Καλησπέρα σε όλους,
Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, πως δηλαδή μεταγραφές τύπου Αμπουμπακαρί και Κουτσιανικούλη δε θα μας φέρουν τον τίτλο. Μάλιστα, αν υποθέσουμε πως λίγοι (αλλά εκλεκτοί) θα αποχωρήσουν από την ομάδα φέτος, αμφιβάλλω αν θα είμαστε μέσα στην τετράδα του χρόνου.
Έτσι, λοιπόν, υπάρχουν τρεις λύσεις:
α) Δεν κάνουμε άλλες μεταγραφές, φεύγουν και 2-3 παίκτες, τερματίζουμε 4οι ή 5οι και ορθοποδούμε οικονομικά,
β) Κάνουμε μία μεταγραφή φοβερή (πολύ μεγάλο όνομα, αντίστοιχο του Ριβάλντο όταν πήγε στον Ολυμπιακό) και εξαντλούμε τα διαρκείας και τις μπλούζες και εγώ δεν ξέρω τί άλλο σε χρόνο ρεκόρ (οικονομικά θα πρέπει με αυτόν τον τρόπο να είμαστε στα λεφτά μας και "παιχτικά" 2οι ή 3οι) ή
γ) Παίρνουμε 4-5 πολύ μεγάλα ονόματα, χτυπάμε τίτλο και πάμε Δ' εθνική λόγω χρεών.
Ειλικρινά, η μόνη λύση που μου μοιάζει συνετή είναι η (α)...
Πολύ θα γούσταρα να έβλεπα Ρονάλντους, Ροναλντίνιους, Ντελ Πιέρους και ό,τι άλλο θέλουμε ΟΛΟΙ, αλλά θα φαληρήσουμε, ρε!
Από την άλλη, ένα όνομα δεν φέρνει την άνοιξη...Φέτος η άνοιξη ήρθε με πολλά ονόματα! Και, αν δε με πιστεύετε, ρωτήστε έναν Ιταλό ή έναν Άγγλο (για παράδειγμα) οπαδό που ασχολείται με το ποδόσφαιρο: "Φίλε, ξέρεις τον Π.Α.Ο.Κ.;". Η απάντηση, πιστέψτε με, θα μας πλήγωνε: "Ε, να, κάτι μου λέει, δε θυμάμαι και καλά, κ.λ.π.". Όταν, όμως, του λέγατε το ποιούς έχει ο Π.Α.Ο.Κ., θα ήταν σίγουρος πως θα ήμασταν παντοτινοί πρωταθλητές: Κονσεϊσάο, Γκαρσία, Χαλκιάς, Κοντρέρας, Μπακαγιόκο, Χούτος, κ.λ.π. (επίτηδες παρέλειψα ορισμένους, μιας και δε νομίζω πως είναι γνωστοί στην Ευρώπη).
Άρα, τί μένει; Υπομονή και οικονομικό "come-back". Άλλωστε, έχουμε το νέο προπονητικό, θα παραμείνουν (θεωρητικά) οι περισσότεροι του κορμού που μας έβγαλαν 2ους (άντε, του χρόνου θα'μαστε 3οι-4οι, σάμπως και φέτος τί καταλάβαμε στα play-offs;) και έχει ο Θεός!
Υ.Γ.: Μη μου πείτε πως με 2 ή 3 μεγάλα ονόματα θα μπούμε στους ομίλους! Ξέρετε πολλούς Ρονάλντους να παίζουν καλά καταμεσής του καλοκαιριού;