Author Topic: Μεταγραφές 08/09: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 156053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ο Χαλκιας με ΕΞΙταρει σαν παιχτης.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

biggeorge

• Guest
100% kata xalkia...oxi re paidia...34 me oxi kai toso kales emfaniseis....kai polla lefta pios o logos....?

katerina

• Guest
Ναι ο Χαλκιάς είναι πολύ καλός ειδικά στα κρίσιμα ματς είναι ανεπανάληπτος  :P :P :P

:prosk: :prosk:

makptol

• Guest
τον χαλκια τον εκτιμω ............ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ............ :)
και τον κοκε τον εκτιμω γιατι ενω στις δηλωσεις του δειχνει τσαμπουκαλεμενος (θα βαλω γκολ ακομα και με τα
χερια.....) στην πραξη ο ναος της ΤΟΥΜΠΑΣ του δημιουργει ζαλαδες και τελικα δεν βαζει γκολ ουτε μετον κολο
......... ;D

biggeorge

• Guest
http://www.metropolisradio.gr/newspapers/index.php?image=03atlitiki.jpg&list=&page=1
to eipe kai ena paidi prin......to evala etsi gia...psiloxavale gt auti i efimerida einai entelos asxeti....einai ikani na grapsei oti o roberto carlos thelei na teleiosei tin kariera tou ston paok...eleos....

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Αφού μιλάμε για τερματοφύλακες να πώ και εγώ την μ@λ@κι@ μου ::) ::)

Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του Κηπουρού του τυριού.
Κατά την άποψη μου πολύ καλό τέρμα για δεύτερος, σε αρκετά καλή ηλικία για τέρμα (32 ετών) και κυρίως φτηνός...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Καλός ο Κηπουρός...αλλα θα είναι ακριβός

stelukos

• Guest
Αφού αρχίσαμε το χαβά με τους PORTIERO να πώ και εγώ την άποψή μου... Κόβατς και Ντάνι... ή Χαλκιάς Ντάνι... οι ομάδες χτίζονται με καλού τερματοφύλακες... η Χετάφε για παράδειγμα αγόρασε τον Pato 6 μύρια Euros ενώ δεν έχει διαθέσει ποτέ τόσα γκαφρά για ποδοσφαιριστή.
Το τέρμα ΝΑ ΕΙΝΑΙ καλό και ας είναι ΑΚΡΙΒΟ... τι θες μιχόπουλο? τοχούρογλου ή τον φετινό Ντάνι.

peace...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Milwntas gia Jetafe kai termatofulaka, to eides to 2o goal ths Bayern;  ::)   (de lew oti den einai kalos genika, alla htan xeirotero ki apo ta goal pou etrwge o Mixopoulos!)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
stelukos
6 εκ ευρώ όψι για τον Αμποτανσιέρι (ο ΠΑΤΟ) αλλά για τον 2ο της τον αναπληρωματικό του ΠΑΤΟ στην Εθνική Αργεντινής...

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Αφού αρχίσαμε το χαβά με τους PORTIERO να πώ και εγώ την άποψή μου... Κόβατς και Ντάνι... ή Χαλκιάς Ντάνι... οι ομάδες χτίζονται με καλού τερματοφύλακες... η Χετάφε για παράδειγμα αγόρασε τον Pato 6 μύρια Euros ενώ δεν έχει διαθέσει ποτέ τόσα γκαφρά για ποδοσφαιριστή.
Το τέρμα ΝΑ ΕΙΝΑΙ καλό και ας είναι ΑΚΡΙΒΟ... τι θες μιχόπουλο? τοχούρογλου ή τον φετινό Ντάνι.

peace...

Συμφωνώ 100%. Θα προτιμούσα Κηπουρό όμως, που μένει ελεύθερος, από τον Κόβατς γιατί είναι πιο μικρός και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος. Για τιμή προφανώς δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω ο 2ος τερματοφύλακας του τυριού να είναι πιο ακριβός από τον Κόβατς
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
ton pizanofski h genika opoion exei perasei ta teleytaia xronia apo thn xanthi(plhn malarz)
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

DimNaoussa

• Guest
As paroume enan epithetiko kalo gt termatofylaka exoume kai mn 3exnate tous 2 talantouxous pou akolouthoun...Ayto pou xreiazomaste einai epithetikos..poios tha vazei goal...toulaxiston exoume kapoion na ta pnigei..alla na vazei?? ?? ?? ;D ;D ;D ;D

SKAILS

• Guest
h athlitikh grafei gia senaria epistrofhs barcaouan ston PAOK,gia anaplhrwmatiko tha ton hthela,4ada sthn amuna melisi me enan polu kalo dipla tou px cirilo,dexia arampatzh k aristera snautchner k h omada tha nai polu kala amuntika.Gia terma tha hthela kovats eleutheropoulo px,mprosta twra ti na pw...o bazelos ekane megalh kinhsh me ton petropoulo,tha ton hthela auton,alla oxi fusika daneiko.xasame duo megales eukairies to dekembrh,ton xouto k ton petropoulo k oi duo mazi m ola ta exoda to polu 500.000...megalh malakia..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
τον Barcauan ξεχάστε τον
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline sabbath

• Αλλαγή
θα παρουμε αριστερο μπακ σιγουρα...με αριστερο μπακ τον σναουτσερ βασικο δεν πας πουθενα....γνωμη μου....

επισης ας μην ξεχναμε οτι ο αραμπατζης αμυντικα δεν ειναι και ο καλυτερος παικτης.....ενω και η σεντρα του δεν ειναι πολυ καλη...βεβαια ειναι φιλοτιμος και τα δινει ολα μεσα στο παιχνιδι.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

stelukos

• Guest
Milwntas gia Jetafe kai termatofulaka, to eides to 2o goal ths Bayern;  ::)   (de lew oti den einai kalos genika, alla htan xeirotero ki apo ta goal pou etrwge o Mixopoulos!)

To είδα... Φρικτό γκολ και κριμα που δεν πέρασε η Χετάφε... Έτσι κάπως είχε αποκλειστεί και ο ΠΑΟΚ απο την μπάγερν. Τι κωλόφαρδη ομάδα...

Συμφωνώ 100%. Θα προτιμούσα Κηπουρό όμως, που μένει ελεύθερος, από τον Κόβατς γιατί είναι πιο μικρός και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος. Για τιμή προφανώς δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω ο 2ος τερματοφύλακας του τυριού να είναι πιο ακριβός από τον Κόβατς

Τόσο καλός είναι αυτός ο κηπουρός?? δεν τον έχω δει...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορείτε να φανταστείτε ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ νιώθω όταν το σκαουτινγκ γίνεται απο Βρύζα και Ζαγοράκη.

Δεν νομίζω πάντως να κοιτάνε την ελληνική αγορά

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Για τερματοφύλακα ΠΑΡΝΤΟ της γριάς.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ποιον κηπουρο ρε παιδια..αν ειναι για τα χορταρια στου Λολα ναι αλλα για τερματοφυλακα σε καμια περιπτωση

καθε φορα με προβληματιζει ποσο χαμηλα θετουν καποιοι τον πηχυ στην ομαδα..ΠΑΟΚ εισαι δεν θα παρεις απο τα δευτερα αλλα τα πρωτα ονοματα τουλαχιστον στην Ελλαδα (για εξω αλλαζει)