Author Topic: Μεταγραφές 09/10: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 119952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
απο τη στιγμή που χάλασε ή χαλάει του Βιερίνια, μια χαρά μεταγραφή είναι του Ρεγκέιρο!Επειδή δηλαδή έπαιζε στα ερπετά τον βγάζουμε σκάρτο ?? Το ότι είναι διεθνής, ότι έχει παίξει τόσα χρόνια Ισπανία σε Σανταντέρ,Βαλένθια δε λέει τίποτα ??

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πέρισυ σε ανύποπτο χρόνο είχα πει ότι ο Ρεγκείρο είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στο ρούλη...
έχει κάνει μπαλιές στην περιοχή και ο κόκε πέταγεα χαρταετό και δεν μπορούσε να σκοράρει...ο τύπος ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ και θεωρώ δεδομένο ότι στο ρούλη δεν ΘΕΛΗΣΕ να παίξει. Για μένα ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο τύπος είχε ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ τη ζωή του στο σκουλήκι! απλήρωτοι όλοι και χωρίς νόημα ύπαρξης ομαδα! πόσο ωραίο περιβάλλον εργασίας ε?

δεν ξέρω πόσο θα τον πάρουμε ΑΛΛΑ όταν αφήνεις ελεύθερο τον περσινό σου ΜΠΑΜ γιατί δεν μπορείς να το πληρώσεις και αυτός με το που ξε-υπογράφει λέει μέσες άκρες...ΠΑΟΚ θέλω να παίξω ας το προχωρήσουμε, δεν το βρίσκω κακό!

και εξάλου πως εννοείτε μερικοί τον άφησαν ελεύθερο? 700000 έπαιρνε και δεν τα είχαν! στον ΠΑΟΚ προφανώς θα έρθει με λιγότερα (καλά με 200 που λέτε μερικοί δεν παίζει!)
εγώ πιστεύω ότι θα έρθει και θα παίξει! και θα φανεί για άλλη μια φορά πως παίκτες με γνώση του ποδοσφαίρου μπορούν να παίξουν μόνο σε σοβαρές και οργανωμένες ομάδες! και όχι σε καφενεία. Αυτό το επίπεδο παικτών αν το δέσεις σωστά σου φτιάχνουν ΟΜΑΔΑ...όλα τα άλλα είναι για λεζάντες. (δείτε τη χρησιμότητα των παικτών μερικοί ΟΧΙ το gossip mode που τους ακολουθεί επιτέλους!)

κατά τα λοιπά και σε απάντηση όλων που λένε για 500.000 κοστο΄λόγηση στον Βιερίνια! ρε σεις η πόρτο του κάνει συμβόλαιο και δεν τον αφήνει για άλλα 4 χρόνια επειδή τον κοστολογεί 500χιλ? είναι δυνατόν! είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ δεν έδινε 500000 στην Πόρτο για τον Βιερίνια? προφανώς και έδινε! απλά η Πόρτο (γνωρίζοντας τι μπορεί να της φέρει ο Βιερίνια) μάλλον ζήτησε κανα χαρτί!

δε ξέρω τι θα δείξει ή ΑΝΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ (γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο)! ξέρω όμως ότι και πέρισυ με Χαλκιά και Μπακαγιόκο μόκο έκανα! και είπα δεν μπορεί κάτι θα είδε ο Βρύζας...ε τώρα κάντε λίγο μόκο και οι υπόλοιποι πάρτε κανα διαρκείας, γιατί πέρισυ και στον Μαχαιρίδη να ξαναέδινε φανένα βασικού ο Σάντος μπορεί και να μας έκανε ρόμπες...

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

makptol

• Guest
Ρε φιλε διαρκειας πηρα
πειραζει που κανουμε κριτικη
ή μηπως δεν βλεπεις οτι παικτη
αφηνει ο Αρης οτι τον χτυπαμε?

λαθος μεγαλο δεν μπορει να τους κρατησει γιαυτο φευγουν......ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ?

Offline Matador

• Αλλαγή
Ο Regeiro ξέρει πολύ μπάλα ο άνθρωπος, τι να λέμε τώρα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

BIANCONERO

• Guest
Παντως η περιπτωση Βιερινια δεν σταματαει, συμφωνα με αυτα που καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω σημερα. Απλα μαλλον για δανεικος ξανα (ευχομαι με οψιον).
Αν εξελιχτει ετσι το πραμα και παρεις και Βιερινια και Ρεγκειρο εισαι σουπερ απο αριστερα!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
συμφωνω φιλε bianco

παντως απο εναν ταλαντουχο ποδοσφαιριστη, προτιμω (πλεον) εναν εμπειρο

το οτι επαιζε πριν στον ρουλη, ειναι επιχειρημα;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

kostas4

• Guest
μην πεφτετε στην προπαγανδα των ερπετων.ενας παιχτης δεν εχει σημασια απο που μενει ελευθερος αλλα εαν ταιριαζει στο πλανο του σαντος και εαν τον εμπιστευεται ο ζησης.
και ο μπακαγιοκο απο την λαρισα ειχε μεινει ελευθερος αλλα ηρθε και εβαλε τα γκολ του και μας εδωσε βαθμους

ο ρεγκειρο κακα τα ψεμματα αλλα ηταν μεγαλη μεταγραφη για τα σκουληκια ασχετα αν δεν επαιξε καθολου.αλλα το κλιμα στους κιτρινιαριδες ειναι πολυ διαφορετικο απο οτι σε εμας.εδω εχεις σαντος στις προπονησεις και οχι μαζινιο ή ερναντεθ και συμπαιχτες με προσωπικοτητες και οχι γατακια και κομπλεξικους ισπανους.

εαν τον θελουν λογικα κατι θα ξερουν.απλα αυτο που θελω ειναι να μην παρατησουμε την υποθεση βιερινια επειδη το παλικαρι εχει μελλον μπροστα του

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ο παικτης ερχεται και τζαμπα για να παιξει στην ΠΑΟΚαρα μας. Μου φαινεται πολυ γκαυλομενος για μπαλα και αυτο ειναι πολυ καλο ;)
Εχει να αποδειξει πολλα!

Diego-4

• Guest
H φυσιολογική έξελιξη στην καριέρα του κάθε παίκτη είναι να φεύγει απο μία ομάδα και να πηγαίνει σε μία μεγαλύτερη....αυτά έχει η ζωή.

αλλα είπαμε , αμα διαβάζεις πολλές εφημερίδες και είσαι απο το πρωί μεχρι το βράδυ στα ράδια , δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα.

apostolos

• Guest
Αν ερθει ο Ρεγκειρο το ολο ζητημα συζητησης ειναι το value for money.Αν το συμβολαιο που θα του γινει ειναι μικροτερο της προστιθεμενης αξιας που θα προσφερει στην ομαδα στο τελος του χρονου τοτε εχει καλως. Για μενα αυτο θα γινει στα σιγουρα διοτι η επιλογη γινεται απο ενα επιτελειο που περσυ επελεξε εναν Μπακαγιοκο που εγινε πρωτος σκορερ της ομαδας απο ανεκδτο στην αελ, απο εναν Αναστασακο β εθνικής με 6 γκολ στο πρωταθλημα με ελαχιστη συμμετοχη στους αγωνες και παει λεγοντας.Εχω απολυτη εμπιστοσυνη στο τεχνικο επιτελειο της ομαδας και αν γινει αυτη η μεταγραφη ξερω οτι θα ειναι και αυτη πετυχημενη.

Πιο απλά δεν γίνεται να τα πούμε τα πράγματα, έτσι είναι, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
αλλα είπαμε , αμα διαβάζεις πολλές εφημερίδες και είσαι απο το πρωί μεχρι το βράδυ στα ράδια , δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα.

Ακουγα χθες ραδιο και νομιζα οτι παμε για φουντο... ολες οι μεταγραφες ηταν ελευθεροι λεγανε και δεν κανουν για τον ΠΑΟΚ.. Απαντηση σε ολα τα ΦΥΤΑ τα 2000 διαρκειας που θα φυγουν σημερα. Αν παρει και τον Ρεγκειρο, μονο και μονο για το γαμωτο θα αλλαξω το διαρκειας στην 5 και θα το παρω στην 2.

apaoki13

• Guest
Καλό το value for money και χεσμένα τα έχω τα φυτά των ραδιοφώνων γιατί ευτυχώς δεν ακούω. Όμως μην μπερδεύουμε τις υπόλοιπες μεταγραφές με την αντικατάσταση του Βιερίνια από τον Ρεγκέιρο. Ο ένας ήταν σίγουρη λύση κι ο άλλος είναι τζόκερ. Δεν ξέρεις αν θα αναγεννηθεί ή θα συνεχίσει τις μαλακίες που έκανε στα σκουλήκια. Δεν μπορείς να το ξέρεις και δεν θα το μάθεις αν δεν τον δεις στο γήπεδο. Ο άνθρωπος έχει ένα όνομα αλλά πέρσι έδειξε από τίποτα έως απελπιστικά λίγα πράγματα. Τραβούσε τη γραμμή και βαρούσε σέντρες όπου να 'ναι.

Αν πράγματι έρθει αυτός αναγκαστικά θα βασιστούμε πολύ και στον Λίνο αλλά και τον Σορλέν για να καλύπτουν άκρα. Λύσεις υπάρχουν, απλώς ονειρευόμουν πιο διεισδυτικά άκρα.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ο Βιερίνια θα ήταν μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον αν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε με μεταγραφή κ όχι ως δανεικό.Όχι οτι μας χαλάει βέβαια κ δανεικός.

Απο κεί κ πέρα δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν εκ του ασφαλούς αν δεν τον δούμε στο χόρτο(Ρεγκέιρο).Δεν νομίζω οτι εχει ιδιαίτερη σημασία πόσο καλά έπαιξε ή δεν έπαιξε στην προηγούμενη ομάδα του.

Ούτε ο Μουσλίμοβιτς έπαιζε στην Αταλάντα, ούτε ο Σορλέν στη Ρεν.

Είναι πάνω απόλα θέμα χημείας, ηρεμίας στα αποδυτήρια κ θέμα σοβαρής διοίκησης.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Υπαρχουν 2 προσεγγισεις για τον ποδοσφαιριστη Ρεγκειρο

1. Προερχεται απο Ισπανικο πρωταθλημα, ενδεικτικα...

1996-1998         
1998-2000     Nacional (Uruguay)                063 (18)
2000-2005     Racing Santander                  114 (21)
2005-2008     Valencia CF                          30 0(3)
2007- 2008    → Real Murcia (loan) *συμπαικτης με Γκαρσια  023 0(1)

Εγω λοιπον επιλεγω να ξεχασω την χρονια του στον Αρη λογω  : αθλιο κλιμα, απληρωτοι, προπονητες γατακια, ομαδα χωρις στοχους
και...
να παρατηρησω οτι το βιογραφικο του ειναι βιογραφικο πολυ καλου ποδοσφαιριστη με τρελες εμπειριες.

2. Χρειαζεται ομως ο παικτης Ρεγκειρο στον ΠΑΟΚ; Η αληθεια ειναι οτι ειναι μια πιο νεανικη εκδοση του σημερινου Κονσεισαο (φυσικα ουτε λογος για συγκριση οταν ο Κονσεισαο ηταν στην ηλικια του), δηλαδη παικτης γραμμης που θα βγαλει σεντρα.
Εμεις ομως ξερχαμε οτι τοσο καιρο ο ΠΑΟΚ ψαχνει δυεισδυτικο ακραιο χαφ οπως ειναι ο Βιερινια αν παρεμενε και ο Κουτσιανικουλησ. Αντιλαμβανομαι λοιπον οτι εδω γινεται μια υποχωρηση στον σχεδιασμο που ελπιζω να μην μας βγει σε κακο, γιατι και εγω φανταζομουν πιο δυεισδυτικα ακρα.

Η αληθεια ειναι οτι πανω απο ολα με ενδιαφερει να κλεισουμε απο τον Ιανουαριο ελεθευρο τον Βιερινια...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

veron

• Guest
Μάλιστα...Περίεργα τα πράγματα οφείλω να ομολογησω, ωστόσο να κάνω 1-2 επισημάνσεις που μου ηρθαν προχειρα στο μυαλο.

Αφενός ο Λεονάρντο που γραφεται οτι έπαιζε να ερθει σε εμας, αν δε μας καθοταν του Βιερινια, (για μενα) δεν ειναι εξτρεμ, πιο πολυ δεκαρι μου θυμιζει που απλα τον εβαζαν να παιξει αριστερα... Συν τοις αλλοις αν κ τον ηθελα πολυ στον ΠΑΟΚ, δε νομιζω πως ειμαστε σε θεση να δαπανησουμε ποσο της ταξης του Κουτσια για παικτη στη θεση αυτη, θεωρω πως θα γινει μια καλη (οικονομικα) κινηση στη θεση 10 ελευθερου παικτη...

Παμε και στον Ρεγκειρο, αν κλεισει φυσικα...Απο αποψη εμπειριας-αξιας-θεσης (ειναι κλασικο αριστερο εξτρεμ) δεν το συζητω. Συγκριτικα με τον Κονσεισαο που γραφτηκε, ειναι σαφως πιο ταχυς και διεισδυτικος νομιζω, υστερει βέβαια σε σεντρα σε σχε΄ση με τον captain.. Eρωτηματικο προφανως ολων ειναι αν θα αποδωσει με βαση τη μετρια χρονια που είχε στον σκωληκα. Μην ξεχνατε λοιπον τούτο:

Εχουμε καλως η κακως 8) μια πολυ οργανωμενη ομαδα, εναν σοβαρο και εργατικο προπονητη και ενα αρκετα αξιολογο ροστερ, στοιχεια που συνθετουν σκληρη δουλεια, υγιη ανταγωνισμο και ευκαιριες σε εκεινους που ξερουν να τις αρπαζουν. Συμπερασματικα, ο Ρεγκειρο δεν ερχεται φετος σε μας με τις ιδιες συνθηκες που πηγε περσυ στον Αρη, δηλαδη μετα βαιων και κλαδων, το μεγάλο ονομα της ομαδας κλπ κλπ...Εδω ειναι σοβαρα τα πράγματα θα πρεπει να παλέψει πολυ και το ξέρει και ο ίδιος..Συμφωνω και με οσα ειπωθηκαν, οτι ηταν σε κωλοχανειο περσυ κλπ κλπ και ισως σε αυτο να οφειλεται η μετρια χρονια του...

Ως επιλογο απλα να προσθεσω οτι το τριπτυχο Σαντος-Βρυζας-Ζαγορακης ξέρουν ετη φωτος και περισσοτερη μπαλα απο εμένα και το τι χρειάζεται και το τι είναι καλό για την ομάδα...

Φιλικά!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
H φυσιολογική έξελιξη στην καριέρα του κάθε παίκτη είναι να φεύγει απο μία ομάδα και να πηγαίνει σε μία μεγαλύτερη....αυτά έχει η ζωή.

+10000000000000000000

ποιος είπε ότι δεν είναι μπουκαδώρος ο ρεγκέιρο ρε παιδιά??? μεγάλη παιχτάρα , εξτρέμ με καριέρα στην πριμέρα ντιβιζιόν. Και μην ξεχνάμε ότι θα μπεί σε μια ομάδα έτοιμη που θα του ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα να κάνει στο γήπεδο και όχι τα πάντα όπως ήθελαν οι σκώληκες λόγω ασχετοσύνης.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline cure

• Αλλαγή
Μακάρι να έρθει ο Ρεγκέιρο! Μακάρι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ας ελπισουμε να ερθει και ο βιερινια σαν δανεικος!Οποτε θα εχουμε βιερινια,κουτσια,ρεγκειρο,κονσεισαο για τα ακρα(κατι παραπανω απο πληρεις θα ειμαστε)
Εννοειται οτι προτιμω βιερινια αντι ρεγκειρο.Αλλα και με τον ρεγκειρο μπορει να εχουμε περιπτωση μπακα ;)
Ειναι γρηγορος και εχει σουτ απ οτι εχω δει αλλα ειναι τσαπατσουλης σε τελικη προσπαθεια και σεντρα...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Μια απορία...
Έγραψαν μερικοί "γιατί δεν δίνουμε 500.000 για να αγοράσουμε τον Βιερίνια". Από που προέκυψε αυτό το νούμερο; Από που προέκυψε πως τον πουλάει η Πόρτο με αυτό το ποσό;

Ελα ντε??  :cwm13:

γιατί πέρισυ και στον Μαχαιρίδη να ξαναέδινε φανένα βασικού ο Σάντος μπορεί και να μας έκανε ρόμπες...

ΝΤΑΦΥ!  :proskino:

Τον Ρεγκειρο περα απο τα ματς που παιξαμε με το σκουληκι δεν τον εχω δει, αρα δεν μπορω να τον κρινω σαν παιχτη. Αυτοι που πρεπει ομως τον εχουν δει, κι αυτο εμενα (πρεπει να) με καλυπτει. Παντως μαζι με τον Βιτολο ηταν οι μονοι που ξεχωριζαν στο ληκι. Αν τον θελει ο Ζησης και ο Μηχανικος εμενα μου παρακανει κι ας τον λεγανε και Αμπαλειρο.

το οτι επαιζε πριν στον ρουλη, ειναι επιχειρημα;

Πες τα χρυσοστομε!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Παρτε και τον Λεμπο με τον Ροναλντο Γκιαρο.. μπορουν να βοηθησουν και εχουν καλο βιογραφικο....

Η ασχολια μας με παιχτακια της σειρας απο την γειτονια εχει καταντησει γραφικη πλεον...