Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119327 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
γιατί πότε την είχαμε την μπάλλα γιά να την χάσουμε και τώρα αδερφέ μου?
δεν βλέπεις? φτάνει να βάλεις έτσι στα καλά καθούμενα μια φωτογραφία
απο ένα πυρηνικό μανιτάρι και κοίτα πίσω τις σελίδες................................

υγ: όταν μπήκε η φωτό, τα hits στο τόπικ ήταν 22014  ;)
      και όλα αυτά την ώρα που το τόπικ του μπάσκετ (πχ.) έχει πιάσει αράχνες....

sorry σε όλους όσους αναστατώθηκαν....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

blackterror4

• Guest
ενα καλο αριστερο μπακ ενα καλο δεκαρι και ενα φορ καλο για να υπαρχει ανταγωνισμος με ζλαταν και ειμαστε μια χαρα.μαζι με αντραντε.βιτολο.εφοσον ερθουν...φωτακης κρεσιτς αμουμπακαρι παπαζογλου συμπηρωματα...παμε για τιτλο...μακαρι

Photis

• Guest
Photis βλεπω τα εχεις παιξει με τα ποστ μερικων εδω μεσα....
Σε εχει φαει η αγωνια....

Μπα....απλά είμαι προσγειωμένος γιατί δεν θέλω να απογοητευτώ...Και αυτοί που ακούγονται είναι καλοί ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ!!!

makptol

• Guest
photis εγω εμπιστευομαι τον alamana για να δουμε .... ;D

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Λένε κάποιοι.

Βίτολο Παπαζογλού Κρέσιτς Φωτάκης έχουνε ήδη κλείσει και θα μπουνε σε σειρά παρουσιάσεων μέσα το μήνα.

Ισχύει?

Thrakieros

• Guest
 Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να δώσει τα 150 χιλιάδες ευρώ που αξιώνει η Εσπανιόλ για την παραχώρηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού Σίτο Ριέρα και η συμφωνία θεωρείται θέμα χρόνου. Άλλωστε και ο ίδιος ο Ριέρα έχει απαντήσει θετικά στον «δικέφαλο του βορρά».  Ο Λορένσο Σίτο Ριέρα (γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου του 1987) έχει πλούσια σωματικά προσόντα

(1,84μ.) και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πανθρακικό από την Εσπανιόλ, η οποία διατηρεί ακόμη τα δικαιώματά του.
Ο ΠΑΟΚ δίνει τα 150.000 ευρώ που θέλει η Εσπανιόλ για να τον παραχωρήσει ως δανεικό και ο παίκτης θέλει να έρθει στον Δικεφάλο για να παίξει και στην Ευρώπη, οπότε μένουν τα τυπικά για να κλείσει οριστικά η συμφωνία.

Οι επαφές είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Οι επιτελείς της Εσπανιόλ σκέφτονταν να του ζητήσουν να επιστρέψει εφόσον υποβιβάζονταν στη Σεκούντα Ντιβιζιόν. Από τη στιγμή όμως που οι Καταλανοί σώθηκαν και θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Ριέρα φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται για του χρόνου, οπότε άνοιξε ο δρόμος για να κλείσει στον ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης μίλησε με το Ζήση Βρύζα αρκετές φορές, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του εξήγησε τη νέα φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ στην ομάδα και η χρυσή τομή βρέθηκε στις φιλοδοξίες για διάκριση που έχει τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο παίκτης. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και να επισημοποιηθεί η συμφωνία, ο οπότε ο Ριέρα θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα!

apo sportime....

To sportime έχει κλείσει φίλε

www.sportime.gr      apo ekei to pira....
« Last Edit: May 30, 2009, 15:35:03 by Thrakieros »

Offline blue_eyes

• Βασικός
οτι να ειναι..οι περισσοτερες γραφουν σημερα οτι δεν υπαρχει θεμα ριερα

Offline diegito4

• Αλλαγή
ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ: Ôóáêßñçò: “ÔÝëïò ï Ñåêüìðá”

http://www.metrosport.gr/archives/22410

äåí ðáñáèÝôù üëï ôï êåßìåíï Ý÷åé êÜðïéá Üó÷åôá áëëÜ Ý÷åé êáé êÜðïéï ìéêñü åíäéáöÝñïí..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
λοιπόν
δε ξέρω τι είναι τα μπαμ και τα μπούμ αλλά όταν θες να ανέβεις επίπεδο ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ
δεν υπάρχει νομίζω απαίτηση να έρθει ο Ρονάλντο στον ΠΑΟΚ αλλά για να ανέβεις το κλικ που θες και να παίξεις σε ομίλους (οκ κατανοώ ότι είναι δύσκολο) θες και παίκτες που αν μη τι άλλο το έχουν ξανακάνει.
Ο Κουτσιανικούλης είναι μελλοντική μεταγραφή! για να έχει πιο γρήγορο αποτέλεσμα ΠΡΕΠΕι να πάρεις και άλλον-ους
η άποψη μου είναι ότι είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ μια καλή μεταγραφή!

(πέρισυ έκανες Σερτζιο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Χαλκιά φέτος?)

Photis

• Guest
photis εγω εμπιστευομαι τον alamana για να δουμε .... ;D

Μακάρι αδελφέ.... :)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
να έρθει ο Ρονάλντο στον ΠΑΟΚ .....

Χμμμ..... :tsigaro:

Callahan

• Guest
λοιπόν
δε ξέρω τι είναι τα μπαμ και τα μπούμ αλλά όταν θες να ανέβεις επίπεδο ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ
δεν υπάρχει νομίζω απαίτηση να έρθει ο Ρονάλντο στον ΠΑΟΚ αλλά για να ανέβεις το κλικ που θες και να παίξεις σε ομίλους (οκ κατανοώ ότι είναι δύσκολο) θες και παίκτες που αν μη τι άλλο το έχουν ξανακάνει.
Ο Κουτσιανικούλης είναι μελλοντική μεταγραφή! για να έχει πιο γρήγορο αποτέλεσμα ΠΡΕΠΕι να πάρεις και άλλον-ους
η άποψη μου είναι ότι είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ μια καλή μεταγραφή!

(πέρισυ έκανες Σερτζιο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Χαλκιά φέτος?)

Θα γίνουν και φέτος μεταγραφές 11άδας που ανεβάζουν το επίπεδο, εκατό τοις εκατό. Στην ΠΑΕ γνωρίζουν, πως μόνο με μεγάλες προσωπικότητες χτυπάς το πρωτάθλημα. Είναι μονόδρομος και θα το πράξουν. Εϊμαι απόλυτα σίγουρος.

parizianos

• Guest
Καλησπέρα σε όλους,

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, πως δηλαδή μεταγραφές τύπου Αμπουμπακαρί και Κουτσιανικούλη δε θα μας φέρουν τον τίτλο. Μάλιστα, αν υποθέσουμε πως λίγοι (αλλά εκλεκτοί) θα αποχωρήσουν από την ομάδα φέτος, αμφιβάλλω αν θα είμαστε μέσα στην τετράδα του χρόνου.

Έτσι, λοιπόν, υπάρχουν τρεις λύσεις:

α) Δεν κάνουμε άλλες μεταγραφές, φεύγουν και 2-3 παίκτες, τερματίζουμε 4οι ή 5οι και ορθοποδούμε οικονομικά,
β) Κάνουμε μία μεταγραφή φοβερή (πολύ μεγάλο όνομα, αντίστοιχο του Ριβάλντο όταν πήγε στον Ολυμπιακό) και εξαντλούμε τα διαρκείας και τις μπλούζες και εγώ δεν ξέρω τί άλλο σε χρόνο ρεκόρ (οικονομικά θα πρέπει με αυτόν τον τρόπο να είμαστε στα λεφτά μας και "παιχτικά" 2οι ή 3οι) ή
γ) Παίρνουμε 4-5 πολύ μεγάλα ονόματα, χτυπάμε τίτλο και πάμε Δ' εθνική λόγω χρεών.

Ειλικρινά, η μόνη λύση που μου μοιάζει συνετή είναι η (α)...

Πολύ θα γούσταρα να έβλεπα Ρονάλντους, Ροναλντίνιους, Ντελ Πιέρους και ό,τι άλλο θέλουμε ΟΛΟΙ, αλλά θα φαληρήσουμε, ρε!

Από την άλλη, ένα όνομα δεν φέρνει την άνοιξη...Φέτος η άνοιξη ήρθε με πολλά ονόματα! Και, αν δε με πιστεύετε, ρωτήστε έναν Ιταλό ή έναν Άγγλο (για παράδειγμα) οπαδό που ασχολείται με το ποδόσφαιρο: "Φίλε, ξέρεις τον Π.Α.Ο.Κ.;". Η απάντηση, πιστέψτε με, θα μας πλήγωνε: "Ε, να, κάτι μου λέει, δε θυμάμαι και καλά, κ.λ.π.". Όταν, όμως, του λέγατε το ποιούς έχει ο Π.Α.Ο.Κ., θα ήταν σίγουρος πως θα ήμασταν παντοτινοί πρωταθλητές: Κονσεϊσάο, Γκαρσία, Χαλκιάς, Κοντρέρας, Μπακαγιόκο, Χούτος, κ.λ.π. (επίτηδες παρέλειψα ορισμένους, μιας και δε νομίζω πως είναι γνωστοί στην Ευρώπη).

Άρα, τί μένει; Υπομονή και οικονομικό "come-back". Άλλωστε, έχουμε το νέο προπονητικό, θα παραμείνουν (θεωρητικά) οι περισσότεροι του κορμού που μας έβγαλαν 2ους (άντε, του χρόνου θα'μαστε 3οι-4οι, σάμπως και φέτος τί καταλάβαμε στα play-offs;) και έχει ο Θεός!

Υ.Γ.: Μη μου πείτε πως με 2 ή 3 μεγάλα ονόματα θα μπούμε στους ομίλους! Ξέρετε πολλούς Ρονάλντους να παίζουν καλά καταμεσής του καλοκαιριού;

BIANCONERO

• Guest
Δε νομιζω οτι οι κινησεις που θα γινουν θα εχουν στοχο την 4η την 5η θεση.....πλεον ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστει ασχετως αν ακομα δε στεκεται στα ποδια του οικονομικα!

Βεβαιως δεν μπορεις να προβλεψεις την τελικη καταταξη αλλα το σιγουρο ειναι οτι σαν ομαδα θα ειμαστε ενα επιπεδο πανω, ειτε επειδη θα καλυψουμε καποια κενα στην ενδεκαδα, ειτε ακομα και επειδη ο παγκος μας θα ειναι πολυ ισχυροτερος!

(και μην το υποτιματε καθολου το θεμα παγγου.....φετος χασαμε βαθμους σε αγωνες λογω ελλειψης λυσεων οταν ελειπαν βασικοι! Ενα προχειρο και χτυπητο παραδειγμα το ματς με βαζελο στην Τουμπα που αναγκαστηκες να παιξεις σε ολο το β' ημιχρονο με βασικα χαφ Μπαλαφα και ..Μπιζερα!! Τετοια του χρονου δε θα εχει)

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
@ parizianos
φιλαρακι σωστες οι σκεψεις σου αλλα επετρεψε μου να διαφωνησω στη σκοπια που βλεπεις τα πραγματα. φετος η διαφορα απο την κορυφη ηταν κατω απο 10 ποντους που σημαινει οτι αμα περναμε 2 ντερμπυ και κερδιζαμε σερρες γρια και τριπολη θα ημασταν πρωτοι. αρα χρειαζομαστε 1-2 παικτες με προσωπικοτητα οι οποιοι σε ενα ματς που δεν μας παει μπορουν να το παρουν μονοι τους, δλδ ενα δεκαρακι και ενα σεντερ φορ.  αν δεν ερθουν αυτοι οι παικτες θα χρειαστουμε παραπανω τυχη και σε μεγαλο βαθμο καλες διαιτησιες.
τα υπολοιπα για εμενα ειναι λεπτομερειες .

GeorgT

• Guest
Να ήμαστε ολοι έτοιμοι για πιο πολλές κόκκινες του χρόνου!! (το σφάξιμο θα παει σύννεφο λέμε)

SALPARADISE

• Guest
Φίλε Παριζιάνε,

πολύ σωστά όλα αυτά που γράφεις. Λογικά, με μέτρο και την ΜΠΑΛΑ ΧΑΜΗΛΑ.

Είμαι σίγουρος οτι στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι άνθρωποι που έχουν τα ηνία. όπου φτάνει το πάπλωμα...

Κάπου διάβασα οτι το μοντέλο ομάδας που επιθυμούν αυτοί οι άνθρωποι να χτίσουνε είναι σαν αυτό της Πόρτο.

Ομάδα χωρίς μεγάλα ονόματα, αλλά με παίκτες εργαλεία, με προσωπικότητα και τεχνική.

Παίκτες που θα σου δίνουν πάντα το 7 ή 8. Ούτε το 4-, ούτε το 10. Παίκτες τύπου Sorlin..

και αυτό με βρίσκει 100% σύμφωνο.

Τα Μπαμ και Μπουμ ειναι καλύτερα να σκάνε εκεί που δεν τα περιμένεις. Μέσα στο γήπεδο,...και οχι στα εξώφυλλα του τύπου.  

MAYROS

• Guest
Το μπάτζετ της ομάδας φέτος θα ανέβει, ήταν μέσα στον περυσινό
προγραμματισμό άλλωστε, όπως θα ανέβουν και τα έσοδα, αλλά είναι
τελείως παράλογο να φανταζόμαστε τι θα συμβεί του χρόνου.

bagos1

• Guest
δεν νομίζω να τίθεται θέμα χρεών μιας και τα χρέη σε τρίτους έχουνε μηδενήσει ( 9 μύρια ) και έχουνε μείνει τα χρέη προς την εφορεία ( τα αρχικά 14 που γίνανε 33 με τους τόκους και είναι και παγωμένα μέχρι να τελεσιδικίσουνε στα δικαστήρια) άρρα το μπάτζετ θα ανέβει κατα πάαααααααααρα πολύ πιστεύω και θα βγούμε και με κέρδος στο τέλος της χρονιάς

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
Καλησπέρα σε όλους,

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, πως δηλαδή μεταγραφές τύπου Αμπουμπακαρί και Κουτσιανικούλη δε θα μας φέρουν τον τίτλο. Μάλιστα, αν υποθέσουμε πως λίγοι (αλλά εκλεκτοί) θα αποχωρήσουν από την ομάδα φέτος, αμφιβάλλω αν θα είμαστε μέσα στην τετράδα του χρόνου.

Ποιοι ειναι οι εκλεκτοι που θα φυγουν ;
@ parizianos
φιλαρακι σωστες οι σκεψεις σου αλλα επετρεψε μου να διαφωνησω στη σκοπια που βλεπεις τα πραγματα. φετος η διαφορα απο την κορυφη ηταν κατω απο 10 ποντους που σημαινει οτι αμα περναμε 2 ντερμπυ και κερδιζαμε σερρες γρια και τριπολη θα ημασταν πρωτοι. αρα χρειαζομαστε 1-2 παικτες με προσωπικοτητα οι οποιοι σε ενα ματς που δεν μας παει μπορουν να το παρουν μονοι τους, δλδ ενα δεκαρακι και ενα σεντερ φορ.  αν δεν ερθουν αυτοι οι παικτες θα χρειαστουμε παραπανω τυχη και σε μεγαλο βαθμο καλες διαιτησιες.
τα υπολοιπα για εμενα ειναι λεπτομερειες .
+1