Μάλιστα...Περίεργα τα πράγματα οφείλω να ομολογησω, ωστόσο να κάνω 1-2 επισημάνσεις που μου ηρθαν προχειρα στο μυαλο.
Αφενός ο Λεονάρντο που γραφεται οτι έπαιζε να ερθει σε εμας, αν δε μας καθοταν του Βιερινια, (για μενα) δεν ειναι εξτρεμ, πιο πολυ δεκαρι μου θυμιζει που απλα τον εβαζαν να παιξει αριστερα... Συν τοις αλλοις αν κ τον ηθελα πολυ στον ΠΑΟΚ, δε νομιζω πως ειμαστε σε θεση να δαπανησουμε ποσο της ταξης του Κουτσια για παικτη στη θεση αυτη, θεωρω πως θα γινει μια καλη (οικονομικα) κινηση στη θεση 10 ελευθερου παικτη...
Παμε και στον Ρεγκειρο, αν κλεισει φυσικα...Απο αποψη εμπειριας-αξιας-θεσης (ειναι κλασικο αριστερο εξτρεμ) δεν το συζητω. Συγκριτικα με τον Κονσεισαο που γραφτηκε, ειναι σαφως πιο ταχυς και διεισδυτικος νομιζω, υστερει βέβαια σε σεντρα σε σχε΄ση με τον captain.. Eρωτηματικο προφανως ολων ειναι αν θα αποδωσει με βαση τη μετρια χρονια που είχε στον σκωληκα. Μην ξεχνατε λοιπον τούτο:
Εχουμε καλως η κακως

μια πολυ οργανωμενη ομαδα, εναν σοβαρο και εργατικο προπονητη και ενα αρκετα αξιολογο ροστερ, στοιχεια που συνθετουν σκληρη δουλεια, υγιη ανταγωνισμο και ευκαιριες σε εκεινους που ξερουν να τις αρπαζουν. Συμπερασματικα, ο Ρεγκειρο δεν ερχεται φετος σε μας με τις ιδιες συνθηκες που πηγε περσυ στον Αρη, δηλαδη μετα βαιων και κλαδων, το μεγάλο ονομα της ομαδας κλπ κλπ...Εδω ειναι σοβαρα τα πράγματα θα πρεπει να παλέψει πολυ και το ξέρει και ο ίδιος..Συμφωνω και με οσα ειπωθηκαν, οτι ηταν σε κωλοχανειο περσυ κλπ κλπ και ισως σε αυτο να οφειλεται η μετρια χρονια του...
Ως επιλογο απλα να προσθεσω οτι το τριπτυχο Σαντος-Βρυζας-Ζαγορακης ξέρουν ετη φωτος και περισσοτερη μπαλα απο εμένα και το τι χρειάζεται και το τι είναι καλό για την ομάδα...
Φιλικά!