Βαρέθηκα να λέμε τις ίδιες μαλακίες για να μην πούμε την αλήθεια. Λες κ άμα πούμε κανένα αρνητικό της διοίκησης , κάνουμε πόλεμο κ θέλουμε το κακό της ομάδας. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας απέτυχε παταγωδώς το καλοκαίρι που πέρασε. Αιτιολογημένα μεν, γιατί τα παιδιά που διοικούν δεν διοικούσαν 30 χρόνια ΠΑΕ, αλλά πέρσυ αλλιως έπρεπε να σχεδιάζουν, αλλιώς σχεδίασαν. Σ αυτό δεν εξαιρώ ΚΑΙ τον προπονητή, ο οποίος κατευθύνει μεταγραφικές επιλογές, ή αν δεν είναι ικανοποιημένος βγαίνει κ το λέει, ή το δείχνει με τη χρησιμοποίηση αυτών που εμπιστεύεται. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ το καλοκαίρι σπατάλησε ένα κάρο λεφτά να πάρει έναν παίκτη μικρό που έμαθε να παίζει μόνος του απο τη γραμμή του κέντρου κ μπροστά, να την τσιμπάει κ να φεύγει, δεν έμαθε τακτικά το παιχνίδι, δεν έμαθε το κοντρολ παιχνίδι, δεν έμαθε να κρατάει μπάλες και να ηρεμεί τις πτέρυγες. Τον κλεφτοπόλεμο ξέρει καλά , τ άλλα ακόμα τα μαθαίνει (δεν λέω οτι δε θα εξελιχθεί ή κακώς κάναμε, τα παρόντα που βλέπω σχολιάζω). Ο ΠΑΟΚ πέρσυ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΣΑΝ ΦΟΡΟΥΜ ΒΓΑΛΑΜΕ ΙΛΑΡΑ να ουρλιάζουμε, δεν πήρε παίκτη στον άξονα, ένα επιθετικό χαφ να ανοίγει χώρους μπροστά, να βοηθά τον φορ κ τις πτέρυγες, να δημιουργεί, να τραβάει αμυντικούς πάνω του, να σουτάρει κ να βγάζει κάθετες. Εγώ τις τσίμπλες απο τα μάτια μου τις έχω βγάλει απο καιρού κ όσοι δεν καταλαβαίνουν οτι χάσαμε χθες το ματς απο έναν τέτοιο παίκτη που έπαιζε μόνος του τον ΠΑΟΚ, δεν θα κάτσω να σκάσω. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ δεν πήρε ΤΣΑΜΠΑ τον Σίτο Ριέρα που κάνει όργια στον πουσταρά αιώνιο κ που χθες στην γραμμή θα έκανε πάρτυ μόνος του το άεκ. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ δεν πήρε ένα δεξί μπακ ενώ γνώριζε οτι ο βασικός του δεξιός μπακ ήταν α) επιρρεπής στον τραυματισμό και β) ανύπαρκτος επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ πέρσυ ρίσκαρε με την αγορά ενός αριστερού μπακ που έπαιξε 3 ματς σεντερ μπακ κ ένα αριστερά που δεν ήταν καλός, ενώ δείχνει επιρρεπής σε τραύμα στην μέση (τα medical sheet τα ψάχνουμε πριν αγοράσουμε). Να μιλήσω κ για τον Moon να γίνω κουραστικός ξανά? Βetter not.....
Δεν είναι κακή η ομάδα, θα βγει τρίτη περπατώντας, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Αν όμως ονειρευόμαστε το παραπάνω , αυτό σίγουρα δε γίνεται με τις παρούσες επιλογές. Κ μη μιλήσει κανεις για "φράγκα". Εγω δεν είπα να πάμε να βαρέσουμε Φαλιμέντο, όπως θα κάνουν οι ασπόνδυλοι γείτονες σε κανα τρίμηνο....Στοχευμένες κινήσεις χρειάζονται κ γνώση του υφιστάμενου υλικού κ του τι μπορεί αυτό να προσφέρει.Κ το λάθος είναι συλλογικό. Δεν είναι του Βρύζα ή του Σάντου (μόνο).