Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 157602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος εάν η ομάδα είναι ένα σκαλί πάνω του χρόνου.

Ούτε παιχταράδες θέλω, ούτε ηχηρά ονόματα που κοστίζουν μια περιουσία.
Στόχος του χρόνου είναι τα play off και το κυπελάκι.
Σύμφωνα με το πλάνο της διοίκησης και τα οικονομικά μας δεδομένα.

Μη περιμένετε μεταγραφάρες. Τα παλάτια δε χτίζονται από τη μια μέρα στην άλλη.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εγω θελω παιχτεσ που τα κακαλα τους να ειναι πιο μεγαλα απο τα ποδια τους!!Θελω να τρεχουν

Φίλε δύσκολα θα τρέχουν με τέτοια κάκαλα...

Για τον Σέζαρ, η μεταγραφή είναι περίπτωση Λάκη ίσως λίγο καλύτερη. Εάν ο μάνατζερ το ανακοίνωσε τότε τα έχουν βρει. Μόνο εάν τα πάρουν στην ΠΑΕ για την ανακοίνωση του μάνατζερ θα χαλάσει η μεταγραφή, αν και λένε ότι στη συνέντευξή του ο Ζαγόρ την άλλη εβδομάδα θα ανακοινώσει παίκτη, μάλλον τον Σέζαρ...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Από τους τέσσερις παίχτες που αναφέρονται, εγώ θα ήθελα στον ΠΑΟΚ μόνο τον Τσιρίλο (και αυτόν με επιφύλαξη...).
PAOK is a Social Movement!

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
...
3) ξερετε κατι αν και ποτε θα βγει ο νοος της ουεφα που θα λεει για 7 γηγενεις παικτες υποχρεωτικα στην ενδεκαδα?

...

Simantiki kai auti i leptomereia...mi ksexnate oti tin patise i beroia sto elliniko kipello me analogo nomo gia tous mikrous...kai i uefa den einai ellada!!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline dave

• Αλλαγή
Από τους τέσσερις παίχτες που αναφέρονται, εγώ θα ήθελα στον ΠΑΟΚ μόνο τον Τσιρίλο (και αυτόν με επιφύλαξη...).

συμφωνω απολυτα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
tsirilo-cezar pisteuw einai mia poli ma poli kali arxi.....!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Tsirilo logo tsampouka...apo kei kai pera ola einai anoixta an kai einai noris!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Photis

• Guest
Egw 8elw Miecel..apo tous 4 o kaliteros me diafora....

Offline blue_eyes

• Βασικός
Τσιριλο και Μιετσελ μονο..Σεζαρ και Μπριτο (αν ειναι δυναμον) ειναι πεταλουδιτσες οχι ποδοσφαιριστες

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Εγώ για επιστροφή Μίετσελ δεν πολυψήνομαι...

για Σέζαρ δεν ξέρω
Τσιρίλο ποδοσφαιρικά τον πάω αλλά μετά την καρατιά στον πρώτο δεν ξέρω
ο τρίτος...απαρατήρητος! δεν τον έχω παρακολουθήσει

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
 Να περιμένουμε και Κωνσταντίνου? ως αντάλλαγμα

Offline sabbath

• Αλλαγή
ανεξαρτητα απο τις προτιμησεις μου θελω να ερθουν οι περισσοτερες απο τις επιλογες του σαντος για να μην εχει μετα καμμια δικαιολογια..... ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

DimNaoussa

• Guest
Symfwnw me Sabbath...Epishs o Zhshs 3erei ti prepei na kanei..
Zhssare fere paixtes na kavlwnoume oloi...

GeorgT

• Guest
Ï Ôüíé ÃêïíæÜëåò äåí êñýâåé ôçí ðéêñßá ôïõ ãéá ôç óôÜóç ôùí áíèñþðùí ôïõ ÐÁÏÊ. Êáé äåí åßíáé ç ìç áíáíÝùóç ôïõ óõìâïëáßïõ ðïõ ôïí åíï÷ëåß, áëëÜ ï ôñüðïò ðïõ Ýñ÷åôáé áõôÞ. Ôá ÷ñÞìáôá ðïõ ïöåßëïíôáé óôïí Éóðáíü ìÝóï öáßíåôáé íá Þôáí ôï ìüíï ìÝóï ðßåóçò ðïõ Ý÷åé.

Ãé’ áõôü êáé äåí õðÝãñáøå ôï äéáêáíïíéóìü, äçìéïõñãþíôáò ðñüâëçìá óôç ÐÁÅ. Ôá «äéáæýãéá» áðü ôçí çìÝñá ðïõ áíÝëáâå ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò êáé ôá õðÝãñáøå ï ßäéïò åßíáé áñêåôÜ êáé èá ãßíïõí áêüìç ðåñéóóüôåñá. Ï ôñüðïò, üìùò, åßíáé êÜôé ðïõ ìåôñÜåé. Ãéá Üëëïõò ëßãï êáé ãéá Üëëïõò ðïëý.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=970001

Aóå ìáò ñå ôïíé, áóå ìáò ðïõ Ý÷åéò ê ðéêñßá!!! Èá åðáíáëáìâÜíù êÜôé ðïõ äéÜâáóá åäþ ìÝóá: Ðáíå ïé åðï÷Ýò óôïí ÐÁÏÊ ðïõ óïõ êÜíáíå óõìâüëáéï ìå 1-2 êáëÜ ðáé÷íéäéá!!!! Áéíôå ðßóù óôçí éóðáíéá!

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Ï Ôüíé ÃêïíæÜëåò äåí êñýâåé ôçí ðéêñßá ôïõ ãéá ôç óôÜóç ôùí áíèñþðùí ôïõ ÐÁÏÊ. Êáé äåí åßíáé ç ìç áíáíÝùóç ôïõ óõìâïëáßïõ ðïõ ôïí åíï÷ëåß, áëëÜ ï ôñüðïò ðïõ Ýñ÷åôáé áõôÞ. Ôá ÷ñÞìáôá ðïõ ïöåßëïíôáé óôïí Éóðáíü ìÝóï öáßíåôáé íá Þôáí ôï ìüíï ìÝóï ðßåóçò ðïõ Ý÷åé.

Ãé’ áõôü êáé äåí õðÝãñáøå ôï äéáêáíïíéóìü, äçìéïõñãþíôáò ðñüâëçìá óôç ÐÁÅ. Ôá «äéáæýãéá» áðü ôçí çìÝñá ðïõ áíÝëáâå ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò êáé ôá õðÝãñáøå ï ßäéïò åßíáé áñêåôÜ êáé èá ãßíïõí áêüìç ðåñéóóüôåñá. Ï ôñüðïò, üìùò, åßíáé êÜôé ðïõ ìåôñÜåé. Ãéá Üëëïõò ëßãï êáé ãéá Üëëïõò ðïëý.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=970001

Aóå ìáò ñå ôïíé, áóå ìáò ðïõ Ý÷åéò ê ðéêñßá!!! Èá åðáíáëáìâÜíù êÜôé ðïõ äéÜâáóá åäþ ìÝóá: Ðáíå ïé åðï÷Ýò óôïí ÐÁÏÊ ðïõ óïõ êÜíáíå óõìâüëáéï ìå 1-2 êáëÜ ðáé÷íéäéá!!!! Áéíôå ðßóù óôçí éóðáíéá!

Êáé ðÜíå ïé åðï÷Ýò ðïõ üðïéïò Ý÷åé âñåé ãêüìåíá ÓáëïíéêéÜ, Ý÷åé ôçí áðáßôçóç íá ìåßíåé êáé óôïí ÐÁÏÊ èá ðñïóèÝóù åãþ...Áíôå áãüñé ìïõ äåí ðåéñÜæåé, õðÜñ÷ïõí êáé Üëëåò ïìÜäåò óôç Óáëïíßêç áí èåò íá ìåßíåéò(êáëáìáñéÜ,áãñïôéêüò áóôÝñáò,ðáïíÝ).
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

thomas

• Guest
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&tag=7713&pubid=969980

Αν ισχύουν αυτά που γράφονται πρόκειται για πάρα πολύ άσχημη εξέλιξη.Ειδικά αν ισχύει και το ποσό το οποίο είναι πολύ μικρό για την αξία του παίκτη

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
file thomas, 8a mou epitrepseis na diafwnisw....2,5 ekatomyria einai poly kala lefta gia ayton. dld as to paroume sygkritika me enan allo paixth, pou den agwnizete stin idia 8esh. gia ton kardoso tis tripolis...eixan protash apo sivilli gia 4 ek. 8ewroume dld oti gia ton christodoulopoulo, mporoume na paroume ayta ta lefta? 4 ek gia ayton? pou prwsopika ton 8ewrw ton poio yperektimimeno paixth. Polys 8oryvos gia to tipota.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

GeorgT

• Guest
Το τέλος της σεζόν και η διευθέτηση ορισμένων τυπικών λεπτομερειών απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό, ποδοσφαιριστή για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι τρεις «μεγάλοι» της πρωτεύουσας.

Ο 21χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ προβάρει ήδη τα πράσινα και είναι θέμα χρόνου να περάσει την πύλη της Παιανίας και να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος. Συγχρόνως, οι «πράσινοι» προχωρούν την περίπτωση του μεσοαμυντικού του Πανιώνιου (κι αρχηγού της Εθνικής Ελπίδων) Γρηγόρη Μάκου και «καραδοκούν» για τον στόπερ του Αρη Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την προσεχή μεταγραφική περίοδο είναι να «σκουπίσουν» οτιδήποτε καλό κυκλοφορεί στην ελληνική «αγορά». Κάτι, άλλωστε, που σας είχε αποκαλύψει το «Goal» από τις 29 Μαρτίου, παρουσιάζοντας την (εγχώρια) μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν εξαρχής ο πρώτος «εγχώριος» στόχος, αλλά υπήρχαν εμπόδια που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την ιδιάζουσα κατάσταση που επικρατούσε στον ΠΑΟΚ. Πλέον οι δυσκολίες κάμφθηκαν και το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς του είναι μία? ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Χριστοδουλόπουλος: Απομένουν τα τυπικά

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι εδώ και καιρό ένας από τους «διακαής πόθους» των «πράσινων», οι οποίοι τον είχαν οριοθετήσει από τον περασμένο Ιανουάριο ως τον Νο 1 εν Ελλάδι «στόχο» τους.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού (και των ανταγωνιστών του) θεωρούν τον Χριστοδουλόπουλο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα ελληνικά γήπεδα και είναι πλέον αποφασισμένοι να ξεπεράσουν και τα τελευταία μικροεμπόδια.

Από τις 5 Απριλίου το «Goal» σας είχε ενημερώσει ότι (μετά τις πρώτες διερευνητικές επαφές προς τον ΠΑΟΚ) ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν να «φορτσάρει» για την απόκτησή του. Η «πολιορκία» του ήταν συνεχής, ενώ ήταν η μοναδική ομάδα που μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις του «δικέφαλου» του Βορρά, ο οποίος έχει κοστολογήσει τον παίκτη με ένα συγκεκριμένο ποσό, που εν συνεχεία θα αξιοποιήσει για την κάλυψη των μεταγραφικών του αναγκών το προσεχές καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα κληθεί να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας (έως το καλοκαίρι του 2012).

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&tag=7713&pubid=969980

φιλε Thomas εβαλα το κειμενο για να μην μπαινουμε στο λινκ

thomas

• Guest
file thomas, 8a mou epitrepseis na diafwnisw....2,5 ekatomyria einai poly kala lefta gia ayton. dld as to paroume sygkritika me enan allo paixth, pou den agwnizete stin idia 8esh. gia ton kardoso tis tripolis...eixan protash apo sivilli gia 4 ek. 8ewroume dld oti gia ton christodoulopoulo, mporoume na paroume ayta ta lefta? 4 ek gia ayton? pou prwsopika ton 8ewrw ton poio yperektimimeno paixth. Polys 8oryvos gia to tipota.
Με βάση το τι έχει προσφέρει μέχρι τώρα συμφωνώ μαζί σου αδερφέ μου.Όμως πρέπει κατά τη γνώμη μου πάντα να τον δούμε μία χρονιά με προετοιμασία σωστή από την αρχή να έχει την ευκαιρία του του χρόνου γιατί έχει τρομερές δυνατότητες σαν παίκτης και μετά ας τον πουλήσουμε αν δεν κάνει.Όχι τέτοιο ξεπούλημα και μετά να κλαίμε

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
re aderfe 2,5 ekatomyria einai xepoulima?!?!!? me 2,5 ekatomyria, o vryzas sou fernei 5 xristodoulopoulous!!! :D
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc