Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 158168 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
ποποφ δεν εχει και ο οφη?ενα ακραιο διαβολακι.
Ποποβιτς εχει σεντερ φορ... ;)

Offline savage republic

• Βασικός
Μπερδέψαμε τους πωπούς μας... ;D

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Prosopika tetoies metaggrafes einai gia sotiria oute kan gia uefa...
Ante bre PAE bgale mia anakoinosi gia metaggrafes giati to ti tha akousoun ta aftia mas olo to kalokairi den legete...
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Το οτι Σαντος-Βρυζας πανε Πορτογαλια απο εκει να περιμενουμε εξελιξεις. Το εχουμε χιλιοπει ας μη κολλαμε στις φυλλαδες.
Ας γινουν σωστες επιλογες κ ας αναμενουμε.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

sabri

• Guest
Para Poly kali periptwsi o Agritis pou anaferthike parapanw texnitis goltzis k grigoros
episis o aloneutis einai paixtoura gia mena taxus kai mpoukadoros me kali sentra k faoul..
o mietsel einai periptwsara giati apla mas kserei k ton kseroume..

m autous tous paixtes k allous autou tou eidous tha eimai para polu euxaristimenos..

kserei kaneis ta kase tous pou kumainontai?

PAOK_EDESSA

• Guest
Sasa Bjelanovic AC TURIN

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/22187/bjelanovicsaša/profil.html

Aftos oloi thn Italia girise epeze se eksis omades:

AC COMO
CHIEVO VERONA
AC PERUGIA
FC GENUA
US LECCE
ASCOLI CALCIO

KAI TORA AC TURIN gamiseta....

kai opos eipe enas filos 17 mats oute ena goal de evale th epithetikos einai aftos mipos termatofulakas einai xaxa...kai amuntikos goal tha evaze aftos omos miden....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εγώ είμαι περίεργος για το πόσο είναι το budget του Βρύζα για μεταγραφές... Γιατί εάν κόλλησε του Νουαφόρ στο οικονομικό κι όχι στη διάρκεια δεν μπορώ να φανταστώ τί budget έχει ο Ζήσης...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
1. ποιος Miecel  ρε γμτ... (πλέον....)
2.  πιστεύω ότι όντως έχει περιορισμένο Budget ο Βρύζας...αλλά δεν είναι κριτήριο η φάση του Νουαφόρ. Ο ΠΑΟΚ είχε αυτό το budget...για τον Νουαφόρ...για άλλους (ελπίζω...:) ) να έχει άλλο!
δε με πολυνοιάζει ρε ποιος θα έρθει!
διαρκείας πότε βγαίνουν?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Εγώ είμαι περίεργος για το πόσο είναι το budget του Βρύζα για μεταγραφές... Γιατί εάν κόλλησε του Νουαφόρ στο οικονομικό κι όχι στη διάρκεια δεν μπορώ να φανταστώ τί budget έχει ο Ζήσης...

to thema den einai to an exoume lefta na plirosoume ton Nouafor
kapou diavasa oti ithele 140.000
an diname tosa lefta gia auton eimastan malakes
autos to poli 70.000
ekei prepei na xalase i metagrafi
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
Μετά τον Βερόν, ξένος, που ακόμα και να κούρευε το χόρτο στην Ιταλία, είναι περιπτωσάρα. Όχι κάποιος που ήταν πρώτη αλλαγή σε ομάδα του Καμπιονάτο.

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Egoist exeis apodeiksei oti eisai super scouter...kamia pliroforia parapano gi afto pou les?
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Αυτόν τον πιτσιρικά τον Γεωργιάδη από Σέρρες πως θα γίνει να τον φέρουμε?

Στα 2-3 ματς που έδειξε η ΕΤ3 φέτος (και ειδικά σε αυτό με τον ΠΑΣ) έπαιξε καλά ο πιτσιρικάς. Ξεχωρίζει μέσα στον Πανσερραικό. Και δημιουργικός, και γκολ βάζει και τρεχαντήρι.

Καλές και οι Πορτογαλίες αλλά έχει και εδώ πορτοκαλιές.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Λοιπον για τον Κνολ το μονο που εχω να πω ειναι οτι Ολανδος αμυντικος=ΑΝΕΚΔΟΤΟ!
Ο τυπος φετος επαιζε πολο.. ολο χερια εκανε.. και εκλεινε τα ματια και ντουγρου μπαλιες.. οσο για την ταχυτητα του ας μην το αναλυσουμε... μαλλον και ο ιδιος καταλαβε οτι μονο για τα μπουζουκια κανει και συχναζε εκει απο ενα σημειο και  μετα.

Οσον αφορα τον Ποποφ ειναι Σκοπιανος αριστερο μπακ φετος αγωνιζοτανε στον Λεβαδειακο αλλα ανηκει στο Αιγαλεω.. στην Ελλαδα τον ειχε φερει η Αεκ αν θυμαμαι καλα. Ειναι νεαρος και καλος παιχτης απο οσο τον εχω δει. Ο Μητροπουλος για να τον παραχωρησει ζητησε απο τον Κομποτη και τον Τσακιρη(ενδιαφερθηκε και ο πανιωνιος οταν πουληθηκε ο Σπυροπουλος) 200.000 για αυτο και κολλησε η μεταγραφη του. Τωρα βεβαια που το Αιγαλεω κινδυνευει να πεσει γ εθνικη μαλλον θα ριξει τις απαιτησεις του ο Θωμας!

Ο Μιετσελ εχει προσφερει στην ομαδα αλλα ειμαι της αποψης οτι παιχτες που εχουν κλεισει τον κυκλο τους στην ομαδα καλο θα ηταν να μην επιστρεφουν.. αν και τον Πολωνο τον παω με χιλια!

thomas

• Guest
ξέρει κανείς για πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για χριστοδουλόπουλο?ελπίζω να μην ισχύει ο μικρός θα βγάζει μάτια του χρόνου να το θυμηθείτε...ελπίζω να τον κρατήσουμε

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ξέρει κανείς για πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για χριστοδουλόπουλο?ελπίζω να μην ισχύει ο μικρός θα βγάζει μάτια του χρόνου να το θυμηθείτε...ελπίζω να τον κρατήσουμε

εγώ πάλι ελπίζω να μην χρειάζεται να ελπίζουμε στον "μικρό" του χρόνου...
και εξακολουθώ να θεωρώ απίθανο να υπάρξει πρόταση για πάνω από 2.5εκ...
ας κάνουν ο Ζαγοράκης και οι λοιποί ότι τους φωτίσει ο Θεός...

thomas

• Guest

εγώ πάλι ελπίζω να μην χρειάζεται να ελπίζουμε στον "μικρό" του χρόνου...
και εξακολουθώ να θεωρώ απίθανο να υπάρξει πρόταση για πάνω από 2.5εκ...
ας κάνουν ο Ζαγοράκης και οι λοιποί ότι τους φωτίσει ο Θεός...

Εγώ γνωρίζω καλά ότι αν μείνει τελικά του χρόνου θα τα δώσει όλα...Αλλά φυσικά αυτό δεν αποδεικνύεται θα φανεί στο γήπεδο του χρόνου (ελπίζω να μείνει τελικά αλλά και αν δεν μείνει όσο κάθετα αντίθετος κι αν είμαι θα το βουλώσω)

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
epishs an meinei meta mporei na diapragmateytei to symvolaio tou me allh omada....to palikari kanei mpam apo makrya oti 8elei na meinei ston PAOK (leme kai kamia malakia :D)
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή

to thema den einai to an exoume lefta na plirosoume ton Nouafor
kapou diavasa oti ithele 140.000
an diname tosa lefta gia auton eimastan malakes
autos to poli 70.000
ekei prepei na xalase i metagrafi

akrivos adelfe spinos 4, simfono apolita
akou 140 xiliarika, siga re megale, tosa sou leipoun?
AYTH HTAN H PROTH NIKI KAT EME STO THEMA TON METAGRAFON
ton boulo ola oi lamogiomanatzaraioi
O PAOK DIALEGEI PLEON, oxi oti na nai

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

thomas

• Guest
Αν έχει καλή απόδοση του χρόνου (που είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα έχει - κράξτε με όσο θέλετε επιμένω  :))  θα αλλάξει και η ψυχολογία του

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Diabasa oti i porto exei 50 paixtes daneikous stin portogalia...giati den mas deinei auton to ampalo :P lucho gonzalez apo tin argentini na tou mathoume ligi mpala?
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...