Ναι ρε φίλε kaisara αλλά όταν (αν αληθεύει) σε βάζουν πάλι όπως με Δάρλα ρήτρα που για τα δικά σου δεδομένα είναι απλησίαστη,τότε τι να το κάνω κι αν μου βγεί;Να πω ότι έχουμε φέτος πλάνο αλά άρης,πάρε δανεικούς μπας και φτιάξουμε ομάδα για φέτος και του χρόνου έχει ο Θεός,να πάω πάσο.Αλλα όταν εσύ επενδύεις σε νεαρούς με πλάνο μακροπρόθεσμο όπω φαίνεται με Κούτσια,Βιερίνια κλ. τι παραπάνω εξυπηρετεί αυτή η κίνηση;Εγώ είμαι με τον Θόδωρο μέχρι τέλους αλλά καμιά φορά σε πιάνει το παράπονο γιατί άσχετα που άλλοι φταίνε γι'αυτό,το ηθικό μας,η αξιοπρέπειά μας και ο εγωισμός μας έχουν καταρρακωθεί-πληγωθεί τόσο πολύ στο παρελθόν που θα πρέπει ακόμα κι αυτά να συνυπολογίζονται σε κάθε απόφαση της διοίκησης την οποία επιλέξαμε να στηρίξουμε γιατί μας έκανε να νιώσουμε ότι είναι και αυτοί σαν κι εμάς.Στην τελική είναι αυτό που είπε και ο Δικέφαλος,αν ήταν για δανεικό με 200 χιλιάρικα, ε ναι ρε πούστη μου,υπήρχαν κι άλλοι...Καλά που είναι και η διακοπή πάντως να ξεχαρμανιάσουμε μακριά απ'το γήπεδο...