Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
ΜΠΑΜ με Φροντο Αιμαρ !!!!

moutsouris2

• Guest
Για τον Αιμάρ αναφέρθηκε και ο Ζαγόρας προχθές το βράδυ, παίζοντας όμως μόνο τη μουσική από ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί στο youtube , χωρίς να αναφερθεί σε ομάδα και όνομα παίκτη. Ο καθένας τους έχει τον τρόπο του να μπριζώνει τον κόσμο. Γι αυτό και πολύ οπαδοί μας τα έχουν πάρει στο κρανίο. Καλύτερα να κάνουμε υπομονή λίγες μέρες ακόμη. Κατά τη γνώμη μου κάνουμε δεν κάνουμε μπαμ στις μεταγραφές η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη μας με αγορά διαρκείας.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Ρε ΠΟΙΟΣ αιμαρ και μαλακιες.....τον Εστογιανοφ να παρουμε να κανουμε ακρα φωτια.......αυτος ειναι για ΠΑΟΚ..........!
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

panthraxkom

• Guest
Θα δειξει παντως πιστευω με ιβιτς τηα βγαλοθμε τν χρονια...

biggeorge

• Guest
Ρε ΠΟΙΟΣ αιμαρ και μαλακιες.....τον Εστογιανοφ να παρουμε να κανουμε ακρα φωτια.......αυτος ειναι για ΠΑΟΚ..........!
no no no no no...
όχι εστογιανοφ δεν τον θέλω....είναι ιδικός ο σαντος σε αυτούς τους παίκτες άλλα δεν θα παίζει έτσι όπως παίζει στον ΠΑΟΚ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Σμολάρεκ και για ΠΑΟΚ

O Έμπι Σμολάρεκ δεν λέει να αφήσει ήσυχους τους Θεσσαλονικείς. Ήταν να έρθει στον Αρη, αλλά, τελικά οι "κίτρινοι" στράφηκαν σε διαφορετικές λύσεις για την επίθεση. Τώρα, φαίνεται να προκύπτει για τον ΠΑΟΚ.
Ο Σμολάρεκ είναι 28 ετών και έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Φέγενορντ, Ντόρτμουντ, πέρσι στη Ράσιγκ και φέτος στην Μπόλτον, ενώ είναι εν ενεργεί διεθνής με την Εθνική Πολωνίας.

Η Ρασίνγκ Σανταντέρ οφείλει 2.500.000 ευρώ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Σμολάρεκ, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα. Σε συνάντηση που αναμένεται να έχει μέσα στις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Σανταντέρ, Φρανθίσκο Περνία, με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.
Όλα αυτά δεν αφορούν άμεσα τον ΠΑΟΚ που αν τον αποκτήσει θα έρθει δανεικός από τη Σαταντέρ, όπως θα γινόταν με τον Αρη.

http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=180344

Σε αντιθεση με τον κρεμανταλα που πηραν τα κιτρινα πουτανακια μας, με αυτον εδω μπορει οντως να υπαρχει ενδιαφερον..Και καλη ηλικια και περιφερειακος επιθετικος που ψαχνουμε και με ονομα...Λετε πακετο Βιτολο και Σμολαρεκ απο το λαμογιο τον Περνια? (για Ισπανο τζον-γου μου κανει αυτος) ;D

Και χθες ο Ζαγορας κελαηδουσε για Αιμαρ με υπονοουμενα...ΡΕ ΛΕΣ? δυσκολο εως χλωμοτατο αλλα Βρυζας εισαι...μπορει να κανει κανα μαγικο παλι... ;D

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Ο λολο ειναι παιχτουρα και τον ξερουμε. Αναστατωνει κερκιδα-αντιπαλους τα παντα με τις ενεργιες του πολυ καλες καθετες μπαλες, και εχουμε σφαιρες να   τις αξιοποιησουν φετος.Μακαρι!
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ο κόντης από που τον ξέρει τον περνία?? από τα καζίνα μήπως?? εγώ πάντως τον κόντη εκεί τον γνώρισα :) :) :)
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Καραγκιοζιλικια :12:
Ακου αιμαρ...Αλητες Ρουφιανοι Δημοσιογραφοι
ΥΓ.Ο ζαγορας εχει ξεφυγει,πουλαει τρελα σε ολο το λαο του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
και γω τον εστογιανοφ τον γουσταρω απιστευτα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline ved

• Αλλαγή

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **

ξεκωλατε ρε αμεσως ο Ζαγορ και ο Ζαγορ!!!!
να λετε την γνωμη σας αλλα μην χανουμε και την μπαλα!
λες για ζαγορ αλλα που θα ησουν σημερα φιλαρακι?θα εβριζες ακομα τον γουμενο ετσι?

χαλαρωστεεεεεεεεεεε!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

LFPADRAM

• Guest

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Αυτός είσαι δικιέ μου!! Χώστα!!

Τους τα λέω κι εγω αλλά δε μακούνε!!

:prosk:

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ved

• Αλλαγή

λες για ζαγορ αλλα που θα ησουν σημερα φιλαρακι?θα εβριζες ακομα τον γουμενο ετσι?

χαλαρωστεεεεεεεεεεε!

:smack:

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Ό,τι στοίχημα θέλετε, τώρα που άρχισε και το Confederations Cup στη Νότια Αφρική, ότι σύντομα κάποια εφημερίδα θα βγάλει ένα "σούπερ-αποκλειστικό" για προχωρημένο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για κάποιον παίκτη που "βγάζει μάτια" και "ετοιμάζει βαλίτσες για Τούμπα"...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **

χαλαρωστεεεεεεεεεεε!

:extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:
ΑΡχίΔια

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
ξεκολληστε ολοι ρε και πειτε στο παιδι οτι μπερδευτηκε..
απο το ηρακλειο ειναι..που θελετε να ξερει και τον παγκοσμιως γνωστο ζαγορα..
φιλε kainsta ο ζαγορας ειναι ενας μαλακας που κανει εκπομπη σε ραδιοφωνο της θεσσαλονικης και τρωει ψωμι απο ταγαρια ΠΑΟΚτσηδες...