Φανταστικός ο φετινός σχεδιασμός.......περιμένουμε με ....τρόμο την επόμενη κίνηση
μου αρεσε πολυ η λεξη τρομος φιλε..
φιλε μου pourou, καταλαβαινω πολυ τις λες..ισως κεγω πριν λιγο καιρο ετσι θα αντιδρουσα κ μπορει κ χειροτερα..
ολη η επιχειρηματολογια σου ομως κ ο λογος που συμβαινουν ολα αυτα βασιζονται σε ενα ακριβως πραγμα,μια φραση σου.."μας τα εχουν πρηξει".το σεβομαι απολυτα αυτο κ πραγματικα εχω περασει κ εγω απο αυτο το σταδιο..
τωρα ομως πραγματικα δεν με ενδιαφερει κανενας αλλος,δν με ενδιαφερει καμια καζουρα,καμια σκεψη καμια κριτικη ανθρωπου που δεν αγαπαει την ομαδα που αγαπαω κεγω..
το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν απο μια κινηση η ομαδα εχει να κερδισει ή οχι στον αγωνιστικο χωρο..
κ σιγουρα με τον μουν απο τα δεξια γινομαστε καλυτεροι..τωρα αν εμπλεκονται ανανστασακοι,πατερες κτλ κτλ ποσως με ενδιαφερει..τη στιγμη που ξερω οτι δεν προκειται η ομαδα να τρυπηθει..
τη δεδομενη στιγμη η ομαδα απο τη μεταγραφη ενισχυθηκε..οταν φτασουμε στο επιπεδο των κατω αγωνιστικα κ οικονομικα κ εχουμε την δυνατοτητα να αγοραζουμε κ να διαλεγουμε παικτες τοτε μπορει να ασχοληθω και με αλλα κριτηρια..
κ κατι πολυ καλο που ειπε ενας φιλος.."για μενα η προσωπολατρεια πεθανε την πεμπτη".εναν παικτη θα τον κρινω απο τη δουλεια που μου κανει μεσα στο γηπεδο κ οχι απο που προερχεται ή τι δηλωσεις κανει..
αυτα.κ να εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινω απολυτα τον εκνευρισμο ολων σας..πιστευω ομως οτι θα ανεβει επιπεδο η ομαδα κ οταν αλλαξουν τροπο αντιδρασης κ συμπεριφορας οι οπαδοι..ο οποιοι ειναι οι τελευταιοι που φταινε γιατι τοσα χρονια μας βυθισαν κ μας μαθανε στη μιζερια..κ μας μαθανε να χαιρομαστε με το κακο των αλλων ομαδων κ οχι το καλο το δικο μας..γιατι καλα βλεπαμε ενα καθε δεκα χρονια..