Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές απο μέλη του forum σε αλλα μέλη  (Read 28399 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tiore3

• Guest
molis eida to topic...

10,9,8,7..... ante na doume posoi tha meinoun sto forum

@black storm , apodoseis.... 1.30 +2hc  gia ton book oti mexri ton maio tha exoun exafanistei oloi oi mizeroi kai komplexikoi forumistes... alla ton iounh tha xanarthoun afou lefta gia diakopes den ehoun kai mi ehontas ti allo na kanoun ta kalokairia tous kathontai kai mizeriazoune ton kosmo pou oramatizete ton megalo paok... (auto giati mou exei meinei apo kapio pm pou mou eipan na paw diakopes mpas kai xelabikarw o kahmenos- pou molis eixa girisei...fantasou :P)

oson afora gia tin ethelousia exodo tou petrov egw apo tin meria mou na pw oti hanei to forum ena 30% apo auto... gia na min pw parapanw... to paidi an kai nearos se ilikia exei tin wrimotita enos 40arh me auto pou leme mestothta ston logo kai panta tekmhriwnei  tis apopseis tou 101%. To mono lathos tou isws htan oti eperne sovara kapoia pragmata pou oi perissoteroi edw mesa ta ehoun gia havale kai gia na pernaei i wra , opws ton PAOK as poume.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
e8elousia eksodos. einai kai tis modos. to ntoueto-kongklabio frontizei me sunepeia to 8ema...san tous asfalites ena pragma, o enas kanei ton kako kai apo pisw akolou8ei o kalos kai dikaios...isa re xamoures

Sas exoyme akoma kai "koyti paraponon".Alla ta parapona na exoyn kai stoixeia.
@blackstorm,ekshghse giati ta les ayta.
Apo poioys apoteleitai to ntoyeto-konglavio?
Poios kanei ton kako kai poios ton kalo?
Apanthse se parakalo, opos ksereis kai mporeis na kaneis, dhladh xoris yponooymena, peristrofes kai ntriples.Sta isia.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
Stenahwrethika pou kapoioi apohwrisan ap'to forum, mou arese na diavazw ta post tous. Na'nai kala oi anthrwpoi kai panta konta stin PAOKara apo kathe dinato posto (kerkida, sillalitiria, sindesmous, laiki vasi, forum...)

Offline BLACK STORM

• Αποστολή
  • **
φιλε homopaokus σε οφειλω μια εξηγηση στο θεμα, θα προσπαθησω να τη δωσω συντομα και περιεκτικα.
αναφερομαι βασικα το γιατρο μπαλενταρ και στην αδικαιολογητη στηριξη (κατ' εμε) του δικεφαλου στον γιατρο.

σε θυμιζω επι παραδειγματι την περιπτωση του γουχου. ο φαιδρος γιατρος με σειρα ποστς υποστηριζε οτι η θυρα 4 τα παιρνει απο τον ενα μανατζερ ονοματι καινουριος, για να φερει το γουχου στον ΠΑΟΚ. μοναδικο στοιχειο του αποδειχ8ηκε τελικα το site του καινουριου. βεβαια ο γουχου ειχε διακοψει εδω και 1.5 χρονο με τον εν λογω μανατζερ, το γεγονος ομως οτι ο τελευταιος ειχε λησμονησει να τον βγαλει απο το site του, εφτανε και περισσευε για το φαιδρο γιατρο.
στην απολυτα δικαιολογημενη εκρηξη μου, εισεπραξα απο τον ετερο της κομπανιας, δικεφαλο-καντε διαλογο για το θεμα!!!!!!
συγγνωμη, ευχαριστω δεν θα παρω. αν αυτο το πραγμα λεγεται δεοντολογια, καληνυχτα. για μενα αυτο ειναι ρουφιανια.

στην περιπτωση του πετροβ, ο χρηστος δεν θεωρουσε το φερναντεζ αξιοπιστη λυση στη θεση του τερματοφυλακα, τουλαχιστον οσο αξιοπιστη τη βλεπει με τα δικα του στανταρ. κι εγω να σε πω την αληθεια, θεωρω οτι ο ΠΑΟΚ το καλοκαιρι επρεπε να παρει τερματοφυλακα και οχι απαραιτητα για βασικο, εστω και τον κατεργιαννακη. αποψη μου. ολα καλα.
ο γιατρος βγαινει σε ανοιχτη ειρωνια στο χρηστο, ο χρηστος τον απανταει αναλογα και καλα κανει, κι ο γιατρος επανερχεται με μια λιβελο. εκει εμφανιζεται ο δικεφαλος που στοργικα, μοιραζει την ιδια ποινη και στους δυο. ολε ο ταυρος!!!

για να μην το τραβαω. για πολλους αναγνωστες και γραφοντες, η επιλογη του εν λογω γιατρου ως admin ειναι το λιγοτερο αστοχη. προσωπικα για μενα, το εν λογω παιδακι ειναι εντελως ακαταλληλο για κατι τετοιο. το πιο βασικο απο ολα-δεν σεβεται, προφανως υπαρχει σοβαρο ελειμμα σεβασμου. δεν ειμαι κηδεμονας του, δικαιωμα του να κανει οπως νομιζει, απλα θεωρω οτι ειναι παντελως ακαταλληλος γι αυτη τη "θεση" και τιποτα περισσοτερο. θεμιτο για εσας, τους λοιπους υπευθυνους να υποστηριζετε μια αποφαση σας. καποτε ομως τα παραμυθια πρεπει να παιρνουν ενα τελος. γιατι, θεμιτη η στηριξη σε αποφασεις, ακομα και λανθασμενες, αλλα ενα evaluation της καταστασης που εχει δημιουργηθει στο φορουμ απο τη λανθασμενη (κατ' εμε) επιλογη σας και την αδικαιολογητη στηριξη της, νομιζω οτι ειναι συντριπτικο.

αυτα. τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο. ελπιζω να σε καλυψα. αν οχι, στη διαθεση σου.
« Last Edit: October 31, 2005, 13:42:02 by BLACK STORM »
1976 - 2006
 30 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ
  ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Offline agraf

• Αλλαγή

για να μην το τραβαω. για πολλους αναγνωστες και γραφοντες, η επιλογη του εν λογω γιατρου ως admin ειναι το λιγοτερο αστοχη. προσωπικα για μενα, το εν λογω παιδακι ειναι εντελως ακαταλληλο για κατι τετοιο. το πιο βασικο απο ολα-δεν σεβεται, προφανως υπαρχει σοβαρο ελειμμα σεβασμου. δεν ειμαι κηδεμονας του, δικαιωμα του να κανει οπως νομιζει, απλα θεωρω οτι ειναι παντελως ακαταλληλος γι αυτη τη "θεση" και τιποτα περισσοτερο. θεμιτο για εσας, τους λοιπους υπευθυνους να υποστηριζετε μια αποφαση σας. καποτε ομως τα παραμυθια πρεπει να παιρνουν ενα τελος.

Proswpika eiha terasties diafwnies me ton Balendar, se simeio pou stamatisa na kanw dialogo mazi tou. Tou to eiha pei sta isia oti therei ton eafto tou "anwtero" tis pleiposifias twn PAOKtsidwn mallon logw proswpikis kalliergeias, epistimonikis katartisis klp kai parasiretai se poli astoha sholia. Episis eihe mpei sti logiki pou ehoun kapoioi "emeis ta diarkeias twn 1-2-3 eimaste oi igeieis filathloi-i dioikisi prospathei, oi alloi einai oi hapakides kai oi pianoles tis G4" kai gi'afto allwste den tahtike pote me thetiko pnevma iper tis laikis vasis. Kalo einai pantws na min arpazomaste me efkolia kai na deihnoume pnevma omopsihias.

COBE-4-

• Guest
tha symfwnisw kai egw me tous proigoumenous.o balendar exei tin eirwnia proxeiri kai tin moirazei aploxera opou diafwnei.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Εγω πάλι, και ας πηγαίνω στην 4, και ας  θεωρώ πολύ συχνά τους Θ 1-2-3 γουνίτσες και ας τους γιουχάρω σε περιόδους κλπ, τυχαίνει να συμφωνώ με τα λεγόμενα του Dr. συνήθως, και ας έχω φυσική απέχθεια σε ότι έχει να κάνει με 'αρχές' και κανόνες... Ίσως κάποιους να ενοχλεί ότι ο Dr. επιλέγει να απαντήσει με ακόμα χειρότερη ειρωνία και υπονοούμενα σε ήδη υπάρχοντα υπονοούμενα και ειρωνίες...

Εγώ από την πλευρά μου έχω παρατηρήσει άλλου είδους ελιτισμό εδωπέρα, από τους 'παλιούς', 'εμάς που έχουμε μάθει τον ΠΑΟΚ μεγάλο', 'που ξέρουμε τι πρέπει να γίνει για να έχουμε μεγάλη ομάδα αλλά δε γίνεται'..... Σε έναν άνθρωπο που είναι οπτιμιστής από τη φύση του, ΑΥΤΗ η νοοτροπία είναι που δεν αντέχεται.... Για τέτοιον έχω τον Dr....

PS: Αν όσα λέει ο Νικόλας είναι αλήθεια, τότε πρέπει να πάψουμε να ασχολούμαστε όλοι μας... Αν πάλι όσα λέει είναι τα φαιδρά λόγια ενός πλέον γραφικού, τότε και πάλι παρακμή... Η αλήθεια είναι στη μέση, ενδεικτικό του που πηγαίνουμε ως λαός, δυστυχώς (αλλά τι φταίει, το τι ήμασταν, το τι μας κάναμε, ή το τι μας άφησαν να γίνουμε??!?)
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

apostolos

• Guest
Diego-4 to oti exeis allh apopsh de shmainei oti prepei na ginesai epithetikos, oute oti prepei na xrhsimopoieis kakes leksoules. Ante phgaine na pareis ena aytografo apo ton Teo twra kai kane mas th xarh vraduatika na mhn akouseis tipota xontra...

Offline Suicidal

• Βασικός
3EKOLLISTE !
TELOS ! EDW !
KALA RE SAS KATAFERE TELIKA
O ANTISALPIGGIDIS ?
ANTE HREMISTE OLOI RE !

[/b]
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Diego-4

• Guest
Βγάλε την μπουγάτσα που έχεις καρφωμένη στο κεφάλι σου , και σταμάτα να κάνεις κακό στον ΠΑΟΚ  με τέτοιου είδος αντιλήψεις , γιατι καλός η κάκος δεν τις κρατάς μονο για την πάρτι σου ή για το forum , αλλα τις μεταφέρεις και στο γήπεδο....
Εκτός αν θεωρής τον εαυτό σου πελάτη του ΠΑΟΚ , τότε κάνω πάσο .... Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο ... Εγώ δεν μπορώ να την δώ την φάση απο αυτή την πλευρά όμως....Μην μου λές εμένα για αυτογραφα τώρα , πες τα σε κανένα σαλιαρι που έχετε τα ίδια μυαλά...

Offline Suicidal

• Βασικός
MHN ME GRAFETE STHN
PAPARA SAS RE SEIS !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline bane

• Αλλαγή
σε λιγο θα μπει και κανεις αντιΠΑΟΚ και θα τον δεχομαστε ; οτι ειναι αντι σε σχεση με την ομαδα μας πρεπει να τον κανετε βαν.ειναι τελειως προκατειλημενος  ο τυπος .σε 7 ποστ τον κραζει και στα 7 .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
Ego ena leo mono.. kato ta xeria apo ton mitsara..

Kai gabrous edo sto forum oust! makria ta xeria sas apo to agio mas forum..

Diego-4

• Guest
σε λιγο θα μπει και κανεις αντιΠΑΟΚ και θα τον δεχομαστε ; οτι ειναι αντι σε σχεση με την ομαδα μας πρεπει να τον κανετε βαν.ειναι τελειως προκατειλημενος  ο τυπος .σε 7 ποστ τον κραζει και στα 7 .

Πες τα ρε Bane!! ... Μην σου φαίνεται απίθανο αν θα γίνει .... και ξέρεις τι θα σου πεί ? "Εμένα αυτή ειναι η αποψη μου και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα"

apostolos

• Guest
Kala re diego to synexizeis? Se evrise agori mou kanenas, se prosevalle? Esu pws thn eides dhaldh? Giati prosvaleis kai epitithesai? Opoios de sumfwnei me sena kanei kako ston PAOK? Sovara milas? 
Egw to teleiwnw edw. An thes na to synexiseis etsi tsampoukalidika steile PM. Mhn to kaneis edw. Tha xarw polu na sou apanthsw.

gianniwths4

• Guest
stin teliki na mpei kai kanenas me nick antikoudas

Diego-4

• Guest
Δεν σε έβρισα , ούτε σε πρόσβαλα , ούτε τσαμπουκα σε πουλάω . Όλα αυτά τα εκλαμβάνεις έτσι γιατί έχεις την μύγα .
Επείδη χέζομαι , μ'άλλον θα βγώ απο το Internet  , για να πάω να χέσω , αν θές συνεχίζουμε αργότερα..

apostolos

• Guest
Kala entaksei tote. Pantws diavase kai ti exeis grapsei parapanw kati gia arxidia pou kouniountai kai lege mou an exw egw th muga. Emeis oi exthroi tou PAOK ki esu o prostatis. Ante kalo voli.

Diego-4

• Guest
 :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Τικιτάκα , τικιτάκα ........  Τικιτάκα , τικιτάκα , είναι λιγος για τον ΠΑΟΚ , τικιτάκα , τικιτάκα , τικιτάκα

:tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Το παιδάκι μ'άλλον έρχεται  για να κάνει την πλάκα του εδώ μέσα....
« Last Edit: November 07, 2005, 21:32:16 by Diego-4 »

Diego-4

• Guest
Απόστολε άστο ρε παλικάρι μου , δεν βγάζουμε άκρη , εγώ θα σου λέω τα δικά μου , εσύ θα μου λές τα δικά σου , οπότε ας το λείξουμε εδώ....

Γι'αυτό δεν πιστεύω στην "ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ" , εκεί να δείτε πόσα τέτοια θα γίνονται...