Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119792 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
ρε μαγκες παλι τα ιδια;

περσι τα ιδια δεν λεγαμε για χαλκια,ιβιτς κυριως;

ετσι, και μπακαφλοκο....

εγω προσωπικα ειχα γκρινιαξει και για τους 3....

φετος τπτ, πληρης εμπιστοσυνη σε σαντος βρυζα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ακριβως! Αυτοι που πρεπει, ευτυχως, ξερουν καλυτερα!

Ρε συ Ζηση ειναι ενας πατριωτης του "Μηχανικου" εκει στην Σπορτινγκ, ενας Μιχαλακης Βελοσο, μολις 22 ετων.. Για καντε τα κονε σας  :P

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Κανείς εκ των Χαλκιά, Ιβιτς, Μπακαγιόκο δεν έκοψε τη μπάλα 5 μήνες σε κάποιο παικτάκι μας...ο Βιτόλο το έκανε απροκάλυπτα.

δεν μιλάμε για τις δυνατότητες του για τη συμπεριφορά του
(+ότι πρέπει να του έχω ρίξει ίσα με 400 κατάρες φέτος...πως να αποδώσει στον ΠΑΟΚ αν πιάσει μια από αυτές?)

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
μην γινομαστε σκουλικια...στην μπαλα συμβαινουν αυτα.
Μακαρι να ερθει ο Βιτολο, γιατι ειναι και γρηγορος και παικταρας. Αυτος με τον Γκαρσια στα αμυντικα χαφ θα κανουν παπαδες. Θελουμε ταχυτητα και ο Βιτολο την εχει και ειναι και σε καλη ηλικια. Αν ερθει και ελευθερος, τοσο καλυτερα, γιατι τον συγκεκριμενο τον πουλας ανετα μετα απο δυο χρονια με 2 εκ ευρω.

Offline blue_eyes

• Βασικός
εγω παλι πιστευω οτι δυσκολα θα μεινει ο γκαρσια και του χρονου..ο ανθρωπος ειναι ο τζονι γουοκερ αυτοπροσωπος

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
ο γκαρσια εχει συμβολαιο αλλον εναν χρονο

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
εγω παλι πιστευω οτι δυσκολα θα μεινει ο γκαρσια και του χρονου..ο ανθρωπος ειναι ο τζονι γουοκερ αυτοπροσωπος

παικτικα χρειαζεσαι εναν ψηλο και καλο στις διεκδικησεις και διπλα του εναν γρηγορο. Οσο παιζεις με δυο αμυντικα χαφ.

Ο Βερον δεν εχει το υψος, ουτε ο Σορλεν...οποτε αν φυγει ο Γκαρσια(που δεν νομιζω)...η θα παιζει βασικος ο Μπαλαφας-Φωτακης..η θα παρεις αλλον ψηλο.

Αρα παικτικα δυσκολα ο ερχομος του Βιτολο θα σημαινει απομακρυνση του Παμπλο.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ε οχι και δεν εχει ο σορλεν το υψος συνονοματε και μαλλον ο σαντος τον προοριζει πλεον για 1ο αμυντικο ψαφ μπροστα απο την αμυνα, στα 2 τελευταια ματς εκει επαιξε

γενικα για το κεντρο μας το εχω πει οτι ειναι "τα ζωα μου αργα" και θελει στην θεση των ιβιτς και γκαρσια 2 γρηγορους και καλους παικτες για να κανεις πρωταθλητισμο του χρονου. Αναμεσα τους χωραει και ο σορλεν και ο βερον και μαλλον ο φωτακης.

Diego-4

• Guest
Εγώ θέλω Pia , Salmon , Rebosio ,Fofana και Mourafalief και την Γουμενάρα πρόεδρο με Μπέλη προπονητή και Σαράφη μάνατζερ..
Τελικά κάποιοι θα μείνουν για πάντα φίλαθλοι του καφενέ..γι'αυτό ΟΥΕΦΑ να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
εγω παλι νομιζω, πως αν παρουμε το Βιτολο θα θυσιασουμε την θεση του δεκαριου.
-------μουσλι-----------
αγνωστος-------- βιερινια
---Σορλεν----Βιτολο----
--------Γκαρσια--------

ετσι μας κοβω στο κεντρο...ο Ιβιτσ αναπληρωματικος του Σορλεν. Ο Βερον του Βιτολο και ο Μπαλαφας του Γκαρσια.

Αλλα θα δειξει..εγω θελω να μεινει παντως ο Γκαρσια

Diego-4

• Guest
Βάλτε και κανένα smiley "ΜΟΥΤΖΑ" , να ρίχνουμε καμία που και που σε κανέναν απο εδώ μέσα.

Offline blue_eyes

• Βασικός
ρε παληκαρε ντιεγκο κανε μας την χαρη μεσημεριατικα

μιλαμε για μπαλα, και αυτο σε ενοχλει;

GeorgT

• Guest

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
γιατί σας έχει πιάσει τρεμούρα να φύγει το καλυτερο αμυντικό χαφ που πέρασε από την Τούμπα τα τελευταία δέκα χρόνια σε όλα τα επίπεδα ? εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω μάτε και να κηνυγάω πουλιά με τόξο
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
γιατι σπατε το κεφαλι σας για πραγματα που τα χειριζονται αλλοι και αποδεδειγμενα το κανουν σωστα;

Diego-4

• Guest
ρε παληκαρε ντιεγκο κανε μας την χαρη μεσημεριατικα

μιλαμε για μπαλα, και αυτο σε ενοχλει;

http://4.bp.blogspot.com/_Fa80zAPdJN8/SR3Pmeb_JiI/AAAAAAAAAPg/jNN4vLzPV1c/s400/Double_Moutza.jpg

makptol

• Guest
Εγώ θέλω Pia , Salmon , Rebosio ,Fofana και Mourafalief και την Γουμενάρα πρόεδρο με Μπέλη προπονητή και Σαράφη μάνατζερ..
Τελικά κάποιοι θα μείνουν για πάντα φίλαθλοι του καφενέ..γι'αυτό ΟΥΕΦΑ να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ .....Α ΡΕ ΤΙ ΜΕ ΘΥΜΗΣΕΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ
....... ;D

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Ηρεμήστε ρε μάγκες. Άμα δεν μιλάμε και για μεταγραφές σε οπαδικό forum τι θα κάνουμε; Προφανώς έχουμε εμπιστοσύνη και δεν υποδεικνύουμε σε κανέναν τη δουλειά του, αλλά με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να μιλάμε σχεδόν για τίποτα γιατί προφανώς τα πάντα τα χειρίζεται κάποιος και του έχουμε εμπιστοσύνη και τα πάντα όλα. Αντί να χαιρόμαστε που τα τελευταία 2 χρόνια ξαναρχίσαμε να μιλάμε για ποδοσφαιρικά θέματα κυρίως, φαγωνόμαστε μεταξύ μας; Και τους προπονητές της εξέδρας θα κάνουμε και κουβέντες καφενέ θα πούμε. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. (Και δεν το λέω υποτιμητικά, αυτή είναι η δουλειά ενός forum)

Offline blue_eyes

• Βασικός
http://www.all-wear.gr/photos/1218110914-4.jpg

γιαννιωτη δεν αμφιβαλλω οτι η διοικηση ξερει καλυτερα αλλα μερικοι εχουμε αυτο το μικροβιο του προπονητη. οπως μερικοι αλλοι εχουν το μικροβιο του μαλακα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Ηρεμήστε ρε μάγκες. Άμα δεν μιλάμε και για μεταγραφές σε οπαδικό forum τι θα κάνουμε; Προφανώς έχουμε εμπιστοσύνη και δεν υποδεικνύουμε σε κανέναν τη δουλειά του, αλλά με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να μιλάμε σχεδόν για τίποτα γιατί προφανώς τα πάντα τα χειρίζεται κάποιος και του έχουμε εμπιστοσύνη και τα πάντα όλα. Αντί να χαιρόμαστε που τα τελευταία 2 χρόνια ξαναρχίσαμε να μιλάμε για ποδοσφαιρικά θέματα κυρίως, φαγωνόμαστε μεταξύ μας; Και τους προπονητές της εξέδρας θα κάνουμε και κουβέντες καφενέ θα πούμε. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. (Και δεν το λέω υποτιμητικά, αυτή είναι η δουλειά ενός forum)

ρε αδερφε εχεις δικιο...αλλα εδω οτι εχει ακουστει απο φυλλαδες και οχι απο κανεναν αλλον μας εχει ξινισει...αυτο δεν ειναι καφενειο αλλα καπη
που ολοι γκρινιαζουν για την συνταξη...