Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119192 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Ποια μεταγραφή παίκτη πλην Βιερίνια φέτος αφήνει έστω και ένα απο εμάς ικανοποιημένο?
ποιο ρόστερ τελικά είναι τόσο "βαθύ" ώστε να κάνουμε πρωταθλητισμό?
απογοήτευση σκέτη! ελπίζω να τραβήξουν στη συνέχεια. ΟΛΟΙ σε πολύ ρηχά νερά!

ΚΟΥΤΣΑ ΞΥΠΝΑ ΧΘΕΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ραμπιτ η μεταγραφη βιερινια σε αφηνει ευχαριστημενο οχι μονο απο πλευρας αποδοσης αλλα και επειδη ηταν value for money

εδωσες 300 περιπου ενω για τον κουτσια 1,5 μυρ..δεν διαφωνω με την μεταγραφη κουτσια καθως για μενα καθε ομαδα που παιρνει ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα της χωρας της πραττει σωστα. απλα μπορουσαμε και με λιγοτερα χρηματα πιστευω

επισης ο βιτολο ειναι μια εξαιρετικη μεταγραφη και απο αξια και απο χρηματα

επισης καλα εκανε για εμενα που πηρε ελευθερο τον φωτακη σαν λυση και αν και θεωρω λιγους για τον ΠΑΟΚ σωστα πηρε ελευθερους και με λιγα χρηματα τους παπαζογλου και αμπου καθως μπορει να τους χρησιμποιησει στο μελλον σαν ανταλλαγες η να τους πουλησει

εκει που διαφωνω καθετα ειναι για σαβινι και σορλεν..για τον μεν σαβινι το καλοκαιρι μονο υποτιμιτικα σχολια εβρισκα σε ποδοσφαιρικα φορουμ απο ιταλους (και για τσιριλο το ιδιο) κι του εκανε 3ετες συμβολαιο στα 30 !!!! ενω να δωσεις 400 για τον σορλεν ηταν για μενα λαθος

giannis80

• Guest
Θεωρώ,με τα λίγα που ξέρω, ότι 4 παίκτες χρειαζόμαστε άμεσα, είτε ιανουάριο,είτε καλοκαίρι.Όταν λέω άμεσα,εννοώ οτι είναι συνδυασμός 2 γεγονότων, οτι δεν έχουμε παίκτες σε αυτές τις θέσεις,αλλά και ότι οι ποιότητα των τωρινών σε αυτές τις θέσεις είναι για κλάματα. 2 ακραία μπακ (ο λίνο έχει ποιότητα π.χ., αλλά μπορεί να τον κάνει γιο γιο κανένας τοροσίδης και να ψαχνόμαστε,ο αραμπατζής την θέση την παίζει ερασιτεχνικά, ο σνάουτσερ δεν μπορεί από τη σέντρα και πάνω), έναν αντίστοιχο του βιερίνια για την απέναντι πλευρά κι έναν μεσοεπιθετικό ντελικάτο αφού είναι φανερό οτι η δυσκοιλιότητα του ίβιτς στην ταχύτητα επηρεάζει πολλές φορές. Θεωρώ δηλαδή οτι με : τερματοφύλακα, τα 2 μπακ, κοντρέρας,μαλεζά, βιτόλο, σορλέν, τον μεσοεπιθετικό, βιερίνια, τον αντίστοιχο του βιερίνια απέναντι, και μούσλι, θα μπορούσαμε να δούμε εντελώς διαφορετικό ΠΑΟΚ και σε ταχύτητα και σε επιθετική ανάπτυξη.Έχω βγάλει γκαρσία,ίβιτς έξω αφού τελειώνουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι και δεν νομίζω να ανανεωθούν.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Θα συμφωνήσω με τον Μπλου εκτός από τον Σορλάν, καθώς ο Γάλλος ήταν πολύ καλός πέρυσι, ενώ φέτος σέρνεται συνεπώς κάτι συμβαίνει. Προσωπικά πιστεύω ότι φταίει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Αν θυμάμαι καλά το είχε πει κι ο ίδιος ότι στη Γαλλία είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά.
Φέτος αυτό που πιστεύω ότι λείπει από τον Γάλλο είναι η αντοχή να κάνει την ντρίπλα που έκανε πέρυσι, η αντοχή να τρέξει τα 15 παραπάνω μέτρα, η αντοχή να βάλει τη σωστή δύναμη στην πάσα, στο σουτ, κτλ.
Δεν έχω όμως παράπονο από τον παίκτη από τεχνικής άποψης, κοντρόλ έχει, ξέρει να στέκεται σωστά στο γήπεδο, σπάνια είναι εκτός θέσης. Άσε που ο Σάντος τον έχει γαμήσει. Τον έχει δοκιμάσει σε ΟΛΕΣ τις θέσεις του κέντρου. Πιστεύω πως χρειάζεται μίνι προετοιμασία και θα γίνει ο περσινός καλός Σορλάν.
Όσο για την τιμή, με 400κ δεν βρίσκεις σχεδόν τίποτα ρε συ Μπλου σε αυτήν την ηλικία και μάλιστα πολυ εργαλείο στο κέντρο... Άσε που οι Γάλλοι ζητούσαν τα διπλά αν θυμάμαι καλά.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline bane

• Αλλαγή
ωραια ολα αυτα ,αλλα μετα απο ηττα λεγονται πολλα . για μενα οι παικτες ειναι καλοι ,αρκετα καλοι θα ελεγα για τα ελληνικα δεδομενα. και παρα πολυ καλοι για τα οικονομικα μας δεδομενα.δεν θα γραψω για συγκρισεις υλικου γιατι δεν βγαζει πουθενα ,αλλα προσωπικα γελαω βλεποντας το υλικο του γαβρου πλην 4 παικτων ,το μεσοαμυντικο υλικο του βαζελου και ολη την αεκ πλην σκοκο.για να κανεις το βημα παραπανω θες καποια εκατομμυρια για παικτες ηγετες που δεν εχεις -ο σερτζιο ηταν ο μοναδικος και σταματησε-συν την ψυχολογια νικητη που δεν ξερω απο που θα την αγορασεις. αυτα λειπουν ,ας βαλουμε λεφτα στην α.μ.κ για να τους παρουμε. οσο για την ψυχολογια την μεταδιδουμε εμεις.ας προσεξουμε τι λεμε και τι κανουμε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

chiltsid

• Guest
Θα συμφωνήσω με τον Μπλου εκτός από τον Σορλάν, καθώς ο Γάλλος ήταν πολύ καλός πέρυσι, ενώ φέτος σέρνεται συνεπώς κάτι συμβαίνει. Προσωπικά πιστεύω ότι φταίει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Αν θυμάμαι καλά το είχε πει κι ο ίδιος ότι στη Γαλλία είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά.
Φέτος αυτό που πιστεύω ότι λείπει από τον Γάλλο είναι η αντοχή να κάνει την ντρίπλα που έκανε πέρυσι, η αντοχή να τρέξει τα 15 παραπάνω μέτρα, η αντοχή να βάλει τη σωστή δύναμη στην πάσα, στο σουτ, κτλ.
Δεν έχω όμως παράπονο από τον παίκτη από τεχνικής άποψης, κοντρόλ έχει, ξέρει να στέκεται σωστά στο γήπεδο, σπάνια είναι εκτός θέσης. Άσε που ο Σάντος τον έχει γαμήσει. Τον έχει δοκιμάσει σε ΟΛΕΣ τις θέσεις του κέντρου. Πιστεύω πως χρειάζεται μίνι προετοιμασία και θα γίνει ο περσινός καλός Σορλάν.
Όσο για την τιμή, με 400κ δεν βρίσκεις σχεδόν τίποτα ρε συ Μπλου σε αυτήν την ηλικία και μάλιστα πολυ εργαλείο στο κέντρο... Άσε που οι Γάλλοι ζητούσαν τα διπλά αν θυμάμαι καλά.

ο γαλλος απαντησε σε ερωτηση που του ειχε γινει,για την δυσκολια της προετοιμασιας,οτι δεν την βρισκει και ιδιαιτερα κουραστικη,αλλα ενδιαφερον λογω του συνδιασμου τακτικης με αντοχη.
επισης δεν βλεπω η ομαδα να εχει προβλημα στην αντοχη,ισα ισα!!
κατα την δικη μου αποψη,ο παικτης παιζει διχως ορεξη,διχως στοχο,απλα κανει το αναγκαιο!!

ΥΓ:συμφωνω με βεντ,στην μεταγραφη κουτσ,αλλα ειναι δυσκολη αποφαση,ευχομαι να μας βγει σε λιγα χρονια το ρισκο που πηραμε!!

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ πάλι θεωρώ μέγιστη ανοησία να κάνουμε έστω και μια μεταγραφή το Γενάρη. Δηλαδή γιατί να μη τελειώσουμε το προπονητικό και να κάνουμε άσκοπα έξοδα; Ποιος μπορεί να είναι τόσο αφελής και τυφλός για να πιστεύει πως αν κάνουμε μεταγραφές θα βγούμε πάνω από 4οι; Τζάμπα πεταμένα λεφτά θα είναι. Από αυτά που μας λείπουν. Uefa βγαίνεις για πλάκα με το υπάρχον υλικό.

@vedder
Δεν ήταν λάθος αδερφέ που ξηλωθήκαμε για να πάρουμε τον Κουτσιανικούλη. Το λάθος ήταν ότι τον πήραμε έχοντας έναν προπονητή που έχει αλλεργία στους νέους. Εδώ χθες προτίμησε τον Φωτάκη ακραίο, τι να λέμε τώρα. Διαχείριση και τ' αρχίδια μας κουνιούνται. Τον κανονικό τον Μέσι να έβαζες 20 λεπτά σε κάθε αγώνα, τώρα θα έπαιζε στη σεκούντα, καμένος.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
γενικα ο cure εχει δικιο οτι φετος τον γεναρη εκτος καμιας πολυ μεγαλης ευκαιριας δεν αξιζει να κανουμε μεταγραφη. Απο εκει και περα ο ΠΑΟΚ χρειαζεται του χρονου εναν εμπειρο μεστο χαφ απεναντι απο τον Βιερινια, εναν επιθετικο, μεσοεπιθετικο. .Για τα μπακ τον Σαβινι ακομα δεν τον εχω δει καλα ωστε να κρινω ενω με Σναουτσερ ειμαι πληρης...Τωρα τι ειδε ο Σαντος και προτιμησε τον Αραμπα στο ματς με την αεκ αγνοω... Τεσπα δυστυχως ο φετεινος μεταγραφικος μας σχεδιασμος δεν ηταν ο καλυτερος γιατι ειτε η ομαδα υπερ εκτιμηθηκε ειτε γιατι απλα δεν γινανε καλες μεταγραφες...
Κονσεισαο και Βρυζας θα βρουν τον δρομο...εγω απλα περιμενω μια 3η θεση ωστε να γινει το βημα παραπανω και να κανουν οτι σκατα περναει απο το χερι του για να μπουμε του χρονου ομιλους. γιατι το περσυνο καζο δεν ξεχνιεται...
Η αποψη μου ειναι γνωστη στο φορουμ, απλα περιμενω να τελειωσει η χρονια για να αποχαιρετησουμε Σαντος...Περιμενω εναν ολλανδογερμανο προπονητη...με περγαμηνες και οχι "νεο και φιλοδοξο"
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Τεσπα δυστυχως ο φετινος μεταγραφικος μας σχεδιασμος δεν ηταν ο καλυτερος γιατι ειτε η ομαδα υπερ εκτιμηθηκε ειτε γιατι απλα δεν γινανε καλες μεταγραφες...
Ειτε γιατι δεν εχουμε λεφτα!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
άμα δεν έχεις λεφτά δεν κανεις 12 μεταγραφές μέτριες αλλά 3 -4 μόνο καλές και τις υπόλοιπες θέσεις τις καλύπτεις με δικούς σου παίκτες, δηλαδή εγώ θα προτιμούσα αντί να δώσω στον σαβίνι 300 χιλιάρικα για 10-12 συμμετοχές κρατάω τον γεωργίου να τις κάνει και γλυτώνω τα λεφτά. το ίδιο με τον φιλομένο, για 5-10 συμμετοχές κρατάω τον αθανασιάδη και γλυτώνω 400, και άμα θες να τα ξοδέψεις τα λεφτά με τα 700 πάρε έναν παικταρά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline luc

• Αποστολή
  • **
για μενα λειπει ο βιερινια της αλλης πλευρας! ενας ειναι και ειναι ο εστογιανοφ απο ελλαδα!!αλλα με τι φραγκα να τον χτυπησεις??

Offline cure

• Αλλαγή
Και να είχες φράγκα και να τον έπαιρνες τι θα τον έκανες; Έτσι κι αλλιώς δεν μαρκάρει  ;)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Θα μαρκαρει ο σναουτσερ απο πισω...χαχαχα..τακτικη σαντος ε?

ive4

• Guest
όποιον παίκτη και να φέρουμε τα ίδια συστήματα 8α παίζουμε με 1 επιθετικό που θα παίζει εκτός περιοχής.
Στα εκτός έδρας με την Αθήνα θα παίζουμε με την ίδια λογική. Αν είναι ταλέντο θα μείνει ταλέντο αφού κανείς στον ΠΑΟΚ δεν ξέρει να τα αξιοποιεί. Γι αυτό ας καλύψουμε κάποια βασικά κενά μπας και γίνει κάτι στα πλέι οφφς. Δεν υπάρχει λόγος για μεγάλες επενδύσεις σε παίκτες. Η βασική επένδυση το καλοκαίρι πρέπει να είναι προπονητής με περισσότερους από 2-3 τίτλους με ευρωπαϊκές ομάδες.

CLUB LARISA

• Guest
Βαρέθηκα να λέμε τις ίδιες μαλακίες για να μην πούμε την αλήθεια. Λες κ άμα πούμε κανένα αρνητικό της διοίκησης , κάνουμε πόλεμο κ θέλουμε το κακό της ομάδας. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας απέτυχε παταγωδώς το καλοκαίρι που πέρασε. Αιτιολογημένα μεν, γιατί τα παιδιά που διοικούν δεν διοικούσαν 30 χρόνια ΠΑΕ, αλλά πέρσυ αλλιως έπρεπε να σχεδιάζουν, αλλιώς σχεδίασαν. Σ αυτό δεν εξαιρώ ΚΑΙ τον προπονητή, ο οποίος κατευθύνει μεταγραφικές επιλογές, ή αν δεν είναι ικανοποιημένος βγαίνει κ το λέει, ή το δείχνει με τη χρησιμοποίηση αυτών που εμπιστεύεται. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ το καλοκαίρι σπατάλησε ένα κάρο λεφτά να πάρει έναν παίκτη μικρό που έμαθε να παίζει μόνος του απο τη γραμμή του κέντρου κ μπροστά, να την τσιμπάει κ να φεύγει, δεν έμαθε τακτικά το παιχνίδι, δεν έμαθε το κοντρολ παιχνίδι, δεν έμαθε να κρατάει μπάλες και να ηρεμεί τις πτέρυγες. Τον κλεφτοπόλεμο ξέρει καλά , τ άλλα ακόμα τα μαθαίνει (δεν λέω οτι δε θα εξελιχθεί ή κακώς κάναμε, τα παρόντα που βλέπω σχολιάζω). Ο ΠΑΟΚ πέρσυ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΑΝ ΦΟΡΟΥΜ ΒΓΑΛΑΜΕ ΙΛΑΡΑ να ουρλιάζουμε, δεν πήρε παίκτη στον άξονα, ένα επιθετικό χαφ να ανοίγει χώρους μπροστά, να βοηθά τον φορ κ τις πτέρυγες, να δημιουργεί, να τραβάει αμυντικούς πάνω του, να σουτάρει κ να βγάζει κάθετες. Εγώ τις τσίμπλες απο τα μάτια μου τις έχω βγάλει απο καιρού κ όσοι δεν καταλαβαίνουν οτι χάσαμε χθες το ματς απο έναν τέτοιο παίκτη που έπαιζε μόνος του τον ΠΑΟΚ, δεν θα κάτσω να σκάσω. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ δεν πήρε ΤΣΑΜΠΑ τον Σίτο Ριέρα που κάνει όργια στον πουσταρά αιώνιο κ που χθες στην γραμμή θα έκανε πάρτυ μόνος του το άεκ. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ δεν πήρε ένα δεξί μπακ ενώ γνώριζε οτι ο βασικός του δεξιός μπακ ήταν α) επιρρεπής στον τραυματισμό και β) ανύπαρκτος επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ ρίσκαρε με την αγορά ενός αριστερού μπακ που έπαιξε 3 ματς σεντερ μπακ κ ένα αριστερά που δεν ήταν καλός, ενώ δείχνει επιρρεπής σε τραύμα στην μέση (τα medical sheet τα ψάχνουμε πριν αγοράσουμε). Να μιλήσω κ για τον Moon να γίνω κουραστικός ξανά? Βetter not.....
Δεν είναι κακή η ομάδα, θα βγει τρίτη περπατώντας, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Αν όμως ονειρευόμαστε το παραπάνω , αυτό σίγουρα δε γίνεται με τις παρούσες επιλογές. Κ μη μιλήσει κανεις για "φράγκα". Εγω δεν είπα να πάμε να βαρέσουμε Φαλιμέντο, όπως θα κάνουν οι ασπόνδυλοι γείτονες σε κανα τρίμηνο....Στοχευμένες κινήσεις χρειάζονται κ γνώση του υφιστάμενου υλικού κ του τι μπορεί αυτό να προσφέρει.Κ το λάθος είναι συλλογικό. Δεν είναι του Βρύζα ή του Σάντου (μόνο).  
« Last Edit: November 29, 2009, 23:48:57 by CLUB LARISA »

Offline blue_eyes

• Βασικός
κλαμπ θα συμφωνησω διαφωνοντας

τα λεμε τα αρνητικα της διοικησης, τα εχουμε γραψει και πιο παλια και ειναι αυτα που αναφερεις ακριβως

τωρα ο κιουρ το παει αλλου λεγοντας οτι δεν θελουμε μεταγραφη και εχει πιο πολυ στο μυαλο του τον σαντος...μεταγραφες θελουμε και μαλιστα αρκετες

απλα πρεπει να ειναι προσεκτικες και ουσιαστικες λογω μπατζετ, ενω πρεπει να προετοιμαστει η ομαδα και για το καλοκαιρι που για μενα χρειαζεται μεγαλη ανανεωση (και δεν εννοω παλι ποδοσφαιριστες συνταξη παρα ενα κυριε βρυζα)

Offline scouser4

• Αλλαγή
Το πρώτο που πρέπει να γίνει κ ήδη έχει αργήσει παρα πολύ , είναι να αυξήσει η διοίκηση τις αποδοχές του Βιερίνια για να μπει κ μεγαλύτερη ρήτρα...το παλικάρι αργα ή γρήγορα θα μας αφήσει.Κρίμα είναι να μας τον πάρουν τζάμπα.

Offline babis36

• Αλλαγή
Βαρέθηκα να λέμε τις ίδιες μαλακίες για να μην πούμε την αλήθεια. Λες κ άμα πούμε κανένα αρνητικό της διοίκησης , κάνουμε πόλεμο κ θέλουμε το κακό της ομάδας. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας απέτυχε παταγωδώς το καλοκαίρι που πέρασε. Αιτιολογημένα μεν, γιατί τα παιδιά που διοικούν δεν διοικούσαν 30 χρόνια ΠΑΕ, αλλά πέρσυ αλλιως έπρεπε να σχεδιάζουν, αλλιώς σχεδίασαν. Σ αυτό δεν εξαιρώ ΚΑΙ τον προπονητή, ο οποίος κατευθύνει μεταγραφικές επιλογές, ή αν δεν είναι ικανοποιημένος βγαίνει κ το λέει, ή το δείχνει με τη χρησιμοποίηση αυτών που εμπιστεύεται. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ το καλοκαίρι σπατάλησε ένα κάρο λεφτά να πάρει έναν παίκτη μικρό που έμαθε να παίζει μόνος του απο τη γραμμή του κέντρου κ μπροστά, να την τσιμπάει κ να φεύγει, δεν έμαθε τακτικά το παιχνίδι, δεν έμαθε το κοντρολ παιχνίδι, δεν έμαθε να κρατάει μπάλες και να ηρεμεί τις πτέρυγες. Τον κλεφτοπόλεμο ξέρει καλά , τ άλλα ακόμα τα μαθαίνει (δεν λέω οτι δε θα εξελιχθεί ή κακώς κάναμε, τα παρόντα που βλέπω σχολιάζω). Ο ΠΑΟΚ πέρσυ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΑΝ ΦΟΡΟΥΜ ΒΓΑΛΑΜΕ ΙΛΑΡΑ να ουρλιάζουμε, δεν πήρε παίκτη στον άξονα, ένα επιθετικό χαφ να ανοίγει χώρους μπροστά, να βοηθά τον φορ κ τις πτέρυγες, να δημιουργεί, να τραβάει αμυντικούς πάνω του, να σουτάρει κ να βγάζει κάθετες. Εγώ τις τσίμπλες απο τα μάτια μου τις έχω βγάλει απο καιρού κ όσοι δεν καταλαβαίνουν οτι χάσαμε χθες το ματς απο έναν τέτοιο παίκτη που έπαιζε μόνος του τον ΠΑΟΚ, δεν θα κάτσω να σκάσω. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ δεν πήρε ΤΣΑΜΠΑ τον Σίτο Ριέρα που κάνει όργια στον πουσταρά αιώνιο κ που χθες στην γραμμή θα έκανε πάρτυ μόνος του το άεκ. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ δεν πήρε ένα δεξί μπακ ενώ γνώριζε οτι ο βασικός του δεξιός μπακ ήταν α) επιρρεπής στον τραυματισμό και β) ανύπαρκτος επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ ρίσκαρε με την αγορά ενός αριστερού μπακ που έπαιξε 3 ματς σεντερ μπακ κ ένα αριστερά που δεν ήταν καλός, ενώ δείχνει επιρρεπής σε τραύμα στην μέση (τα medical sheet τα ψάχνουμε πριν αγοράσουμε). Να μιλήσω κ για τον Moon να γίνω κουραστικός ξανά? Βetter not.....
Δεν είναι κακή η ομάδα, θα βγει τρίτη περπατώντας, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Αν όμως ονειρευόμαστε το παραπάνω , αυτό σίγουρα δε γίνεται με τις παρούσες επιλογές. Κ μη μιλήσει κανεις για "φράγκα". Εγω δεν είπα να πάμε να βαρέσουμε Φαλιμέντο, όπως θα κάνουν οι ασπόνδυλοι γείτονες σε κανα τρίμηνο....Στοχευμένες κινήσεις χρειάζονται κ γνώση του υφιστάμενου υλικού κ του τι μπορεί αυτό να προσφέρει.Κ το λάθος είναι συλλογικό. Δεν είναι του Βρύζα ή του Σάντου (μόνο).  

Το σχολιο ανθρωπου που ξερει τι βλεπει. Mπραβο ρε Club
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

kostas4

• Guest
club δεν θα διαφωνησω αλλα υπαρχει και ο αντιλογος.η διοικηση απο τα λαθη της θα μαθει και ειμαι σιγουρος οτι απο εδω και περα οι μεραγραφες θα ειναι πολυ καλυτερες.θελαμε φετος να γεμισουμε το ροστερ μας με παιχτες που μπορουν να αγωνιστουν αξιολογα ανα πασα στιγμη γιατι περυσι ειχαμε στην ουσια μια 11αδα και τιποτα παραπανω.αυτο το καταφεραμε στον μεγιστο βαθμο.
απο εκει και περα ειχαμε καποιες αναποδιες.ο σορλεν πριν τραυματιστει ηταν τρομερος μεσα στο γηπεδο και εκανε μεγαλα παιχνιδι και ξαφνικα κατι εχει παθει και περπαταει.ο προπονητης του λογικα πρεπει να λυσει το προβλημα.
ο φιλομενο που θα ηταν εξαιρετικη λυση ουσιαστικα δεν εχει παιξει καθολου ή οταν επαιζε ηταν τραυματιας ο μουσλιμοβιτς.περιμενω καποια στιγμη να τους δω και τους δυο μαζι στην 11αδα
ο βιτολο ειναι τρομερη μεταγραφη και σε πολυ καλη ηλικια.καναμε 4ετη συμβολαια και αυτο δειχνει οτι τουλαχιστον για τα επομενα χρονια θα ειμαστε ΟΜΑΔΑ.
για κουτσιανικουλη φυσικα και συμφωνω μαζι σου οπως και για το δεξι μπακ.εαν ειχαμε ομως λεφτα να εισαι σιγουρος οτι θα παιρναμε και δεξι μπακ και δεκαρι αξιολογο.γιατι καλυτερο δεκαρι απο τον ιβιτς με 500χιλ δεν βρισκεις πουθενα
εκ των υστερων μπορουμε να λεμε την γνωμη μας εκ του ασφαλους.αν ομως πχ ερχοταν ο ριερα και δεν επαιζε και πηγαινε ο φιλομενο στον πανιωνιο και δεν τραυματιζοταν τοτε θα λεγαμε τα αντιθετα.

ελπιζω τα χριστουγεννα με την αποδεσμευση του βερον και το συμβολαιο του κονσεισαο να φερουμε ενα παιχτη που θα βοηθησει την ομαδα.το πιστευω οτι με 4 βασικες προσθηκες η ομαδα θα χτυπουσε πρωταθλημα αλλα αυτες οι προσθηκες κανουν κοντα στο εκατομυριο η καθε μια. οταν ο βαζελος δινει ενα χαρτι στον σειταριδη για να παιξει εξι μηνες μετα εμεις αναγκαστικα παιζουμε με τον αραμπατζη και τον σναουτσερ.
εμπιστοσυνη εχω στην διοικηση γιατι και λαθη οταν κανει ξερει οτι πρεπει να τα διορθωσει.κακες μεταγραφες παντα θα γινονται το θεμα ειναι να διορθωνονται.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω με τους περισσοτερους, ειδικα με Βεντερ στο θεμα Κουτσια. Δεν μιλαω για την αξια του σαν παιχτη, στεκομαι καθαρα στο τι προσφερει την δεδομενη στιγμη.

Κωστα με 500 βρισκεις και καλυτερο του Ιβιτς, σιγουρα πιο κινητικο και πιο γρηγορο, με μια υποψια καθετης... Δεν εχω παραπονο (μεγαλο) απο τον Ιβιτς, γι'αυτα που μπορει κανει και το παραπανω, αλλα καλως η κακως ειναι τρομερα νευραλγικη θεση στο συγχρονο ποδοσφαιρο με αποτελεσμα να χρειαζεται πραγματικα ποιοτικος παιχτης εκει. Αν χρειαζεται μια υπερβαση στο μπατζετ εγω θα την εκανα εκει. Με την προυποθεση οτι η επιλογη θα ειναι προσεχτικη (οχι οτι μου εχουν δωσει λογους να πιστευω το αντιθετο), μονο κερδισμενος μπορεις να βγεις.

Γεμισαμε το ροστερ το καλοκαιρι, τωρα οι προσθηκη-ες πρεπει να ανεβασει-ουν την ομαδα επιπεδο. Φωναζει το πραγμα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."