Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 156039 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Για Ρεντερια κ γω χλωμο το βλεπω,παιχτρονι 22 ετων Κολομβιανος περσι στη Γαλλια ειχε 9 γκολ σε 22 ματς. κ ειναι κ διεθνης..
Αντε να δουμε παντως πλησιαζει η στιγμη των πρωτων ανακοινωσεων για οποιο πακτη !
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

zagorakis

• Guest
ego pados auton ton redegia den to xero makari omos na einai paixtaras . fenete telika apo ta dimosieumata pada oti tha paroume epithetiko apo tin porto ite einai o adriano ite o redegia i k kapoios alos. lete na ginei tpt kai na mas dosoun 3 paixtes  ? odos vdomada anakoinoseon tha einai ade na doume.

ive4

• Guest
ο καρπετόπουλος είπε ότι η Τζένοα κάνει φτηνές μεταγραφές. Οπότε αν ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση 1.500.000 τότε δε θα κάνει κόπο καν να κανει πρόταση, αφού δε μπορεί με τίποτα να δώσει παραπάνω.

CLUB LARISA

• Guest
Me αφορμή τα απανωτά posts στο thread Φερνάντεζ κ Χριστοδουλόπουλο, αναρωτιέμαι πραγματικά σε τί συνίσταται αυτή η επιφυλακτικότητα στην πώληση παικτών μας και αντικατάστασή τους με άλλους με ταυτόχρονο "φούσκωμα" στα ταμεία της ΠΑΕ.
Τα τελευταία δύο χρόνια, ουδείς απο τους 2 έπεισε οτι μπορεί να γίνει μέρος της νέας αρχής που εξαγγέλθηκε απο τον σκύλο μας πριν κανα μήνα, ουδείς έγινε στυλοβάτης, ουδείς διασώθηκε....Το σαθρό επιχείρημα οτι στην μέτρια χρονιά πνίγονται όλοι, είναι πέραν για πέραν δικαιολογία στα αδικαιολόγητα.
Ο Π.Α.Ο.Κ. ακόμα και χρονιές που κινδύνευσε στην αφάνεια, είχε παίκτες που λόγω αξίας, έκαναν μπαμ οτι είναι ενα κλικ πάνω απο τους υπόλοιπους....Λίγοι ίσως θα το πιστέψουν, αλλά πέρισυ, στη χειρότερη χρονιά μας μέχρι τη φετινή, υπήρχαν άνθρωποι (αλλόθρησκοι) που έβλεπαν Π.Α.Ο.Κ. μόνο για να χαζέψουν τον Μίετσελ.....Για να μη θυμήσω παλιότερα χρόνια που έβλεπες Ζουμπούλη και τον περνούσες για μουντιαλικό παίκτη.......
Κανεις δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει δίκην προθέσεως τις ..... ορέξεις του σκύλου μας όσον αφορά στο καθαρό οικονομικό σκέλος της αγοραπωλησίας...Είμαι σίγουρος οτι θα πάρουμε το καλύτερο δυνατόν. Είμαι επίσης σίγουρος οτι οι μεταγραφές φέτος, ακόμα και αν αργήσουν, θα είναι κλάσεις ανώτερες των περσινών οι οποιες έγιναν στο πόδι ελέω χρόνου και χωρίς τον τυπάρα στη θέση του τεχνικού διευθυντή που είναι υπεύθυνος για την έλευση του Βερόν...
Οι 2 προαναφερθέντες παίκτες κατ' εμέ, είναι μεν φερελπιδες, παραμένουν δε, μέρος του προβλήματος και της άρρωστης κατάστασης που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας χροοοοονια τώρα.....
Φέτος κ οι 2 είχαν μια θαυμάσια ευκαιρία να βγούν απο τη λάσπη και να κερδίσουν και σε εντυπώσεις, αλλά πιθανόν και μια σούπερ μεταγραφή στην Ευρώπη, αφού κ οι ίδιοι κατά καιρούς εκδήλωσαν τάση φυγής για καλύτερα πρωταθλήματα....Ο μεν  Λάζαρος, που ειλικρινά μου είναι αγαπητός δεν περνούσε την μπάλα απο το δεξί στ αριστερό, ο δε Ντάνι (που η θέση του έχει τη μικρότερη ομαδική δουλειά) ήταν τραγικός...
Ο Π.Α.Ο.Κ. του χρόνου δεν πάει για πρωτάθλημα, έχει ανάγκη Ρ Ε Υ Σ Τ Ο και ε΄΄ιναι χρυσή ευκαιρία να πάρει ό,τι του αναλογεί προκειμένου να βάλει βάσεις για ενα ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ στο οποίο οι παίκτες μπορεί να μην έχουν το ταλέντο σε βάθος χρόνου, μπορεί οι παίκτες να μη βγάζουν τα τσαλιμάκια του Λάζαρου στο χθεσινό ματς της Εθνικής, αλλά θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά, θα είναι του 7 και θα δίνουν το 7 (κ δεν θα είναι του 9 κ θα δίνουν το 4) κ κυριότερα ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ Κ ΘΑ ΤΙΜΑΝΕ τη φανέλα που φοράνε.
Δεν βλέπω κανενα λόγο ανησυχίας whatsoever...   

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Club Larisa εσύ δεν ξέρεις ρε.... :P
τεσπά συμφωνώ....
είμαι με τους απορούντες περί της "αδιαπραγμάτευτης" ικανότητας στα γήπεδα των κκ Χριστοδουλόπουλου και Φερνάντες (και κανα 2-3 χιλιάδες ακόμα παίκτες έλληνων και μη στο ελληνικό πρωτάθλημα). Μακάρι τα παιδιά (και το εύχομαι) να βγάλουν μάτια. Αν είναι και στον ΠΑΟΚ ακόμα καλύτερα! εμένα δε με έχουν πείσει για τίποτα, και για τα λεφτά είμαι πολύ ανοικτός (όπως και η διοίκηση φαντάζομαι) σε προτάσεις!

Ευτυχώς πάντως που υπάρχει και το nova...

shika

• Guest
καλησπέρα.μήπως γνωρίζει κανείς την περίπτωση του Γεωργιάδη απο τις Σέρρες τι γίνεται?αν τον έχουμε κλείσει ή προκειτε να συμβεί κάτι τέτοιο?
είναι πολύ καλός τον είδα πρόσφατα στα Γιαννενά με τον ΠΑΣ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ και μικρός...

Offline blue_eyes

• Βασικός
Me αφορμή τα απανωτά posts στο thread Φερνάντεζ κ Χριστοδουλόπουλο, αναρωτιέμαι πραγματικά σε τί συνίσταται αυτή η επιφυλακτικότητα στην πώληση παικτών μας και αντικατάστασή τους με άλλους με ταυτόχρονο "φούσκωμα" στα ταμεία της ΠΑΕ.
Τα τελευταία δύο χρόνια, ουδείς απο τους 2 έπεισε οτι μπορεί να γίνει μέρος της νέας αρχής που εξαγγέλθηκε απο τον σκύλο μας πριν κανα μήνα, ουδείς έγινε στυλοβάτης, ουδείς διασώθηκε....Το σαθρό επιχείρημα οτι στην μέτρια χρονιά πνίγονται όλοι, είναι πέραν για πέραν δικαιολογία στα αδικαιολόγητα.
Ο Π.Α.Ο.Κ. ακόμα και χρονιές που κινδύνευσε στην αφάνεια, είχε παίκτες που λόγω αξίας, έκαναν μπαμ οτι είναι ενα κλικ πάνω απο τους υπόλοιπους....Λίγοι ίσως θα το πιστέψουν, αλλά πέρισυ, στη χειρότερη χρονιά μας μέχρι τη φετινή, υπήρχαν άνθρωποι (αλλόθρησκοι) που έβλεπαν Π.Α.Ο.Κ. μόνο για να χαζέψουν τον Μίετσελ.....Για να μη θυμήσω παλιότερα χρόνια που έβλεπες Ζουμπούλη και τον περνούσες για μουντιαλικό παίκτη.......
Κανεις δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει δίκην προθέσεως τις ..... ορέξεις του σκύλου μας όσον αφορά στο καθαρό οικονομικό σκέλος της αγοραπωλησίας...Είμαι σίγουρος οτι θα πάρουμε το καλύτερο δυνατόν. Είμαι επίσης σίγουρος οτι οι μεταγραφές φέτος, ακόμα και αν αργήσουν, θα είναι κλάσεις ανώτερες των περσινών οι οποιες έγιναν στο πόδι ελέω χρόνου και χωρίς τον τυπάρα στη θέση του τεχνικού διευθυντή που είναι υπεύθυνος για την έλευση του Βερόν...
Οι 2 προαναφερθέντες παίκτες κατ' εμέ, είναι μεν φερελπιδες, παραμένουν δε, μέρος του προβλήματος και της άρρωστης κατάστασης που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας χροοοοονια τώρα.....
Φέτος κ οι 2 είχαν μια θαυμάσια ευκαιρία να βγούν απο τη λάσπη και να κερδίσουν και σε εντυπώσεις, αλλά πιθανόν και μια σούπερ μεταγραφή στην Ευρώπη, αφού κ οι ίδιοι κατά καιρούς εκδήλωσαν τάση φυγής για καλύτερα πρωταθλήματα....Ο μεν  Λάζαρος, που ειλικρινά μου είναι αγαπητός δεν περνούσε την μπάλα απο το δεξί στ αριστερό, ο δε Ντάνι (που η θέση του έχει τη μικρότερη ομαδική δουλειά) ήταν τραγικός...
Ο Π.Α.Ο.Κ. του χρόνου δεν πάει για πρωτάθλημα, έχει ανάγκη Ρ Ε Υ Σ Τ Ο και ε΄΄ιναι χρυσή ευκαιρία να πάρει ό,τι του αναλογεί προκειμένου να βάλει βάσεις για ενα ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ στο οποίο οι παίκτες μπορεί να μην έχουν το ταλέντο σε βάθος χρόνου, μπορεί οι παίκτες να μη βγάζουν τα τσαλιμάκια του Λάζαρου στο χθεσινό ματς της Εθνικής, αλλά θα κάνουν τη δουλειά τους σωστά, θα είναι του 7 και θα δίνουν το 7 (κ δεν θα είναι του 9 κ θα δίνουν το 4) κ κυριότερα ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ Κ ΘΑ ΤΙΜΑΝΕ τη φανέλα που φοράνε.
Δεν βλέπω κανενα λόγο ανησυχίας whatsoever...   
συμφωνω απολυτα  ;)

Ο ΓΓ απο τα σερρας δεν ειναι και τοσο μικρος..22 πηγε και δεν εχει ακουστει κατι τελευταια

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
http://www.sport-fm.gr/article/130681
Ôï Üñèñï ôïõ Ôæïñìðáôæüãëïõ ðïõ õðÜñ÷åé äõï óåëßäåò ðñéí åßíáé ðñÜãìáôé ðïëý êáëü êáé äéáöùôéóôéêü, áëëÜ Ý÷åé êÜðïéá êåíÜ. Äå öôáßåé áõôüò âÝâáéá ãéáôß ùò äçìïóéïãñÜöïò Ýãñáøå ôá ðñáãìáôéêÜ äåäïìÝíá, åíþ áõôÜ ðïõ ðñÝðåé íá ðñïóôåèïýí åßíáé õðïèÝóåéò, áëëÜ åìåßò ìðïñïýìå íá êÜíïõìå áíÝîïäá êÜðïéåò "õðåñâÜóåéò" óôç óõæÞôçóç åäþ óôï forum.

ÂëÝðïõìå ëïéðüí ðùò ï ÆÞóçò èá äéá÷åéñéóôåß 2 åê. åõñþ êáé èá ðñÝðåé ìå áõôÜ ôá ÷ñÞìáôá íá áãïñáóôïýí 8 ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ èá åßíáé ðïéïôéêïß, íéêçôÝò, ìå åìðåéñßåò ãéá íá ðñïóáñìïóôïýí Üìåóá êáé öõóéêÜ åëåýèåñïé.

ÁõôÜ äåí ãßíïíôáé öõóéêÜ êáé áí ôá äåäïìÝíá Þôáí áõôÜ, ôüôå äåí èá ÷ñåéáæüìáóôáí ôå÷íéêü äéåõèõíôÞ, áëëÜ êÜôé Üëëï...

Áõôü üìùò ðïõ åßíáé ðïëý ðéèáíü íá ãßíåé, åßôå ìå ðñüèåóç êáé áðüöáóç ôçò äéïßêçóçò, åßôå ü÷é åßíáé ðùò ï ÆÞóçò èá äéá÷åéñéóôåß ðïëý ðåñéóóüôåñá áðü ôá óôÜíôáñ 2 åêáôïììýñéá. Êáôáñ÷Þí õðÜñ÷åé ôï 1 åêáôïììýñéï ôïõ ÓéêáìðÜëá êáé êáôÜ äåýôåñïí êáé óçìáíôéêüôåñïí, ôá Ýóïäá áðü ðéèáíÝò ðùëÞóåéò ×ñéóôïäïõëüðïõëïõ, ÖåñíÜíôåæ. ÁõôÜ èá åßíáé ãýñù óôá 3,5 ìå 4 åêáôïììýñéá.

ÕðÜñ÷åé äçëáäÞ ç óõíôçñçôéêÞ ðñüâëåøç ðïõ ëÝåé üôé ï ÐÁÏÊ èá îïäÝøåé 2 åêáôïììýñéá ãéá 8 ðáß÷ôåò êáé ç ðéï extreme, üôé èá îïäÝøåé 7 åêáôïììýñéá ãéá 10 ðáß÷ôåò.
Ðéèáíüôáôá íá êáôáëÞîïõìå êÜðïõ óôç ìÝóç, áëëÜ ðÜíôùò ëüãù êáé ôùí üóùí Ýãéíáí ðÝñõóé áãùíéóôéêÜ, ßóùò öôÜóïõìå ðïëý ðéï êïíôÜ óôçí êïóìïãïíßá áëëáãþí ôçò extreme åêäï÷Þò. Êáé óôá ÷ñÞìáôá ðïõ èá äéáôåèïýí âåâáßùò.

ÕðÜñ÷åé öùò ðÜíôùò óôïí ïñßæïíôá, ãéá óïâáñÝò áëëáãÝò êáé ðñïóèÞêåò áîéüëïãùí ðáé÷ôþí. Èá äïýìå...

Óå óõíÝ÷åéá ôïõ Üñèñïõ ôïõ Ôæïñìðáôæüãëïõ êáé ôïõ êåéìÝíïõ ôïõ PAOKCURE....
Èá Þèåëá íá åðéóôÞóù ôç ðñïóï÷Þ óáò óå êÜôé óçìáíôéêü. ¼ëïé ìéëÜìå ãéá Ýíáí ÐÁÏÊ ðïõ èá ÷ôéóôåß öÝôïò êáé ðÜíù ôïõ èá âáóéóôåß ç ïìÜäá ðïõ óôçí ìåèåðüìåíç óåæüí èá ÷ôõðÞóåé ôç èÝóç ðïõ ïäçãåß óôï Champions League, óýìöùíá ìå ôéò åîáããåëßåò ôçò äéïßêçóçò. ÌÜëéóôá êÜðïéïé áðü ôïõò óõìðÜó÷ïíôåò áäåëöïýò ÐÁÏÊôóÞäåò ôïõ forum, ìéëÜíå ãéá ôçí áíôßèåóç ôïõò óôçí ðñïïðôéêÞ äáíåéóìïý êÜðïéùí ðïäïóöáéñéóôþí áðü îÝíïõò óõëëüãïõò êáé áðáéôïýí áðüêôçóç ôïõò.

Äåí Ý÷ïõìå óõíåéäçôïðïéÞóåé êÜôé óçìáíôéêü. ÖÝôïò (áí üëá ðÜíå êáô'åõ÷Þí) îå÷ñåþíïõìå ìå ôéò õðï÷ñåþóåéò ìáò ðñïò ôñßôïõò ðïõ êõìáßíïíôáé óôá 6.000.000 åõñþ ðÜíù-êÜôù. Áõôü ôáõôü÷ñïíá óçìáßíåé üôé ôï ìðÜôæåô ôçò ÐÁÅ ãéá ôçí ìåèåðüìåíç óåæüí (2009-2010), èá åêôïîåõôåß óôá 9-10 åêáôïììýñéá åõñþ áðü ôá 3.600.000€ ðïõ õðÜñ÷åé ãéá öÝôïò (2008-2009), áöïý ôï ðïóü ðïõ öÝôïò ðñÝðåé íá äþóïõìå óå ðáëéÝò ïöåéëÝò, äåí èá õðÜñ÷åé ôçí åðüìåíç ÷ñïíéÜ êáé èá ìðïñåß íá áîéïëïãçèåß óå áðïêôÞóåéò ðïäïóöáéñéóôþí.

¢ñá èá ðñÝðåé ðÜíôá óôï ìõáëü ìáò íá Ý÷ïõìå ùò äåäïìÝíï ôï åñþôçìá:
Èá ðñÝðåé öÝôïò íá åãêëùâéóôïýìå ìå áðïêôÞóåéò ðïäïóöáéñéóôþí ðïõ ãéá ôõ÷üí áðïäÝóìåõóç ôïõò èá ÷ñåéáóôïýí êÜðïéá ÷ñÞìáôá (åöüóïí äåí áðïäþóïõí) Þ íá ó÷åäéÜóïõìå áðü ôþñá ôéò êéíÞóåéò ìáò ãéá ôçí ìåèåðüìåíç óåæüí ðïõ èá åßìáóôå óå èÝóç íá áðïêôÞóïõìå ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò åêåßíïõò ðïõ èá äéáèÝôïõí ôá áðáéôïýìåíá ðñïóüíôá Þ áêüìá êáé ôï íá äéáôçñÞóïõìå - áðïêôÞóïõìå êÜðïéïõò öåôåéíïýò äáíåéêïýò ðïõ ðñáãìáôéêÜ èá áðïäåßîïõí ìå ôçí áðüäïóç ôïõò üôé áîßæïõí íá ðáñáìåßíïõí?

gdaou
"γάβροι=κότες"

apostolos

• Guest
Kalh h erwthsh alla epitrepse mou na amfivallw kata poso tha exoume ksexrewsei ta panta guali pros tritous se ena xrono....An exw katalavei kala, auta ta xreh exoun mpei sthn aukshsh MK gia auto allwste kai to poso eftase ta 18 pleon...An den kalufthei h aukshsh den nomizw na katharisoume me ola ta xreh pros tritous toso eukola....

Offline savage republic

• Βασικός
Ennoountai ta xreh pros tritous plhn dhmosiou, apostole! Auta einai 6 ek. eurw.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@apostolos
Ίσως είναι κακό που προτρέχω και δίνω νούμερα και σκέψεις μου, πριν την συνέντευξη τύπου που θα δώσει η ΠΑΕ στον απολογισμό της οικονομικής κατάστασης της σεζόν την οποία προανήγγειλε ο Ζαγοράκης. Τα νούμερα όμως θα είναι πάνω-κάτω σε αυτά τα επίπεδα.
Διευκρινίζω ότι έγραψα για τα χρέη προς τρίτους (πιστωτές, υπαλλήλους κλπ) και όχι για τα χρέη προς το δημόσιο τα οποία άλλωστε δεν έχουν επιδικαστεί και τελεσιδικήσει ώστε να βαρύνουν τα ταμεία της ΠΑΕ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

ck

• Guest
Πρέπει να ανακοινωθεί άμεσα μία μετεγγραφή, γιατί κουράστηκα να ασχολούμαι με σενάρια. Αντε ρε Αρχηγέ, βγάλε την ανακοίνωση να μιλάμε τουλάχιστον για έναν παίκτη. Εχει κοκκινίσει το δάχτυλό μου να πατάω το επίσημο σάιτ 50 φορές την ημέρα.

Offline ved

• Αλλαγή
ΣΩΣΤΟς ο αλαμανας.

να σου κανω κιεγω μια ερωτηση ομως.

αντεχει η ομαδα αλλη χρονια με σφαλιαρες και εκτος ουεφα?

polaret

• Guest
να απαντησω εγω
χωρις ουεφα μπορει και να αντεχει αν βλεπεις μια προοπτικη κατι ,αλλα αν εχουμε τα φετινα εχει να γινει .............δεν αντεχεται δευτερη φορα

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω αν αληθευει αυτο και του χρονου τετοια εποχη μηδενιστουν τα χρεη προς τριτους θα πω ενα τεραστειο μπραβο ανεξαρτητα με το πως θα παει αγωνιστικα φετος η ομαδα<θελω να πιστευω οτι τα φετινα δεν προκειται να επαναληφθουν βεβαια>....ετσι κι αλλιως ειμαι απο αυτους που θα προτιμουσαν αυτη τη στιγμη την ομαδα στη Δ<αν ειχαμε υποβιβαστει περσι τωρα θα πηγαιναμε γ> εστω κι αν με πονουσε.....

ειτε το θελουμε ειτε οχι μαγκες για να βρεθουν καποιοι φραγκατοι να επενδυσουν στην ομαδα πρεπει να μειωθουν τα χρεη...και μονο με επενδυτες φραγκατους <με ζαγορακη προεδρο παντα> θα μπορεσουμε να γινουμε αγωνιστικα μεγαλοι και πρωταγωνιστες για να χτυπαμε πρωταθληματα<και οχι κυπελλα της παρηγηοριας>

στον βαζελο ο γιαννακοπουλος θα βαλει 10εκ για την πλακα του,και θα ειναι ενας απο τους πολλους λεφταδες που θα μετεχουν στην αυξηση κεφαλαιου....ο βαζελος ομως ειναι υγιης επιχειρηση....οι διαφορες ειναι τεραστειες....

βασικα θελω να πιστευω οτι μολις η εξυγιανση φτασει σε καλα επιπεδα,θα υπαρχουν λεφταδες να μπουνε μεσα.....

για μενα προεχει η εξυγιανση,και βεβαια μια αξιοπρεπης πορεια προς το παρον.....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

ck

• Guest
Μόνο που σ' αυτό το τόπικ μιλάμε για μετεγγραφές...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Άρα θα πρέπει πάντα στο μυαλό μας να έχουμε ως δεδομένο το ερώτημα:
Θα πρέπει φέτος να εγκλωβιστούμε με αποκτήσεις ποδοσφαιριστών που για τυχόν αποδέσμευση τους θα χρειαστούν κάποια χρήματα (εφόσον δεν αποδώσουν) ή να σχεδιάσουμε από τώρα τις κινήσεις μας για την μεθεπόμενη σεζόν που θα είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα ή ακόμα και το να διατηρήσουμε - αποκτήσουμε κάποιους φετεινούς δανεικούς που πραγματικά θα αποδείξουν με την απόδοση τους ότι αξίζουν να παραμείνουν?

Δεν χρειάζεται φίλε να εγκλωβιστούμε.
Μπορείς να αγοράσεις παίκτη με συμβόλαιο 1+1 ή 1+2, με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης/αποδέσμευσης, κτλ. Θα είναι όμως δικός σου και θα έχει κάθε συμφέρον και ο ίδιος να παίξει καλά για να τον ανανεώσεις.
Το ερώτημα όπως το θέτεις βάζει σε δίλημμα τον κόσμο που είναι λάθος, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη.
Από τη στιγμή που η ΠΑΕ προχωρεί σε μεταγραφές πρέπει να τις κάνει ΣΩΣΤΑ. Οι δανεικοί δεν είναι μεταγραφές. Το να ξοδεύεις λεφτά σε παίκτες που έρχονται να παίξουν 8 μήνες σε σένα και το μυαλό τους είναι πώς να γυρίσουν πίσω στην "μεγάλη" ομάδα δεν είναι λύση βάθους.
Κατά την άποψή μου πρέπει η ΠΑΕ να τα βάλει κάτω και να πει πχ:
"έχω 3 μύρια για μεταγραφές: Εάν πάρω δανεικούς χτυπώ καλούς παίκτες εάν πρέπει να τους αγοράσω πιθανότατα να χτυπώ ελαφρώς χειρότερους παίκτες. Τους κάνω όμως δικούς μου και ξέρω ότι εάν θέλω θα τους έχω και σε 3 χρόνια πχ. Άρα μπορώ να χτίσω ομάδα με αυτούς."
Οι δανεικοί είναι καλοί όταν πρέπει να καλύψεις γρήγορα ένα κενό ή όταν πας για την υπέρβαση (πω ρε που την θυμήθηκα αυτή τη λέξη). Εμείς πάμε να χτίσουμε από το μηδέν. Κανείς δε ζητάει να χτίσουμε 4ώροφη, αλλά και τα θεμέλια να χτίσουμε φέτος, καλό είναι να ανήκουν 100% στον ΠΑΟΚ και να μην έχουμε αμφιβολία για αυτό.
Να τα βάλει κάτω η ΠΑΕ να τα μετρήσει τα κουκιά και να κινηθεί ανάλογα. Όχι όμως με δανεικά.
Το ξαναλέω, ταπεινή μου γνώμη.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

polaret

• Guest
Εκτος βεβαια εαν υπαρχει προοπτικη αγορας (ρητρα εφικτη) εαν δεν υπαρχει συμφωνω με δικεφαλο

kostas4

• Guest
αλαμανα εισαι σωστος γενικα και συμφωνω μαζι σου.αλλα εχω εναν προβληματισμο.με τα χρεη προς το δημοσιο τι θα γινει?πες οτι ξαφνικα σκαει ενα χρεος 3-4εκατ. ευρω και μετα απο λιγους μηνες αλλο τοσο.τι θα κανουμε?
γιατι πολιτικη βουληση δεν βλεπω.τι πολυ πολυ να γινει εφεση(αν γινεται),να μειωθει λιγο η να καθυστερησει η πληρωμη(που συνηθως αυτα πληρωνονται σχεδον αμεσως μετα την αποφαση).
για μενα το τοπιο με τα χρεη ειναι θολο ακομα και μενουν πολλα να γινουν.σιγουρα τα χρεη προς το δημοσιο δεν μπορει να τα πληρωσει η ομαδα μονο με την βοηθεια του κοσμου

οσον αφορα τις μεταγραφες τα πραγματα ειναι δυσκολα.το πρωταθλημα δυσκολευει και οι μικρομεσαιες ομαδες ενισχυονται σημαντικα(πανιωνιος,λαρισα,σκουληκια,αστερας ακομα και ο οφη).πλεον για να χτυπας αυτες τις ομαδες θελει να εχεις μια πραγματικα καλη ομαδα.για τους ΠΟΚ ουτε το συζηταω.ο βαζελος ξεφευγει,ο γαυρος ηδη ειναι μακρια και η αεκ ξεφευγει επικινδυνα.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
áëáìáíá åéóáé óùóôïò ãåíéêá êáé óõìöùíù ìáæé óïõ.áëëá å÷ù åíáí ðñïâëçìáôéóìï.ìå ôá ÷ñåç ðñïò ôï äçìïóéï ôé èá ãéíåé?ðåò ïôé îáöíéêá óêáåé åíá ÷ñåïò 3-4åêáô. åõñù êáé ìåôá áðï ëéãïõò ìçíåò áëëï ôïóï.ôé èá êáíïõìå?
ãéáôé ðïëéôéêç âïõëçóç äåí âëåðù.ôé ðïëõ ðïëõ íá ãéíåé åöåóç(áí ãéíåôáé),íá ìåéùèåé ëéãï ç íá êáèõóôåñçóåé ç ðëçñùìç(ðïõ óõíçèùò áõôá ðëçñùíïíôáé ó÷åäïí áìåóùò ìåôá ôçí áðïöáóç).
ãéá ìåíá ôï ôïðéï ìå ôá ÷ñåç åéíáé èïëï áêïìá êáé ìåíïõí ðïëëá íá ãéíïõí.óéãïõñá ôá ÷ñåç ðñïò ôï äçìïóéï äåí ìðïñåé íá ôá ðëçñùóåé ç ïìáäá ìïíï ìå ôçí âïçèåéá ôïõ êïóìïõ

@kostas4
¼ôáí êÜíáìå ôï óõëëáëçôÞñéï ôçò ÊáìÜñáò, íïìßæù üôé üëïé ìáò îÝñáìå üôé áðïôåëåß ôçí áñ÷Þ êáé ü÷é ôï áðïêïñýöùìá ôùí êéíçôïðïéÞóåùí ìáò ãéá ôçí áðåìðëïêÞ ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôçí ïìçñßá ôùí ðñïçãïýìåíùí åôþí.
¼ôáí Ýñèåé ç þñá ôçò ðñþôçò åêäßêáóçò ÷ñÝïõò ôçò ÐÁÅ, èá ðñÝðåé üëïé ìáò íá äçëþóïõìå ðáñþí óôçí ìÜ÷ç êáé ü÷é íá áöÞóïõìå ôçí äéïßêçóç ìüíç ôçò. ¼ôáí ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ îå÷ñåþóåé ìå ôá ÷ñÝç ôçò ðñïò ôñßôïõò, äåí íïìßæù ðùò ç êõâÝñíçóç èá ôïëìÞóåé íá ðÜåé óå ìåôùðéêÞ êüíôñá ìå ôïí ÆáãïñÜêç ðïõ êïõâáëÜåé ðßóù ôïõ ÷éëéÜäåò êüóìïõ. Ï íüìïò óôïí ïðïßï Ýâáëå ç äéïßêçóç ôï äåäéêáóìÝíï ðïóü (ôï ïðïßï áõôü êáé ìüíï áõôü áíáãíùñßóå ôçí óõãêåêñéìÝíç ÷ñïíéêÞ ðåñßïäï), äåí ìáò áðáãïñåýåé íá âÜëïõìå êáé êÜðïéï Üëëï ðïóü ðïõ èá ôåëåóéäéêÞóåé áñãüôåñá. ¢ñá äåí éó÷ýåé áõôü ðïõ áíáöÝñåéò ãéá Üìåóç êáôáâïëÞ ôïõ.
Áò ìçí îå÷íÜìå êáé ôï óçìáíôéêüôåñï. Ôï êñÜôïò åðéèõìåß êáé èá óõíå÷ßóåé íá åðéèõìåß íá "ðñïóöÝñåé äéåõêïëýíóåéò" óôá óùìáôåßá-ÐÁÅ ðñïóäïêþíôáò óå ðñïåêëïãéêÜ ïöÝëç. Èá áêïëïõèÞóïõí íÝåò íïìïèåôéêÝò ñõèìßóåéò êáèþò ôá ðáñÜèõñá ãéá ôá ëáìüãéá äåí Ý÷ïõí êëåßóåé. Äåò ôá ïéêïíïìéêÜ áíïßãìáôá ïìÜäùí ðïõ ìðÞêáí óôï 44 êáé ôá ïðïßá óõíå÷ßæïõí íá äçìéïõñãïýí ÷ñÝç. ÅðéëïãÞ ôçò êõâÝñíçóçò åßíáé ç ïìçñßá ôùí ïìÜäùí. ÁõôÞ ôçí åðéëïãÞ ôçò èá åêìåôáëåõôïýìå êáé åìåßò, üôáí Ýñèåé ç þñá.

ÓÙÓÔÏò ï áëáìáíáò.

íá óïõ êáíù êéåãù ìéá åñùôçóç ïìùò.

áíôå÷åé ç ïìáäá áëëç ÷ñïíéá ìå óöáëéáñåò êáé åêôïò ïõåöá?

¼óá Ýãñáøá äåí áíáéñïýí ôçí åðßôåõîç ôïõ óôü÷ïõ ãéá åîüäï óôï UEFA êáé ôçò áíáâÜèìéóçò ôïõ ðïäïóöáéñéêïý õëéêïý ìáò. Íá ôï èåùñåßò äåäïìÝíï. ¼ëåò ïé êéíÞóåéò ðïõ Ý÷ïõí ãßíåé ìÝ÷ñé óÞìåñá, áõôü êáôáäåéêíýïõí. ¼ôé ôï èÝáìá ðïõ èá áíôéêñýóïõìå ôïõ ÷ñüíïõ, èá åßíáé óáöÝóôáôá êáëýôåñï áðü ôï öåôéíü, áëëÜ óßãïõñá äåí èá åßíáé êáé áõôü ðïõ ðïèïýìå íá äïýìå áðü ôïí ÐÁÏÊ.

Äåí ÷ñåéÜæåôáé ößëå íá åãêëùâéóôïýìå.
Ìðïñåßò íá áãïñÜóåéò ðáßêôç ìå óõìâüëáéï 1+1 Þ 1+2, ìå äéêáßùìá ìïíïìåñïýò áíáíÝùóçò/áðïäÝóìåõóçò, êôë. Èá åßíáé üìùò äéêüò óïõ êáé èá Ý÷åé êÜèå óõìöÝñïí êáé ï ßäéïò íá ðáßîåé êáëÜ ãéá íá ôïí áíáíåþóåéò.
Ôï åñþôçìá üðùò ôï èÝôåéò âÜæåé óå äßëçììá ôïí êüóìï ðïõ åßíáé ëÜèïò, ðÜíôá êáôÜ ôçí ôáðåéíÞ ìïõ Üðïøç.
Áðü ôç óôéãìÞ ðïõ ç ÐÁÅ ðñï÷ùñåß óå ìåôáãñáöÝò ðñÝðåé íá ôéò êÜíåé ÓÙÓÔÁ. Ïé äáíåéêïß äåí åßíáé ìåôáãñáöÝò. Ôï íá îïäåýåéò ëåöôÜ óå ðáßêôåò ðïõ Ýñ÷ïíôáé íá ðáßîïõí 8 ìÞíåò óå óÝíá êáé ôï ìõáëü ôïõò åßíáé ðþò íá ãõñßóïõí ðßóù óôçí "ìåãÜëç" ïìÜäá äåí åßíáé ëýóç âÜèïõò.
ÊáôÜ ôçí ÜðïøÞ ìïõ ðñÝðåé ç ÐÁÅ íá ôá âÜëåé êÜôù êáé íá ðåé ð÷:
"Ý÷ù 3 ìýñéá ãéá ìåôáãñáöÝò: ÅÜí ðÜñù äáíåéêïýò ÷ôõðþ êáëïýò ðáßêôåò åÜí ðñÝðåé íá ôïõò áãïñÜóù ðéèáíüôáôá íá ÷ôõðþ åëáöñþò ÷åéñüôåñïõò ðáßêôåò. Ôïõò êÜíù üìùò äéêïýò ìïõ êáé îÝñù üôé åÜí èÝëù èá ôïõò Ý÷ù êáé óå 3 ÷ñüíéá ð÷. ¢ñá ìðïñþ íá ÷ôßóù ïìÜäá ìå áõôïýò."
Ïé äáíåéêïß åßíáé êáëïß üôáí ðñÝðåé íá êáëýøåéò ãñÞãïñá Ýíá êåíü Þ üôáí ðáò ãéá ôçí õðÝñâáóç (ðù ñå ðïõ ôçí èõìÞèçêá áõôÞ ôç ëÝîç). Åìåßò ðÜìå íá ÷ôßóïõìå áðü ôï ìçäÝí. Êáíåßò äå æçôÜåé íá ÷ôßóïõìå 4þñïöç, áëëÜ êáé ôá èåìÝëéá íá ÷ôßóïõìå öÝôïò, êáëü åßíáé íá áíÞêïõí 100% óôïí ÐÁÏÊ êáé íá ìçí Ý÷ïõìå áìöéâïëßá ãéá áõôü.
Íá ôá âÜëåé êÜôù ç ÐÁÅ íá ôá ìåôñÞóåé ôá êïõêéÜ êáé íá êéíçèåß áíÜëïãá. ¼÷é üìùò ìå äáíåéêÜ.
Ôï îáíáëÝù, ôáðåéíÞ ìïõ ãíþìç.

ÁõôÜ ðïõ Ýãñáøá äåí áíáéñïýí üóá õðïóôçñßæåéò. Èåùñþ áðáñáßôçôç ôçí óùóôÞ áîéïëüãçóç åíüò ðïäïóöáéñéóôÞ êáèþò êáé ôï áí ôáéñéÜæåé óôçí öéëïóïößá ôçò ïìÜäáò êáé Þôáí ðáñÜëåéøç ìïõ íá ìçí ôï áíáöÝñù êáé íá ðáñåîçãçèþ. ¢ñá, åííïåßôå ðùò ðñÝðåé üëåò ïé êéíÞóåéò ôçò ÐÁÅ íá ãßíïõí ðñïóåêôéêÜ êáé ìå ó÷ïëáóôéêÞ ìåëÝôç.

Ç áðüêôçóç äáíåéêþí ðáéêôþí, ðÜñá ðïëëÝò öïñÝò (ßóùò êáé ôéò ðåñéóóüôåñåò) ãßíåôáé ìå óêïðü ôçí äïêéìÞ åíüò ðïäïóöáéñéóôÞ óå ìßá ïìÜäá êáé ôçí áðüêôçóç ôïõ áñãüôåñá áðü áõôÞí.
ÐáñÜäåéãìáôá õðÜñ÷ïõí ðïëëÜ. Áò äïýìå áõôü ôïõ Éâáíóéôò. Óôçí ïõóßá üëá áõôÜ ôá ÷ñüíéá åßíáé äáíåéêüò óôïí Ðáíáèçíáéêü. Êáé öÝôïò ï ÂÜæåëïò ðñÝðåé íá äéáëÝîåé ôï ôé èá êÜíåé ìå ôïí óõãêåêñéìÝíï ðïäïóöáéñéóôÞ. ¹ èá ôïí êñáôÞóåé - áðïêôÞóåé, Üñá èá ðñÝðåé íá êáôáâÜëåé Ýíá ìåãÜëï ðïóü óôçí ïìÜäá ðïõ Ý÷åé ôá äéêáéþìáôá ôïõ Þ èá ôïí áöÞóåé íá öýãåé. ¼ðïéï üìùò êé áí åßíáé ôï áðïôÝëåóìá óå áõôü ôï ðáæÜñé, äåí ðáýåé ï ÐÁÏ íá åðùöåëÞèçêå ôçò ðáñïõóßáò ôïõ êáé ôçò ðñïóöïñÜò ôïõ. Êßíçôñï íïìßæù ðùò ðÜíôá Ý÷åé êÜðïéïò ðáßêôçò. Ïé ïìÜäåò ðïõ ðáñá÷ùñïýí ðáßêôåò äáíåéêïýò, ðÜíôá ðáñáêïëïõèïýí ôçí åîÝëéîç ôïõò óôéò ïìÜäåò ðïõ ôïõò ðáñá÷ùñïýí ìå ôç ìïñöÞ äáíåéóìïý.
Áí äéáâÜóåéò ôçí ôåëåõôáßá ðáñÜãñáöï ðïõ Ýãñáøá, èá äåéò üôé áíáöÝñù ãéá áðüêôçóç üóùí äáíåéêþí éêáíïðïéÞóïõí ìå ôçí áðüäïóç ôïõò ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ, Üñá íïìßæù üôé ëÝìå ãéá ôï ßäéï ðñÜãìá. Áðü ôçí Üëëç áí äåí ìðïñïýìå íá ôïí áðïêôÞóïõìå ëüãù åîùöñåíéêÞò ïéêïíïìéêÞò áðáßôçóçò ôçò ïìÜäáò ðïõ Ý÷åé ôá äéêáéþìáôá ôïõ, ôüôå èá Ý÷ïõìå åðùöåëçèåß áðü ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôçí ïìÜäá ãéá ôïí 1 ÷ñüíï äáíåéóìïý ôïõ. ÁðëÜ ëüãù ôçò äåäïìÝíçò ïéêïíïìéêÞò äõóêïëßáò ðïõ áíôéìåôùðßæïõìå öÝôïò, ðéóôåýù üôé äåí ìðïñïýìå íá áðïêôÞóïõìå åêåßíïõò ôïõò ðáßêôåò ðïõ ðñáãìáôéêÜ èá öôÜóïõí ôïí ÐÁÏÊ óôï åðßðåäï ðïõ åðéèõìïýìå ìå ìåôáãñáöÞ, áëëÜ ìüíï ìå äáíåéóìü.

Íá äþóù Ýíá ðáñÜäåéãìá... Ç áðüêôçóç åíüò äáíåéêïý ðáßêôç ðïõ Ý÷åé óõìâüëáéï 1,5 åê. åõñþ êáé ðïõëéÝôáé óôá 4 åê. åõñþ, ìðïñåß íá ãßíåé ìå Ýíá ðïóü ôçò ôÜîåùò ôùí 300.000 € ãéá áìïéâÞ ôïõ ðáßêôç åôçóßùò áðü ôïí ÐÁÏÊ. Áí ìðïýìå üìùò óôåíÜ óôçí ëïãéêÞ üôé èá ðñÝðåé íá áðïêôÞóïõìå áõôüí ôïí ðáßêôç ìå ìåôáãñáöÞ, ôüôå óßãïõñá èá áöÞóïõìå ôçí ðåñßðôùóç ôïõ óôçí Üêñç, áöïý äåí Ý÷ïõìå ôá ÷ñÞìáôá êáé èá êáôáëÞîïõìå óå ìéá ðéï öôçíÞ êáé ü÷é óßãïõñç êáé ëéãüôåñï ðïéïôéêÞ ëýóç. Ôï ëá÷åßï - Ôæüêåñ äåí ìðïñåßò íá ôï ðéÜíåéò óõíå÷þò üðùò óôçí ðåñßðôùóç Âåñüí. Êáé ôçí öåôéíÞ ÷ñïíéÜ èá ðñÝðåé ïðïóäÞðïôå íá áíåâÜóïõìå ðïéïôéêÜ ôçí ïìÜäá.
gdaou
"γάβροι=κότες"