo vlepoun Thessaloniki....na pa na gamithoun.........ousssssssssssst apo dw vrwmiarides.........

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Diego-4

• Guest

οπαδέ της φάπας  , βγάλε χολή.... Η μεγαλύτερη γκαύλα δεν είναι όμως ο Gerard , όσο τα 9 ολοκίτρινα κολόπανα που θα καίγονται ένα, ένα του χρόνου μπροστά στη μάπα σου...Άντε στη φωλιά σου φαποσκουλικο...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πάντως γενικά αυτός ο diego-4 έχει επιχειρήματα!
εεεε? ;D

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
τα καλύτερα επιχειρήματα θα μπορούσα να πω 8)
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

fatal_invasion

• Guest
δεν έχω καταλάβει γιατί σόνι και καλά πρέπει ο καψούλης να είναι βρωμοσκούλικο.
Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτα,αλλά σε περίπτωση που ισχύουν και απλά τα αναφέρει ,πάει να πει ότι είναι σκώλιξ επειδή είναι το πρώτο του ποστ;

Offline blue_eyes

• Βασικός
για το 3ο αφηνω μια μικρη πιθανοτητα γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι τελεια αλλα κατα 90% και τα 3 ισχυουν..

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **

apantise sto proto  post pou ekane esy @fatal_invasion
Niente incontri....Solo scontri

makptol

• Guest
δεν έχω καταλάβει γιατί σόνι και καλά πρέπει ο καψούλης να είναι βρωμοσκούλικο.
Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτα,αλλά σε περίπτωση που ισχύουν και απλά τα αναφέρει ,πάει να πει ότι είναι σκώλιξ επειδή είναι το πρώτο του ποστ;

χωρις να ειμαι 100% σιγουρος(αλλα 90%) αυτο το ονομα kapsoulis το ειδα στο youtube σε βιντεο
του ΠΑΟΚ να απανταει ειρωνικα και να βριζει οπαδους μας και ηταν ρουλης.....
δεν θυμαμε ομως σε ποια βιντεο μπορουμε με καποιο τροπο να βρουμε σχολια του στο youtube ? ειμαι σχεδον σιγουρος οτι υπηρχε ρουλης με αυτο το ονομα....

fatal_invasion

• Guest
ρε φίλε tsikos4 δεν πάμε καλά μέσα σε αυτό το φόρουμ το πιστεύω.

δηλαδή είμαστε παρέα ωραία;και βγαίνουμε έξω για μια μπύρα και σου λέω από δω ο φίλος μου ΠΑΟΚτσής και αυτός.
Και τον ρωτάς φίλε τι άποψη έχεις για τον τζέραρντ.και σου λέει 1,2,3 ας αφήσουμε τις παπαριές.Θα τον βαφτίσεις κατευθείαν σκουλίκι;;;
Δηλαδή ήμαρτων.Την άποψη του είπε.

Και για να στο συμπληρώσω φίλε tsikos4 και όσοι άλλοι κατευθείαν βγάλατε πόρισμα.Αρκεί αυτό που είπε για να καταλάβεις ότι είναι αλλόθρησκος;

makptol

• Guest
otan μπαινει στο φορουμ δεν λεει ουτε καλημερα και στο πρωτο του μυνημα λεει οτι λεει  τουλαχιστον θα υποψιαστεις οτι αλλο νταλκα βαραει ο τυπος..... ;) και αυτος ο νταλκας του σιγουρα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ...
σαν τον μετροσταρ που λεει οτι σε αλλο φορουμ για πλακα ελεγε οτι ειναι βαζελος ε και δω για πλακα
μπορει να λεει οτι ειναι ΠΑΟΚ.....

Diego-4

• Guest
Γεια πές μου εσύ ρε φίλε fatal_invasion.
Απο την μία δεν κάνουμε μεταγραφές , βγαίνουν όλοι και κράζουν ,"κάνε μεταγραφές , πάρε τον έναν , πάρε τον άλλον,βαρεθήκαμε τους άμπαλους μπλα ,μπλα , μπλα"  απο την άλλη κάνουμε μεταγραφές τους γβάζουμε όλους κουτσάλογα."Ποιός Conceicao τώρα , αυτός ήρθε για την σύνταξη.." .Δηλαδή στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ένας μεγάλος ποδοσφαιρίστης εάν δεν είναι κουτσάλογο.Ο Conceicao είναι κουτσάλογο , ο Gerard είναι κουτσάλογο , ο Kaka να έρθει κουτσάλογο θα γίνει και αυτός....Τι μαλακία και τι αχαριστία είναι αυτή που δέρνει ορισμένους δεν μπορώ να καταλάβω...Κάποτε τέτοιας κλάσης παίκτες μόνο στα όνειρα μας τους βλέπαμε και ούτε έξω απο την Τούμπα δεν περνούσαν , τώρα που μπορούμε και τους φέρνουμε τους κατατάσουμε στα κουτσάλογα...
Ρε άντε κάντε κανένα μπάνιο να πούμε και μη μας γυρνάτε τα μυαλά....Ούτε εσείς δεν ξέρετε τι θέλετε...Πάντα μιά φαγούρα στον κώλο θα την έχετε...ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΑΡΑΣ...

kapsoulis

• Guest
Εκανα post στο forum του ΠΑΟΚ με το ιδιο nickname.Αυτα για τους μπατσους που προφανως κοιμουνται ορθιοι και βαφτιζουν σκουλικι οποιον προσπαθει να βρη την αληθεια.Ναι.Για μενα δεν ασχολεισαι με παικτη που εχει σχισμενο τενοντα.
Καμμια φυλλαδα δεν το αναφερει ενω ειναι πανευκολο να τα βρης.Η δε ομαδα ειναι αποπροσανατολισμενη ασχολουμενη με πιθανοτητα ερχομου του Gerard.
Αν τυχον τον παρουμε και ξαφνικα ανακαλυψουμε οτι δεν βγαζει πανω απο 30 λεπτα θα γινη ΧΑΜΟΣ.Αλλα συγχωροχαρτια δεν εχει σε ζητηματα παικτων.Καλλιτερα πιτσιρικαδες και αγνωστους παρα μεγαλους παικτες που δεν μπορουν πλεον να παιξουν λογω τραυματισμου.Καλλιτερα να ητανε σπασιμο παρα σχισιμο τενοντα.