To έχω ξαναπει και θα το ξαναπω.Οτιδήποτε λέμε εμείς και σχολιάζουμε για την ΠΑΕ,όχι οτιδήποτε κάνει η ΠΑΕ, ας έχουμε και στο πίσω μέρος του κεφάλιου μας οτι χτίζεται ένα αθλητικό κέντρο, ότι πρέπει να πληρωθούν κάποιες ομάδες (αταλάντα,ρεν,πόρτο,εργοτέλης) και ότι ακόμα δεν έχουμε ξεμπλέξει οριστικά με τα χρέη.Άρα δεν μπορούμε να ανοιχτούμε έχοντας κιόλας αποκλειστεί από συνέχεια ευρώπης.Μπορεί να είχε κλείσει π.χ ο Σειταρίδης (στην τύχη το όνομα) ο οποίος έχει κασέ γύρω στα 800 λογικά, και να περιμένανε την πρόκριση στους ομίλους.Να επιβαρύνανε κι άλλο τα ταμεία?Τι κάνεις?Ελεύθερο παίκτη στην αγορά δεν βρίσκεις,Τον αραμπατζή δεν τον υπολογίζεις, σνάουτσερ τραυματίας.Είστε Βρύζας-Ζαγοράκης κι έχετε όλα αυτά τα δεδομένα (μη επιβάρυνση του ταμείου, κατασκευή αθλητικού κέντρου, κανένας διαθέσιμος παίκτης στην αγορά, από την ομάδα νέων δεν υπολογίζεται κανείς δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα-λογικά δικαιολογημένα για να συμφωνούν και οι 3- και καίγεσαι να πάρεις έναν χθες, ο οποίος θα έχει και συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά).Τι κάνεις? Βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους, είμαι κλεισμένος στο γραφείο.Τι να κάνω?Λέγετε.Περνάει η ώρα,8 το βράδυ πρέπει να έχω κλείσει και τα λεφτά που μπορώ να δώσω είναι μέχρι 150-200 χιλιάρικα.
Ίσως και για τον Ζαγοράκη ήταν η πιο ανεπιθύμητη αλλά και η μοναδική λύση.Ίσως,λέω ίσως, να έβαλε το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας πάνω από την τσατίλα του που δεν είναι ξεχρεωμένος ο ΠΑΟΚ για να έπαιρνε κανέναν παικταρά ελεύθερο, ίσως ξαναλέω.