Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119872 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Πω πω!!! κτήνος ρε ο Αμπουμπακαρί!!!

BIANCONERO

• Guest
Επειδη (κακως) κρινω εναν παιχτη που ερχεται απο το σουλουπι του και τη φατσα του, ο παπαζογλου θα ειναι ο επομενος βασικος φορ της εθνικης σε 2-3 χρονια..οσο για τον Αμπου με απογοητευσε λιγο, αλλιως τον ειχα στο μυαλο μου. Για τυμπανα σε ρεγκε μπαντα ηταν η κλιση που εχει το σουλουπι του!
Αλλα ξερω οτι θα με διαψευσει μεσα στο γηπεδο!  ;D

Αιντε, καλοφορετες!! (Συνονοματε, πηρες και το τυχερο μου νουμερο κουφαλα)

Offline scouser4

• Αλλαγή
Μαφία σκέτη ο Αμπού, γκάνγκστερ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Επιτελους ενα καλοκαιρι χωρις μπαμ και μπουμ, μηπως αλλαξουν συνηθειες οι αεροδρομιακηδες. Ντρεπομαι οταν βλεπω οπαδους του ΠΑΟΚ να κανουν σαν ιθαγενεις που τους πετανε πολυχρωμες χαντρες και καθρεφτακια. Βλεπω τους βαζελογαυρους πως κανουν με cisse και melberg, που αν και τεραστιες μεταγραφες και οι δυο, υποβαθμιζουν τις ιδιες τις ομαδες τους με την συμπεριφορα τους.
Οι παικτες πρεπει να αποθεωνονται ΜΟΝΟ μεσα στα γηπεδα και αφου εχουν κερδισει την αναγνωριση του κοσμου. Μπραβο στον ΠΑΟΚ που κανει συνολο χωρις βεντετες. Οποιος θελει να γινει βεντετα, ιδου η ροδος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλα ειναι και γομαρι ο παπ για αυτο φαινεται ετσι ο αμπου..

τον αμπου τον εχω προσεξει..εχει πολυ λεπτο κορμο και τουμπανο ποδι

παντως σαν φωτογραφια απο συλληψη ειναι

Offline scouser4

• Αλλαγή
Αααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! :prosk:

makptol

• Guest
Επιτελους ενα καλοκαιρι χωρις μπαμ και μπουμ, μηπως αλλαξουν συνηθειες οι αεροδρομιακηδες. Ντρεπομαι οταν βλεπω οπαδους του ΠΑΟΚ να κανουν σαν ιθαγενεις που τους πετανε πολυχρωμες χαντρες και καθρεφτακια. Βλεπω τους βαζελογαυρους πως κανουν με cisse και melberg, που αν και τεραστιες μεταγραφες και οι δυο, υποβαθμιζουν τις ιδιες τις ομαδες τους με την συμπεριφορα τους.
Οι παικτες πρεπει να αποθεωνονται ΜΟΝΟ μεσα στα γηπεδα και αφου εχουν κερδισει την αναγνωριση του κοσμου. Μπραβο στον ΠΑΟΚ που κανει συνολο χωρις βεντετες. Οποιος θελει να γινει βεντετα, ιδου η ροδος.

χωρις βεντετες και με τριετη και τετραετη συμβολαια και μικρες ηλικιες Ο ΠΑΟΚ ΧΤΙΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ......

northeagle_4

• Guest
τα ποδια του οντως ειναι απο μπετον,απιστευτα γυμνασμενα γιαυτο και δεν εχανε κοντρα.
  Ο αλλος φαινεται οτι θα κανει μεγαλη καριερα στον ΠΑΟΚ και μαζι με κλαους σε 2-3 χρονακια........ΚΟΛΑΣΗ.
  Καλωσηρθατε παικταραδες !!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

ποναει δοντι - κοβει κεφαλι μου θυμιζει αυτο που λες

μακαρι να περναμε μελμπεργκ και σισε και να μην πηγαινε κανεις στο αεροδρομιο
και οχι
καλα που δεν πηραμε μελμπεργκ και σισε και δεν πηγε κανεις αεροδρομιο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αυτο που λες ειναι το ιδανικο και το σωστο, ολοι θελουν παιχτες αναγνωρισμενης αξιας στις ομαδες τους. Απλα δε πρεπει να κανουμε σαν λεπροι στο ερημονησι που τους στειλανε γιατρο.
Παντως ο ΠΑΟΚ τελειως αντικειμενικα, φετος ειναι καλυτερη ομαδα απο περσυ. Αυτος ειναι και ο στοχος καθε σοβαρης ομαδας. Η σταδιακη βελτιωση.
Στον κοσμο αλλος κανενας

nosferatu

• Guest

ποναει δοντι - κοβει κεφαλι μου θυμιζει αυτο που λες

μακαρι να περναμε μελμπεργκ και σισε και να μην πηγαινε κανεις στο αεροδρομιο
και οχι
καλα που δεν πηραμε μελμπεργκ και σισε και δεν πηγε κανεις αεροδρομιο...
Σε ολη την προσπαθεια της ΠΑΕ σε οποιαδηποτε κινηση της  ,ας μην ξεχναμε τα χρεη και το προπονητικο ... Ας μην γινουμε πανηγυρτζιδες .Προσωπικα ναι δεν ηθελα Μελμπεργκ γιατι δεν θα ηταν υγιες

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **

χεχε, ειναι λιγο αστεια παντως η φωτο  8) ;D

Μιλαμε για τον ορισμο της απολυτης αντιθεσης...Απο την μια ο ξανθος γαλανοματης και απο την αλλη η μαυρη μαυριλα... ;D:tsigaro: Το ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ προσωποποιημενο κανονικα..ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!  :biggrin: :headbang:

Καλοριζικα τα παικτρονια μας και ευχομαι και πιστευω να κανουν μεγαλη καριερα και να τιμησουν αυτη τη πολυ βαρια φανελα που θα φορεσουν!
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Τον Αμπουμπακαρί τον κόβω να γίνεται κολλητάρι του Λίνο...  :tsigaro:

Άιντε, καλοφορετες!! (Συνονοματε, πηρες και το τυχερο μου νουμερο κουφαλα)

Το 28 είναι το αγαπημένο σου νούμερο, Μωχάμεντ; :P

BIANCONERO

• Guest
 :extralaugh:
Γατα ο Βερολινεζος..με τη μια το πιασε!

ασχετο...
Θεμα Βιτολο, δηλωσεις Κοντη:

"..Για το θέμα Βιτόλο είπε: «Δεν υπάρχει οφειλή στον Βιτόλο, υπάρχει μία δόση στα πλαίσια της νομιμότητας. Υπάρχει μία υποχρέωση της Σανταντέρ 120.000 ευρώ μέχρι τις 30/6 για να τα δώσουμε στον Βιτόλο. Εμείς θέλουμε να ήμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Θα πρέπει επίσης ο Βιτόλο να περιμένει ακόμα έναν μήνα γιατί έχει έναν μήνα δικαίωμα η ομάδα. Ίσως να περιμένει και παραπάνω».

Ετσι Γιαννακη, βγαλε κι αλλο κομπλεξ! Βλακειες που μονο το καλο της ομαδας σου δεν εχουν στοχο παρα μονο να ικανοποιησει τα φυτα που σε ακουν!
κανε τον παιχτη να μη θελει τιποτα περισσοτερο απο το να φορεσει τη φανελα του Π.Α.Ο.Κ του χρονου για να ερθει να στο μπουκωσει το ηλιθιο στοματακι σου! Ωραιος......

« Last Edit: June 26, 2009, 18:44:56 by BIANCONERO »

Offline savage republic

• Βασικός
off topic (for Bianco only). Η απάντηση στο παλιό ερώτημα που στοίχειωνε τον κόσμο, δώθηκε σήμερα. Απόδειξη οι φωτογραφίες πιο πάνω.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
:extralaugh:
Γατα ο Βερολινεζος..με τη μια το πιασε!

ασχετο...
Θεμα Βιτολο, δηλωσεις Κοντη:

"..Για το θέμα Βιτόλο είπε: «Δεν υπάρχει οφειλή στον Βιτόλο, υπάρχει μία δόση στα πλαίσια της νομιμότητας. Υπάρχει μία υποχρέωση της Σανταντέρ 120.000 ευρώ μέχρι τις 30/6 για να τα δώσουμε στον Βιτόλο. Εμείς θέλουμε να ήμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Θα πρέπει επίσης ο Βιτόλο να περιμένει ακόμα έναν μήνα γιατί έχει έναν μήνα δικαίωμα η ομάδα. Ίσως να περιμένει και παραπάνω».

Ετσι Γιαννακη, βγαλε κι αλλο κομπλεξ! Βλακειες που μονο το καλο της ομαδας σου δεν εχουν στοχο παρα μονο να ικανοποιησει τα φυτα που σε ακουν!
κανε τον παιχτη να μη θελει τιποτα περισσοτερο απο το να φορεσει τη φανελα του Π.Α.Ο.Κ του χρονου για να ερθει να στο μπουκωσει το ηλιθιο στοματακι σου! Ωραιος......

Δεν υπαρχει λεει οφειλη, αλλα χρωσταει η Σανταντερ 120 χιλιαρικα τα οποια θα τα δωσουν οι καμπιες μεχρι τις 30/6, αλλα μπορει και σε ενα μηνα η' και περισσοτερο? Ουτε αυτιστικο να τα ελεγε αυτα...Νοημα μηδεν...

Ρε μαγκες αν βγαζει καποιος ακρη για το τι μπορει να λεει και να εννοει αυτη η βαζελοπουστοσκουληκιαρα κοντη ας μου εξηγησει και μενα γιατι εγω ακρη δεν βγαζω...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Μην το ψαχνεις φιλε, ολα τα σκουλικια που ξερω τον λενε πινοκιο η καθυστερημενο. ακου αλλη δηλωση που εκανε σημερα για τον μασουτη
«Τον αποκτήσαμε για ένα χρόνο δανεικός αλλά με οψιόν αγοράς με τιμή προσιτή, περίπου 1.200.000 ευρώ. Μπορούμε φυσικά να ενεργοποιήσουμε την οψιόν και με 400.000 ευρώ τον χρόνο να έχουμε έναν πολύ καλό αμυντικό."

ο ανθρωπος ειναι καθυστερημενος και ακομα δεν μπορει να καταλαβει οτι το μονο που κανουν ειναι να φερνουν παικτες για να δοκιμαζονται εναν χρονο και μετα να τους παρει ο ΠΑΟΚ η οι γαυροβαζελοι (στοιχημα οτι ενας εκτος 3 δανεικων του τουλαχιστον θα παει αθηνα το καλοκαιρι)

τεσπα ξερω απο φιλο μου αριανο που ειναι μεσα στα πραγματα οτι ο αρης κανει οτι περνα απο το χερι του για να μην ερθει ο βιτολο. μια απο αυτες τις τακτικες ειναι να μην δινουν τα χρωστουμενα σε αυτον ωστε να τραβηξει η υποθεση οσο παει.
« Last Edit: June 26, 2009, 19:23:56 by Capricorn »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Το μονο σιγουρο ειναι οτι κανει τα παντα για να μην ερθει ο Βιτολο σε μας...Το θεμα ομως ειναι οτι αυτα που λεει ειναι ακαταλαβιστικα και για γελια...Απορω γιατι ο Βιτολο δεν εχει κανει ακομα προσφυγη στην ΦΙΦΑ και υπομενει αυτη την καθυστερημενη γλιτσα και το αλλο το λαμογιο τον Περνια...
Ισως να περιμενει τις 30/6 που τελειωνει και τυπικα ο δανεισμος του...

Ακου ρε τη γλιτσα τι λεει...Θα πληρωσει οποτε γουσταρει και να κανει υπομονη ο Βιτολο...Ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε τσουτσεκι γαμημενο?

parizianos

• Guest
Σεβαντόν στο προσκήνιο

Στα υπόψιν του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκεται ο άσος της Σεβίλλης, Χαβιέ Σεβαντόν.

Ο Ουρουγουανός που έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη ειδοποιήθηκε από τον προπονητή των Ανδαλουσιάνων, Μανόλο Χιμένεθ, πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του. Έτσι, αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=133262

Καλησπέρα,

Αναφέρω μόνο ένα μικρό απόσπασμα από το site, μιας και αυτό είναι που μου κίνησε το ενδιαφέρον: "ειδοποιήθηκε από τον προπονητή του πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα".

Ειλικρινά, χρόνια και ζαμάνια ακούω (από ΜΜΕ) το ίδιο πράγμα: ο τάδε να βρει ομάδα, ο δείνα δε μας κάνει, κ.λ.π..Συνήθως, πρόκειται για ομάδες και παίκτες αναγνωρισμένης αξίας (π.χ. Manchester United που "βαρέθηκε" τον Huan Sebastian Veron ή δεν ξέρω ποιοι άλλοι).

Χρόνια και ζαμάνια περιμένω ο Π.Α.Ο.Κ. να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που να πει στον Ronaldino (ή δεν ξέρω σε ποιον άλλον):

"Φχαριστούμε για φέτος, αλλά φτάνει! Σε αφήνουμε (υποχρεώνουμε) να φύγεις! Γειά σου και να μας γράφεις, γιατί σε αγαπήσαμε, μας αγάπησες, αλλά δυστυχώς δε χωράς πλέον στα σχέδιά μας!"

Ε, λοιπόν, φέτος το άκουσα! (Ibrahima Bakayoko).

Τώρα, θα μου πείτε, τί σχέση έχει αυτό με το θέμα του forum; Έχει και παραέχει! Προφανώς, ένας 5ος, 6ος ή 7ος επιθετικός δε χωράει στην ομάδα (κι ας τον λένε Bakayoko). Είναι προς τιμήν μας που πάμε για το κάτι παραπάνω! Ακούσατε εσείς ποτέ κανέναν να παραπονιέται επειδή θα φύγει ο τάδε από την ομάδα του επειδή δε χωράει; Ελπίζει να πάρουν κάποιον ακόμη καλύτερο!

Ε, εγώ ακόμη αυτόν τον τόσο καλύτερο δεν τον είδα...Να σας θυμήσω το τί λέγαμε στα τέλη του πρωταθλήματος και το τί λέμε τώρα:

ΤΕΛΗ: Του χρόνου πρωτάθλημα!
ΤΩΡΑ: Χτίζουμε για το μέλλον!

Εάν, λοιπόν, πιστέψουμε πως χτίζουμε για το μέλλον, για ποιό λόγο παραμένει ο (κατά τα άλλα φοβερός παίκτης, πλην "ετοιμοθάνατος") Κονσεϊσάο; Για ποιό λόγο παραμένει ο Χαλκιάς;

Για μένα το μέλλον χτίζεται αλλιώς: ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 22 ΕΤΩΝ! Δεν είμαι ρατσιστής, ίσα-ίσα που έκανα και στο εξωτερικό (εξού και το όνομα) και μισώ το ρατσισμό! Αλλά, πες τε μου: Ποιό το μέλλον με Κονσεϊσάο, Γκαρσία, Βερόν, Λίνο, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιερίνια (που θέλει να εντυπωσιάσει για να φύγει), και Σνάουτσερ; Ξέρετε ποιοί καταλαβαίνουν ελληνικά από αυτούς; ΔΥΟ! Ξερετε ποιοί καταλαβαίνουν Πορτογαλικά από αυτούς; ΕΞΙ!

Να χτίσουμε στο μέλλον, δε λέω όχι, αλλά με δύο τουλάχιστον προϋποθέσεις:
α) ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (ο προπονητής έλεγε του χρόνου πρωτάθλημα)
β) ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΝΕΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (να είναι έλληνες, δηλαδή)

Επίσης (και με αυτό ελπίζω πως θα κλείσω), βαρέθηκα πλέον τους δανεικούς! Θυμάται κανείς μας τον Βοσκαρίδη; Έτρεχε από αλάνα σε αλάνα ως δανεικός. Όταν, πλέον, τον ξεχάσαμε τελειώς, απλώς πήρε μεταγραφή αλλού εντελώς δωρεάν! Με όλο το σεβασμό προς το Στέφανο (Βοσκαρίδη), ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;

Ε, τί πιστεύετε; Πως ο Σορλέν λείπει από τη Γαλλία; Με το χέρι στην καρδιά (κι ας είναι ο αγαπημένος μου παίκτης, Γάλλος γαρ) χωρίς αυτόν δε θα βγαίναμε 2οι; Θα πηγαίναμε χειρότερα στα play-off; Θα πάμε με αυτόν καλύτερα του χρόνου;

Αν έφευγαν μαζί με τον Bakayoko και οι Κονσεϊσάο, Χαλκιάς και κάθε άλλος ΠΟΛΥ μεγάλος σε ηλικία του χρόνου δε θα παίζαμε -πιστεύετε- play-off; Θα ήμασταν περίπου 4οι!

Ε, προς το παρόν, με τις μεταγραφές που κάναμε από τόσο νωρίς (χαζές ήταν οι ομάδες τους και μας τους έδωσαν;) το πολύ να βγούμε 4οι, αν δεν "σκοτώνονται" μεταξύ τους για το ποιός θα πρωτοπαίξει επίθεση...(πήραμε, βλέπεις, και πολλούς επιθετικούς - Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο). Πέρσι η καλύτερη άμυνα, φέτος (του χρόνου) η καλύτερη επίθεση...

Εγώ ένα ξέρω: οι άλλοι δώσαν 5 με 10 μύρια και πήραν 1 με 2 παίκτες που (μάλλον) θα κάνουν τη διαφορά, αλλά πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ! Οι δικοί μας, όσο "φτηνή λύση" κι αν ήταν, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ;

polaret

• Guest
Aναρωτιεμαι πολλες φορες καταλαβαινετε τι γραφετε μερικοι ,
Να φυγει ο χαλκιας λεει γιατι ,γιατι ειναι μεγαλος, οχι για αν ειναι καλος Η κακος αλλα επειδη ειναι μεγαλος ,τερματοφυλακας ειναι ρε φιλε
Να παρουμε Ελληνες κατω τον 22 ,μπορεις να αναφερεις οχι πολλους 3 που θα μπορουσαν να παιξουν στον ΠΑΟΚ.
Θα φυγουν οι <κακοι> ξενοι  με μεταγραφη ,ε και πρεπει να θελουμε να πηγαινουν καλα οι ξενοι μας και να πωλουνται ΟΤΑΝ πρεπει ,ετσι ειναι το ποδοσφαιρο παγκοσμιως
Να μας πουν εαν παμε για πρωταθλημα η αν χτιζουμε το μελον και τα 2 σου λεω εγω αναλογα με τα οπλα που εχουμε ,εκτος εαν εχεις καμια πιο εξυπνη λυση καλα θα κανεις να μας ξυπνησεις και εμας.
Οσο για το αν οι ομαδες ηταν χαζες οι οχι ,ε ...αυτο και αν ειναι για γελια