Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Ναι θα παρει ο ρουλης περιπου 100.000 ευρω (4.000 την ημερα) απο χαλκια γιατι μεχρι 30-6-2008 θα ειναι τυπικα
παικτης του  :(

Offline alexisv

• Αλλαγή
alitheuei alla o halkias mehri 30/6 einai tou ari opote allos apozimionete.... 

esi ante na elpizeis na klithei o melissis i o hristodoulopoulos...  :-p
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Argonath4

• Guest
ξερουμε τπτ για τον εμπεντε ρε σεις? περυσι που επαιζε? προπερσι με βαζελο ηταν σχεδον αλανθαστος ολη τη χρονια πολυ μαρεσε..

Proswpika pisteuw pws htan enas apo tous kalyterous termatofylakes pou eida sto ellhniko prwtathlima ta teleutaia xronia kai prepei na einai kai poly kalo paidi... To kase tou den einai toso megalo alla den kserw ti paizei me tis theseis ksenou... Makari na ton paroume pantws estw kai gia back up.

Gia fetos pantws o proipologismos shkwnei aneta mia megalh metagrafh me symvolaio 500-600.000+ euro... twra mporei na einai o Saoundati mporei kai oxi ;)

Y.G. Mia pou leme gia ta kase diaforwn termatofylakwn, as exoume ypopsin pws o Galinovits tou vazelou ananewse fetos me ethsies apodoxes 300.000+ euro.

Argonath4

• Guest
Ναι θα παρει ο ρουλης περιπου 100.000 ευρω (4.000 την ημερα) απο χαλκια γιατι μεχρι 30-6-2008 θα ειναι τυπικα
παικτης του  :(

Analytikes plhrofories gia to olo thema sto parakatw apokoma ;)

http://img357.imageshack.us/img357/2601/diethneis1ap2.jpg

Offline ved

• Αλλαγή
λοιπον ηρθε η ωρα για την μπακαλιστικη αναλυση μου.

βερον 400 για να αγοραστει,
ιταλος 600
πολωνος 300
βραζιλιανος αμυντικος απο πορτο 380
φορ περιοχης 400
αριστερο μπακ 200
χαλκιας 300
εμπεντε 200
δεκαρι μπροστα απο πολωνο βερον 400

γυρω στα 3,2 μυρια για νεα ομαδαρα

κι εχουμε 1,2 απο ντανι
1 μυριο απο συμβολαια που γλιτωσες απο αποδεσμευσεις
900 απο σικα(καλως εχοντων)

πανω κατω εισαι στα ισια σου με ΟΜΑΔΑΡΑ

πες οτι κανει την μεγαλυτερη μαγκια της η διοικηση και πουλαει οικοδομο με 3 μυρια...τοτε ολα αυτα θα ειναι κερδος για να πανε για χρεη σε ιδιωτες.

αν πουμε οτι τα διαρκειας θα ειναι στα ιδια επιπεδα οι χορηγιες θα ειναι σιγουρα καλυτερα απο περυσι κα αν κανεις την παραπανω ομαδα τα εισητηρια ανα αγωνα θα ειναι επισης πολυ καλυτερα.

οποτε δεν βλεπω αν υπαρξουν τα παραπανω δεδομενα λογο για να μην κανουμε καλη ομδα και να βγουμε 4οι γιαουεφα.

στοχο που μιλησε κα ο ζαγορ.

δεν ειμαι φοβερος αναλυτης???? παπαδοπουλε ερχομε για βοηθος με 1500 καθαρατον μηνα και θεση εργασιας σε φιλικο περιβαλλον.

δηλαδη διπλα σταμωρα των διαρκειας γιατι ειμαι και αγαπουλης... :inlove:

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
vedder eisai foveros. etsi akrivws skeftomai, an kai poli fovamai oti h pragmatikothta einai elafrws diaforetikh... ksexases na pros8eseis kai ta lefta pou pairnoun oi paixtes pou exoume hdh opws kai ta lefta tou proponith pou den einai kai liga.

p.s. piase 2 kila ntomates  ;D

Offline dave

• Αλλαγή
vedder μακαρι να ταν ετσι αλλα η διοικηση εχει πει για αυξηση μπατζετ 20 με 30%. περυσι νομιζω ηταν 3.2 εκ? αρα μιλαμε για γυρω στα 4 εκ μπατζετ για φετος αν τηρησουν το σχεδιο τους. με τους υπολογισμους σου βγαινουν πανω απο 5...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Tωρα ρε παιδια σοβαρα παιζει να παρουμε τον χαλκια?δεν λεω καλος τερματοφυλακας αν και οταν πειεζετε τα τρωει ανετα αλλα θα μας την λενε τα βρωμοερπετα ασε που νομιζω οτι ειναι και ο ιδιος πεταμενος σκουλικαντερας.εκτος κ αν κανω λαθος

Offline ved

• Αλλαγή
οχι ρε παιδια εγω εβαλα σε σχεση με το περσινο μπατζετ(που πανω κατω βγηκε)τα εξτρα εσοδα,,,κι αυτα ειναι ντανι 1,2, οικοδομος οσο παει, σικαμπαλα, και 1 μυριο απο συμβολαια που γλιτωσαμε απο παικτες που διωξαμε και περυσι τους πληρωναμε.

και μετα εβαλα τα συμβολαια των νεων παικτων,,,υψηλα βεβαια αλλα και με την προυποθεση οτι περα του βερον δεν θα πληρωσουμε αλλη ομαδα.

στο μονο που δεν ξερω ειναι μην σκασουν νεα χρεη σαν κατι τιμολογια που σκανε κατα καιρους απο εποχη γουμενου και φυσικα

τον μεγαλο βραχνα με τα χρεη στο δημοσιο... που κατεμε δεν πρεπει να πληρωσουμε ουτε ενα ευρω παραπανω. εκει θαειναι η μεγαλη μαχη.

αν θελουμε ομαδαρα σαν αυτη που εγραψα θα πρεπει να δωσουμε αυτη την μαχη μαζι με την διοικηση,,,αλλιως σκορδα στο ουεφα μαγκες.

βαλτε τελος οτι την χορηγια της δεπα θα την εχουμε ολοκληρη και τηλεοπτικα λιγο καλυτερα. και αν ανεβει το μπατζετ 20% μπορουμε και καλυτερα αποτι εγραψα.

οποτε κρατηστε τα εξης

1) χρεη στο δημοσιο

2) στηριξη με διαρκειας

3) οικοδομος

4) υποθεση σικαμπαλα

αυτα ειναι τα κλειδια για ομαδαρα.

Offline agraf

• Αλλαγή

δεν ειμαι φοβερος αναλυτης???? παπαδοπουλε ερχομε για βοηθος με 1500 καθαρατον μηνα και θεση εργασιας σε φιλικο περιβαλλον.

δηλαδη διπλα σταμωρα των διαρκειας γιατι ειμαι και αγαπουλης... :inlove:

Vedder, με τις ικανότητες που διακρίνω σε βλέπω χαλαρά account assistant executive finance director. Εμένα που είμαι φίλος σου θα με βολέψεις δίπλα στην Σία την ξανθούλα στην καταγραφή στοιχείων, πολλά ζητάω?

Φαγωθήκαμε με τον Χαλκιά, μια χαρά είναι για την φάση στην οποία είμαστε τώρα. Το παρακάνουμε με την κριτική εναντίον του, είναι ο 2ος τερματοφύλακας της Εθνικής.

Offline ved

• Αλλαγή
και τελικα θε λω να καταληξω οτι ισως θα πρεπει η  διοικηση να τραβηξει το σκοινι μεχρι τελους και να ρισκαρει.

δηλαδη να ρισκαρει να δωσει φραγκα να κανει ομαδαρα και πανω στον ενθουσιασμο πανω στον χαμο με 30,000 να παραλοιρουν καθε κυριακη στην τουμπα και ολη την χωρα να τα εχει παιξει μαζι μας ... τοτε καποια στιγμη πανω στην αποκορυφωση να πει και η διοικηση εκμεταλευομενη την δυναμικη...κυριοι δεν πληρωνουμε φραγκο για χρεη στο δημοσιο,,,δε μπορουμε δεν θελουμε πατε παρτε τα απο τον γουμενο κοψτε το λαιμο σας καντε οτι νομιζετε αν θελετε ριξτε μας.

τοτε θα μπορει να το πει ποιο ευκολα μαγκες.

ενω αν εχεις μια μετρια ομαδα 8η στην βαθμολογια με μιζερια με γκρινια με γηπεδο μισογεματο, τον κοσμο να διχαζεται για σαρδελες και σαντος και γκρινια τοτε δεν εχεις την δυναμικη να το πεις.και επειδη δεν θα το πεις η μιζερια και η μετριοτητα θα διαιωνιζεται.

γνωμη μου.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
kai που ειναι 2 τερματοφυλακας της εθνικης τι παει να πει?και ο νικοπολιδης ειναι πρωτος.μηπως ηθελες να παρουμε αυτον τον κωλογαυρο?το θεμα ειναι οτι μαζευουμε οτι σκουπιδι περισσευει και ειδικα απο το ερπετο?δεν εχω προβλημα να παρουμε οποιονδηποτε αλλον αλλα οχι και το βρωμοσκουλικο που οταν εφαγε τα 6 απο την μπαγερν ζητουσε συγνωμη απο τον κοσμο και καλα στεναχωρεμενος.και οταν εφαγε και τα 3 απο εμας ετζουζε ο κωλος του μια εβδομαδα.ο παοκ πανω απο ολα ρεεεε εκει που φτηνουμε δεν γλυφουμε.αντε καζουρα που θα φαμε απο τα καταραμενα απο τον θεο σκουλικια.εγω αυτο σκεφτομαι και τι να τους πεις μετα κ τιποτα

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
den ftaine ta skoulikia pou einai skoulikia
ESEIS ftaite pou asxoleisati me skoulikia

p.s. signomi gia to off topic alla pleon kourase
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
θα ξεχασουν και το κυπελλο θα τα ξεχασουν ολα.αν γινει αυτο θα ασχολουνται με μας συνεχεια

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ

zagorakis

• Guest
MALLON GIA NA TO PAROUN MERIKI XABARI PREPEI NA GRAFTI ARKETES FORES. RE SAS EIPE KANEIS OTI O XALKIAS THA EINAI PROTI EPILOGI? FERNOUME KIALON APO EXOTERIKO. AS OLOKLIROTHOUN I METAGRAFES K TOTE TA XANA LEME AN MAS ARESEI O ENAS K O ALOS. DLD ENA OLOKLIRO KALOKAIRI THA ASXOLOUMASTE AN ERTHEI O XALKIAS STON PAOK ? LETE K DEN EXOUME NA ASXOLITHOUME ME TPT ALO K EXEI GINEI KEDRIKO THEMA. IMARTON. 

Edit Capricorn

Re paidia exoume pei mhn grafete me kefalaia grammata oloklhra post
« Last Edit: May 26, 2008, 19:11:47 by Capricorn »

makptol

• Guest
πολυ αγρια μπηκες χαλαρωσε ....κατ αρχην που ξερεις οτι περισσευε στο σκουλικη ποιος σου το ειπε οι σουπεραδες
? ο χαλικας αλλαξε εκατο ομαδες  που πηγε στο σκουληκι σε ενοχλησε ? τι λογικη ειναι αυτη...
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΖΟΥΡΑ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ
ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΧΑΛΚΙΑ  ;D
ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΡΟΥΛΗ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ? ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.....εμενα με ενδιαφερει να προσφερει τιποτα αλλο
δεν πα να ερθει απο οπου ναναι ....
και τα σκουληκια αρχισαν να μην τον βαζουν τον χαλκια οταν δεν ηθελε να ανεωσει γιατι του ζητησαν μειωση αποδοχων...

apostolos

• Guest
Tωρα ρε παιδια σοβαρα παιζει να παρουμε τον χαλκια?δεν λεω καλος τερματοφυλακας αν και οταν πειεζετε τα τρωει ανετα αλλα θα μας την λενε τα βρωμοερπετα ασε που νομιζω οτι ειναι και ο ιδιος πεταμενος σκουλικαντερας.εκτος κ αν κανω λαθος

Einai PAOKtshs eite to pisteuete eite oxi, na mhn ta ksanaleme...Mas ta lege sthn Athina ta xronia pou epaize vazelo akoma, den nomizw na eixe kana logo na leei psemmata tote...eimai sigouros 100% gia auto pou sas lew...kai pou exw ksanapei oti den paizei kai kana idiaitero rolo, apla mhn ton lete skoulhki dioti polu apla den einai.

makptol

• Guest
θα ξεχασουν και το κυπελλο θα τα ξεχασουν ολα.αν γινει αυτο θα ασχολουνται με μας συνεχεια

ετσι και αλλιως με μας ασχολουνται συνεχεια ....αλλα εμεις πρεπει να ασχολουμαστε με τους πραγματικους
αντιπαλους μας που ειναι το ΠΟΚ....και σε πρωτη φαση με την αεκ που ειναι και η ποιο ευαλωτη απο τους αλλους
............

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
prwton:apo pou ki ws pou skouliki o halkias??
deyteron:an ton pairname apo opoiadhpote allh omada,tha antidrousate?eimaste ki emeis arketa kompleksikoi.epeidh dhladh ta skoulikia den ithelan na dwsoun lefta gia to halkia kai theloun ton kelemen gia ena kserokommato,paei na pei oti emeis den prepei na ton paroume h oti pairnoume ta lima tou skoulikiou.ligh sobarothta.
triton:mhn krinete apo 2 goal pou roufhkse me emas kai alla 4 sth bayern.den exei kanei alla lathi.apla thymitheite hrwikes eksodous ntani.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..