Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119882 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Eμένα, που δεν τον έχω δεί σε παιχνίδια άλλα εκτός ελλάδος, γιατί μου φαίνεται περίσσότερο χαφ παρά εξτρέμ...? Δηλαδή να ταιριάζει περισσότερο σε ένα σύστημα 4-4-2
παρά σε 4-3-3. Πάντως αν τα λεφτά είναι λογικά είμαι κ γώ υπέρ της απόκτησης του αλλά................η τριάδα ξέρει πάντα καλύτερα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παρτε και τον Λεμπο με τον Ροναλντο Γκιαρο.. μπορουν να βοηθησουν και εχουν καλο βιογραφικο....

Η ασχολια μας με παιχτακια της σειρας απο την γειτονια εχει καταντησει γραφικη πλεον...

με αυτο που λες εσυ δινεις αξια στην "γειτονια"
αν επαιρνες τους 2 καλυτερους παικτες του πανιωνιου η της λαρισας θα σε χαλουσε το ιδιο;
Αν ειναι δυνατον να ασχολειστε καποιοι με τον ρουλη.
αν ο ρεκγειρο μου βαλει γκολ με γαυροβαζελους στα @@ μου ο ρουλης, για αυτους εχω τον παπαζογλου και τον αναστασακο να βαλουν γκολ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

apostolos

• Guest
Παρτε και τον Λεμπο με τον Ροναλντο Γκιαρο.. μπορουν να βοηθησουν και εχουν καλο βιογραφικο....

Η ασχολια μας με παιχτακια της σειρας απο την γειτονια εχει καταντησει γραφικη πλεον...

Σοβαρά? Για ενημέρωσέ μας για το βιογραφικό τους, γιατί του Ρεγκέιρο είναι αρκετά δυνατό, το ότι έκανε μαπα χρονιά πέρισι κανείς δεν το αμφισβήτησε, το ότι ειναι παικτάκι της σειράς μπορείς να μας το εξηγήσεις από πού προκύπτει?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΟΝΟ!!! τίποτα άλλο!
μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

κρατήστε μια ισορροπία!

εκ του αποτελέσματος και πέρισυ ΡΟΜΠΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

ρε αδερφε ημαρτον που λεει και ο φαφουτης

ξεκολατε ρε με το ποιος θαρθει και ποιος δεν θαρθει...περσι οταν τον πηραν τα ερπετα εγω χωλοσκαγα γιατι καποιοι δικοι μας λεγανε κοιταξτε

τι παιχταρα παιρνει το σκουληκι κι εμεις δεν εχουμε παρει κανεναν...μετα ηρθε ο γκαρσια και καπως καταλαγιασε η γκρινια...

ελεος ρε μαγκες...ελεος.να θυμισω μπακαγιοκο χαλκια και μαλεζα φετος;ακομα και ο ιβιτς σε καποια ματς το βγαλε το ψωμι του.οχι δεν τον παω
αλλα η αληθεια αληθεια.σε καποια αλλα μας χαντακωσε.ε και;αν ειχαμε 70 εκ ευρω θα παιρναμε τον κακα και δεν θα τον βλεπαμε τον βλανταν καθολου

μενει ελευθερος ενας παικτης με βιογραφικο σαν αυτο που εχει.στην θεση που παιζει πονας.εχει κανει μια μετρια χρονια σε μια μετρια ομαδα.
εχει ομως στοιχεια που σου λειπουν.ταχυτητα και τεχνικη.απο την στιγμη που οι υπολοιπες ΕΦΙΚΤΕΣ λυσεις για τον α η β λογο δεν γινεται
να ερθουν τι θα κανεις;δεν θα πας να τον κλεισεις γιατι επαιζε περσι στο σκουληκι;ελεος

το σκουληκι στην θεση του πηρε καποιον ροβα.εσεις λετε εκανε βημα μπρος η πισω με αυτο που εκανε;

στην κουβεντα για το αν ειναι δυεισδειτικος η οχι...βαλτε σε επαναληψη το ματς κυπελλου μες στο χαριλαου...που εκεινη την μερα ολοι λεγαμε
αγιε μαρκο αντωνιε αγιε χαλκια αγιε μαλεζα...γιο γιο μας εκανε ο ρεγκειρο οταν επαιξε δευτερο φορ.ευτυχως που υπηρχε χαρτακι να μην παιζει
ο παπαζογλου και επαιζε ο σαπιοκοιλιας ο κοκε διπλα του(τι διπλα του,30 μετρα εξω απο την περιοχη ητανε).αν τον εβαζαν μεσα τον πιτσιρικα θα πανηγυριζε ο καραμπελας...

αλλα ακομα κι αν λεω μαλακιες εγω...ρε υπομονη να δειτε την ομαδα στο χορταρι δεν εχετε;δλδ ολα για την καβαντζα γινονται;καβαντζα=τα λεγα γω απο το καλοκαιρι με αυτους που φεραμε...

GeorgT

• Guest
Μια απορία...
Έγραψαν μερικοί "γιατί δεν δίνουμε 500.000 για να αγοράσουμε τον Βιερίνια". Από που προέκυψε αυτό το νούμερο; Από που προέκυψε πως τον πουλάει η Πόρτο με αυτό το ποσό;

Ελα ντε??  :cwm13:

Γιατι το ειπα κ εγώ, κολλήσατε σε λαθος σημείο, ΕΊΠΑ αντι να δώσουμε 1 μυριο στο Κομποτη γιατί να μην δώσουμε Π.Χ 500χιλ για τον Βιερινια, παράδειγμα ηταν, γιαυτο έβαλα το π.χ λεμε μπροστά!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Μια απορία...
Έγραψαν μερικοί "γιατί δεν δίνουμε 500.000 για να αγοράσουμε τον Βιερίνια". Από που προέκυψε αυτό το νούμερο; Από που προέκυψε πως τον πουλάει η Πόρτο με αυτό το ποσό;

ήταν μία απορία επίσης δική μου χωρίς να λέω ότι το ποσό είναι ντε και καλά τόσο. Απλά συγκρίνοντας με τα 600.000 που δίνει υποτίθεται η κούλα για τον Λεονάρντο (ο οποιος παρουσιάστηκε ως αντικαταστάτης τπυ Βιερίνια...) αναρωτήθηκα μήπως με λίγα λιγότερα θα μπορούσαμε να αγοράσουμε τον Βιερίνια από τη στιγμή που τελικά η Πόρτο δεν τον αφήνει ελευθερο. Διότι όταν είναι να αφήσεις ελευθερο έναν παίκτη πως γίνεται μετά να αλλάζεις στάση και να ζητάς μεγάλο ποσό για να τον πουλήσεις?

Εκτός και αν φυσικά θέμα ελευθερίας δεν υπήρξε ποτέ παρά μόνο στα μυαλά κάποιων δημοσιοβλάχων οπότε τσάμπα συζητάμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Είναι πάντως περίεργο ότι σε αυτήν την ιστορία ΔΕΝ έχουν ακουστεί ποσά εκατέρωθεν......δηλ πόσα ζητάει η πόρτο ή πόσα δίνει ο ΠΑΟΚ....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

bagos1

• Guest
ο ΠAOK σύμφωνα με ένα ρεπορταζ των σπόρ πρόσφερε 300 με 350 χιλιάρικα
« Last Edit: July 07, 2009, 15:59:55 by Capricorn »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
1) Διαβάζω τα όσα γράφονται και μετά θυμάμαι τα όσα γράφονται επικριτικά για τα ράδια και γενικότερα τα ΜΜΕ της πόλης μας. Ποια η διαφορά; Υπάρχει; Μήπως το paokworld είναι ένας μικρόκοσμος της κατάστασης που κράζουμε;

2) Έβλεπα πέρσι τον Σάντος που έδινε οδηγίες στους Κονσεισάο και Βιερίνια για να εναλλάσουν πλευρές αρκετές φορές κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού. Γνωρίζει κάποιος που γνωρίζει τον Ρεγκέιρο αν μπορεί να παίξει το ίδιο καλά δεξιά όπως αριστερά;

3) Η σχέση ΠΑΟΚ και Πόρτο είναι μια σχέση που εξυπηρετεί (ή εξυπηρετούσε) και τις δύο ομάδες. Η Πόρτο παραχώρησε έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας για να κάνει παιχνίδια, αφού δεν είχε χώρο στο ρόστερ της για να τον αξιοποιήσει. Ο ΠΑΟΚ, βουτηγμένος στα οικονομικά προβλήματα, έψαχνε φτηνούς, καλούς και ελπιδοφόρους παίκτες με μεγάλη μεταπωλητική αξία. Η Πόρτο υπηρετώντας τα δικά της συμφέροντα, αξιώνει από τον Βιερίνια νέο συμβόλαιο για να τον δέσει για τα επόμενα χρόνια και κατόπιν τον παραχωρεί στον ΠΑΟΚ δανεικό.
Το θέμα είναι κατά πόσο συμφέρει τον ΠΑΟΚ να έχει έναν δανεικό παίκτη (χωρίς δικαίωμα αγοράς), να του δώσει χρόνο σε Ελληνικά και κυρίως σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια κάνοντας τον γνωστό και ανεβάζοντας του την μεταπωλητική του αξία, ενώ δεν θα έχει κέρδος από αυτή την επένδυση. Μπορεί πέρσι ο ΠΑΟΚ να είχε ανάγκη τέτοιους ποδοσφαιριστές. Φέτος και μετά την απαλλαγή του 99% των χρεών προς τρίτους και αναμένωντας την τελική απεμπλοκή από τα χρέη προς το δημόσιο με την πληρωμή εφάπαξ κάποιου ποσού, έχει μεγαλύτερη ευχέρεια στην επιλογή λύσεων.
Άρα πρέπει να αναρωτιόμαστε τα εξείς:
Συμφέρει τον ΠΑΟΚ να ψήνει έναν καλό ποδοσφαιριστή που δεν του ανήκει;
Μήπως πρέπει να αναζητήσει κάποια άλλη λύση; Το ιδανικό θα ήταν να έχει στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή ελπιδοφόρο με πιθανή μεγάλη μεταπωλητική αξία. Αν όμως δεν μπορεί η ΠΑΕ να αποκτήσει έναν τέτοιο παίκτη, μήπως πρέπει να στραφεί σε μια σίγουρη λύση που ξέρει ότι θα της δώσει αυτό που θέλει για τα επόμενα δύο χρόνια;
Όσο για τον Βιερίνια. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μεγαλώσει στο μυαλό και να ενηλικιωθεί, αλλιώς θα καταντήσει νέος Χατζηπαναγής που όλο θα κλαίγεται για τα λεφτά που δεν απόκτησε. Αν δεχτεί να υπογράψει για 4 χρόνια με την Πόρτο και να πηγαίνει δανεικός δεξιά και αριστερά, θα είναι 27 χρονών όταν τελειώσει το συμβόλαιο. Θα του μείνουν μία ή δύο καλές μεταγραφές. Αν ήμουν στην θέση του, θα απαιτούσα να μείνω στο ρόστερ της Πόρτο για τον επόμενο χρόνο, χωρίς να δοθώ δανεικός, παρά μόνο στον ΠΑΟΚ (εφόσον ισχύουν αυτά που δήλωσε) από τον οποίο απέκτησα τις καλύτερες εντυπώσεις και συνθήκες εργασίας. Ένας χρόνος είναι και θα περάσει. Αλλά μετά θα μπορούσα να διαπραγματευτώ με τους δικούς μου όρους.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
τις αποψεις μου για το βρυζα και γενικα ολο το team της διοκησης το ξερετε.ολοι στηριζουμε και θα στηριζουμε τις επιλογες τους.
λοιπον εγω λεω ανοιχτα οτι θεωρω πως ο ρεγκειρο ειναι ενας πολυ μετριος παιχτης και σε συγκριση με το βιερινια,ο δευτερος ξερει πολλα περισσοτερα κανταρια μπαλας ηδη απο αυτη την ηλικια.
συμφωνω με τη λογικη οτι ειναι εξυπνη μεταγραφη απο την αποψη οτι τον παιρνεις με λιγα φραγκα,συμφωνω οτι ο ζησης και ο σαντος βλεπουν πολλα περισσοτερα πραγματα στον παιχτη που προφανως δε βλεπω εγω αλλα δε μπορω να μη δε πω την πραγματικη αποψη μου και να ρθω να πανηγυριζω οτι δηθεν πουλαω τρελα στα σκουληκια και τους παιρνω καθε χρονο τους παιχτες.στα αρχιδια μου τα σκουληκια.μονο το καλο της ομαδας μας κοιταω και γι αυτο λεω οτι ο ρεγκειρο δεν κανει για βασικος στον ΠΑΟΚ.
αυτα.αν αποφασιστει να ερθει τουμπεκιαζομαι και τον στηριζω.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
2)Οχι δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει δεξια,ειναι κατι σαν τον λινο,το δεξι το εχει για να περπαταει και μονο!
Δλδ καμια σχεση με σερτζιο και κουτσια που μπορουν παιζουν σε οποια πλευρα θελουν.Ο ρεγκειρο αυστηρα και μονο αριστερα!
ΠΑΟΚ G4Α

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
φετος σε οσα ματς ειδα το ερπετο επαιξε αρκετες φορες δεξια αλλαζοντας θεση μεσα στο παιχνιδι..δεν ξεκιναγε δλδ απο κει αλλα τον εστελνε
ο προπονητης για κανα δεκαλεπτο τεταρτο...

BIANCONERO

• Guest
Παντως τωρα ακουσα οτι εχει μεινει στασιμο το θεμα του για 2 λογους..
Πρωτον υπαρχει μεγαλη αποσταση στο οικονομικο με το Ρεγκειρο να ζηταει 600 χιλλ και τον ΠΑΟΚ να δινει τα μισα!
δευτερον επειδη δεν εχει παρατηθει η περιπτωση Βιερινια.

Offline blue_eyes

• Βασικός
η αληθεια ειναι οτι η ενδεχομενη μετραγραφη ρεγκειρο δεν προκαλει και ενθουσιασμο οπως βεβαια και η περυσινη του μπακα..

εγω βλεπω οτι ολες οι μεταγραφες μας φετος ειναι παικτες αξιας αλλα πλην του κουτσια ξερεις το ταβανι για ολους..δυστυχως δεν ηρθε μεχρι τωρα ο παικτης απο εξωτερικο που να δωσει το κατι παραπανω ειδικα στην 3αδα πισω απο τον μουσλι. Ενας κοντρερας της επιθεσης δλδ..

το να λεω στηριζω εναν ανθρωπο φαινεται οχι οταν συμφωνουμε μονο αλλα και οταν διαφωνουμε..καποιοι μπορει να εχουμε μια κακη αποψη για τον Χ παικτη που φερνει ο ζησης, καλο ειναι να την λεμε, να την συζηταμε μεταξυ μας αλλα στην πραξη χρειαζεται να δειχνουμε την εμπιστοσυνη μας. Διαρκειας, υποστηριξη και οχι αχ-βαχ στο γηπεδο (βλεπε μπαλαφινιο) ειναι οι εμπρακτες αποδειξεις..

GeorgT

• Guest
300χιλ ειναι μια χαρά λεφτά (μη πω κ πολλα του ειναι), αν θελει ωραία αλλιώς λος μπουλος!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
το να λεω στηριζω εναν ανθρωπο φαινεται οχι οταν συμφωνουμε μονο αλλα και οταν διαφωνουμε..καποιοι μπορει να εχουμε μια κακη αποψη για τον Χ παικτη που φερνει ο ζησης, καλο ειναι να την λεμε, να την συζηταμε μεταξυ μας αλλα στην πραξη χρειαζεται να δειχνουμε την εμπιστοσυνη μας. Διαρκειας, υποστηριξη και οχι αχ-βαχ στο γηπεδο (βλεπε μπαλαφινιο) ειναι οι εμπρακτες αποδειξεις..
respect!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
ωραια.
το γεγονος οτι ο ρεγκειρο εχει γυαλινα ποδια το εχει σκεφτει κανεις?
δεν ξερω ρε παιδια,εγω εχω χαλαστει παρα πολυ με αυτην την μεταγραφη...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

GeorgT

• Guest
κατσε απο το να το λενε τα μμε μέχρι να κλείσει επίσημα εχει πολυ δρόμο ακόμα!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ποιός Ρεγκέιρο ρε παιδιά, που όταν ανακοινώθηκε πέρσι απ'το ρούλη και χαιρόντουσαν τα αρειανά στο Μακεδονία εμείς χτυπιόμασταν από το γέλιο... Αυτό δεν είναι παλτό, είναι raincoat. Ήμαρτον. Καμμιά σχέση με το Βιερίνια.

Και άμα ζητάνε για το Λεονάρντο 1 εκατομμύριο και ο Ρεγκέιρο 600 χιλιάρικα, δίνουμε 400-500 πόσα ζητάει η Πόρτο και παίρνουμε το Βιερίνια και στα @@ μας. Έλεος πια με το ρεπορτάζ του κάθε αργόμισθου και το ράδιο αρβύλα...