Τυχόν πώληση του μπετατζή θα είναι πρώτον επικοινωνιακό χτύπημα για την ΠΑΕ. Με η χωρίς σωστή αιτιολόγηση για την πώληση, ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι τεράστιο μέρος του κόσμου θα διαφωνήσει με τυχόν πώληση, και σίγουρα όχι μόνο τα φυτά στα ράδια μη λέμε κ ότι θέλουμε. Η μόνη περίπτωση να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα είναι η συμφωνία να είναι εξωπραγματικά καλή για μας (όπως ο πανιώνιος με τον σπυρόπουλο που τους πήρε τα σώβρακα). Και σίγουρα μπορεί ο μπετατζής να μην αξίζει 2,5 εκατομμύρια για μας που τον έχουμε δεί σε 30 ματς αλλά αν ρωτήσεις οποιονδήποτε βαζελόγαυρο πως σου φαίνονταν τα 2,5 για μπετατζή θα σου λεγε ξεπούλημα. Νομίζω ότι το κλίμα ότι ο μπετατζής είναι παικταράς και ταλεντάρα καλύτερα να το συντηρούμε αν θέλουμε όντως να τον πουλήσουμε. Το δεύτερο χτύπημα πώλησης θα είναι ότι θα δημιουργήσει άσχημη προιστορία, όχι μόνο για κακοπροαίρετους να λένε ότι ο Ζαγοράκης είναι ίδιος με Γούμενο, αλλά και για παίκτες που ξέρουν ότι μόλις καταφέρουν κ γίνουν "ταλέντα" στη συνείδηση των κάτω, μπορούν να δέσουν τον γάιδαρό τους να μας γράψουν στα παπάρια τους και να πουληθούν όποτε αυτοί θέλουν. Ο οικοδόμος έκανε 1 ματς φέτος κ ο Ηλιάδης έχιε να παίξει καλή μπάλα απ τον απόλλωνα κ ακόμα παικταράδες τους λέμε οπότε δεν είναι κ τόσο δύσκολο να πλασαριστεί ένας ως "ταλεντάρα".
Από την άλλη, δεν γνωρίζω την κατάσταση με το συμβόλαιο του οικοδόμου. Αν λήγει, όπως νομίζω, το 2010, τότε η μόνη περίπτωση να πωληθεί (δύσκολα να γίνει το χειμώνα) θα είναι του χρόνου το καλοκαίρι όπου θα του μένει 1 χρόνος συμβολαίου, κ ακόμα κ αν βάλει 20 γκολ του χρόνου πάνω απο 1-1,5 εκατομμύριο δεν θα πιάνει τότε, ενώ αν ξύνει πάλι τα @@ του τότε ίσως κ να μην θέλει να τον πάρει κανείς.
Προσωπικά για αγωνιστικούς και επικοινωνιακούς λόγους, νομίζω ότι η καλύτερη κίνηση που μπορεί να κάνει η διοίκηση θα είναι ανανέωση συμβολαίου στο μπετατζή. Με συμβόλαιο που λήγει το 2012 τον πουλάς με δικούς σου όρους ΑΝ και ΟΠΟΤΕ θες ενώ του δίνεις κίνητρο να παίξει επιτέλους μπάλα, ΚΑΙ τον εξιλεώνεις στα μάτια του κόσμου που τώρα έχουν(έχουμε) καταλήξει ότι θέλει να φύγει κ δεν γουστάρει. Αν μετά απο τέτοια αισχρή σεζόν είναι διατεθειμένοι κάποιοι να δώσουν 2,5 εκατομμύρια για αυτόν, μετά απο μια καλούτσικη θα παίρνουν και δάνεια.