Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
μετριος παικτης για μενα, υπερεκτιμημενος και χειροτερος του βιερινια σιγουρα

επισης στον ΠΑΟΚ να παιξει που; στα πλαγια εχουμε 3 πλεον και στην επιθεση 4 αν μεινει και ο οκβου. Στην θεση του ιβιτς παλι κανεναν αλλο. Εκτος και αν αλλαξει συστημα ο σαντος (στη μεση της χρονιας δυσκολα) και παιζει με 2 σεντερ φορ

apostolos

• Guest
Στη θέση του Ίβιτς Κριστιάνο ρε. Να ανεβάσει και η ομάδα λίγο ταχύτητες.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Για μένα εξαιρετική μεταγραφή ο Εντίνιο.. Δυνατός ψηλός και βάζει και κάνα γκολ   :P
Άλλωστε η ομάδα πονάει στην θέση του σέντερ φόρ οπότε θα έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής  :P
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο εντινιο ρε παιδια ειναι σεντερ φορ? Εγω στο χανουμι τον θυμαμαι περιφεριακο επιθετικο. Ετσι ειναι ή λεω μαλακιες?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παρα πολυ καλη μεταγραφη ο Εντινιο. Ποδοσφαιρικο διαμαντι, αλανακι, αραπης σε ολα του, γρηγορος, ψηλος καθολου αμπαλος.
Ειμαι με τα χιλια υπερ σε αυτη την μεταγραφη.
Και μετα κανει το κολπο γκροσο, και παιρνεις και Τζιμπουρ....

ΥΓ. αν και με ολη αυτη την πορτογαλοποιηση παιδια... ακομα και αν ο Σαντος μας αποχαιρετησει (λεμε τωρα) μηπως πρεπει παλι να κοιταξουμε Πορτογαλο για μετα;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

apostolos

• Guest
Ο εντινιο ρε παιδια ειναι σεντερ φορ? Εγω στο χανουμι τον θυμαμαι περιφεριακο επιθετικο. Ετσι ειναι ή λεω μαλακιες?

Σίγουρα όχι σέντερ φορ. Eξτρεμάκι με πολλά πατήματα μέσα στην περιοχή. Πολύ κοντά στον φετινό Βιερίνια στο χώρο που κινείται μέσα στο γήπεδο.
Αντί δηλαδή να πάρεις το Σαλπγγίδη με όλα τα συνεπακόλουθα, παίρνεις αυτόν που παίζει όπως ο κοντός στο βάζελο, με λιγότερα λεφτά (τουλάχιστον για το τι θα παίρνει ο παίκτης, δεν ξέρω για εξαγορά συμβολαίου τι γίνεται) και με άποψη για την αξία του.

zan

• Guest
Κατι σε στυλ Λυμπεροπουλου μου θυμιζει εμενα..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
όχι απόστολε είναι καθαρό φορ περιοχής απλά επειδή στην κούλα είχανε τον μπλάνκο σε αυτήν την θέση και παίζανε με έναν φόρ, βάζανε στις πτέρυγες τζιμπούρ και εντίνιο.
Είναι σε καλή ηλικία,με κίνητρο για το μουντιάλ,αθλητικός τύπος και με καλή επαφή με τα δίχτυα.Προσωπικά θα τον ήθελα (αν δεν είναι απαγορευτικό το κόστος).

Υ.Γ επί του πιεστηρίου..

Εντίνιο: "Γιατί όχι στον ΠΑΟΚ"

Δημοσίευση: 29 Δεκεμβρίου 2009 11:39

Ενδιαφέρον για την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ δείχνει ο Εντίνιο.

Ο Πορτογάλος παίκτης με δηλώσεις του στην "Abola" τόνισε ότι ο στόχος του είναι να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας ενόψει του Μουντιάλ.

"Όντως υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Σέρτζιο Κονσεισάο με έχει προσεγγίσει και με ρώτησε αν θέλω να ενισχύσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ακόμη. Θα μου άρεσε να πάω στη Θεσσαλονίκη. Ο Φερνάντο Σάντος είναι προπονητής εκεί, ο Σέρτζιο τεχνικός διευθυντής και παίζει ο Βιεϊρίνια. Θα είναι και εύκολη η προσαρμογή μου, καθώς έχω αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ", τόνισε ο Εντίνιο που δείχνει ότι η σκέψη να επιστρέψει στην Ελλάδα έχει ωριμάσει.

Για τη μικρή συμμετοχή του με την ομάδα της Μάλαγα, δήλωσε: "Αισθάνομαι καλά αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο ευνοϊκά για μένα εδώ. Αγωνίζομαι σπάνια. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά για να ξαναπάρω ευκαιρίες. Είμαι φιλόδοξος και θέλω να συνεχίζω ώστε να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίζω πιο συχνά. Μόνο τότε θα ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη του Κάρλος Κεϊρός και θα με καλέσει".\

http://www.sport24.gr/html/ent/155/ent.335155.asp
« Last Edit: December 29, 2009, 15:28:14 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αμα έχεις απαντήσεις για όλα εεεεεεεεεεεε!!!!!

πέρα από την πλάκα και εγώ ψήνομαι για ένα cf τύπου Εντίνιο...με ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ όμως.

zagorakis

• Guest
Θέλει πολλά γκολ με ΠΑΟΚ

Την θέληση του να πετύχει πολλά γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, εφ' όσον τελικά αποκτηθεί εξέφρασε ο ο υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής Τζέισι Τζον Οκβουνβάνε.

Ο Οκβουνβάνε παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» και τόνισε ότι θέλει να καταξιωθεί με τον «Δικέφαλο» του Βορρά και να βοηθήσει με τα γκολ του τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και θα είμαι πολύ ικανοποιημένος αν μπορέσω να δουλέψω με τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να σκοράρω. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ, να καταξιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Γνωρίζω ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα στις πρώτες της χώρας και πως διαθέτει παίκτες με ποιότητα και με εμπειρία ακόμα και από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες η δουλειά σου γίνεται κατά 70% πιο εύκολη», τόνισε ο νεαρός Τζέσι και στη συνέχεια μίλησε για τις συνθήκες που συνάντησε στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, προερχόμενος από το Βέλγιο:

«Όλοι οι παίκτες της ομάδας με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ήταν πολλοί φιλικοί μαζί μου. Παίζω δύο χρόνια στην Ευρώπη, η πρώτη χρονιά στο Βέλγιο ήταν δύσκολη γιατί έπρεπε να εγκλιματιστώ στις νέες συνθήκες.
Τόσο στον τρόπο παιχνιδιού όσο και στο κλίμα, γιατί στο Βέλγιο έχει πολύ κρύο σε σχέση τόσο με την Νιγηρία όσο και με το Μπαχρέιν. Εδώ στην Ελλάδα είναι ο κατάλληλος καιρό για μένα, καθώς ακόμα και τώρα που είναι Δεκέμβριος παρατηρώ ότι δεν έχει τόσο κρύο».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/62711-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%BB-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%B9%CF%83%CE%B9

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ΥΓ. αν και με ολη αυτη την πορτογαλοποιηση παιδια... ακομα και αν ο Σαντος μας αποχαιρετησει (λεμε τωρα) μηπως πρεπει παλι να κοιταξουμε Πορτογαλο για μετα;

Παιζει και Σκολαρι, δε μασαμε  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μακαρι ν αποκτηθει ο παιχταρας εντινιο και μαλιστα με λιγα λεφτα!!παρα πολυ καλη κινηση.
ποσο γουσταρω το πορτογαλικο μοντελο που εφαρμοζει η ομαδα μας!!! ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

Παιζει και Σκολαρι, δε μασαμε  ;D

Ένας μπατζανάκης του κουμπάρου μας που είναι ξάδερφος της κουνιάδας ενός ταξιτζή στο μιλάνο  μου είπε οτι έχουμε κλείσει Μουρίνιο για το καλοκαίρι..  ;D ;D

ΥΓ σεντερ-φοράρα είναι ο Εντίνιο απλά στην χανούμα έπεσε πάνω στον Μπλάνκλο και έπαιζε στα πλάγια ή από πίσω.. Πάντως αν ο γκολτζής ο Εντίνιο είναι περιφερειακός επιθετικός τότε ο Μούσλι που πατάει περιοχή μια φορά το μήνα πρέπει να είναι τερματοφύλακας  ;D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ο Θανόπουλος φώναξε τον Ταχτσίδη μαζί με τους εκπροσώπους και του προσέφερε 4ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 120.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύτηκε να απαντήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο μάνατζερ του παίκτη, ο Βαίλσης Δημητριάδης και ο αδερφός του παίκτη.

μια καλη ευκαιρια να κανουμε μια κινηση ΟΥΣΙΑΣ και ΕΝΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.
Για την ιστορια να πω οτι στον Παπαζογλου δινουμε περισσοτερα (δεν θελω να αναφερω ποσο)
Ζηση, παρτον. Γιατι ;

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Αυτος που γαμαει την Μπάστα είναι?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ενας λογος παραπανω...  8)

goudas4

• Guest
Αυτος που γαμαει την Μπάστα είναι?

Ο Ταχτσιδης πιο παλια γαμουσε το Tzinaki Iraklaki...Αυτη η πληροφορια για τον φιλο μου τον lik4... :)

Offline lik4

• Αλλαγή
ποιο τζινακι ρε προπαγανδιστη
τι σχεση εχω εγω με το τζινακι
μλκια εκανες γουδα,τα εβαλες με τον βασιλια της προπαγανδας
με μια συγγνωμη το ξεχναω  ;)
καμμενοι φοιτητες τι να πεις

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Προτάθηκε ο Ματέγια Κέζμαν

Ένα σπουδαίο όνομα φέρεται να προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει του Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον διεθνή Σέρβο επιθετικό, Ματέγια Κέζμαν, ο οποίος ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Η φημολογία περί τηλεφωνικής επικοινωνίας του Ζήση Βρύζα με τον 30χρονο άσο είναι έντονη. «Μας προτάθηκε αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωση του λόγω της αποχής». Ο Κέζμαν αποκτήθηκε στις 30 Αυγούστου του 2009 από τη Ζενίτ ως δανεικός.

Το τελευταίο του παιχνίδι το έδωσε πριν έναν μήνα όταν και αγωνίστηκε μόλις για ένα ημίχρονο για το πρωτάθλημα εναντίον της Σπάρτακ Μόσχας. Η πορεία του τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πτώση με αποτέλεσμα από το 2006 και μετά να μην καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με το οποίο αριθμεί 49 συμμετοχές και 17 γκολ.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=209651

Λετε να γινει κανενα κουλο, λετε?
 :headbang:  :headbang:
Στον κοσμο αλλος κανενας