Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 120008 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Αυτος ο παικτης δεν πρεπει να πατησει το ποδι του στο χορταρι της τουμπας και να το κανει πρπει να γιουχαριστει γιατι καποιοι δεν περνουν απο λογια....ας τα λουστουν τωρα.
  καναμε τουμπεκι περσυ με δαρλα για 1002 λογους ελπιζοντας οτι απο φετος θα εχουμε ξεφυγει απο τετοιες λογικες και πρακτικες αλλα ματαια.
 Ας τα ακουσουν να βαλουν μυαλο.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Το χειρότερο είναι αυτό για τα 2 μύρια ρήτρα. Ελπίζω να μην ευσταθεί.

Offline gagas

• Αλλαγή
παρτε απο 3 ηρεμιστικα κ πατηστε κλικ..

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14DOULR4J&extLang=

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
www.paokfc.gr

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Bryce Moon για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού (με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2010) από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο 23χρονος νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ μετά από το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

ενα εχω να πω. ΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕ

Offline Matador

• Αλλαγή
Δευτερο ξενερωμα μεσα σε 4 ημερες. Αποδειχθηκε εκ των υστερων οτι ο ολος ο φετεινος προγραμματισμος ηταν γτπ.
Ντρεπομαι, δανεικος παλι απο την πουστροομαδα;

Οχι ρε πουστη μου. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!

Ευκαιρια ηταν να βγαζαμε κανεναν μικρο στην θεση αυτη.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ive4

• Guest
Ωραια καιρο ειχαμε να πλακωθουμε μεταξυ μας στο γηπεδο ευχαριστουμε την διοικηση που μας δινει αυτην την ευκαιρια παιρνοντας δανεικο το υπερπαλτο Μουν απο μια ομαδα που τα τελευταια χρονια εχει τσαλακωσει την υπεερηφανεια του ΠΑΟΚτση(κοντοπουτανος οικοδομος μελισης σβουρας τοργκελε χαραλαμπιδης δαρλας τσιγκας).Αυτη η γαμημενη η Β ομαδα γιαυτο το λογο δεν υπαρχει οποτε η ομαδα εχει προβληματα τραυματισμων να παρει εναν πιτσιρικα να βγαλει 2-3 αγωνες??

Συμφωνώ με το τελευταίο ερώτημα, αλλα και πέρσυ ο προπονητής δεν εμπιστεύτηκε τον Δελήμπαση παρά μόνο σε ένα ματς. Φέτος έδωσε δανεικό το μεγαλύτερο ταλέντο μας. Αυτή είναι η λογική του.
Σε όλα τα υπόλοιπα διαφωνώ. 1ον άλλο οι πωλήσεις που κάναμε. Αμφιβάλεις ότι ουσιαστικά τους πιάσαμε κορόιδα ; 2ον Άλλο οι δανισμοί. Κάναμε τη δουλειά μας με τον Δάρλα. Οι υπόλοιπες περιπτώσεις αφορούν άλλες διοικήσεις

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

Ξυπνάτε εκεί στη διοίκηση πριν να είναι αργά!!Άιντε!
Στον ΠΑΟΚ είστε!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ

Δεν αξιζει τιποτα παραπανω να σχολιασω... παμε για κουπα στηριξτε την διοικηση... ποναμε και στα αριστερα ο Λινο μπαζει.. πατε δανειστειτε τον Ντομι... καληνυχτα...

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Ναι ρε φίλε kaisara αλλά όταν (αν αληθεύει) σε βάζουν πάλι όπως με Δάρλα ρήτρα που για τα δικά σου δεδομένα είναι απλησίαστη,τότε τι να το κάνω κι αν μου βγεί;Να πω ότι έχουμε φέτος πλάνο αλά άρης,πάρε δανεικούς μπας και φτιάξουμε ομάδα για φέτος και του χρόνου έχει ο Θεός,να πάω πάσο.Αλλα όταν εσύ επενδύεις σε νεαρούς με πλάνο μακροπρόθεσμο όπω φαίνεται με Κούτσια,Βιερίνια κλ. τι παραπάνω εξυπηρετεί αυτή η κίνηση;Εγώ είμαι με τον Θόδωρο μέχρι τέλους αλλά καμιά φορά σε πιάνει το παράπονο γιατί άσχετα που άλλοι φταίνε γι'αυτό,το ηθικό μας,η αξιοπρέπειά μας και ο εγωισμός μας έχουν καταρρακωθεί-πληγωθεί τόσο πολύ στο παρελθόν που θα πρέπει ακόμα κι αυτά να συνυπολογίζονται σε κάθε απόφαση της διοίκησης την οποία επιλέξαμε να στηρίξουμε γιατί μας έκανε να νιώσουμε ότι είναι και αυτοί σαν κι εμάς.Στην τελική είναι αυτό που είπε και ο Δικέφαλος,αν ήταν για δανεικό με 200 χιλιάρικα, ε ναι ρε πούστη μου,υπήρχαν κι άλλοι...Καλά που είναι και η διακοπή πάντως να ξεχαρμανιάσουμε μακριά απ'το γήπεδο...
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΧΩΝΕΥΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ. ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ 45ΦΕΥΓΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΣΟΛΙΝΤ ΓΑΜΩ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Μια ερώτηση μόνο: Αφού χρειαζόμαστε δεκάρι προλαβαίνουμε να πάρουμε τον Όσκαρ δανεικό από τον gay??
Επίσης για να αναπληρωθεί το κενό του Αναστασάκου προτείνω στην διοίκηση να πάρει δανεικό τον Παυλή από την χανούμα που είναι και ελπιδοφόρος...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
λάθη ... λάθη ... λάθη
Είναι ντροπή αυτός ο δανεισμός.

να διωξουμε τον Ζηση να παρουμε εσενα  .....
Warned by Δικέφαλος: Όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς

Μίλα καλύτερα κ μην ειρωνεύεσαι ........Αν θες να είσαι Παναργειακός μαγκιά σου, αλλα δε θα μας το επιβάλλεις κιόλας

ειρωνευομαι εγω και δεν ειρωνευεται ο φιλος wild shark  κατηγορωντας τη διοικηση της Παε  για λαθη και για ντροπη   ?????
πολυ χαμηλα τον εχετε τον ΠΑΟΚ...........
αν διαφωνει  καποιος ας δηλωσει    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ και οχι να ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ την Παε  και τις επιλογες με τη λεξη ντροπη.......xωρις επιχειρηματα

club larisa η επιθεση εναντιον μου δεν ειναι για το θεμα που συζηταμε   αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ   λογω παλιοτερης διαφωνιας μας στο θεμα του Β. Γκαγκατση και για αυτο δε θα τη σχολιασω  ( με εχεις στη μπουκα φαινεται)

τη γονιμη αντιαπαραθεση τη δεχομαι ...... ............φιλε wild shark οταν  δικαιολογησεις  που βρισκεις το λαθος της παε και που σε κανει    να ντρεπεσαι  με επιχειρηματα θα σου απαντησω αναλογα ..............

Φίλε είσαι σε τρικυμία με φαίνεται.....Πιστεύεις οτι θυμάμαι αν είχαμε διαφωνία για τον Γκαγκάτση κ στο κρατάω? Τι σ εχω γκόμενα κ περιμένω να στην βγω? ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ, υποδειξεις κανε στον εαυτό σου. Ποιά είναι γόνιμη αντιπαράθεση? Να συζητήσουμε για τον τπτ που ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?

για να μαθαινεις club larisa γονιμη κριτικη ειναι η κριτικη με επιχειρηματα και προτασεις  ..................
που βλεπεις τις υποδειξεις  και παρεξηγηθηκες ?
ο τπτ που εγινε με το ζορι μεταγραφη   θα φοραει τη φανελα με το δικεφαλο στο στηθος  τουλαχιστον σεβασου αυτο
αν εγω ειμαι σε τρικυμια εσυ εισαι σε μπουρινι............................

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Ζαγορακη θα ειναι φινα να πουλισεις τον κοντρερας στην αθηνααααααα

για το καλο του ΠΑΟΚ γινονται αλλωστε ολα

ετσι δεν ειναι?

Offline gagas

• Αλλαγή
συμφωνω με τον φιλο οτι υπαρχει κριτικη,αγτανκτηση κτλ κτλ κ δεν υπαρχουν επιχειρηματα..

δεν το λεω για τον club larisa..
αλλα για το συνολο των αποψεων..

Offline nik

• Αποστολή
  • **
γαμω την τρελα τι γινετε ρε :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161: :t161:
ΠΑΟΚ παντου!!!

CLUB LARISA

• Guest
λάθη ... λάθη ... λάθη
Είναι ντροπή αυτός ο δανεισμός.

να διωξουμε τον Ζηση να παρουμε εσενα  .....
Warned by Δικέφαλος: Όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς

Μίλα καλύτερα κ μην ειρωνεύεσαι ........Αν θες να είσαι Παναργειακός μαγκιά σου, αλλα δε θα μας το επιβάλλεις κιόλας

ειρωνευομαι εγω και δεν ειρωνευεται ο φιλος wild shark  κατηγορωντας τη διοικηση της Παε  για λαθη και για ντροπη   ?????
πολυ χαμηλα τον εχετε τον ΠΑΟΚ...........
αν διαφωνει  καποιος ας δηλωσει    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ και οχι να ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ την Παε  και τις επιλογες με τη λεξη ντροπη.......xωρις επιχειρηματα

club larisa η επιθεση εναντιον μου δεν ειναι για το θεμα που συζηταμε   αλλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ   λογω παλιοτερης διαφωνιας μας στο θεμα του Β. Γκαγκατση και για αυτο δε θα τη σχολιασω  ( με εχεις στη μπουκα φαινεται)

τη γονιμη αντιαπαραθεση τη δεχομαι ...... ............φιλε wild shark οταν  δικαιολογησεις  που βρισκεις το λαθος της παε και που σε κανει    να ντρεπεσαι  με επιχειρηματα θα σου απαντησω αναλογα ..............

Φίλε είσαι σε τρικυμία με φαίνεται.....Πιστεύεις οτι θυμάμαι αν είχαμε διαφωνία για τον Γκαγκάτση κ στο κρατάω? Τι σ εχω γκόμενα κ περιμένω να στην βγω? ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ, υποδειξεις κανε στον εαυτό σου. Ποιά είναι γόνιμη αντιπαράθεση? Να συζητήσουμε για τον τπτ που ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?

για να μαθαινεις club larisa γονιμη κριτικη ειναι η κριτικη με επιχειρηματα και προτασεις  ..................
που βλεπεις τις υποδειξεις  και παρεξηγηθηκες ?
ο τπτ που εγινε με το ζορι μεταγραφη   θα φοραει τη φανελα με το δικεφαλο στο στηθος  τουλαχιστον σεβασου αυτο
αν εγω ειμαι σε τρικυμια εσυ εισαι σε μπουρινι............................

Ok Gr makis, thanx για το πολυποίκιλο της ερμηνείας της λέξεως. Πάλι καλά γιατί βουλγάριζα τώρα τελευταία κ ξεχνούσα. Ραντεβού στα κάγκελα για τον ΠΑΟΚ που μοχθείς. 

giannis80

• Guest
Ρε, ηρεμήστε λίγο ρε. Μπορεί να είχε άλλον κλεισμένο, να ήλπιζε σε αποδεσμεύσεις Γκαρσία-Κονσεισάο όπως ακουγόταν για να περισσέψει χρήμα, δεν έγινε τίποτα με τους 2, προχώρησε στην ακραία λύση.Εσείς νομίζετε του αρέσει του Ζαγοράκη που πήρε δανεικό από τον βάζελο? Κι εγώ λέω οτι μπορεί να προτάθηκε στον προπονητή, να πάρει δεξί μπακ από την Β' ομάδα κι αυτός να αρνήθηκε.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ακουσα οτι η option αγορας του moon ειναι 2 μυρια ...οποιος γνωριζει κατι  επισημα ας ενημερωσει
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
ç ïðóéïí  áãïñáò åéíáé  2.000.000 €  ....  êáé  åäù ãåëáìå!!!...  ïëïé ìáæé...
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ετσι ειπε ο κολκας
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...