Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Ôåëéêþò… ÐÁÏÊ ãéá ôïí ÌðñÜéò Ìïõí. Ôï «êüëëçìá» ðïõ ðñïÝêõøå ìå ôçí áðáßôçóç ôïõ Ðáíáèçíáúêïý íá ìçí áãùíéóôåß ï ðáßêôçò óôï ìáôò ìåôáîý ôùí äýï ïìÜäùí îåðåñÜóôçêå, áöïý ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò Þôáí áíÝíäïôïò êáé äåí õðÝêõøå óôïí åêâéáóìü ôùí «ðñáóßíùí». ¸ôóé, ç áèçíáúêÞ ÐÁÅ áíáãêÜóôçêå íá êÜíåé ðßóù êáé íá äå÷ôåß üôé ï Ìïõí èá áãùíéóôåß êáé óôá äýï ðáé÷íßäéá.

http://www.metrosport.gr/archives/28736

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εφω παλι νομιζω πολυς ντορος για το τιποτα, και αυτο με το βετο του Ζαγορ δε μου λεει κατι...Γιατι ο Μουν θα ερθει και θα πεξει ολο και ολο 10 παιχνιδια...για οσια δλδ θα τον παρουμε μετα θα καθαρισει ο Σναοθτσερ και ισως ο Αραμπατζης..απλα τα πραγματα...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μπορούμε κάλλιστα "Δάσκαλε" να τον ρωτήσουμε και να του τα στείλουμε και τα δικά σου και του Vedder και πολλών άλλων μέσω της νέας υπηρεσίας του site της ΠΑΕ, "Ρώτα τον πρόεδρο". (Τσεκάρετε το, δεν κάνω πλάκα)

Πολύ θα ήθελα να δώ σε πόσα κλάσματα του δευτερολέπτου θα ανακοίνωνε την αποχώρηση του απο την προεδρία, άν διάβαζε τα μισά απο όσα έχουν ειπωθεί εδω μέσα, και στα blog του κόλκα και δε ξερω και που αλλού.

Εγώ στη θέση του τόση αχαριστεία δεν θα την ανεχόμουν θα'λεγα "αι σιχτιρ" και θα πήγαινα σπίτι μου να κάνω ερωτα στην Λίλη.

Και αμα συνεχιστεί αυτο το παραμύθι ας φύγει να δούμε τι κελεπούρια και βρυκόλακες θα μας έρθουν, που μας αξίζουν και τους αξίζουμε.

Αυτοί είμαστε, γιαυτό δεν θα πάμε μπροστά ΠΟΤΕ.

Πραγματικα δεν εχω ορεξη να το συνεχισω..θα γραψω μερικα πραγματα για να μη νομισετε οτι σας σνομπαρω, η δεν εχω τι να πω ,η η η ...
Περιληπτικα μονο θα πω οτι γιναμε μπουρδελο.
1000 σχολια στο μπλογκ του κολκα απο 300 που ειχε  μεσο ορο, φωτια εδω φωτια παρα κει, φωτια στα ραδια, μηνυματα καζουρας απο βαζελους και μη.
Τωρα αν εσεις τα λετε οτι δεν εγινε τιποτα, τα βλεπετε ψυχραιμα και ρεαλιστικα μπραβο σας.
Εγω ξερω οτι αν επαιρνε τον "Τζιμπιτζιδοβιτς" με αυτα τα 200 το πολυ να χαμε 15 σχολια σημερα.
Επικοινωνιακα δεν ηταν ηττα?Δεν ηταν ρεζιλικι, ξεφτιλα, πραγματικοτητα? Απαντηστε μου αυτο. Γιατι μαλλον εχετε μπερδεψει τον ερχομο Μουν, τις μεταγραφες, το Ζαγορακη, την καζουρα και ολα μαζι.
Αν δεν καταλαβατε φωναζουμε για ολα αυτα ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΠΑΤΗΜΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ για πολλα. Εκανε ΛΑ-ΘΟΣ. Τελος, αυτο δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο. Αγωνιστικα θες, μεταγραφικα? Επικοινωνιακα? Παρτε το  οπως θελετε.
Μη με τσαντιζετε ρε αδερφια εμενα και αλλους που πλακωνομαστε 2 χρονια επειδη υπερασπιζομαστε Σαντος, Θοδωρα, μεχρι και Γκαγκατση κανουμε ψιλομοκο για να μη διαταραχθει το κλιμα. Υπαρχουν πολλες στιγμες που μας πηραν τα ζορια, εβλεπα ομως οτι ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ? Μπορω να βρω 2 καλα και 10 αρνητικα αυτης της κινησης. Δε μιλαω για μεταγραφη, μιλαω για κι νη ση.
Δηλαδη τι θελετε, να αρχιζω να ποσταρω παλια ποστ για να δουμε τι λέγαμε? Που εγινε της πουτανας με τον αποκλεισμο απο τη χερενφεν και καποιοι λενε οτι με τη μεταγραφη του Μουν ξεκινησε η καταστροφολογια? Οταν καποιος που λεει καλα καναν και φεραν το Μουν ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ μετα τη χερενφεν? Αλλα ετσι ειναι..οταν δεν πεφτουν "μπατσες" ο καθενας μας εχει τη γνωμη του.Απο γλυφτες και φυτα του Ζαγορακη βρεθηκαμε να ειμαστε οι νουμερο ενα πολεμιοι του και θελουμε να φυγει.Ελα Παναγια μου. Την Κυριακη κοντεψα να ρθω στα χερια με εναν εξω απο την 4 που εκραζε τον Θοδωρα οτι τα παιρνει κατω απο το τραπεζι απο τους Αθηναιους και τη Δευτερα θελω να φυγει. Δεν θελω να φυγει. Ενα λαθος του κατ εμε ανεφερα. Οπως υπερθεματιζω τα  10000 καλα που μας εκανε.Δεν με πειραξε ΕΜΕΝΑ που εφερε το Μουν, το ξαναλεω. Με πειραξε γιατι ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ, ΗΠΙΑΝ, ΜΕΘΥΣΑΝ, ΕΚΛΑΨΑΝ, ΣΠΑΣΤΗΚΑΝ, ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ.Γι αυτο σας λεω, αφηστε το..ας ηρεμησουμε ολοι και ας μας κρινει η ιστορια. Μεχρι τοτε και για να το καταλαβουμε ολοι μας
φιλε ο ζαγορακης δεν μας πουλησε

εκανε ομως μια μεγαλη μαλακια σημερα (ακομα )

πληγωσε την περηφανεια πολλων οπαδων για ενα δεξι μπακ που βρισκεις με το κιλο σε ολον τον κοσμο.

και μαλιστα σε μερες δυσκολες και στεναχωριας για ολους μας...μονος του το εβαλε το αυτογκολ.
ζαγορακη βαζεις το ενα αυτογκολ μετα το αλλο.

δεν ξερω αν αξιζει σε σενα να κανεις εξυπηρετηση στον βαζελο για να παρει αυτος παικτη σπο τον ατρομητο.

δεν ξερω αν αξιζει στην διοικηση σου να λειτουργει σαν διοικηση παναρκαδιακου να ψηνει παιχτες για αλλες ομαδες της αθηνας.

αλλα σιγουρα δεν αξιζει στον κοσμο που αγορασε 21,000 διαρκειας.
δεν αξιζει σε αυτον τον κοσμο να ζητιανευει απο τον βαζελο στις 31 αυγουστου παιχτη απο βαζελο...μετα απο τοσα τρυπηματα μαλιστα απο τη συγκεκριμενη ομαδα.
δεν μας αξιζουν αλλοι τσιγκες χαραλαμπιδηδες και δαρλες (μυαλο δεν βαλατε απο περυσι?).

το προβλημα σου ζαγορακη ειναι η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ λοιπον,,,διοικεις μια ομαδα με ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ σαν να διοικεις την κατω ραχουλα.

κανε στην ακρη τους γλυφτες και τους παπαγαλους ( λιγο πριν το τελος θα σε πουλησουν πρωτοι ) και ΞΥΠΝΑ,,

...το μονο σου οπλο ειναι ο κοσμος, μην τον ξενερωνεις αλλο.

Τα 21.000 διαρκειας τι ειναι? οι 10.000 νεοι μετοχοι? οι 2000 στην Ολανδια μετα το κακο αποτελεσμα του πρωτου αγωνα?? αυτα δεν ειναι στηριξη αδερφε?
Μην τρελαθουμε κιολας.. ολοι αναγνωριζουμε ολα τα καλα που εχει κανει ο Σκυλος.. και ολοι τον στηριζουμε.. αλλο αυτο ομως και αλλο να φτασουμε στο απεναντι ακρο να τον υπερασπιζομαστε καθε μερα καθε λεπτο σε οτι και αν κανει.. εχει κουρασει αυτο το στορυ.. ο προεδρος του ΠΑΟΚ ειναι.. δεν ειναι ο θεος...

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Εγώ πάντως αν αποχωρήσει (σε λίγο κάποιοι θα πανυγυρίζουν σ αυτό το ενδεχόμενο , έλεος) στην μετέπειτα εποχή εγώ θέλω να είμαι ο λογιστής της υπόθεσης , ωραία ήταν τόσα χρόνια , τώρα που ασχολείται η διοικηση μ αυτά ξενερώνω... :P

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
ΟΚ , ΟΚ λάθος topic , sorry

PAOK_VOLOS

• Guest
Ôåëéêþò… ÐÁÏÊ ãéá ôïí ÌðñÜéò Ìïõí. Ôï «êüëëçìá» ðïõ ðñïÝêõøå ìå ôçí áðáßôçóç ôïõ Ðáíáèçíáúêïý íá ìçí áãùíéóôåß ï ðáßêôçò óôï ìáôò ìåôáîý ôùí äýï ïìÜäùí îåðåñÜóôçêå, áöïý ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò Þôáí áíÝíäïôïò êáé äåí õðÝêõøå óôïí åêâéáóìü ôùí «ðñáóßíùí». ¸ôóé, ç áèçíáúêÞ ÐÁÅ áíáãêÜóôçêå íá êÜíåé ðßóù êáé íá äå÷ôåß üôé ï Ìïõí èá áãùíéóôåß êáé óôá äýï ðáé÷íßäéá.

http://www.metrosport.gr/archives/28736

ÁõôÞ åßíáé ðñáãìáôéêÞ REVOLUTION,ï÷é áóôåßá..ÌðñÜâï ñå Èüäùñå,Þäç ìáò ôñÝìïõí ïé Áèçíáßïé.Åôóé óå èÝëïõìå!ÁíÝíäïôï...

LFPADRAM

• Guest
Το να εκφραζει καποιος την γνωμη του και να εχει αντιθετη αποψη σε κακως κειμενα οπως π.χ στην φαση με τον δανεικο παικτη απο ανταγωνιστικη ομαδα, δεκτο και σεβαστο. Αυτο που κανετε ομως μερικοι ειναι  πουλημα κακης τρελας και ειναι και τζαμπα μαγκια στην τελικη  γιατι στην ουσια και στην πραγματικοτητα  τουμπεκι ψιλοκομενη κανετε...

SALPARADISE

• Guest
Πρεπει να πεφτει πολύ καζουρα στο Βόλο απο βάζελους.

Offline agraf

• Αλλαγή
Σϊγουρα ενοχληθήκαμε όλοι από το δανεισμό ενός προβληματικού παίκτη την τελευταία στιγμή από μία ομάδα που είναι μισητή και παραδοσιακός αντίπαλος του ΠΑΟΚ.

Θέλω να πω όμως ότι βλέπω μεγαλύτερη αντίδραση από ότι όταν η διοίκησή μας στήριξε εξώφθαλμα τον Κατσαρή ή όταν έφερε το Γκαγκατσοσόϊ στον ΠΑΟΚ.

Όπως και να χει να μην μασάμε σε καμιά περίπτωση, να λέμε θαραλλέα τη γνώμη μας και να μην εξαντλούμε την αυστηρότητά μας σε απλές περιπτώσεις όταν παράλληλα γίνονται σοβαρά λάθη (έστω και χωρίς πρόθεση).

Για το καλό του ΠΑΟΚ αγωνιζόμαστε. Ο Θεός μόνο ξέρει πόσο αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.

giannis80

• Guest
To έχω ξαναπει και θα το ξαναπω.Οτιδήποτε λέμε εμείς και σχολιάζουμε για την ΠΑΕ,όχι οτιδήποτε κάνει η ΠΑΕ, ας έχουμε και στο πίσω μέρος του κεφάλιου μας οτι χτίζεται ένα αθλητικό κέντρο, ότι πρέπει να πληρωθούν κάποιες ομάδες (αταλάντα,ρεν,πόρτο,εργοτέλης) και ότι ακόμα δεν έχουμε ξεμπλέξει οριστικά με τα χρέη.Άρα δεν μπορούμε να ανοιχτούμε έχοντας κιόλας αποκλειστεί από συνέχεια ευρώπης.Μπορεί να είχε κλείσει π.χ ο Σειταρίδης (στην τύχη το όνομα) ο οποίος έχει κασέ γύρω στα 800 λογικά, και να περιμένανε την πρόκριση στους ομίλους.Να επιβαρύνανε κι άλλο τα ταμεία?Τι κάνεις?Ελεύθερο παίκτη στην αγορά δεν βρίσκεις,Τον αραμπατζή δεν τον υπολογίζεις, σνάουτσερ τραυματίας.Είστε Βρύζας-Ζαγοράκης κι έχετε όλα αυτά τα δεδομένα (μη επιβάρυνση του ταμείου, κατασκευή αθλητικού κέντρου, κανένας διαθέσιμος παίκτης στην αγορά, από την ομάδα νέων δεν υπολογίζεται κανείς δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα-λογικά δικαιολογημένα για να συμφωνούν και οι 3- και καίγεσαι να πάρεις έναν χθες, ο οποίος θα έχει και συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά).Τι κάνεις? Βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους, είμαι κλεισμένος στο γραφείο.Τι να κάνω?Λέγετε.Περνάει η ώρα,8 το βράδυ πρέπει να έχω κλείσει και τα λεφτά που μπορώ να δώσω είναι μέχρι 150-200 χιλιάρικα.
Ίσως και για τον Ζαγοράκη ήταν η πιο ανεπιθύμητη αλλά και η μοναδική λύση.Ίσως,λέω ίσως, να έβαλε το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας πάνω από την τσατίλα του που δεν είναι ξεχρεωμένος ο ΠΑΟΚ για να έπαιρνε κανέναν παικταρά ελεύθερο, ίσως ξαναλέω.

jmjyiannis

• Guest
Ασε ρε Γιάννη. τι αναλύεις; δε βλέπεις?με αυτή τη φάση, ξεσηκώθηκαν αυτοί που περίμεναν τον Ζαγοράκη στη γωνία και αρχίζουν τα όργανα. Κόντρα για την Κόντρα.

Κανείς δε σκέφτεται τις συνθήκες αυτής της επιλογής όπως και το οτι αυτό πέρασε από την έγκριση του Βρύζα, ο οποίος έχει δώσει ρέστα ωε τώρα....

senag2

• Guest

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ασε ρε Γιάννη. τι αναλύεις; δε βλέπεις?με αυτή τη φάση, ξεσηκώθηκαν αυτοί που περίμεναν τον Ζαγοράκη στη γωνία και αρχίζουν τα όργανα. Κόντρα για την Κόντρα.

Κανείς δε σκέφτεται τις συνθήκες αυτής της επιλογής όπως και το οτι αυτό πέρασε από την έγκριση του Βρύζα, ο οποίος έχει δώσει ρέστα ωε τώρα....
Ισωσ,αλλα οχι ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Αυτοι που ξεσηκωθηκαν εδω μεσα ειναι οι ιδιοι που πολεμουσαν υπερ του τοσο καιρο,εναντια σε κατι κριτικεσ ταχα μου σε Σαντοσ+παιχτεσ επι προσωπικου,που απωτερο στοχο ειχαν να βλαψουν τον ιδιο.Στα γκαζετα+στα αλλα δεν με αφορα τι γραφεται.Εσυ που ειπεσ οτι στο Βολο τρωνε καζουρα,δεν προκαλεισ τον αλλον?Τι ειμαστε ρε ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΣΕΙΣ?Αντε να σοβαρευτειτε-ουμε ολοι.

senag2

• Guest
Τα 21.000 διαρκειας τι ειναι? οι 10.000 νεοι μετοχοι? οι 2000 στην Ολανδια μετα το κακο αποτελεσμα του πρωτου αγωνα?? αυτα δεν ειναι στηριξη αδερφε?
Μην τρελαθουμε κιολας.. ολοι αναγνωριζουμε ολα τα καλα που εχει κανει ο Σκυλος.. και ολοι τον στηριζουμε.. αλλο αυτο ομως και αλλο να φτασουμε στο απεναντι ακρο να τον υπερασπιζομαστε καθε μερα καθε λεπτο σε οτι και αν κανει.. εχει κουρασει αυτο το στορυ.. ο προεδρος του ΠΑΟΚ ειναι.. δεν ειναι ο θεος...

Ρε φίλε, ακουσε λίγο, δεν τον κάνει κανένας θεο. Δεν παει να είναι και ο μανάβης της γειτονιάς πρόεδρος, στα @@ μου και πολλών άλλων πώς λένε τον πρόεδρο, απο που κρατάει η σκούφια του και τι νιμού γαμάει απο την στιγμη που ότι κάνει το κάνει ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Είδες εσύ στην κίνηση του αυτή να υπάρχει σκοπός να τα αρπάξει ή να αμαυρώσει το όνομα του συλλόγου; Πήρε έναν δανεικό απο τον βάζελο για να καλύψει τις τρύπες!!! ΑΥΤΟ! Και το έχουν κάνει ΟΛΟΙ θέμα και ακούω μαλακείες του τύπου να φύγει, θα πουλήσω το διαρκείας μου, τρυπιόμαστε και δεν ξέρω και εγώ τι αλλο.

Οι άνθρωποι προφανώς σκεφτήκαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ αφου και έτοιμος είναι και δεν θέλει 2 μηνες προετοιμασία, είναι φτηνός, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ και την τελευταία στιγμη ειναι καλή κίνηση για κλήσεις μια ΤΡΥΠΑ ΟΧΙ να χτίσεις ομάδα γύρω απο τον μουν! Έλεος ρε παιδιά λίγο λογική δεν βλάπτει.

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, όλα στο χορτάρι θα κριθούν. Αν στηθούν στα τεσσερα με το βάζελο, βριστε σπάστε ορμίξτε και εγώ μαζί σας πρώτος. Αλλα λογικά ρε παιδια τώρα, να πιστεύετε μερικοί ότι θα στηθει η ομαδα γιατι μας εδωσαν δανεικο τον μουν, τι να πω...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Καταρχην να κουλαρουμε ΟΛΟΙ.
Κατα δευτερον ειμαι μεν εναντιον της συγκεκριμενης μεταγραφης-δανεισμου, διαφωνω ομως και ΚΑΘΕΤΑ με τον αδερφο Δασκαλο (που σεβομαι και εκτιμω απεριοριστα) σε καποια σημεια που μιλουσε για τα περυσινα παιχνιδια με βαζελο.
Κατα τριτον, σε οσους κατακεραυνωνουν οποιαδηποτε φωνη αντιδρασης ή κριτικης ασκειται στον Θοδωρο, ας κανουν τον κοπο να προσεξουν τουλαχιστον αυτην τη φορα οτι στο θεμα Μουν οι περισσοτεροι που εχουν διαφωνησει ειναι ορκισμενα Ζαγοροσκυλα .
« Last Edit: September 02, 2009, 02:25:26 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
Το να εκφραζει καποιος την γνωμη του και να εχει αντιθετη αποψη σε κακως κειμενα οπως π.χ στην φαση με τον δανεικο παικτη απο ανταγωνιστικη ομαδα, δεκτο και σεβαστο. Αυτο που κανετε ομως μερικοι ειναι  πουλημα κακης τρελας και ειναι και τζαμπα μαγκια στην τελικη  γιατι στην ουσια και στην πραγματικοτητα  τουμπεκι ψιλοκομενη κανετε...
να προσθεσω κ κατι? ποσο μαλλον οταν δεν στελνετε ονομαστικα στην παε την απορια σας..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καταρχην να κουλαρουμε ΟΛΟΙ.
Κατα δευτερον ειμαι μεν εναντιον της συγκεκριμενης μεταγραφης-δανεισμου, διαφωνω ομως και ΚΑΘΕΤΑ με τον αδερφο Δασκαλο (που σεβομαι και εκτιμω απεριοριστα) σε καποια σημεια που μιλουσε για τα περυσινα παιχνιδια με βαζελο.
Κατα τριτον, σε οσους κατακεραυνωνουν οποιαδηποτε φωνη αντιδρασης ή κριτικης ασκειται στον Θοδωρο, ας κανουν τον κοπο να προσεξουν τουλαχιστον αυτην τη φορα οτι στο θεμα Μουν οι περισσοτεροι που εχουν διαφωνησει ειναι ορκισμενα Ζαγοροσκυλα .

Συμφωνω χιλια τα εκατο με οτι λες. Απλα θα θελα να ξεκαθαρισω στο δευτερο σημειο, οτι με τη μεταγραφη αυτη εδωσε δικαιωματα να λεγονται ΚΑΙ αυτα, οχι μονο αυτα. Επρεπε να τα σκεφτει αυτα. Ξερω οτι δεν επρεπε να τα αναφερω, να τα αναπαραγω, δεν μπορεσα, λαθος μου.Με τον πατερα μου ενα χρονο μαλωνα για εκεινα τα παιχνιδια και του λεγα οτι κοιταξε να δεις, αν εμπαινε του ιβιτς η κεφαλια στο 80κατι με το βαζελο δεν θα λεγαμε για καραγκουνα τωρα. Πρωτα απο ολους εγω. Απλως ανεφερα λιγα απο οσα λεγονται δεξια και αριστερα γιατι εδωσε αφορμες να τα πουνε. Και δεν ειναι μονο αυτα. Το κυριοτερο ειναι οτι αγωνιστικα, δεν κερδιζεις. Δεν μπορει να με πεισει ο Μουν οτι θα δινει το 100% για τον ΠΑΟΚ και ακομα παραπανω. Μπορω να βρω δυο θετικα και δυστυχως δεκα αρνητικα απο αυτη τη μεταγραφη. Σε αγωνιστικο, σε οπαδικο και σε επικοινωνιακο επιπεδο. Συνεχιζω να στηριζω ομως, εκει θα μαι, οπως και ολοι και ΠΑΟΚ ΟΛΕ. Κατα τη γνωμη μου εγινε μια λαθος κινηση. Ουτε να σκοτωσω κανεναν , ουτε να επιτεθω σε αδερφια. Αυτα.

CLUB LARISA

• Guest

Θέλω να πω όμως ότι βλέπω μεγαλύτερη αντίδραση από ότι όταν η διοίκησή μας στήριξε εξώφθαλμα τον Κατσαρή ή όταν έφερε το Γκαγκατσοσόϊ στον ΠΑΟΚ.

Τον μεγάλο θες να πεις, ο μικρός δεν μας έφταιξε τίποτα αδερφέ, ούτε έδωσε ποτέ δικαιώματα. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΣΕ ΤΠΤ, ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ Κ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ Κ ΨΙΛΕΣ.....Για τον άλλονα, στόμα δεν άνοιξε....

Offline blue_eyes

• Βασικός
σμολαρεκ;;;;;

Offline savage republic

• Βασικός
Από που προκύπτει;