Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119624 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Ααα,ναι,σωστά,ανταλλάζουν και στην Ιταλία η Ίντερ με τη Μίλαν...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ;;;Άντε κοιμηθείτε μάγκες γιατί δεν την παλεύουμε καθόλου...
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Åãþ Ý÷ù ðïëëÝååò ðåñéóóüôåñåò åñùôÞóåéò...

1. Áöïý áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ðñïåôïéìáóßáò öÜíçêå ôï ð´ñïâëçìá ìå ôá äåîéÜ ìðáê, ôïïïóï äýóêïëï Þôáí íá âñåèåß Ýíá? Ýóôù êáé ìÝôñéï, äåí ìéëÜù ãéá Ãéïýñêá êëð.
2. Ï ôóéñßëï Þôíá ôüóï áðáñáßôçôïò íá áãïñáóôåß? Ãéáôß ÷áëÜìå Ýíá äýäéìï (ÊïíôñÝñáò-Ìáëåæáò) ðïõ êáôá ãåíéêÞ ïìïëïãßá Þôáí ó÷åäüí ÁØÏÃÏ ðÝñéóõ?
3. ¢íôå êáé ôïí ðÞñåò ôïí Ôóéñßëï. Áõôü ôï êüëëçìá ìå ôïí ÊïíôñÝñáò äåîéÜ ãéáôß üëï ôï êáëïêáßñé? ÔæÜìðá êáøüíé óôïí ÐÜìðëï (ãéá ðïéü ëüãï?)
4. Ï ÌðéæÝñá ðéÝóôéêå íá ðÜåé äáíåéêüò óôïí ÅñãïôÝëç êáé ôþñá åßíáé âáóéêüôáôïò!!! Ðïëý ùñáßá!!! Áí åß÷å ðÜåé äçëáäÞ ôþñá èá ðÝñíáìå êáé ôïí Âýíôñá ìå ïøéüí 5 åê €.
5. ÓÝñôæéï åßóáé ðáððïýò ãéá ðïäüóöáéñï. ÔÅËÏÓ!
6. Ï ºâéôò åßíáé ôüóï ìåãÜëç ðïäïóöáéñêÞ áîßá êáé ðñÝðåé íá ðáßæåé ðáíôïý êáé ðÜíôá êáé óôïõò áéþíåò ôùí áéþíùí???
7. Ï ÐÁÏÊ êýñéå ÖÓ Þôáí åßíáé êáé èá åßíáé ÅÐÉÈÅÔÉÊÇ ÏÌÁÄÁ!!! ÊáôáëáâÝ ôï åðéôÝëïõò ñå ÷Ýóôç.
8. Ï Çëßáò Þñèå óáí êýñéïò, ðñüóöåñå üôé ìðïñïýóå êáé Ýöõãå êýñéïò. Ï ÊëÜïõò ãéáôß äüèçêå äáíåéêüò??? Ôé ðñïãñáìáôéóìüò õðÜñ÷åé???
9. Ç ãáñãÜñá ðïõ êÜíáìå ìå ôïí Ãêáãêá Þôáí ðïëý ìåãÜëç êáé äåí Ý÷ïõìå ðëÝïí äõíáôüôçôá ãéá Üëëç. ÌÇÍ ÐÁÔÇÓÅÉ ÄÁÍÉÊÏÓ ÁÐÏ ÔÏ ÐÏÊ ÓÔÇÍ ÔÏÕÌÐÁ, ÊÁÉ ÁÓ ÅÉÍÁÉ ÊÁÉ Ï ÊÁÊÁ.
10. ÕðÜñ÷ïõí ðÜñá ðïëëÜ áêüìá, áëëÜ êáé íá ôá ðù ôé èá âãåé?

Ìáò áðïãïÞôåõóåò...  
PAOK is a Social Movement!

Offline savage republic

• Βασικός
Και ίσως να ήξερε επίσης ότι μέχρι το δεκέμβριο-νοέμβριο δν ξέρω και εγώ πότε ο παίκτης έχει δικαστήριο και θα πάρει τον μπούλο οπότε θα ψάξει για κάτι καλύτερο ? Και επιπλέον και τα λεφτά δεν είναι και πολλά. 100 χιλιάρικα είναι .

Δηλαδή εν γνώση της έδωσε 100 χιλιάρικα για να παίξει σε μας 3 μήνες; Γι' αυτά τα 100 χιλιάρικα όμως έδωσες παίκτη σου στον Ατρόμητο, που όλως τυχαίως μόλις παραχώρησε τον καλύτερό του παίκτη στον βάζελο, που - ω! τι σύμπτωση! - παίζει στην ίδια θέση με τον νέο σου παίκτη. Και δίνεις 100 χιλιάρικα, ενώ βγαίνεις και λες δεξιά κι αριστερά ότι δεν παίζει σάλιο... Και σου βάζουν όρο να μην παίζει στα μεταξύ μας παιχνίδια ο παίκτης. Τα 100 χιλιάρικα συνεπώς, μαζί με το συμβόλαιο του παίχτη, είναι καθαρά πέταμα χρημάτων. Πέταμα χρημάτων σε βασικό σου ανταγωνιστή. Τη στιγμή που (επαναλαμβάνω) δεν έχεις μία. Να πούμε και μπράβο; Ενώ μένεις και χωρίς δεκάρι, που είναι ηλίου φαεινότερο ότι το έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από το δεξί μπακ; Τον Γενάρη δηλαδή που θα βρεις τα φράγκα για να έρθει ποιος; Δεν μπορώ να κάνω άλλο ησυχία  ;)

Offline gagas

• Αλλαγή
Ααα,ναι,σωστά,ανταλλάζουν και στην Ιταλία η Ίντερ με τη Μίλαν...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ;;;Άντε κοιμηθείτε μάγκες γιατί δεν την παλεύουμε καθόλου...
ποιον να δανειστει ρε φιλε?τον ζησοπουλο?αν βγει μια στα δεκα χρονια κανενας σαλπιγγιδης τον αγοραζουν κιολας αμα λαχει.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Φανταστικός ο φετινός σχεδιασμός.......περιμένουμε με ....τρόμο την επόμενη κίνηση
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
δηλαδή απ'οτι κατάλαβα αυτός παίζει κατά το δεκέμβρη να καταδικαστεί και να μπει φυλάκη, και δηλαδή αυτός με τι μυαλό θα παίξει μπάλα όταν ξέρει ότι σε λίγες μέρες δικάζεται για ανθρωποκτονία
και δώσαμε και 100000 όταν δεν υπάρχει σάλιο και θα δώσουμε κι αλλές 200000 αν μείνει όλη τη χρονια (πράγμα δύσκολο γιατί βλέπω να τον τρωέι η ψειρού)

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
gaga αμα ήταν μία φορά στα δέκα χρόνια πίστεψέ με όσοι κράζουν εδώ απόψε θα είχαν πάει ήδη στο αεροδρόμιο με ανθοδέσμες για τον Μουν...Δε γίνεται ρε φίλε να σε μικραίνουν έτσι.Αν δεν μπορείς να αγοράσεις παίχτη τους όπωσ κάνουν αυτοί γάμησέ το,ψάξε βρες τον καινούριο Βιερίνια,Νάγκμπε,Ολιβάρες,παίκτες που δεν τους ήξερε κανείς.Τόσο ζόρι για δανεικό από βάζελο αυτήν ειδικά την εποχή που μας έχουν πρήξει;Είχες τόσο καιρό να βρείς παίκτη κάι δε νομίζω ότ περίμεναν τα λεφτά απ'τον Αναστασάκο...Ακόμα κι αν περίμεναν τι θα κάνουμε στην Ευρώπη πέρασαν πάρα πολλές μέρες από τότε για να μπορείς να ισχυριστείς ότι ήσουν "αναγκασμένος" να προβείς σε βιαστική απρογραμμάτιστη και τελείως αψυχολόγητη κίνηση...Ξενέρωσες σκληροπυρηνικά κομμάτια του κόσμου σου σήμερα,δε μιλάμε για τους κλασσικούς μεσήλικες προπονητές της κερκίδας και των ραδιοφώνων.Που πήγε το ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα όταν αυτά που πρεσβεύει πάνε περίπατο...

Offline gagas

• Αλλαγή
Φανταστικός ο φετινός σχεδιασμός.......περιμένουμε με ....τρόμο την επόμενη κίνηση
μου αρεσε πολυ η λεξη τρομος φιλε..

φιλε μου pourou, καταλαβαινω πολυ τις λες..ισως κεγω πριν λιγο καιρο ετσι θα αντιδρουσα κ μπορει κ χειροτερα..
ολη η επιχειρηματολογια σου ομως κ ο λογος που συμβαινουν ολα αυτα βασιζονται σε ενα ακριβως πραγμα,μια φραση σου.."μας τα εχουν πρηξει".το σεβομαι απολυτα αυτο κ πραγματικα εχω περασει κ εγω απο αυτο το σταδιο..
τωρα ομως πραγματικα δεν με ενδιαφερει κανενας αλλος,δν με ενδιαφερει καμια καζουρα,καμια σκεψη καμια κριτικη ανθρωπου που δεν αγαπαει την ομαδα που αγαπαω κεγω..
το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν απο μια κινηση η ομαδα εχει να κερδισει ή οχι στον αγωνιστικο χωρο..

κ σιγουρα με τον μουν απο τα δεξια γινομαστε καλυτεροι..τωρα αν εμπλεκονται ανανστασακοι,πατερες κτλ κτλ ποσως με ενδιαφερει..τη στιγμη που ξερω οτι δεν προκειται η ομαδα να τρυπηθει..

τη δεδομενη στιγμη η ομαδα απο τη μεταγραφη ενισχυθηκε..οταν φτασουμε στο επιπεδο των κατω αγωνιστικα κ οικονομικα κ εχουμε  την δυνατοτητα να αγοραζουμε κ να διαλεγουμε παικτες τοτε μπορει να ασχοληθω και με αλλα κριτηρια..

κ κατι πολυ καλο που ειπε ενας φιλος.."για μενα η προσωπολατρεια πεθανε την πεμπτη".εναν παικτη θα τον κρινω απο τη δουλεια που μου κανει μεσα στο γηπεδο κ οχι απο που προερχεται ή τι δηλωσεις κανει..

αυτα.κ να εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινω απολυτα τον εκνευρισμο ολων σας..πιστευω ομως οτι θα ανεβει επιπεδο η ομαδα κ οταν αλλαξουν τροπο αντιδρασης κ συμπεριφορας οι οπαδοι..ο οποιοι ειναι οι τελευταιοι που φταινε γιατι τοσα χρονια μας βυθισαν κ μας μαθανε στη μιζερια..κ μας μαθανε να χαιρομαστε με το κακο των αλλων ομαδων κ οχι το καλο το δικο μας..γιατι καλα βλεπαμε ενα καθε δεκα χρονια..
« Last Edit: September 01, 2009, 01:08:06 by gagas »

BIANCONERO

• Guest
Απ: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γε
« Reply #2488 on: September 01, 2009, 01:22:17 »
CLUBLARISA....ασχετο, αλλα κατι ελεγες οταν ειπα οτι θελουμε να επεμβαινουμε σε ολα (και μετα να κανουμε και κριτικη αν τα πραγματα στραβωσουν).

Ζαγορακη παρε Πουλο οσο ειναι νωρις....εισαι πολυς για το "ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ".

Θωμας Βουλινος...Γιαννης Γουμενος... Γιωργος Μπατατουδης...Θοδωρης Ζαγορακης...επομενος...

Τεο εισαι απλα μια παρενθεση....η ιστορια θα συνεχιστει πασει θυσια και θα φροντισουμε εμεις γι'αυτο!

northeagle_4

• Guest
Αδερφε εσυ αυτο καταλαβες .....στα ισια τωρα εσυ καταλαβες οτι επικειτε φαγωμα ζαγορακη απο τον κλαμπ και καθε κλαμπ ?
  παντα εχει αδικο ο κοσμος ?

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
θα τολμησω να πω και εγω την γνωμη μου!!!!

1.εμεις δηλαδη πηραμε αυτον το παιχτη γιατι ειναι καλυτερος απο αραμπαζη?
2.εμεις (παε)δηλωσαμε οτι τον παιρνουμε με οψιον αγορας και ο βαζελος δηλωσε οτι μετα την τρακα που σκοτωσε μια γυναικα στην αφρικη δεν ειναι σε θεση να αγωνιστη σε υψηλο επιπεδο και τον εδωσε για να δουν αν μπορει να παιξει και να παει ξανα στο βαζελο?
3.τελικα φταιμε εμεις που αρχισαμε την μουρμουρα η αυτοι που μας δινουν δικαιωματα?

δεν καταλαβαινω τι παει να γινει............θελουν να μας ξενερωσουν και να μην ασχοληθουμε με τον ΠΑΟΚ μας φετος?

το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ελπιζω αυτος ο παιχτης να με βγαλει μαλακα!!!!

ειμαι προβληματισμενος πραγματικα!!!αλλα ειπαμε ΠΑΟΚ εισαι!!!!
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Πίστεψέ με αυτά τα λέω τώρα μόνο εδώ (και δε συνηθίζω να postaro κιόλας) και με τα φιλαράκια μου.Όταν μπαίνω στο γήπεδο το μυαλό μου είναι μόνο πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσω αυτούς που φοράνε το δικέφαλο στο στήθος.Το ίδιο λοιπόν θα κάνω και για τον Μουν τον οποίο προσωπικά θεωρώ αρκετά καλή μεταγραφή τηρουμένων των αναλογιών.Κι ούτε έχω χάσει την πίστη μου στο Ζαγοράκη και να ξεκολλάνε μερικοί που άρχισαν τους αφορισμούς,μη βλέπουμε το δέντρο και χάσουμε το δάσος.Υπάρχει και προοπτική και όραμα απλά αυτή η κίνηση δεν συμβαδίζει καθόλου με αυτό το όραμα.Αντιθέτως ξυπνάει εφιάλτες του πρόσφατου παρελθόντος γι'αυτό και στράβωσαν όλοι.Φυσικά αν παίρναμε δανεικό πχ τον Clayton όλοι τουμπεκί θα κάναμε,αλλά αυτο το γαιτανάκι με τον Ατρόμητο,το δικαστήριο που εκκρεμεί και τη δήλωση των κάτω ότι μας τον δίνουν για να αποδείξει αν μπορεί να σταθεί και να ξαναγυρίσει στην Παιανία,με κάνουν να αισθάνομαι σαν το απορριματοφόρο που ακούω τώρα να περνάει κάτω απ'το σπίτι μου και μαζεύει τη σακούλα που κατέβασα νωρίτερα...Ο μόνος λόγος που θέλω παίκτες σας τον Κονσεισάο και τον Γκαρσία δεν είναι ούτε οι μαγκιές τους ούτε οι ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.Είναι ότι μ'αυτούς επανακτώ το χαμένο κύρος και το σεβασμό που ξανατίθεται εν αμφιβόλω με κάτι τέτοιες κινήσεις...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXXXXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

+1926

« Last Edit: September 01, 2009, 01:37:48 by Capricorn »
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
ΠΟΙΟΙ ειναι οι προσφατοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ......?
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

CLUB LARISA

• Guest
CLUBLARISA....ασχετο, αλλα κατι ελεγες οταν ειπα οτι θελουμε να επεμβαινουμε σε ολα (και μετα να κανουμε και κριτικη αν τα πραγματα στραβωσουν).

Ζαγορακη παρε Πουλο οσο ειναι νωρις....εισαι πολυς για το "ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ".

Θωμας Βουλινος...Γιαννης Γουμενος... Γιωργος Μπατατουδης...Θοδωρης Ζαγορακης...επομενος...

Τεο εισαι απλα μια παρενθεση....η ιστορια θα συνεχιστει πασει θυσια και θα φροντισουμε εμεις γι'αυτο!

Αυτό θέλω Μπιάνκο, να φύγει το σίχαμα , να μην ξανάρθει, εγω με διαρκείας, με μετοχές,που μεγάλωσα σε επαρχία κ είχα τον ΠΑΟΚ εικόνισμα,  ναι θέλω να πάρει πούλο. Ακούω Καρπετόπουλο, Κόλκα κ Γεωργίου κ είδα οτι τρυπήθηκα. Κ θέλω να φύγει ο Ζαγορ..........

BIANCONERO

• Guest
Απ: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γε
« Reply #2495 on: September 01, 2009, 01:47:17 »
Το πρωτο κομματι που αναφερεται σε σενα ειναι προφανως ανεξαρτητο με το δευτερο και απλα θυμιζω κατι που συζητουσαμε το απογευμα....λυπαμαι αν δεν το καταλαβες. προφανως δεν ειπα οτι θες να φυγει ο πρωην προεδρος.

Offline gagas

• Αλλαγή
οποτε pourou(με θυμιζει τον πουρουπουπου ρε γμτ :D) αν καταλαβα καλα για σενα ειναι μια αντιδραση της στιγμης κ απλα διαφωνεις..
επισης αν καταλαβα καλα, αν ο ΠΑΟΚ παρθενογεννιοταν οταν εγινεπροεδρος ο ζαγορακης δεν θα σε πειραζε τωρα μια τετοια κινηση..
τα φαντασματα του παρελθοντος φταινε,αλλα για να ανεβουμε επιπεδο πρεπει να τα αποβαλλουμε..αυτη ειναι η γνωμη μου..κ πρεπει να καταλαβουμε ποιος εμφανιζει τα φαντασματα..η ιδια κινηση αν δεν γινοταν απο τον ζαγορακη αλλα απο καποιον αλλον, τοτε θα ειχε διαφορετικη υποσταση..

fatal_invasion

• Guest
Μέχρι στιγμής τα λεφτά των χορηγειών επιστρέφονται πίσω,σιγά σιγά.

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχαμε για να βρούμε μπακ.Έπρεπε να το αφήσουμε για τις 9 το βράδυ την τελευταία μέρα των μεταγραφών;Τι σκατά τους έπιασε;

Γαμήστε φέτος τον βάζελο μέσα-έξω να ησυχάσουμε όλοι.

Offline gagas

• Αλλαγή
καταρχας περιμεναν μεχρι την πεμπτη για να δουν τι θα παιχτει..αν δεν περνουσαμε δεν θα παιρναμε παικτη..

απο εκει κ περα τα προβληματα του αραμπατζη εκαναν ακομα πιο επιτακτικη την αναγκη..μαλιστα  ειπωθηκε κ οτι κ οτραυματισμος του σναουτσερ στο πελμα ειναι λιγο επικινδυνος καθως μπορει ο πονος στο πελμα μπορει να προερχεται κ απο σοβαρο προβλημα στη μεση.ολοι ξερουμε τη σημαινει προβλημα στη μεση για ποδοσφαιριστη..
επισης λογω των δεδομενων της τελευταιας εβδομαδας προσπαθουσαν μεχρι χτες βραδυ να αποδεσμευσουν παικτη ετσι ωστε να παρουν ενα πολυ πιο ποιοτικο δεξι μπακ,αλλα δεν τα καταφεραν κ προχωρησαν σε αυτη τη λυση( αφου βοηθησε κ ο συμπαθεστατος αναστασακος που δεχτηκε να μετακομισει αθηνα)..η οποια φαινεται οτι τελευταια μερα των μεταγραφων ηταν μονοδρομος για μια ομαδα που δεν εχει ξαφνικα δεξι μπακ  λογω προβληματων τραυματισμου..

επισης εγιναν προσπαθειες να φυγουν αραμπατζης ή βερον μεσα στο καλοκαιρι αλλα αυτοι δεν δεχτηκαν..

ελπιζω τωρα να καταλαβαινεις..τι εγινε..

Offline ved

• Αλλαγή
εεε τα μυαλα μας πονανε ρεε τιναι αυτα που λετε?

πηγαν στο ματς των 4 εκατομυριων ευρω χωρις δεξι μπακ και αφου χασαμε απο τον σολιντ που σημερα απολυθηκε γιατι εχασε απολους εκτος απο μας αποφασισαν οτι μεχρι να γυρισει ο σναουτσερ πρεπει να ξεφτυλιστουμε στους βαζελους και σε ολη την χωρα?